-
-
-
-
'revised chassis, lightweight'
Έχω αρχίσει και γουστάρω τη Honda σε υπέρμετρο βαθμό και ανησυχώ!! Μα τα άτομα έχουν ξεφύγει!!!!!!
Οποιαδήποτε μελλοντικά μου σχόλια υπέρ της Honda θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως υποκειμενικά, εγκάθετα και προκατειλλημένα!!! Ας με βγάλει κάποιος από τα πλοκάμια του Ιάπωνα...!!!
-
Καλό !!!
-
ας ελπισουμε οτι θα ειναι το ιδιο καλο με τον προκατοχο (γιατι οχι και καλυτερο) (ενα καλο μπλοκε ισως???? να μας ερθει απο την ανατολη??)....
ενα καλυτερο τιμονι και μια καλυτερη θεση οδηγησης????
-
Καλό κι από μένα, αφού άλλαξε και η μάσκα μπροστά (που ήταν εμφανισιακά αρνητικό)
-
μόνο εγώ χαλιέμαι απο το 2.2 που βλέπω πάνω δεξιά?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλό κι από μένα, αφού άλλαξε και η μάσκα μπροστά (που ήταν εμφανισιακά αρνητικό)correct
Έφυγε αυτό το χαζοασημί μπροστά και ομόρφυνε
-
Να τι μου θύμισε, ειδικά από τον μπροστινό τροχό και πίσω:
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μόνο εγώ χαλιέμαι απο το 2.2 που βλέπω πάνω δεξιά?Και εγώ...
-
Γιατί; Αν ήταν 2.5 θα υπήρχε πρόβλημα (για την Ελλάδα). Αλλά τί 2.0, τί 2.2;
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μόνο εγώ χαλιέμαι απο το 2.2 που βλέπω πάνω δεξιά?Και δεν λεει απλως 2,2 αλλα και οτι θα βγαζει τοσα αλογα οσα το παλιο.
manosk,να πας σε οφθαλμίατρο
-
.
Εκτός από Type-R θα υπάρχει και Type-RR;
Είμαι περίεργος να δω τι σφαγή θα γίνει όταν θα έχουν σκάσει μύτη και τα Twin-Turbo (Fiat) / Twin-Charged (VW) των ευρωπαίων...
.
-
Συνεχίζω να το θεωρώ κακάσχημο.
Ό,τι και να κάνουν φοβάμαι πως το αυτοκίνητο εμφανισιακά είναι 'design disaster'.
-
ωραιος ο Ιαπωνας!
-
Εφόσον είναι νέος κινητήρας, ενδεχομένως να μην επηρεάζουν σε τίποτα τα 200 κ.εκ. (πχ κατανάλωση).
-
Tα 2000κεκ φορολογούνται με 40% τα 2200 με 50%, συνεπώς έχουμε μια αύξηση της τιμής από φόρους 2.000 ευρώ περίπου.
Με άλλα λόγια μην περιμένετε να κρατηθούν οι τιμές του υπάρχοντος μοντέλου... -
Αυτό δεν το γνώριζα, μιλούσα για τα τέλη. Μπορεί πάντως ο Σαρακάκης να κρατήσει την τιμή, αφού ούτως ή άλλως πουλάει ακριβά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό δεν το γνώριζα, μιλούσα για τα τέλη. Μπορεί πάντως ο Σαρακάκης να κρατήσει την τιμή, αφού ούτως ή άλλως πουλάει ακριβά.Ακριβώς. Πολύ ακριβά θα έλεγα!!!!
Honda Civic Type-R 2007