Εγω απλα σχολιασα το ποσο απαιτητικο ειναι σε συναρτηση με τα πολλα αλογα που εχει
Δε λεω οτι δε μπορεις να το πας χαλαρα αρκετα ανετα , λεω οτι μπορει να τη παθεις ασχημα αν δε ξερεις και πιεσεις
(Δεν το χω οδηγησει , το εχει φιλος μου που δεν εχει πολυ καλα χερια , ουτε στο 50 % των δυνατοτητων του δεν το παει )
Επισης δεν ειπα οτι δεν μπορει να παει, δυστυχως για μενα το χω αντιμετωπισει και σε ελληνικη ασφαλτο και ειδα τι μπορει να κανει
Δεν παυει ομως να ειναι αυτοκινητο για λιγους, ενω το δικο μου πχ μεχρι ενα σημειο το παει αρκετα γρηγορα ο καθενας, οπως και ολα τα γρηγορα συγχρονα χατς , τα οποια ακομα και αν κανεις βλακεια θα σε προστατεψουν κατι που εχω διαπιστωσει αρκετες φορες
(Στο οριο παντου θες χερια, αλλα εδω μιλαμε για αυτοκινητο που γυρναει για πλακα και απο τα 30 αν του δωσεις λιγο παραπανω γκαζι και αυτο το χω δει να γινεται δεν ειναι υποθεση και φυσικα το θεωρω επικινδυνο για το πολυ κοσμο)
Βεβαια δε θελω να πεισω τους παντες οτι αυτο που προτιμω εγω οτι ειναι και το καλυτερο γενικα , ειναι απλα καλυτερο για μενα και για το 99% των οδηγων οσο κι αν δε θελουν να το παραδεχτουν αρκετοι
Απλα θεωρω καθηκον του τυπου να ξεκαθαριζει καποια πραγματα και να μη τσιγκλαει τη καθε κουλομαρια να αγοραζει 'σκοτωστρες' για να παρει το 'αντρικο' και 'οδηγοκεντρικο'
Εγω παντα θα χτυπιεμαι και θα προωθω για το πιο φιλικο και ασφαλες αν αναφερομαι γενικα και αοριστα στον οποιοδηποτε
Αν μιλαμε για πολυ καλο οδηγο και συνειδητοποιημενο οδηγο, αλλαζει το πραγμα, αλλα δυστυχως αυτοι ειναι πολυ λιγοτεροι απο τα s , mx5 και σια που κυκλοφορουν στους δρομους μας..
Sent from my LG-P500