-
thanks
Για να επαναλλάβω αυτό που εγραψα και στους redliners
- Πιο εύκολα πουλάς ένα racing με ευκολίες σε έναν που θέλει racing
- Πιο δύσκολα πουλάς ένα racing χωρίς ευκολίες σε έναν που θέλει GTI
Γι αυτό και η ομαλοποίηση του Type-R που απ ότι φάνηκε στην πίστα του estoril είναι αρκετά ως πολύ racing
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν το συγκρίνουμε με το GTi Edition 30 που κάνει 33.850 και έχει και 30 άλογα παραπάνω;
Δεν ειναι ομως παντα τα αλογα το ζητουμενο, σωστα?
Ρε, που φτάσαμε! Να υποστηρίζουμε το γκολφ!
Να το κοιταξεις αυτο!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Στον nass δεν απαντώ όχι γιατί δεν θέλω αλλά διότι εύχομαι να δώσει το βράδυ το παρών και θα χαρώ πολύ να τον γνωρίσω από κοντά.Φίλε μου, τώρα τελευταία τα βράδια μου περιλαμβάνουν πάνες και άλλες τέτοιες δραστηριότητες
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στον nass δεν απαντώ όχι γιατί δεν θέλω αλλά διότι εύχομαι να δώσει το βράδυ το παρών και θα χαρώ πολύ να τον γνωρίσω από κοντά.
Φίλε μου, τώρα τελευταία τα βράδια μου περιλαμβάνουν πάνες και άλλες τέτοιες δραστηριότητες
Άρα τα βράδια σου είναι περισσότερο όμορφα και αγαπημένα από τα δικά μας...Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το νεώτερο μέλος της οικογένειας σου...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αν το συγκρίνουμε με το GTi Edition 30 που κάνει 33.850 και έχει και 30 άλογα παραπάνω;
Δεν ειναι ομως παντα τα αλογα το ζητουμενο, σωστα?
Φυσικά και δεν είναι, απλά νομίζω πως η Honda κάτι δεν σκέφτηκε καλά στην τιμολογιακή πολτική της.
Αν και μάλλον είναι θέμα Σ και όχι Honda, οπότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.Δηλαδή 33Κ η πλούσια; Βασική χωρίς a/c στην Ελλάδα!
Συλλεκτικό-συλλεκτικό!Πάει σούμπιτο για τα 'σπάνια πουλιά'.
αυτό ναι ήταν ειρωνεία...δεν έχει σημασία αν φοράς παρωπίδες ή όχι για να το καταλάβεις...άλλο να θεωρείς κάτι άλλο καλύτερη επιλογή(φυσικά δεκτό αυτό...) και άλλο να ειρωνεύεσαι ένα αυτοκίνητο το οποίο πριν ακόμα κυκλοφορήσει έχει να αντιμετωπίσει τον μύθο του προηγούμενου μοντέλου.
Αυτά και ας μην προχωρήσουμε σε ανάλογου επιπέδου αντιπαραθέσεις διότι δεν μας τιμά και τους 2.Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την πλάκα από την ειρωνία...Και αν είναι ειρωνικό να εικάζω ότι θα πουλήσει λίγα κομμάτια, τι να πω...
Παίρνω το επίπεδό μου και φεύγω.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την πλάκα από την ειρωνία...Και αν είναι ειρωνικό να εικάζω ότι θα πουλήσει λίγα κομμάτια, τι να πω...
Παίρνω το επίπεδό μου και φεύγω.
στο γραπτό λόγο είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις την πλάκα από την ειρωνεία ειδικά αν ο 'συνομιλητής' δεν το επιδιώκει...Αν λοιπόν έκανες πλάκα αυτή γίνεται δεκτή...
Απλά όταν ξαναρθείς φέρε και το επίπεδο σου μαζί για να σε καταλαβαίνω και εγώ. -
Συζητάτε για τιμές χωρίς εμένα;
Τype R με πόσο;
αν ισχύσουν τελικά...
-
Από το EVO 2/2007
0-------160------------0 PISTA(esp-off)
R26 21.0 1.36.05
FocusST 21.4 1.42.15
OPC 22.4 1.38.25
TypeR 22.7 1.41.45
leon FR 22.9 1.40.00
GTI 23.0 1.41.00ps το R26 έχει μπλοκέ ..και τετραπίστονα brembo
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Συζητάτε για τιμές χωρίς εμένα;Τype R με πόσο;
αν ισχύσουν τελικά...
Μπα εδώ δε χρειάζεσαι καν. Είναι φανερό πως αν πράγματι ισχύουν αυτές οι τιμές τότε ο 'επίσημος αντιπρόσωπος' της Honda στη χώρα μας το έκανε πάλι το θαύμα του. Το έθαψε ο .....ς.
-
ας βγούνε πρώτα οι επίσημες τιμές...
-
Με 28 (μιας και έχει vsa) θα είναι δυνατο χαρτι.Αντε 28.5. Σε μαυρο θα ψιλοτρώγεται...
-
απ' ότι είδα, το εν λόγω τέστ δεν αναφέρει και τα καλύτερα
λόγια για το TypeR -
Ο χρήστης technik έγραψε:
απ' ότι είδα, το εν λόγω τέστ δεν αναφέρει και τα καλύτερα
λόγια για το TypeRθα έλεγα ότι το σιβικ καταποντίζεται στο συγκεκριμένο τεστ...Ας περιμένουμε να το διασταυρώσουμε και με άλλα ανάλογα τεστ και μετά θα σχολιάσουμε...
-
Δηλαδή το Astra OPC τού ρίχνει 3 δευτερόλεπτα στο γύρο;
Ωραία πράγματα... -
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ωραία πράγματα...είναι γύρος? ή ξεκίνα σταμάτα?
-
0-16-0 και γύρος πίστας.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το πρωτο νουμερο ειναι 0-160-0 και το δευτερο γυρος πιστας μαλλον...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Το πρωτο νουμερο ειναι 0-160-0 και το δευτερο γυρος πιστας μαλλον...
Ωραίες επιδόσεις
Εχω Type-R με 7500 χλμ... και λάστιχα040 Briz (σας τα δίνω για κάψιμο)
Πιο περιοδικό θα μου βάλει Pirelli nero για να κάνουμε κόντρα παλιό νέο type-r στην Πίστα.....
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Το πρωτο νουμερο ειναι 0-160-0 και το δευτερο γυρος πιστας μαλλον...Ετσι ετσι...
Honda Civic Type-R 2007