-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και πουλάει κανένα?
θα κοντραριστεί με το νέο τάπερ
Για το νέο ταπερ τα πράγματα είναι απλά...
Μη έχοντας 220 άλογα έχει μία δυσκολία στα ρεπριζ. Αλλά θα το πάρει κόσμος γιατί το πολύ πολύ σκληροπ..... δε το αντέχεις με οικογένεια κλπ για πολλά χρόνια.
Οσοι πήρατε τουρμπο είστε διαφορετικής σχολής. (Αν και στατιστικά βλέπω ότι το τουρμπο έρχεται πλέον πολύ δυνατά γιατί, γιατί, γιατί, μάλλον ταιριάζει καλύτερα με τους ρύπους και την ΕΕ). Μου άρεσε η λύση της 335 καθώς και του GT, αλλά είνια πολύ νωρίς για να τα κρίνω
Γενικά για το πως είναι οδηγικά το νέο ταπερ και πως ήταν το παλιό
Εχοντας το παλιό πραγματικά δεν έχω καταλάβει όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά γράφουν οι δημοσιογράφοι για το πόσο καλό είναι και για το πως μπαίνεις στις στροφές κλπ.... και όχι μόνο για το ταπερ αλλά για όλα τα gti.
Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα... Αν κάνεις τα μισά από αυτά που λένε τα περιοδικά ότι μπορεί να κάνει θα σκοτωθείς. Και το υπογράφω αυτό.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση σε Ελληνικό δρόμο με το κάθε χυμπατζή δίπλα σου να ξεδιπλώσεις αρετές και κουραφέξαλα. Στο χαντάκι σε βλέπω και τυχερός άμα τη γλυτώσεις... Γι αυτό και τα αμάξια γίνονται γενικά πιο smoth. Δε θες απλά χέρια αλλά και πόδια και κεράκια και ότι άλλο σου βρίσκεται αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι με 160 στα λιμανάκια θα στρίψεις. Θα στρίψεις μία..... ΜΠΡΑΒΟ στο TYPE-R, θα στρίψεις 2 (ξεκολοθηκες), έ την τρίτη έχεις πχ φθορά στα λάστιχα ή αλλαγμένη πίεση και γειά σας.... Αυτό σημαίνει παιδιά σκληροπυρηνική αυτοκίνητο, στρίβει στο όριο under conditions και τα όρια σφάλματος είναι μικρά, πολύ μικρά.... Γι αυτό το παίρνεις και στρίβεις με 120 για 5 χρόνια εκεί που με το επιβατικό σου έστριβες με 90. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για μενα ηταν λαθος της Χοντα που προτιμησε να το κανει πιο αποδεκτο στο ευρυ κοινο, οπως και η ιδια λεει. Αυτοι που θελουν ενα πιο all around μοντελο εχουν ηδη πολλες και εξαιρετικες επιλογες, οποτε γιατι να επιλεξουν το Χοντα?
To oποιο μαλιστα δεν φαινεται να ξεχωριζει καπου σε σχεση με τον ανταγωνισμο, με εξαιρεση ισως το φουτουριστικο ταμπλο. Αυτο ομως εχει αραγε στο μυαλο του οποιος θελει ενα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας?Πιο 'καθαρα' επαιξε η Ρενο με ενα μοντελο που εχει ξεκαθαρο και σκληροπυρηνικο χαρακτηρα, ενα αυτοκινητο που δεν το παιζει δηθεν: Αυτο που δειχνει, αυτο ειναι. Ειναι κορυφαιο εκει 'που πρεπει', και στεκεται αξιοπρεπως στα υπολοιπα.
Με βαση τα παραπανω, απολυτα λογικο ειναι και το συμπερασμα της δοκιμης του EVO.
και πουλάει κανένα?
τι σχεση εχει αυτο?
το προηγουμενο R γιατι πουλησε που ειχε ξεκαθαρο χαρακτηρα?και το ερωτημα παραμενει: σε ποιον απευθυνεται τελικα αφου δεν φαινεται να ξεχωριζει καπου?
γιατί είχε 200 άλογα και οι άλλοι είχαν τότε 150.
και όταν οι άλλοι βγάλανε 200 αυτό ακόμα έστριβε. Μη ξεχνάς ότι οι δημοσιογράφοι οδηγούν αλλιώς.... (στο κόφτη εννοω) -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και πουλάει κανένα?
θα κοντραριστεί με το νέο τάπερ
Για το νέο ταπερ τα πράγματα είναι απλά...
Μη έχοντας 220 άλογα έχει μία δυσκολία στα ρεπριζ. Αλλά θα το πάρει κόσμος γιατί το πολύ πολύ σκληροπ..... δε το αντέχεις με οικογένεια κλπ για πολλά χρόνια.
Οσοι πήρατε τουρμπο είστε διαφορετικής σχολής. (Αν και στατιστικά βλέπω ότι το τουρμπο έρχεται πλέον πολύ δυνατά γιατί, γιατί, γιατί, μάλλον ταιριάζει καλύτερα με τους ρύπους και την ΕΕ). Μου άρεσε η λύση της 335 καθώς και του GT, αλλά είνια πολύ νωρίς για να τα κρίνω
Γενικά για το πως είναι οδηγικά το νέο ταπερ και πως ήταν το παλιό
Εχοντας το παλιό πραγματικά δεν έχω καταλάβει όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά γράφουν οι δημοσιογράφοι για το πόσο καλό είναι και για το πως μπαίνεις στις στροφές κλπ.... και όχι μόνο για το ταπερ αλλά για όλα τα gti.
Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα... Αν κάνεις τα μισά από αυτά που λένε τα περιοδικά ότι μπορεί να κάνει θα σκοτωθείς. Και το υπογράφω αυτό.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση σε Ελληνικό δρόμο με το κάθε χυμπατζή δίπλα σου να ξεδιπλώσεις αρετές και κουραφέξαλα. Στο χαντάκι σε βλέπω και τυχερός άμα τη γλυτώσεις... Γι αυτό και τα αμάξια γίνονται γενικά πιο smoth. Δε θες απλά χέρια αλλά και πόδια και κεράκια και ότι άλλο σου βρίσκεται αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι με 160 στα λιμανάκια θα στρίψεις. Θα στρίψεις μία..... ΜΠΡΑΒΟ στο TYPE-R, θα στρίψεις 2 (ξεκολοθηκες), έ την τρίτη έχεις πχ φθορά στα λάστιχα ή αλλαγμένη πίεση και γειά σας.... Αυτό σημαίνει παιδιά σκληροπυρηνική αυτοκίνητο, στρίβει στο όριο under conditions και τα όρια σφάλματος είναι μικρά, πολύ μικρά.... Γι αυτό το παίρνεις και στρίβεις με 120 για 5 χρόνια εκεί που με το επιβατικό σου έστριβες με 90.λες αυτα που λεω και εγω, απλα βγαζεις αλλο συμπερασμα
Σαφως και δεν θελει πολυς κοσμος το σκληροπυρηνικο! Ελα ομως που υπαρχουν ΗΔΗ τετοια αυτοκινητα, τα οποια ειναι μαλιστα παρα πολυ καλα! Αρα το R καλειται να παιξει σε μια κατηγορια η οποια εχει δυνατους και καταξιωμενους παιχτες, και εκει φυσικα θα βρει πολλα εμποδια.
Αρα, τιμωντας την Ιστορια της & το κοινο που θελει κατι πιο ειδικο, θα επρεπε κατα την ταπεινη μου γνωμη να παρουσιασει κατι το διαφορετικο. Πραγμα το οποιο δεν εγινε (συμφωνα με αυτα που διαβαζουμε παντα). Αντιθετα, δεν φαινεται να ξεχωριζει καπου! Κανω λαθος?
Αρα οπως ειπα και πριν, καλειται να παιξει σε μια κατηγορια που οι αλλοι τη γνωριζουν καλα και προσφερουν κορυφαιες λυσεις. Και ακριβως αυτη ειναι η δυσκολια που θα βρει το R.
-
Δε θεωρώ ότι πλέον θα βγαίνουν αμάξια που είναι R.
Το R είναι για να πάς να καρφωθείς στον τοίχο.
Φαντάζεσαι να ήταν R το S3 με 260 άλογα... Ηδη έχουν στουκάρει κανά 10-αρια..... φαντάσουν να μη είχε ηλεκτρονικά και άλλες βλακίες που διαβάζω στα άρθρα να τα απενεργοποιούν προς χάρι της οδηγικής απόλαυσης και ξανά προς τον τοίχο τραβώ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε θεωρώ ότι πλέον θα βγαίνουν αμάξια που είναι R.Το R είναι για να πάς να καρφωθείς στον τοίχο.
Φαντάζεσαι να ήταν R το S3 με 260 άλογα... Ηδη έχουν στουκάρει κανά 10-αρια..... φαντάσουν να μη είχε ηλεκτρονικά και άλλες βλακίες που διαβάζω στα άρθρα να τα απενεργοποιούν προς χάρι της οδηγικής απόλαυσης και ξανά προς τον τοίχο τραβώ
και το Μεγκαν στη δοκιμη τι ειναι? Δεν ειναι R?
το Cooper S δεν ειναι επισης εξαιρετικο?το R δεν ειναι για να καρφωνεσαι σε τοιχους, εσυ γιαυτο το πηρες??
R δε σημαινει οτι απευθυνεται σε οποιονδηποτε 'πιλοτο'. Σαφως θελει χερια για να το πας, πολλοι δε, το εκτιμουν αυτο... Οι αλλοι ας παρουν κατι αλλο.
τα ηλεκτρονικα προστατευουν, και μαλιστα οι τελευταιες τους εκδοσεις ελαχιστα κοστιζουν σε οδηγικη απολαυση. Αυτο δε σημαινει οτι επειδη εχω 50Κ και μπορω να παρω ενα EVO, S3, STi, αυτοματα εγινα και ικανος να τα παω οπως πρεπει. Αν τσακιστω μαλιστα με δαυτα, ειναι 99% σιγουρο οτι οφειλεται σε δικο μου λαθος. Φυσικα αν ειναι γκασμας, και με Πολο 1.0 μπορεις επισης να τσακιστεις.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε θεωρώ ότι πλέον θα βγαίνουν αμάξια που είναι R.Το R είναι για να πάς να καρφωθείς στον τοίχο.
Όσο θα στρουμπουλεύουν τα αμάξια, τόσο θα συμβαίνουν αυτά...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το Cooper S δεν ειναι επισης εξαιρετικο?το R δεν ειναι για να καρφωνεσαι σε τοιχους, εσυ γιαυτο το πηρες??
R δε σημαινει οτι απευθυνεται σε οποιονδηποτε 'πιλοτο'. Σαφως θελει χερια για να το πας, πολλοι δε, το εκτιμουν αυτο... Οι αλλοι ας παρουν κατι αλλο.
τα ηλεκτρονικα προστατευουν, και μαλιστα οι τελευταιες τους εκδοσεις ελαχιστα κοστιζουν σε οδηγικη απολαυση. Αυτο δε σημαινει οτι επειδη εχω 50Κ και μπορω να παρω ενα EVO, S3, STi, αυτοματα εγινα και ικανος να τα παω οπως πρεπει. Αν τσακιστω μαλιστα με δαυτα, ειναι 99% σιγουρο οτι οφειλεται σε δικο μου λαθος. Φυσικα αν ειναι γκασμας, και με Πολο 1.0 μπορεις επισης να τσακιστεις.
Το μεγκάν πρέπει όντως να είναι καλό αλλά θα είναι και κουραστικό και δεύτερο, λυπαμαι που το λέω καθώς έχω και ένα μεγκάν θα διαλύεται... σιγά σιγά
Το S είναι ένα πολύ μικρό κάρτ υπερτιμολογιμένο μόνο γι αυτούς που θα πουλήσουν μούρη, δε πιστεύω ότι θα το πάρουν για αυτό που είναι όπως θα πάρουν για παράδειγμα κάποιοι clio RS
Τωρα για το Type-R. Το μόνο βασικό ελάττωμα που βλέπω εγώ είναι η τιμή. Θα έπρεπε να κάνει 31500 πλήρες, ή όσο κάνει το golf 230ps. Εκεί το κοστολογώ. Προφανώς στη Honda θεωρούν ότι τα 1500 παραπάνω που ζητούν θα τα δώσει κάποιος ελαφρά την καρδία
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το μεγκάν πρέπει όντως να είναι καλό αλλά θα είναι και κουραστικό και δεύτερο, λυπαμαι που το λέω καθώς έχω και ένα μεγκάν θα διαλύεται... σιγά σιγά
Το S είναι ένα πολύ μικρό κάρτ υπερτιμολογιμένο μόνο γι αυτούς που θα πουλήσουν μούρη, δε πιστεύω ότι θα το πάρουν για αυτό που είναι όπως θα πάρουν για παράδειγμα κάποιοι clio RS
Τωρα για το Type-R. Το μόνο βασικό ελάττωμα που βλέπω εγώ είναι η τιμή. Θα έπρεπε να κάνει 31500 πλήρες, ή όσο κάνει το golf 230ps. Εκεί το κοστολογώ. Προφανώς στη Honda θεωρούν ότι τα 1500 παραπάνω που ζητούν θα τα δώσει κάποιος ελαφρά την καρδία
Το Μεγκαν εχει πολυ συγκεκριμενο χαρακτηρα και αυτο που 'λεει' οτι κανει το κανει εξαιρετικα. Φυσικα εχει και αρνητικα. Κανεις ομως δε μπορει να το κατηγορησει για εελειψη χαρακτηρα.
Το S ειναι εξαιρετικο για το χαρακτηρα του, τωρα αν το παιρνουν καποιοι για μουρη, αυτο δεν αλλαζει τις ικανοτητες του.
Το μονο αρνητικο που βλεπεις στο R ειναι η τιμη?
Δλδ σε σχεση με τον ανταγωνισμο τι θετικα βλεπεις? Γιατι το περιοδικο δε θυμαμαι να βρηκε και κατι (ουσιαστικο)... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το Μεγκαν εχει πολυ συγκεκριμενο χαρακτηρα και αυτο που 'λεει' οτι κανει το κανει εξαιρετικα. Φυσικα εχει και αρνητικα. Κανεις ομως δε μπορει να το κατηγορησει για εελειψη χαρακτηρα.
Το S ειναι εξαιρετικο για το χαρακτηρα του, τωρα αν το παιρνουν καποιοι για μουρη, αυτο δεν αλλαζει τις ικανοτητες του.
Το μονο αρνητικο που βλεπεις στο R ειναι η τιμη?
Δλδ σε σχεση με τον ανταγωνισμο τι θετικα βλεπεις? Γιατι το περιοδικο δε θυμαμαι να βρηκε και κατι (ουσιαστικο)...Τι είπε το περιοδικό? Οτι σπίνιαρε ο τροχος.... Από πότε έχουν να οδηγήσουν type-R παλιό? Δηλαδή το δικό μου δε σπινιάρει....
Το αρνητικό θα είναι πάντα η τιμή σε ότι συζητάμε. Η τιμή διαμορφώνει τα πάντα για ένα αυτοκίνητο. Αν κάνει 25000 και κάνει ότι κάνει το λέμε γαμάτο. Εχω άδικο?
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θάψιμο από το Drive. Χειρότερο από το προηγούμενο, χειρότερο κι από το Golf. Αλλά δε μου κάνει και τόση εντύπωση, αφού βάρυνε, απέκτησε χειρότερη (θεωρητικά) πίσω ανάρτηση χωρίς ο κινητήρας του να αναβαθμιστεί, ώστε να κοιτάει στα μάτια τον ανταγωνισμό. Άσχετο (αλλά μέσα στον ανταγωνισμό του Τάπερ): Σήμερα είδα το πρώτο μου Megane F1 R200456.... Renaulsport ή όπως λέγεται, τέλος πάντων. Είχε τα περίεργα αυτοκόλλητα. Φοράει μπλοκέ αυτό ή μου φαίνεται;δε το έχω διαβάσει αλλά θα το διαβάσω
Λοιπόν αν κατάλαβα καλά πήγε ο Δημ στην πορτογαλία και οδήγησε στο Εστοριλ. Και θυμήθηκε ότι το type-r είναι χείρότερο από το golf οδηγώντας σε μία πίστα ακολουθώντας έναν οδηγό αγώνων!!!!
Αυτό μου λές στο περίπου. (μαζεύωντας πληροφορίες από 15 σιτε αυτό κατάλαβα για το τεστ στο Εστοριλ). Αν κάνω λάθος να με επαναφέρεται στην τάξη.
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Honda Civic Type R Promotional Videoείναι private λεει και δεν εχουμε invitation (φάγαμε πόρτα?)
-
Επεσε στα χερια μου τα Car & Speed του Θεματος της προηγουμενης βδομαδας.Το ριχνω ενα τυχαιο ξεφυλλισμα,μαματη η πουσαρισμενη Viper,κομψη η νεα 3αρα CC,ξαφνου πεφτει το ματι μου και στη δοκιμη του νεου type r ,by πουρναρακης-οπ εδω ειμαστε λεω και το διαβαζω.Απο ολα οσα εγραψε επεσε το ματι μου πανω σε μια φραση '33.000 ευρω'?Ειναι δυνατον? σκεφτομαι.Μετα βλεπω και το 'Διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον Απρίλιο του 2007. ' στην ιστοσελιδα του πολυχρονεμενου ομιλου και λεω 'δε μπορει πρωταπριλιατικο ανεκδοτο ειναι'.Δε λεω και το GTI υπερεκτιμημενο μπορεις να το πεις αλλα οχι και 33 χιλιαρικα για το νεο ταπερ.Αναρτησεις δεν πληρωνεις,προηγμενα διαφορικα δεν πληρωνεις,χωρους δεν πληρωνεις.Κινητηρα που να εξελιχθηκε απο το 0 δεν πληρωνεις με τη λογικη του 'ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις'(στην ουσια 7 χρονια μονο ενα lag ισχυος διορθωσανε)Στην προκειμενη περιπτωση βεβαια καλυτερα να χαν κρατησει τον προηγουμενο παικτη.Τελικα τι πληρωνεις?Μονο εμφανιση(υποκειμενικος τομεας) εσωτερικου και εξωτερικου.Αλλα και παλι 33 χιλιαρικα?
Δεν αμφιβαλλω παντως οτι και αυτο θα κανει καλες πωλησεις.Αλλωστε ο μεσος ιδιοκτητης type r(και οποιοδηποτε gti) στην Ελλαδα ποτε δεν ενδιαφεροταν για την οδικη του συμπεριφορα(σπανια ειχε ο ιδιος τις ικανοτητες να την αξιοποιησει αλλωστε)Ουτε και την τεχνολογια ειχε την δυνατοτητα να κατανοησει.
Αυτο που ειχε σημασια,ηταν να παει την επομενη της αγορας να το χαμηλωσει,να του βαλει βοδιkit και ηχοσυστημα.Και να κοβει βολτες γυρω απο την πλατεια του χωριου του μεχρι να ζαλιστει ο πλατανος και να πεσει κατω.(οπως κανουμε στην Αυστραλια μαμα?ναι παιδι μου οπως στην Αυστραλια)A!θα μπει και σε κανα 'ψαγμενο' forum τυπου redliners για να νιωθει οτι ανηκει στην ελιτ πλεον.
Οποτε και αυτο το type r μια χαρα θα την κανει τη δουλεια του,κι ασε 5-6 ρομαντικους δημοσιογραφους να λενε οτι θελουν
Y.Γ. To αρθρο του κυριου Πουρναρακη εκλεινε καπως ετσι:'To type R,απευθυνεται στο ιδιο ειδικο κοινο με αυτο του clio(η μηπως megane) rs'...
-
Δυστυχώς καλά τα λές
-
Ευτυχώς δεν λέτε που βγήκε και το καινούργιο το Type-R που είναι τόσο space και μας δίνει την ευκαιρία να του βάλουμε bodykit super wow και να το κάνουμε ακόμα και να πετάει!!! Ειδικά αυτά με τα πλαινά flaps τύπου boeing είναι οτι πρέπει για εμας τις ελίτ των redliners. Θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον υπόλοιπο λαουτζίκο.
Δυστυχώς το μόνο πρόβλημα είναι οτι ο πλάτανος του χωριού μας έχει ήδη πέσει και θα πρέπει να πάμε στο διπλανό χωριού!!!
Ασε που ακόμα μας κυνηγάνε γιατί ο πλάτανος χτυπήσε έναν στο κεφάλι (Omikrone87625 νομιζω τον λέγανε; δεν θυμάμαι) και από τότε έχει πρόβλημα και δεν ξέρει τι λέει ο κακομοίρης!! Γιατί αν ήξερε θα ηταν και αυτός στην ελίτ των Redliners!
Ζηλιάρη... ζηλεύεις τα bodykit που έχουν τα Type-R.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Y.Γ. To αρθρο του κυριου Πουρναρακη εκλεινε καπως ετσι:'To type R,απευθυνεται στο ιδιο ειδικο κοινο με αυτο του clio(η μηπως megane) rs'...
Αυτός ο άνθρωπος δε λέει να τα παρατήσει με τπτ...
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Ευτυχώς δεν λέτε που βγήκε και το καινούργιο το Type-R που είναι τόσο space και μας δίνει την ευκαιρία να του βάλουμε bodykit super wow και να το κάνουμε ακόμα και να πετάει!!! Ειδικά αυτά με τα πλαινά flaps τύπου boeing είναι οτι πρέπει για εμας τις ελίτ των redliners. Θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον υπόλοιπο λαουτζίκο.Δυστυχώς το μόνο πρόβλημα είναι οτι ο πλάτανος του χωριού μας έχει ήδη πέσει και θα πρέπει να πάμε στο διπλανό χωριού!!!
Ασε που ακόμα μας κυνηγάνε γιατί ο πλάτανος χτυπήσε έναν στο κεφάλι (Omikrone87625 νομιζω τον λέγανε; δεν θυμάμαι) και από τότε έχει πρόβλημα και δεν ξέρει τι λέει ο κακομοίρης!! Γιατί αν ήξερε θα ηταν και αυτός στην ελίτ των Redliners!
Ζηλιάρη... ζηλεύεις τα bodykit που έχουν τα Type-R.
Eπί της ουσίας κάτι;
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Τελικα τι πληρωνεις?Μονο εμφανιση(υποκειμενικος τομεας) εσωτερικου και εξωτερικου.Αλλα και παλι 33 χιλιαρικα?Αυτο που ειχε σημασια,ηταν να παει την επομενη της αγορας να το χαμηλωσει,να του βαλει βοδιkit και ηχοσυστημα.Και να κοβει βολτες γυρω απο την πλατεια του χωριου του μεχρι να ζαλιστει ο πλατανος και να πεσει κατω.(οπως κανουμε στην Αυστραλια μαμα?ναι παιδι μου οπως στην Αυστραλια)A!θα μπει και σε κανα 'ψαγμενο' forum τυπου redliners για να νιωθει οτι ανηκει στην ελιτ πλεον.
Μια χαρά τα λέει ο Omikrone, πάντως μάλλον θα πουλήσει, αφού κάποιοι αγοράζουν Honda και εγγύηση εκτός των άλλων... Άσε που και τα συχνά σερβις του Σ, δεν θα ενοχλήσουν τον τυπικό πελάτη type-R, αφού συνήθως αλλάζουν κάθε 5.000χλμ max!
Κι όσο για την τιμή, ε κάποιος πρέπει να πληρώσει και τα 7 χρόνια εγγύησης σωστά; Αν δεν πληρωθούν στα σερβις και στην τιμή αγοράς, ο Σ κλέφτης θα γίνει;
-
Ποια 7 χρονια εγγυηση!! ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ!!! 3 χρονακια ισχυει (εργοστασιακη) κ μετα αν παθεις ζημια (μεχρι τα 7 ετη) πρεπει να χεις τον Σαρα μπαρμπα μεχρι να δεις ρευστο απ την σαφαλιστικη η οποια καλυπτει τα επιπλεον 4 χρονια!! Όσους γνωστους με honda & mitsu εχω μετα τα 3 χρονια ποτε κ κανενας δεν τους καλυψε... Η διαδικασια γινεται σαν να ειχες τρακαρει παντως!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eπί της ουσίας κάτι;
Επι της ουσίας ήταν και αυτό. Αναφέρθηκε κάτι ειρωνικό περί Redliners και απάντησα ακριβώς επί της ουσίας. Αν αντιστραφεί ή ειρωνικότητα του post μου θα καταλάβεις το πόσο επί της ουσίας απάντησα.
Οι περισσότεροι από τους 'Hondάκιδες' πράγματι περίμεναν κάτι περισσότερο τουλάχιστον σε specs από το καινούργιο Type-R. Απο τη άλλη πάλι δεν είμαι από αυτούς που θα βγώ να κάνω posts επί της ουσίας οταν δεν έχω δει το αυτοκίνητο και βέβαια δεν το έχω οδηγήσει για να κάνω συγκρίση με το παλιό.
Honda Civic Type-R 2007