-
Στο Your face sounds familiar.Οταν χορευει η μπεκατωρου!!!
αλλα εδω ειναι το κανονικο
-
Σ' ευχαριστώ Geo. Τελικά εμείς οι 2, τα περίγελα του android forum, καταλαβαινόμαστε...
-
Τωρα το ειδα!!!οχι και περιγελα
Λοιπον ψαχνω ενα κοματακι που ακουγεται πολυ λιγο και δεν προλαβαινω να ενεργοποιησω σαζαμ και σαουντχαουντ.
Ακουγεται στον Αλφα οταν διαφιμιζει ολες τις ταινιες που θα προβαλει τον μηνα..Οποιος μου πει θα κερδιζει ανεκδοτακι με προσωπικη αφιερωση. -
sto star εχει τρειλερ απο ενα εργο που εχει την Τεταρτη στις 10 το βραδυ με τον Σταλλονε.Ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει στο τρειλερ?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
sto star εχει τρειλερ απο ενα εργο που εχει την Τεταρτη στις 10 το βραδυ με τον Σταλλονε.Ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει στο τρειλερ? -
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
sto star εχει τρειλερ απο ενα εργο που εχει την Τεταρτη στις 10 το βραδυ με τον Σταλλονε.Ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει στο τρειλερ?
Γιωργη δεν πρεπει να ειναι αυτο
ακουσε το εδω
http://www.star.gr/tv/el/Pages/Movie.as ... tzon_rampo -
Σωστά, εγώ είχα δει αυτό το τρέιλερ. Δεν το ξέρω
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Γιωργη δεν πρεπει να ειναι αυτο
ακουσε το εδω
http://www.star.gr/tv/el/Pages/Movie.as ... tzon_rampoτο βρηκα το τραγουδι.Θα γραφτει και θα μπει στο αυτοκινητο για τις καταλληλες περιπτωσεις.
-
Κάτι για δυνατούς λύτες.
Ποια τα samples που ακούγονται (disko funk κιθάρα) οταν ραπάρουν οι μετζελος και μυθριδάτης
-
Μου θυμίζει 'ring my bell'.
-
Δεν είναι.
-
-
Leon,
αν δεν ειναι το ιδιο με αυτο που εβαλες, ειναι πολυ κοντα. Εχει γινει και pitch shifting, ειναι δυσκολο. -
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Κάτι για δυνατούς λύτες.Ποια τα samples που ακούγονται (disko funk κιθάρα) οταν ραπάρουν οι μετζελος και μυθριδάτης
Νομίζω πως συνεχίσει να παίζει η original εκδοχή του τραγουδιού παντού
-
Δεν νομίζω. Μια περίπτωση είναι να χαμήλωσαν την ταχυτητα απο το αρχικό αλλα δεν μου ακούγεται ετσι. Τα solo που παίζει η κιθαρα στο κομμάτι του μυθριδατη σίγουρα δεν είναι απο το γνήσιο. Επίσης και στου μετζέλου.
ντραμς έχει απο αυτό:
Τραγουδιχνηλάτης