-
πέρα από πλάκα μιλάμε για την εμφάνιση και όχι συνολικά...πράγματι το type-r με τις αλλαγές στην μάσκα και στα πίσω φώτα ομόρφυνε περισσότερο. Έχετε δίκιο ότι δείχνει ομορφότερο πλέον σε σχέση με τα απλά σιβικ τόσο ώστε να ενισχύει περισσότερο την άποψη του σχεδιαστή του που έλεγε: ο σκοπός μου ήταν να φτιάξω ένα αυτοκίνητο που δίπλα του τα ανταγωνιστικά μοντέλα να μοιάζουν μία γενιά πίσω. Εκεί εστιάζω δίπλα του το γκολφ δείχνει παρωχημένο τουλάχιστον εμφανισιακά. ΙΜΗΟ
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
πέρα από πλάκα μιλάμε για την εμφάνιση και όχι συνολικά...πράγματι το type-r με τις αλλαγές στην μάσκα και στα πίσω φώτα ομόρφυνε περισσότερο. Έχετε δίκιο ότι δείχνει ομορφότερο πλέον σε σχέση με τα απλά σιβικ τόσο ώστε να ενισχύει περισσότερο την άποψη του σχεδιαστή του που έλεγε: ο σκοπός μου ήταν να φτιάξω ένα αυτοκίνητο που δίπλα του τα ανταγωνιστικά μοντέλα να μοιάζουν μία γενιά πίσω. Εκεί εστιάζω δίπλα του το γκολφ δείχνει παρωχημένο τουλάχιστον εμφανισιακά. ΙΜΗΟείπαμε, το Σιβίκ υπερτερεί στη σχεδίαση
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
πέρα από πλάκα μιλάμε για την εμφάνιση και όχι συνολικά...πράγματι το type-r με τις αλλαγές στην μάσκα και στα πίσω φώτα ομόρφυνε περισσότερο. Έχετε δίκιο ότι δείχνει ομορφότερο πλέον σε σχέση με τα απλά σιβικ τόσο ώστε να ενισχύει περισσότερο την άποψη του σχεδιαστή του που έλεγε: ο σκοπός μου ήταν να φτιάξω ένα αυτοκίνητο που δίπλα του τα ανταγωνιστικά μοντέλα να μοιάζουν μία γενιά πίσω. Εκεί εστιάζω δίπλα του το γκολφ δείχνει παρωχημένο τουλάχιστον εμφανισιακά. ΙΜΗΟ
είπαμε, το Σιβίκ υπερτερεί στη σχεδίαση
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσοι από εσάς συμφωνούν οτι η έλλειψη 'ενιαίας¨μάσκας κάνει το Civic πιο όμορφο ?
Εγώ σίγουρα.
+1
Και εγώ!!!
Άλλος ένας και γω! Αν κάναν το ίδιο και πίσω μέχρι και σχεδόν όμορφο θα το λεγα!
'Ερεθιστικό' σίγουρα!
-
Ενα λεπτο λιγο παιδια,
Διαβαζα στο αρθρο παραπανω οτι θα αναβουν φωτακια στο καντραν για να σε ειδοποιουν για gear shift?
Και οταν θα ξεπερνας τις 5500 στροφες θα αναβει φωτεινο στο καντραν το Logo του type r?
και οταν φτανεις στον κοφτη θα αναβει φωτεινη ενδειξη :'You are the best!' και θα παιζει το hallelujah του Handel στα ηχεια?
Αχαχουχα!(που λεγε και ο Βεγγος)
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ενα λεπτο λιγο παιδια,Διαβαζα στο αρθρο παραπανω οτι θα αναβουν φωτακια στο καντραν για να σε ειδοποιουν για gear shift?
Και οταν θα ξεπερνας τις 5500 στροφες θα αναβει φωτεινο στο καντραν το Logo του type r?
και οταν φτανεις στον κοφτη θα αναβει φωτεινη ενδειξη :'You are the best!' και θα παιζει το hallelujah του Handel στα ηχεια?
-
Thats soooooooooooo Japanese!!!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ενα λεπτο λιγο παιδια,Διαβαζα στο αρθρο παραπανω οτι θα αναβουν φωτακια στο καντραν για να σε ειδοποιουν για gear shift?
to gear shift υπάρχει και στο απλό..απλά στην θέση του οικονομόμετρου έχουν βάλει ένα λογοτυπο type-r..i-vtec. Εκεί εσύ να πεις την κακία σου για τον σχιστομάτη φονέα των απανταχού γρήγορων.
-
Κορυφη το type r...
-
Θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμαστεί στίς Σερρες,και να υπάρχει και μία τουλάχιστον παράγραφος όπου θα το ψιλοσυγκρίνουνε με το προηγούμενο
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμαστεί στίς Σερρες,και να υπάρχει και μία τουλάχιστον παράγραφος όπου θα το ψιλοσυγκρίνουνε με το προηγούμενοεγω βάζω το δικό μου αν μου αλλάξουνε τα λάστιχα. (θα με ....αμισει η γυναίκα μου αμα το μάθει)
-
το αγγλικό top gear στο τεύχος του επόμενου μήνα θα έχει αναλυτική παρουσίαση του νέου type-r. Όποιος το προμηθευτεί θα μας λύσει τις απορίες μας
-
Ενα μόνο πράμα δεν θα ανεχτώ .Μη τυχον και γραφτεί ότι 'στρογγυλοποιήθηκε',απευθύνεται σε περισσότερους,εχασε κάτι απο ..... για χάρη της...... και klein mein. Τα ταιπ αρ χάρη μας κάνανε που εισήχθησαν στην Ελλάδα του golf gti, έπρεπε να παραμείνουν με 220 άλογα και λευκά με άσπρες ζάντες όπως τα ορίτζιναλ της τζαπαν.Ετσι να μείνει και το καινούριο,οι 'all-around' -kai tipote sygekrimeno τύποι έχουν τόσες επιλογές .
-
Ενα μόνο πράμα δεν θα ανεχτώ .Μη τυχον και γραφτεί....
Τι λέ ρε πιδί'μ!!!
-
Τρόμαξες ε?
-
to gear shift υπάρχει και στο απλό..απλά στην θέση του οικονομόμετρου έχουν βάλει ένα λογοτυπο type-r..i-vtec. Εκεί εσύ να πεις την κακία σου για τον σχιστομάτη φονέα των απανταχού γρήγορων.
Οκ οκ σοβαρα τωρα,για να μη θεωρηθω και ιεροσυλος.Πιστευω οτι με 6.6s για 0-100,ηχο αγωνιστικης μηχανης και αυτη την εμφανιση θα ειναι απο τα καλυτερα gti.Αν λεω αν δεν κανουν το λαθος να βαλουν καναν ημιακαμπτο πισω.Λιγο θα με προβληματιζαν εννοιες οπως μεταξονιο και μετατροχιο σε σχεση παντα με τον αυξημενων διαστασεων ανταγωνισμο αλλα και παλι ειναι λεπτομερειες.Τωρα αυτο το περι απωλειας του απολυτου χαρακτηρα κτλ ειναι μπουρδα μεγαλη.Για μενα το να μπορει να το παιρνει και η γυναικα για ψωνια(ευκολοδηγητο) ειναι δειγμα πολιτισμου και τεχνολογικης προοδου.καλο το προηγουμενο σε εκανε μαγκα μεσα στην πιστα αλλα σε πραγματικες συνθηκες ειναι λιγο unforgiving
-
Ε οχι και ανφοργκιβινγκ! Ενα παπάκι είναι μεσα στην πολη το ταπερ.Και εκτός παραμένει νορμαλ.Ουτε νευρικές ουρές ουτε τίποτα.Πχ αυτοκίνητο που δε δίνεις εύκολα στη γυναίκα σου είναι ενα ες2000 χωρις vsa.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ε οχι και ανφοργκιβινγκ! Ενα παπάκι είναι μεσα στην πολη το ταπερ.Και εκτός παραμένει νορμαλ.Ουτε νευρικές ουρές ουτε τίποτα.Πχ αυτοκίνητο που δε δίνεις εύκολα στη γυναίκα σου είναι ενα ες2000 χωρις vsa.+1 σε όλα. Μέσα στην πόλη είναι άριστο, πλην της σφιχτής ανάρτησης, που θέλει προσοχή στις λακούβες.
Βέβαια μπορείς να το κάνεις να έχει νευρική ουρά
Κατ΄εμέ θα είναι μεγάλο λάθος να το έχουν κάνει να έχει πιο soft χαρακτήρα από το προηγούμενο, δηλ. άμεσο ανταγωνιστή του GTI (δυστυχώς οι ενδείξεις (ESP, φουλ εξοπλισμός). Αν εξακολουθήσει να είναι περισσότερο 'R' από 'GTI' νομίζω θα πουλήσει καλά. Παρότι επιμένω πως έπρεπε να έχει 220 άλογα και μπλοκέ, όπως το JDM της προηγούμενης γενιάς. Ο ανταγωνισμός έχει προοδεύσει πολύ ως προς τα άλογα.
Αυτά χωρίς να ληφθεί υπόψη η τιμή. ΙΜΗΟ, οτιδήποτε πάνω από 30000 (στην Ελλάδα) θα είναι εμπορική αυτοκτονία, τη στιγμή που αγοράζεις αυτοκίνητο 260 ίππων με μπλοκέ με 29000 (3MPS). Καλοί οι φανατικοί που θα αγόραζαν το TypeR ακόμα και αν είχε 40000 αλλά δεν φτάνουν...
-
Mikio Suzuki, project leader for the new Type R.
it's also unlikely there will be an even more hyper version of the car. 'Boosting power (currently 197bhp) would be a key aspect of that sort of car, but as the engine is already very efficient, we would have to change many, many other things. That would have implications for fuel consumption, and at Honda we're very proud of our green credentials' he said.
In terms of ride and handling, Suzuki cites the fact that the Civic has done so much teesting in Europe as helping to 'mature' the Type R. He also says the latest regular Civic provides a much better base to work from than the last model.
'We wanted to keep to the original philosophy of the Type R- it should be like driving a race car on the circuit. So instead of focussing on sheer powerwe looked at the higher level dynamics, where every element needs to be outstanding and lead towards an exhilerating driving experience.'
-
Τα type-R μάλλον θα κάνουν πολύ καλούς γύρους πίστας, όπως θα δούμε και στο τεστ των τροχών (μάλλον θα το πάνε Σερρες και μέγαρα όταν έρθει΄και σιγουρα και κάπου στο εξωτερικό). Αν όμως η πίστα έχει πολύ μεγάλες ευθείες θα χάνει σε τελική ταχύτητα από τα s3 και θα κάνει μικρότερο χρόνο. Αυτό λέει η λογική.
Εγω υπολογίζω και βάσει των προδιαγραφών που είδαμε στην brochura ότι ουσιαστικά θα έχει 6,4 κιλά (1300/201) ανά ίππο ενώ το s3 (1500/265) ήδη έχει 5,6-5,7. Αρα το μπαμ θα είναι μεγαλύτερο
Honda Civic Type-R 2007