Ο χρήστης coyote έγραψε:
και πουλάει κανένα?
θα κοντραριστεί με το νέο τάπερ
Για το νέο ταπερ τα πράγματα είναι απλά...
Μη έχοντας 220 άλογα έχει μία δυσκολία στα ρεπριζ. Αλλά θα το πάρει κόσμος γιατί το πολύ πολύ σκληροπ..... δε το αντέχεις με οικογένεια κλπ για πολλά χρόνια.
Οσοι πήρατε τουρμπο είστε διαφορετικής σχολής. (Αν και στατιστικά βλέπω ότι το τουρμπο έρχεται πλέον πολύ δυνατά γιατί, γιατί, γιατί, μάλλον ταιριάζει καλύτερα με τους ρύπους και την ΕΕ). Μου άρεσε η λύση της 335 καθώς και του GT, αλλά είνια πολύ νωρίς για να τα κρίνω
Γενικά για το πως είναι οδηγικά το νέο ταπερ και πως ήταν το παλιό
Εχοντας το παλιό πραγματικά δεν έχω καταλάβει όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά γράφουν οι δημοσιογράφοι για το πόσο καλό είναι και για το πως μπαίνεις στις στροφές κλπ.... και όχι μόνο για το ταπερ αλλά για όλα τα gti.
Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα... Αν κάνεις τα μισά από αυτά που λένε τα περιοδικά ότι μπορεί να κάνει θα σκοτωθείς. Και το υπογράφω αυτό.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση σε Ελληνικό δρόμο με το κάθε χυμπατζή δίπλα σου να ξεδιπλώσεις αρετές και κουραφέξαλα. Στο χαντάκι σε βλέπω και τυχερός άμα τη γλυτώσεις... Γι αυτό και τα αμάξια γίνονται γενικά πιο smoth. Δε θες απλά χέρια αλλά και πόδια και κεράκια και ότι άλλο σου βρίσκεται αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι με 160 στα λιμανάκια θα στρίψεις. Θα στρίψεις μία..... ΜΠΡΑΒΟ στο TYPE-R, θα στρίψεις 2 (ξεκολοθηκες), έ την τρίτη έχεις πχ φθορά στα λάστιχα ή αλλαγμένη πίεση και γειά σας.... Αυτό σημαίνει παιδιά σκληροπυρηνική αυτοκίνητο, στρίβει στο όριο under conditions και τα όρια σφάλματος είναι μικρά, πολύ μικρά.... Γι αυτό το παίρνεις και στρίβεις με 120 για 5 χρόνια εκεί που με το επιβατικό σου έστριβες με 90.
λες αυτα που λεω και εγω, απλα βγαζεις αλλο συμπερασμα
Σαφως και δεν θελει πολυς κοσμος το σκληροπυρηνικο! Ελα ομως που υπαρχουν ΗΔΗ τετοια αυτοκινητα, τα οποια ειναι μαλιστα παρα πολυ καλα! Αρα το R καλειται να παιξει σε μια κατηγορια η οποια εχει δυνατους και καταξιωμενους παιχτες, και εκει φυσικα θα βρει πολλα εμποδια.
Αρα, τιμωντας την Ιστορια της & το κοινο που θελει κατι πιο ειδικο, θα επρεπε κατα την ταπεινη μου γνωμη να παρουσιασει κατι το διαφορετικο. Πραγμα το οποιο δεν εγινε (συμφωνα με αυτα που διαβαζουμε παντα). Αντιθετα, δεν φαινεται να ξεχωριζει καπου! Κανω λαθος?
Αρα οπως ειπα και πριν, καλειται να παιξει σε μια κατηγορια που οι αλλοι τη γνωριζουν καλα και προσφερουν κορυφαιες λυσεις. Και ακριβως αυτη ειναι η δυσκολια που θα βρει το R.