-
το S μπορεί να το οδηγησει οποιοσδήποτε καθοτι ειναι συγχρονο αμάξι. αυτο ελειπε. βέβαια μετά...
εκεί σταματά κι η καθε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί εκει εξω. προσοχή: δε λέω καλυτερο ή χειροτερο, ομορφότερο ή ασχημότερο. απλά παίζει σε δική του λιγκ.
σε συνθήκες καλης πρόσφυσης μπορεί να παει κ γρήγορα. σε ελληνικές χανεις την μπάλα.
το σιγουρο είναι οτι δυσκολα θα σε ενθουσιάσει μετά άλλο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καμπά τον Γιάννη Τσιγκρή τον καταδέχεσαι ως άτομο που ξέρει 5 πράγματα από γρήγορη οδήγηση ή και αυτός είναι λαπάς για να μπορέσει να κριτικάρει το s2k;Τον Γιαννη τον ξερω πολυ καλα, τον εχω πειραξει κιολας γιατι εχω κανει καλυτερο χρονο απ'αυτον σε συγκεκριμενη πιστα με ιδιο αυτοκινητο. Για πες μου για τον Τσιγκρη ... εχει χρησιμοποιησει την φραση 'Δολοφονικο, για τον απειρο οδηγο' ?
Οσο τρεχεις οποιοδηποτε αυτοκινητο μπορει να φανει δολοφονικο ακομα κι αν δεν εισαι απειρος, οδηγαμε εναν τονο σιδερο, αν χτυπησουμε καποιον σαν δολοφονοι θα χαρακτηριστουμε. Αυτο που προσπαθω να πω εγω, ειναι οτι το S δεν εχει καμια απολυτως διαφορα στην συμπεριφορα του απο οποιοδηποτε αλλο FR roadster. Το μονο διαφορετικο του S σε σχεση με ολα τα αλλα αυτοκινητα, ειναι το τιμονι του (2 στροφες απο ακρη σε ακρη), που οδηγει τον μη προιδεασμενο στο να κανει ατσαλες κινησεις, υπερδιορθωσεις κτλ.
Δεν συνεχιζω αλλο γιατι ειμαστε ΟΤ και δεν εχω καμια ορεξη να με κινυγαει ο Bill ...
-
Έχει χρησιμοποιήσει τη φράση 'θέλει @@' το οποίο εγώ θα μετέφραζα ως 'δύσκολο/απαιτητικό' που στα χέρια άπειρου οδηγού μπορεί να σημαίνει φλερτ με μπαριέρες ή πεζοδρόμιο.
Οσο τρεχεις οποιοδηποτε αυτοκινητο μπορει να φανει δολοφονικο ακομα κι αν δεν εισαι απειρος
Ε όχι... Είναι δυνατόν ένα προσθιοκίνητο με ηλεκτρονικά ΟΝ να είναι το ίδιο 'επικίνδυνο' με ένα πισωκίνητο χωρίς ηλεκτρονικά;
Επειδή βλέπω ότι υπάρχει παρανόηση. Το δολοφονικό που ανέφερε ο Κιούσης δεν έχει να κάνει με 'κακό' αυτοκίνητο αλλά με 'απαιτητικό' αυτοκίνητο. -
Συμφωνοι Eddie, εγω απλα απο προσωπικη εμπειρια και με τα 2 αυτοκινητα, θεωρω πως αν εισαι απειρος οδηγος και σου πεταξει κωλο οποιοδηποτε πισωκινητο αυτοκινητο, θα ειναι εξισου δολοφονικο, εφοσον σκαμπαζεις απο πισω κινηση, με τον ιδιο τροπο αντιδρας και στο ΜΧ5 και στο S2000. Με λιγα λογια, εαν κατεχεις και τα 2 ειναι μια χαρα φιλικα, εαν δεν κατεχεις την εκατσες ...
-
φίλε Καμπά για να πει κάποιος το Σ φιλικό τότε κατι τρέχει μ'αυτον...
κατά πασα πιθανότητα εχει καθίσει απλα στο κάθισμα...
το αμάξι δεν είναι φιλικό ούτε σβηστό!!
-
Θες να πεις οτι κατι τρεχει μαζι μου ; Δεν θα διαφωνησω ...
Περα απ'την πλακα, εχω την πλεον υποκειμενικη αποψη πανω στα αυτοκινητα λογω της χρησης που εχω υπ'οψιν μου.
-
Εγω απλα σχολιασα το ποσο απαιτητικο ειναι σε συναρτηση με τα πολλα αλογα που εχει
Δε λεω οτι δε μπορεις να το πας χαλαρα αρκετα ανετα , λεω οτι μπορει να τη παθεις ασχημα αν δε ξερεις και πιεσεις
(Δεν το χω οδηγησει , το εχει φιλος μου που δεν εχει πολυ καλα χερια , ουτε στο 50 % των δυνατοτητων του δεν το παει )Επισης δεν ειπα οτι δεν μπορει να παει, δυστυχως για μενα το χω αντιμετωπισει και σε ελληνικη ασφαλτο και ειδα τι μπορει να κανει
Δεν παυει ομως να ειναι αυτοκινητο για λιγους, ενω το δικο μου πχ μεχρι ενα σημειο το παει αρκετα γρηγορα ο καθενας, οπως και ολα τα γρηγορα συγχρονα χατς , τα οποια ακομα και αν κανεις βλακεια θα σε προστατεψουν κατι που εχω διαπιστωσει αρκετες φορες
(Στο οριο παντου θες χερια, αλλα εδω μιλαμε για αυτοκινητο που γυρναει για πλακα και απο τα 30 αν του δωσεις λιγο παραπανω γκαζι και αυτο το χω δει να γινεται δεν ειναι υποθεση και φυσικα το θεωρω επικινδυνο για το πολυ κοσμο)Βεβαια δε θελω να πεισω τους παντες οτι αυτο που προτιμω εγω οτι ειναι και το καλυτερο γενικα , ειναι απλα καλυτερο για μενα και για το 99% των οδηγων οσο κι αν δε θελουν να το παραδεχτουν αρκετοι
Απλα θεωρω καθηκον του τυπου να ξεκαθαριζει καποια πραγματα και να μη τσιγκλαει τη καθε κουλομαρια να αγοραζει 'σκοτωστρες' για να παρει το 'αντρικο' και 'οδηγοκεντρικο'
Εγω παντα θα χτυπιεμαι και θα προωθω για το πιο φιλικο και ασφαλες αν αναφερομαι γενικα και αοριστα στον οποιοδηποτεΑν μιλαμε για πολυ καλο οδηγο και συνειδητοποιημενο οδηγο, αλλαζει το πραγμα, αλλα δυστυχως αυτοι ειναι πολυ λιγοτεροι απο τα s , mx5 και σια που κυκλοφορουν στους δρομους μας..
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Θες να πεις οτι κατι τρεχει μαζι μου ; Δεν θα διαφωνησω ...Περα απ'την πλακα, εχω την πλεον υποκειμενικη αποψη πανω στα αυτοκινητα λογω της κτήσης που εχω υπ'οψιν μου.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αν μιλαμε για πολυ καλο οδηγο και συνειδητοποιημενο οδηγο, αλλαζει το πραγμα, αλλα δυστυχως αυτοι ειναι πολυ λιγοτεροι απο τα s , mx5 και σια που κυκλοφορουν στους δρομους μας..
Μεγαλη κουβεντα !
Εκει με το γκαζι μου το χαλασες λιγο μιας και το S δεν εχει την ροπη που με λιγο παραπανω γκαζι θα γυρισει, μια ατσαλη τιμονια ομως σε στιγμη που στριβεις χαλαρος/μη συγκεντρωμενος σε μετριους ρυθμους, μπορει να φερει την ζημια εφοσον σε πιασει στον υπνο.
Θες να πεις οτι κατι τρεχει μαζι μου ; Δεν θα διαφωνησω ...
Περα απ'την πλακα, εχω την πλεον υποκειμενικη αποψη πανω στα αυτοκινητα λογω της κτήσης που εχω υπ'οψιν μου.Τωρα τι να σου πω, οτι εχεις αδικο ; Οχι δεν εχεις, εισαι spot on για την ακριβεια ...
Σε παω ρε Joe !
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ε όχι... Είναι δυνατόν ένα προσθιοκίνητο με ηλεκτρονικά ΟΝ να είναι το ίδιο 'επικίνδυνο' με ένα πισωκίνητο χωρίς ηλεκτρονικά;
Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο επικίνδυνα αλλά σύμφωνα με αυτά που γράφει η Ισμήνη Φαμπιάτου στη δοκιμή του 207 GT , μπορεί .
http://www.fabiatou.com/2007/06/peugeot-207-gt.html
.
-
Όταν το Drive πρωτοδοκίμαζε το S2000 στη δοκιμή κρατήματος στις Σέρρες (το 2000 αν θυμάμαι καλά) κι έλεγαν οι προσκεκλημένοι Κύρκος και Παπαφιλίππου ότι είναι όπλο κι ότι κάνει ό,τι ακριβώς του πεις, δεν ήταν παραπληροφόρηση. Όμως, για τον μέσο οδηγό, ένα S2000 ήταν υπερβολικό.
Και σίγουρα πολύ πιο δύσκολο/απαιτητικό από ένα Miata, στο οποίο έχω δει (γιατί τους το έχω παραχωρήσει για βόλτα) πολλούς πρωτάρηδες στην πίσω κίνηση να κάνουν τα πρώτα τους παντιλίκια (συνήθως σε πίστα, αλλιώς σε καμιά ερημιά) και να χαμογελούν. Αν όλα αυτά γίνονταν με κάποιο S, απλώς δε θα τους το έδινα.
Πολύ σοφά είχε πει κάποιος ότι το Miata είναι το καλύτερο σχολείο για τα πισωκίνητα. Και το S είναι πανεπιστήμιο. Δε θα σύστηνα σε κανέναν το Honda για πρώτο πισωκίνητο. Καλύτερα ένα Miatάκι για αρχή και μετά το ζόρικο.
Αν βέβαια το κατέχεις, τότε το Honda είναι πολλές κλάσεις πάνω από ένα Miata (σε εργοστασιακή μορφή). Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το κατέχουν όλοι. Μην κρίνεις Μάνο με το πώς σου φάνηκε εσένα, με τις ικανότητες που έχεις. Για τον μέσο οδηγό ή τον πρωτάρη, η διαφορά των δύο μοντέλων είναι χαοτική. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο επικίνδυνα αλλά σύμφωνα με αυτά που γράφει η Ισμήνη Φαμπιάτου στη δοκιμή του 207 GT , μπορεί .
http://www.fabiatou.com/2007/06/peugeot-207-gt.html
.
Στην προκειμένη περίπτωσή βεβαία φταίει η οδηγός που δεν ήξερε.
-
E, δεν τη λες και άμπαλη τη Φαμπιάτου βρε Ντίνο...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
E, δεν τη λες και άμπαλη τη Φαμπιάτου βρε Ντίνο...Βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ο Ντίνος έκανε ένα 'ΙΚΕ' (a.k.a. ειρωνία).
-
Λες?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το θέμα είναι ότι θα σου έριχναν και χωρίς πρόγραμμα...εδιτ: με προλάβανε...
εχετε τουρμπο και ξερετε...
καθε φορα τα ιδια, ορισμενοι δεν εννοουν να συνειδητοποιησουν την πραγματικοτητα...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Θυμίζω την παγκόσμια πρωτοτυπία από τον ελληνικό τύπο για το mk1.
Πριν βγει το Golf GTI V, 0-100: 6,9'
Αφού βγήκε το Golf, 0-100: 7,1'Για την ακρίβεια από 6.8 πήγε σε 7.2.
Τσιμπήστε και 2 links να κάνουμε δουλειά:http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=7911
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11987μηπως ειναι αλλα αυτοκινητα; λεω μηπως...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
E, δεν τη λες και άμπαλη τη Φαμπιάτου βρε Ντίνο...Άμπαλη όχι, πώς θα μπορούσε άλλωστε να σβερκωνει Μ3 με Leon 1600αρι.
Τεσπα, η ουσία είναι πως έβγαλε τα ηλεκτρονικά και πήγε να παίξει. Τα ηλεκτρονικά μπήκαν ξανά και αιφνιδιάστηκε.
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Το θέμα είναι ότι θα σου έριχναν και χωρίς πρόγραμμα...
εδιτ: με προλάβανε...
καθε φορα τα ιδια, ορισμενοι δεν εννοουν να συνειδητοποιησουν την πραγματικοτητα...
E?
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Το θέμα είναι ότι θα σου έριχναν και χωρίς πρόγραμμα...
εδιτ: με προλάβανε...
εχει τουρμπο-audi ο στεφανος παντως
Honda Civic Type-R 2007