-
Αυτο με τον ημιάκαμπτο το ήξερα.Οτι ήταν πισωκίνητο όμως...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Συνεχίζω να κρατάω το τοπικ μόνος μου!!!!!
θα κανω και γω οτι μπορω!
που ναι και ο αλλος που φοβοταν την υπογραφη μου?
'Στα forums ισχυουν παντα 2 μετρα και 2 σταθμα. Υπαρχουν παρεες και χρηστες που τυχαινουν ευνοικης μεταχειρισης, η τους κανουν πλατες και αλλοι που τους τη λενε για το παραμικρο.'
Αφού είσαι έξυπνο παιδάκι, επρεπε και εσύ να ανοίξεις 2 κωδικούς για να είσαι και στα δύο μέσα....
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Συνεχίζω να κρατάω το τοπικ μόνος μου!!!!!
θα κανω και γω οτι μπορω!
που ναι και ο αλλος που φοβοταν την υπογραφη μου?
Ξανάλλαξέ την, γιατί οι ώρες σου είναι μετρημένες εδώ. Η υπομονή έχει και όρια
-
Yes sir,Yes sir...
αλλα και γω απο αλλον την ειδα.δε φταιω εγω
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=22572
θα φαμε ολοι ban?
τεσπα, θα συμμορφωθω και θα την αλλαξω
@ coyote :μονο 2?
-
Εσύ που χάθηκες ρε; Ούτε στις συναντήσεις ούτε τπτ.
-
Ωραία φάση τα άρθρα με το Type-R
Ολοι το έχουν οδηγήσει ΠΡΩΤΟΙ....
δεν είναι φοβερό....
Σε λίγο θα μαλώνουν στα ταξίδια ποιος θα μπεί πρώτος στο αμάξι...
Δεν έχει καταντήσει λίγο ξεφτίλα να ανταγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο. Εχει τελικά τόσο σημασία ή τελικά έχει σημασία να γράψεις ένα καλό άρθρο και να σε σέβονται όσοι σε διαβάζουν,Αν πραγματικά θέλετε να το οδηγήσετε πρώτοι προτείνω να λαδώσετε τον οδηγο της νταλίκας που θα φέρει από την Ελευσίνα και να κατεβάσει ένα για να το κάνετε 2-3 στροφές στην εθνική!!!!
ή να μεταφιεστεί ο δημοσιογράφος σε οδηγό νταλίκας και να τα παραλάβει αυτός
Τι λέτε παιζει? το σενάριο για να οδηγήσει πρώτος κάποιος στην Ελλάδα? Εστω στο πάρκινγκ του χώρου logistic
Υ.Γ. Εάν ο Ευαγγελάτος αλλάξει αντικείμενο προβλέπω τον Λακαφώση να κάτι τίποτα τέτοια τρελά σενάρια....!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μετά θα αρχίσουν άλλη 'κόντρα'.
'Οδηγούμε πρώτοι την νταλίκα που θα μεταφέρει τα νέα typer R'.Λογικά πάντως το πρώτο αυτοκίνητο στη χώρα μας (αν δοθεί μόνο ένα για δοκιμές) θα το πάρει το παλαιότερο περιοδικό του χώρου που αν δε κάνω λάθος είναι και πρώτο σε πωλήσεις στο είδος του.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μετά θα αρχίσουν άλλη 'κόντρα'.
'Οδηγούμε πρώτοι την νταλίκα που θα μεταφέρει τα νέα typer R'.Λογικά πάντως το πρώτο αυτοκίνητο στη χώρα μας (αν δοθεί μόνο ένα για δοκιμές) θα το πάρει το παλαιότερο περιοδικό του χώρου που αν δε κάνω λάθος είναι και πρώτο σε πωλήσεις στο είδος του.
tazio εμεις θα το οδηγησουμε πρωτοι μην φοβασαι!!!! !!!!
-
Δε φοβάμαι, περιμένω.
-
Θάψιμο από το Drive. Χειρότερο από το προηγούμενο, χειρότερο κι από το Golf. Αλλά δε μου κάνει και τόση εντύπωση, αφού βάρυνε, απέκτησε χειρότερη (θεωρητικά) πίσω ανάρτηση χωρίς ο κινητήρας του να αναβαθμιστεί, ώστε να κοιτάει στα μάτια τον ανταγωνισμό. Άσχετο (αλλά μέσα στον ανταγωνισμό του Τάπερ): Σήμερα είδα το πρώτο μου Megane F1 R200456.... Renaulsport ή όπως λέγεται, τέλος πάντων. Είχε τα περίεργα αυτοκόλλητα. Φοράει μπλοκέ αυτό ή μου φαίνεται;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Φοράει μπλοκέ αυτό ή μου φαίνεται;Δεν σου φαινεται!
-
Δεν ανοιγουμε κανα θεμα: 'Type R,το τελος'?
-
Οποιος θελει μπορει να κατεβασει ενα φακελο που εφτιαξα με σκαναρισμενo το review που εχει κανει το αγγλικο EVO για το type R. Ο φακελος ειναι γυρω στα 30mb και αυτο διοτι οι σκαναρισμενες εικονες ειναι υψηλης αναλυσης.
BONUS: εχω σκαναρει και την παρουσιαση που εγινε επισης απο το ιδιο τευχος και της Alfa 8c competizione
Περιεχομενα- Ατομικο review του new Type R, συγκριτικο μεταξυ TypeR/Focus ST/Megane R26/Leon FR/ Astra VXR/ Golf GTi + παρουσιαση της 8c
Οποιος εχει ορεξη ας το δει δεν ειναι και μεγαλο. Δεν εκανα upload τα scan ατομικα επειδη ειναι αρκετα και ειπα να τα βαλω ολα μαζι
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Οποιος θελει μπορει να κατεβασει ενα φακελο που εφτιαξα με σκαναρισμενo το review που εχει κανει το αγγλικο EVO για το type R. Ο φακελος ειναι γυρω στα 30mb και αυτο διοτι οι σκαναρισμενες εικονες ειναι υψηλης αναλυσης.BONUS: εχω σκαναρει και την παρουσιαση που εγινε επισης απο το ιδιο τευχος και της Alfa 8c competizione
Περιεχομενα- Ατομικο review του new Type R, συγκριτικο μεταξυ TypeR/Focus ST/Megane R26/Leon FR/ Astra VXR/ Golf GTi + παρουσιαση της 8c
Οποιος εχει ορεξη ας το δει δεν ειναι και μεγαλο. Δεν εκανα upload τα scan ατομικα επειδη ειναι αρκετα και ειπα να τα βαλω ολα μαζι
ενδιαφερουσα δοκιμη.
τελικα που απευθυνεται το νεο type-R??
-
Κρίμα πάντως που δεν ειναι αξιο των προσδοκιων.... Γιατι απο εμφανιση ειναι παρα πολυ ωραιο, πολυ επιθετικο!
Τα αρνητικα που διαβασα εγω στο διαδικτυο και στον τυπο είναι τα εξης:
- αναισθητο-τεχνιτο τιμονι που δεν σε βοηθα καθολου εκει που το χρειαζεσαι...
- φρενα ιδια με του παλιου..με οτι καλο η κακο συνεπαγεται αυτο..
- πίσω μερος... στον κοσμο του! Δεν βοηθα ουτε αυτο μιας και αρνηται να πλασαριστει σε καθε περιπτωση, άρα χειροτερο turn in.
- αρκετο σπιναρισμα εσωτερικου τροχου σε κλειστες καμπες... δηλαδη κρεμασμα στις εξοδους των στροφων
- χαλαρωτερο κιβωτιο σε σχεση με το παλιο (βεβαια και παλι γαμάτο θα ειναι..)
- γενικη εικονα αυτοκινητου που δεν ενθουσιαζει ως οφειλε, GTi γαρ..
- πιο αργο σε σχεση με το παλιο, αλλα και με τον ανταγωνισμο ιδιως σε ρεπριζ οπου οι διαφορες ειναι τεραστιες
- θεοκοντο σαζμαν-διαφορικο. Στις..περιεργες..περιπτωσεις ειναι ωραιο αλλα οταν ταξιδευεις με 6η και 120χλμ και ακους το μοτερ να γυριζει 4500+ εχει αντικτυπο και σε καταναλωση αλλα και στ αυτια σου!
- welcome και συ στον κοσμο της ηλεκτρικης πεταλουδας....
- ανεση πολυ μειωμενη, αλλα who cares? Παντως το παλιο ηταν και ανετο και Gti!
Τελικα απ οτι φαινεται ο τελευταιος των μοικανων ηταν το EP3 με την τρομερη γεωμετρια του, τη συμπεριφορα καθαρου Gti, τις επιδοσεις του κτλ.
Τα καλα που κραταμε απ το καινουριο μεχρι στιγμης ειναι :
-σχεδιαση
-μοτερ
-στιβαροτητα πλαισιου
-εξοπλισμος-εικονα εσωτερικου
-καθισματα
-κιβωτιο υπο προυποθεσεις...οπως ανεφερα παραπανωΠεριμενα παντως περισσοτερα. Ειχα αποφασησει να το παρω με κλειστα ματια. Τωρα με φρεναρανε αυτα που διαβασα αλλα δεν πτοουμαι! Θα περιμενω να το δω απο κοντα να το δοκιμασω μονος μου αν τα καταφερω...λεω αν... η να ακουσω κ αλλες κριτικες απο ιδιοκτητες κτλ..
-
Για μενα ηταν λαθος της Χοντα που προτιμησε να το κανει πιο αποδεκτο στο ευρυ κοινο, οπως και η ιδια λεει. Αυτοι που θελουν ενα πιο all around μοντελο εχουν ηδη πολλες και εξαιρετικες επιλογες, οποτε γιατι να επιλεξουν το Χοντα?
To oποιο μαλιστα δεν φαινεται να ξεχωριζει καπου σε σχεση με τον ανταγωνισμο, με εξαιρεση ισως το φουτουριστικο ταμπλο. Αυτο ομως εχει αραγε στο μυαλο του οποιος θελει ενα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας?Πιο 'καθαρα' επαιξε η Ρενο με ενα μοντελο που εχει ξεκαθαρο και σκληροπυρηνικο χαρακτηρα, ενα αυτοκινητο που δεν το παιζει δηθεν: Αυτο που δειχνει, αυτο ειναι. Ειναι κορυφαιο εκει 'που πρεπει', και στεκεται αξιοπρεπως στα υπολοιπα.
Με βαση τα παραπανω, απολυτα λογικο ειναι και το συμπερασμα της δοκιμης του EVO.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για μενα ηταν λαθος της Χοντα που προτιμησε να το κανει πιο αποδεκτο στο ευρυ κοινο, οπως και η ιδια λεει. Αυτοι που θελουν ενα πιο all around μοντελο εχουν ηδη πολλες και εξαιρετικες επιλογες, οποτε γιατι να επιλεξουν το Χοντα?
To oποιο μαλιστα δεν φαινεται να ξεχωριζει καπου σε σχεση με τον ανταγωνισμο, με εξαιρεση ισως το φουτουριστικο ταμπλο. Αυτο ομως εχει αραγε στο μυαλο του οποιος θελει ενα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας?Πιο 'καθαρα' επαιξε η Ρενο με ενα μοντελο που εχει ξεκαθαρο και σκληροπυρηνικο χαρακτηρα, ενα αυτοκινητο που δεν το παιζει δηθεν: Αυτο που δειχνει, αυτο ειναι. Ειναι κορυφαιο εκει 'που πρεπει', και στεκεται αξιοπρεπως στα υπολοιπα.
Με βαση τα παραπανω, απολυτα λογικο ειναι και το συμπερασμα της δοκιμης του EVO.
και πουλάει κανένα?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και πουλάει κανένα?
This is Greece, remember!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και πουλάει κανένα?
θα κοντραριστεί με το νέο τάπερ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και πουλάει κανένα?
τι σχεση εχει αυτο?
το προηγουμενο R γιατι πουλησε που ειχε ξεκαθαρο χαρακτηρα?και το ερωτημα παραμενει: σε ποιον απευθυνεται τελικα αφου δεν φαινεται να ξεχωριζει καπου?
Honda Civic Type-R 2007