-
Κοιτα συνηθως δεν απαντω στον καθε 'γκιοζη ξεχωριστα-τους αντιμετωπιζω ολους σαν μπουγιο που ειναι.
Αλλα θα σου πω τα εξης:
Οτι εγραψα σχετικα με το FR αναφεροταν στην βαθμολογια που απεσπασε απο συγκεκριμενο περιοδικο.Ξερω τωρα σας ποναει,αλλα οταν θα συνηθισετε το κραξιμο απο τα περιοδικα θα αρχισετε να σκεφτεστε σαν εμενα
Βλακειες και αστηριχτα επιχειρηματα?Εσυ και οι ομοσταυλοι σου απο το Στρουμφοχωριο δεν εισασταν που λεγατε για το 'εξωτικο συτημα πισω αναρτησης που θα φοραει το type r,και θα ναι κατι που δεν εχετε ξαναδει και το εξελιξε η honda απο το 0 και ουδεμια σχεση με ημιακαμπτο' κτλ ?Και ποσταρατε φωτογραφιες του πρωτοτυπου(τοτε) απο κατω ψαχνοντας να βρειτε και γω δεν ξερω τι λες και ηταν η Monroe στη σκηνη με το λευκο φορεμα.
Να ξέρεις ότι προσωπικά θεωρώ μεγάλη δειλία να απευθύνεσαι σε ένα πρόσωπο συγκεκριμένα επειδή υποστήριξε ένα αυτοκίνητο που κάποιοι θάψατε πριν καν έρθει στην Ελλάδα.
Σωπα ρε!Εδω καποιοι θαψαν το Leon απο το ...Altea!Κρινοντας μονο απο την εμφανιση.Αλλα αυτο ειναι βλακεια οχι δειλια
Να είσαι σίγουρος ότι εκείνοι που θα ασχοληθούν με το fn2(και δεν θα είναι λίγοι) θα το βελτιώσουν έτσι ώστε να στέκεται τουλάχιστον ανάλογα με το παλαιότερο ep3 που αντικαθιστά. Τώρα αν εσύ προκαλείς πίσω από την ασφάλεια που σου προσφέρει το διαδίκτυο ανθρώπους που δεν γνωρίζεις προσωπικά για μένα είσαι θρασύδειλος και λυπάμαι...Αυτή την φορά ξεπέρασες τα όρια και δεν σχολίασες μόνο αυτοκίνητο αλλά και άτομα από ένα άλλο φόρουμ που δεν γνωρίζεις...είσαι λάθος και μακάρι να το καταλάβεις και να ανακαλέσεις. Σε είχα για σωστότερο...
Ναι ναι απιστευτος αθλος!ΘΑ σκασουν αλλα 10 χιλ πανω απο τα 33 του Σαρακακη για να βελτιωσουν την μετριοτητα.Και οπως ειπες εσυ το πολυ πολυ να το κανουν τοσο καλο οσο το προηγουμενο.Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι η καθε γενια πρεπει να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη.Οσο για το αν ειμαι θρασυδειλος,κι εσυ επιτιθεσαι σε ενα ατομο που δεν γνωριζεις απο τι?απο μαγκια?
Αλλα με αυτα που γραφεις φαινεσαι βαθεια νυχτωμενος.Ουτε μια φορα δεν εχεις μπει στο forum που λες αμα δεν ξερεις τι παιζει εκει μεσα.Αλλα η ασυλια εχει και τα ορια της.
Ελπιζω να διαβασεις οσα εγραψα πριν τα πετσοκοψουν,και να μην αποδειχτεις κομμαντο 'χτυπω και φευγω'
-
- κι από μένα
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Κοιτα συνηθως δεν απαντω στον καθε 'γκιοζη ξεχωριστα-τους αντιμετωπιζω ολους σαν μπουγιο που ειναι.Αλλα θα σου πω τα εξης:
Οτι εγραψα σχετικα με το FR αναφεροταν στην βαθμολογια που απεσπασε απο συγκεκριμενο περιοδικο.Ξερω τωρα σας ποναει,αλλα οταν θα συνηθισετε το κραξιμο απο τα περιοδικα θα αρχισετε να σκεφτεστε σαν εμενα
Βλακειες και αστηριχτα επιχειρηματα?Εσυ και οι ομοσταυλοι σου απο το Στρουμφοχωριο δεν εισασταν που λεγατε για το 'εξωτικο συτημα πισω αναρτησης που θα φοραει το type r,και θα ναι κατι που δεν εχετε ξαναδει και το εξελιξε η honda απο το 0 και ουδεμια σχεση με ημιακαμπτο' κτλ ?Και ποσταρατε φωτογραφιες του πρωτοτυπου(τοτε) απο κατω ψαχνοντας να βρειτε και γω δεν ξερω τι λες και ηταν η Monroe στη σκηνη με το λευκο φορεμα.
Να ξέρεις ότι προσωπικά θεωρώ μεγάλη δειλία να απευθύνεσαι σε ένα πρόσωπο συγκεκριμένα επειδή υποστήριξε ένα αυτοκίνητο που κάποιοι θάψατε πριν καν έρθει στην Ελλάδα.
Σωπα ρε!Εδω καποιοι θαψαν το Leon απο το ...Altea!Κρινοντας μονο απο την εμφανιση.Αλλα αυτο ειναι βλακεια οχι δειλια
Να είσαι σίγουρος ότι εκείνοι που θα ασχοληθούν με το fn2(και δεν θα είναι λίγοι) θα το βελτιώσουν έτσι ώστε να στέκεται τουλάχιστον ανάλογα με το παλαιότερο ep3 που αντικαθιστά. Τώρα αν εσύ προκαλείς πίσω από την ασφάλεια που σου προσφέρει το διαδίκτυο ανθρώπους που δεν γνωρίζεις προσωπικά για μένα είσαι θρασύδειλος και λυπάμαι...Αυτή την φορά ξεπέρασες τα όρια και δεν σχολίασες μόνο αυτοκίνητο αλλά και άτομα από ένα άλλο φόρουμ που δεν γνωρίζεις...είσαι λάθος και μακάρι να το καταλάβεις και να ανακαλέσεις. Σε είχα για σωστότερο...
Ναι ναι απιστευτος αθλος!ΘΑ σκασουν αλλα 10 χιλ πανω απο τα 33 του Σαρακακη για να βελτιωσουν την μετριοτητα.Και οπως ειπες εσυ το πολυ πολυ να το κανουν τοσο καλο οσο το προηγουμενο.Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι η καθε γενια πρεπει να ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη.Οσο για το αν ειμαι θρασυδειλος,κι εσυ επιτιθεσαι σε ενα ατομο που δεν γνωριζεις απο τι?απο μαγκια?
Αλλα με αυτα που γραφεις φαινεσαι βαθεια νυχτωμενος.Ουτε μια φορα δεν εχεις μπει στο forum που λες αμα δεν ξερεις τι παιζει εκει μεσα.Αλλα η ασυλια εχει και τα ορια της.
Ελπιζω να διαβασεις οσα εγραψα πριν τα πετσοκοψουν,και να μην αποδειχτεις κομμαντο 'χτυπω και φευγω'
+1
Αν και το φόρεμα της μονρόε κόκκινο δεν ήταν; Ή το μπερδεύω με άλλη ταινία;
-
-
Photoshop.
οκ ρε, mea culpa!
Σημασία έχει ότι συμφωνώ με σένα.
-
δηλαδή ρε παίδες θεωρείτε αντρίκιο να σχολιάζει κανείς ένα κλαμπ αρνητικά σε άλλο άσχετο φόρουμ;Συμφωνείτε και με αυτό δηλαδή;
Για μένα αυτό είναι απαράδεκτο. Αφήστε το type-r στην άκρη -στην τελική σε όποιον αρέσει ας το πάρει- όμως εγώ δεν θα σχολιάσω ποτέ το τι γίνεται π.χ.στο Hyundaiclub στο περφορμανς τάδε κλαμπ ή στο φίατ κλαμπ αν δεν έχω προσωπική γνώμη εκ των έσω. Αυτό ναι είναι λάθος και επιμένω στις απόψεις μου.μάλιστα απορώ που το δικαιολογείτε.Αν έχετε κάτι με τους redliners πείτε το, συζητήστε το και αποδείξτε τα δίκια σας.Εκεί που εγώ φταίω και ανακάλεσα ήδη σε προσωπικό επίπεδο στον O3 είναι στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που του έκανα. Για μένα είναι μαγκιά να παραδέχεσαι το λάθος σου...για εσάς;Να σας δω...
Υ.Γ. Ξέρω τι θα γίνει τώρα θα πέσετε να με φάτε με τακτική όχλου...
Υ.Γ.2 Φαντάζομαι ότι και οι moderators δεν θα διαφωνήσουν στο λαθεμένο των σχολίων που αφορούν άλλα φόρουμ εκτός του συγκεκριμένου πόσο μάλλον όταν αυτά αφορουν συγκεκριμένα πρόσωπα.
Υ.Γ.3. Περιμένετε τουλάχιστον για τους τύπους να δημοσιευτούν τα πρώτα εγχώρια τεστ και συγκριτικά του νέου type-r και μετά βγάλτε όση χολή θέλετε. -
spyros.s
Μήπως δίνεις μεγαλύτερη αξία από ό,τι πρέπει στη λαμαρίνα που έχεις αγοράσει;Ούτε μέλος της οικογένειάς σου να έθιγαν
Χαλαρά και όλα θα πάνε καλά
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
δηλαδή ρε παίδες θεωρείτε αντρίκιο να σχολιάζει κανείς ένα κλαμπ αρνητικά σε άλλο άσχετο φόρουμ;Συμφωνείτε και με αυτό δηλαδή;
Για μένα αυτό είναι απαράδεκτο. Αφήστε το type-r στην άκρη -στην τελική σε όποιον αρέσει ας το πάρει- όμως εγώ δεν θα σχολιάσω ποτέ το τι γίνεται π.χ.στο Hyundaiclub στο περφορμανς τάδε κλαμπ ή στο φίατ κλαμπ αν δεν έχω προσωπική γνώμη εκ των έσω. Αυτό ναι είναι λάθος και επιμένω στις απόψεις μου.μάλιστα απορώ που το δικαιολογείτε.Αν έχετε κάτι με τους redliners πείτε το, συζητήστε το και αποδείξτε τα δίκια σας.Εκεί που εγώ φταίω και ανακάλεσα ήδη σε προσωπικό επίπεδο στον O3 είναι στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που του έκανα. Για μένα είναι μαγκιά να παραδέχεσαι το λάθος σου...για εσάς;Να σας δω...
Υ.Γ. Ξέρω τι θα γίνει τώρα θα πέσετε να με φάτε με τακτική όχλου...
Υ.Γ.2 Φαντάζομαι ότι και οι moderators δεν θα διαφωνήσουν στο λαθεμένο των σχολίων που αφορούν άλλα φόρουμ εκτός του συγκεκριμένου πόσο μάλλον όταν αυτά αφορουν συγκεκριμένα πρόσωπα.
Υ.Γ.3. Περιμένετε τουλάχιστον για τους τύπους να δημοσιευτούν τα πρώτα εγχώρια τεστ και συγκριτικά του νέου type-r και μετά βγάλτε όση χολή θέλετε.ΦΙΛΕ SPYRO.S ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΑΙ..ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ... ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ..ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ..
ΥΓ1 ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ
ΥΓ2 +1
ΥΓ3 +1
ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ.Σ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΘΑ Γ#$^$^ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ... Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΡΑΛΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200ΧΛΜ-ΩΡΑ... -
Ψυχραιμία βρε παιδιά. Συνήθως κάπου στη μέση είναι η αλήθεια, οπότε ηρεμήστε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ψυχραιμία βρε παιδιά. Συνήθως κάπου στη μέση είναι η αλήθεια, οπότε ηρεμήστε.Οχι φιλε ταζιο..αν κ ξερεις οτι σε συμπαθω εχει απολυτο δικιο ο σπυρος σε αυτα που γραφει...
-
ραντομ +1
Ο σπυρος φανταζομαι δεν θιχτηκε λογω αυτοκινητου, αλλα λογω επιθεσης σε χρηστη-κλαμπ (σαντουιτς?)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ψυχραιμία βρε παιδιά. Συνήθως κάπου στη μέση είναι η αλήθεια, οπότε ηρεμήστε.Συνάντηση το μεσημέρι έξω απ' το saloon για να λυθούν οι διαφορές μια και καλή!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ψυχραιμία βρε παιδιά. Συνήθως κάπου στη μέση είναι η αλήθεια, οπότε ηρεμήστε.
Συνάντηση το μεσημέρι έξω απ' το saloon για να λυθούν οι διαφορές μια και καλή!
Μετά το φαγητό (ιερή υποχρέωση των μελών του φόρουμ) όμως εντάξει;
-
χαίρομαι που κάποιοι αντιλαμβάνεστε το σκεπτικό μου. Προσωπικά ανακαλώ τους χαρακτηρισμούς διότι τότε είμαι ίδιος με αυτό που κατακρίνω...
Αφήστε το αυτοκίνητο στην άκρη στο θέμα αυτό...ούτως ή άλλος έχουνε ήδη κάνει κηδεία σε κάτι που δεν έχουν καν δει πόσο μάλλον να έχουν οδηγήσει... μερικοί πανηγυρίζουν λες και έχουν μετοχές του ανταγωνισμού...
Απλά μου φαίνεται αδιανόητο μορφωμένοι άνθρωποι(όπως είμαστε οι περισσότεροι αν όχι το συντριπτικό ποσοστό εδώ πέρα) να φερόμαστε με τέτοια αναδρεία σε άλλους μέσω του διαδικτύου. Αν τώρα τα παιδιά από τους redliners μπουν στην διαδικασία να απαντήσουν θα είναι οι βρωμοκάγκουρες κοντράκηδες που τρέχουν δίχως αύριο;Δεν νομίζω ότι ενόχλησαν τον οποιονδήποτε...για αυτό αντέδρασα -
Θα λαδώσω το εξάσφερό μου και θα έρθω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα λαδώσω το εξάσφερό μου και θα έρθω.FSi είναι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
FSi είναι?
όχι,bravo
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
FSi είναι?
όχι,bravo
Marea!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
7 χρονια...φαγουρα!Υ.Γ
Τωρα ειδα οτι το βρεττανικο EVO το χει μισο ολοκληρο αστερακι κατω απο το Leon FR!Απο το FR!Δεν ασχολουμαι αλλο,κυριοι...Σοβαρα τωρα δεν περιμενα καποιοι να πεσουν τοσο χαμηλα ωστε να προβαλλουν την 7ετη εγγυηση ως επιχειρημα.Αλλα απο τοτε που βγηκε αυτο το Civic μονο για την εγγυηση ακουμε.Επι της ουσιας τπτ-ισως διοτι δεν υπαρχει ουσια κυριε MarWax απο τους redliners?
Παντως αντι για bodykit κτλ θα σε συμβουλευα να παρεις τπτ αυτοκολλητακια,neon και κανα Kit βελτιωσης για το πληκτρολογιο για οταν θα μπαινεις στο forum σου.Διοτι μοναχα εκει θα ξεδιπλωνονται τα ταλεντα του νεου civic
Eχω να γραψω πολυ καιρο εδω μεσα απλα μονο παρακολουθω και ευτυχως γιατι ησυχασα κιολας.Δε μας ενδιαφερει τι γραφουν τα περιοδικα καρφι δε μας καιγεται,μη σωσει και αγορεσετε το fn2, το ,οποιοδηποτε honda κυκλοφορει.ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!Και καλο θα ηταν να μην σχολιαζουμε αλλα κλαμπ οποιαδηποτε και αν ειναι αυτα ΕΙΔΙΚΑ οταν καποιος εχει ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ .(αναφερομαι για τους redliners ειδικα και γενικα για ολα τα κλαμπ).Kαλο σας βραδυ κυριε.
Στα γραφόμενα του Omikrone3 και του spyros.s δεν θα διαγράψω τίποτα, διότι δεν παραβιάζεται 'τυπικά' κάποιο άρθρο του κανονισμού. Ωστόσο είναι απρεπές (το λιγότερο) να σχολιάζουμε άλλους ανθρώπους σε ένα forum, πόσο δε μάλλον ολόκληρες ομάδες ανθρώπων όπως ένα club, που στο κάτω-κάτω δεν προκάλεσαν κανέναν σε ΑΥΤΟ το Forum. Παρακαλώ λοιπόν για αυτοσυγκράτηση από όλες τις πλευρές.
Πάντως όποιος θέλει ας μπει στους RedLiners να δει ποιά είναι η αντιμετώπιση τους απέναντι στο FN2 -καμία σχέση με ό,τι 'στερεότυπο' νομίζουν πολλοί. Εκεί είναι το κατάλληλο σημείο να συζητηθεί οποιαδήποτε για τη σχέση FN2-RedLiners, όχι εδώ.
(Moderator nass)
-
edit [kouk]
Honda Civic Type-R 2007