-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το θέμα είναι ότι θα σου έριχναν και χωρίς πρόγραμμα...
εδιτ: με προλάβανε...
εχετε τουρμπο και ξερετε...
καθε φορα τα ιδια, ορισμενοι δεν εννοουν να συνειδητοποιησουν την πραγματικοτητα...
E?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
καθε φορα τα ιδια, ορισμενοι δεν εννοουν να συνειδητοποιησουν την πραγματικοτητα...
E?
στους ατμοσφαιρακηδες παει που εχουν χασει το λογαριασμο τσαγιου και παντα φταιει ο οδηγος του ατμοσφαιρικου, η σεληνη, ο ζυγος κλπ
στενοχωριεμαι γιατι τα σημερινα type r δεν με παιζουν, κανουν δεξια
-
βρε τον παπάτζα που είναι κ παιχνιδιάρης.
-
Καλα μην τρελαινεστε ... υπαρχουν και Type R που αν ο τουρμπατος εχει μονο ενα προγραμμα, δεν τον σωζει τιποτα.
Με σχεση και σε χλμ που ευνοουν το κουπρα ...
Youtube VideoΚ20 Χ αλογα VS οποιοδηποτε τουρμπατο μοτερ με επισης Χ αλογα και καροτσες σε κοντινα κιλα, το Κ20 θα ειναι 9/10 φορες μπροστα. Λεω 9/10 γιατι αν για καποιον περιεργο λογο πατησουν με 3ες και 50χλμ/ω καταλαβαινετε τι θα γινει. Ατμοσφαιρα -κοντο σαζμαν - στροφαρισμα, 3 πραγματα που δεν μπορεις να τα κερδισεις αν συνδυαστουν.
-
Αλήτες-κοντράκηδες!
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Καλα μην τρελαινεστε ... υπαρχουν και Type R που αν ο τουρμπατος εχει μονο ενα προγραμμα, δεν τον σωζει τιποτα.Με σχεση και σε χλμ που ευνοουν το κουπρα ...
Youtube VideoΚ20 Χ αλογα VS οποιοδηποτε τουρμπατο μοτερ με επισης Χ αλογα και καροτσες σε κοντινα κιλα, το Κ20 θα ειναι 9/10 φορες μπροστα. Λεω 9/10 γιατι αν για καποιον περιεργο λογο πατησουν με 3ες και 50χλμ/ω καταλαβαινετε τι θα γινει. Ατμοσφαιρα -κοντο σαζμαν - στροφαρισμα, 3 πραγματα που δεν μπορεις να τα κερδισεις αν συνδυαστουν.
Καλα βρηκες κι εσυ με 20vt πρωτου σταδιου..
Βαλτο με κανα 2 λιτρο tfsi να στρωσει..
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Θυμίζω την παγκόσμια πρωτοτυπία από τον ελληνικό τύπο για το mk1.
Πριν βγει το Golf GTI V, 0-100: 6,9'
Αφού βγήκε το Golf, 0-100: 7,1'Για την ακρίβεια από 6.8 πήγε σε 7.2.
Τσιμπήστε και 2 links να κάνουμε δουλειά:http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=7911
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11987μηπως ειναι αλλα αυτοκινητα; λεω μηπως...
Μήπως απλά άνοιξες τα links και δεν τα διάβασες καλά; Λέω μήπως...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Θυμίζω την παγκόσμια πρωτοτυπία από τον ελληνικό τύπο για το mk1.
Πριν βγει το Golf GTI V, 0-100: 6,9'
Αφού βγήκε το Golf, 0-100: 7,1'Για την ακρίβεια από 6.8 πήγε σε 7.2.
Τσιμπήστε και 2 links να κάνουμε δουλειά:http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=7911
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11987μηπως ειναι αλλα αυτοκινητα; λεω μηπως...
Μήπως απλά άνοιξες τα links και δεν τα διάβασες καλά; Λέω μήπως...
τα ειδα, δεκεμβριος 2001, τευχος 375 - απριλιος 2007 τευχος 439
ο αλλος χρηστης νομιζω οτι μιλαει για το 0-100 του πρωτου type r που εχουν βαλει διαφορετικο χρονο. οχι του προηγουμενου type r με το σημερινο
-
Στο δεύτερο άρθρο λέει και το 0-100 που είχαν για το πρώτο Type-R.
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
E?
στους ατμοσφαιρακηδες παει που εχουν χασει το λογαριασμο τσαγιου και παντα φταιει ο οδηγος του ατμοσφαιρικου, η σεληνη, ο ζυγος κλπ
Λογικό... ο Chuck δεν έχει αντίπαλο...
-
Εγω πάντως που είχα το παλιό type-R δε με πέρασε κανένα με golf.4
Τσακ Νορις.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Βαλτο με κανα 2 λιτρο tfsi να στρωσει..
Αν και αδικο να συγκρινεις αυτοκινητα ιδιων κυβικων οπου το ενα εχει υπερτροφοδοτηση ενω το αλλο οχι, θα σου απαντησω. Επειδη δεν βρισκω βιντεακι αυτη την στιγμη, θα το αναλυσουμε με τις αναλογιες κιλων/ιππο ακομα και αν παρουσιαζουν σφαλματα συχνα και δεν λενε ολη την αληθεια. Εαν δεχτουμε οτι το new S3 πχ σαν το δικο σου ειναι 1495 κιλα ενω το ΕΡ3 ειναι 1270, το Type R θα πρεπει να σκαλιστει στα 237-240 αλογα για να ειναι μπροστα. Για να φτασει αυτα τα αλογα το Κ20, θελει εισαγωγη-εξαγωγη--προγραμμα η αλλιως 1300-1500€. (injen-kpro-custom)
Παρε μια ιδεα -->
- αποδειξη γι'αυτο που ελεγα για τα FN
Aυτο το μαυρο FN ειναι του Γιαννη (EF9 αν εχεις ακουστα), θες να σου κανονισω δοκιμουλα να γευτεις ατμοσφαιρικο τσαγακι απ'τα ιδια κυβικα ; Αστειευομαι φυσικα, ξερω οτι εσυ δεν κανεις τετοια πραγματα ...
-
Να κανονιστεί πάραυτα!
Εδώ άλλοι παραπονιούνται ότι δεν τους 'παίζουν' τα τάπερ. Να η ευκαιρία! -
[spoiler=:184ajqw2]>Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Εαν δεχτουμε οτι το new S3 πχ σαν το δικο σου ειναι 1495 κιλα ενω το ΕΡ3 ειναι 1270, το Type R θα πρεπει να σκαλιστει στα 237-240 αλογα για να ειναι μπροστα. Για να φτασει αυτα τα αλογα το Κ20, θελει εισαγωγη-εξαγωγη--προγραμμα η αλλιως 1300-1500€. (injen-kpro-custom)
βαλε κι αλλα , γιατι το s2k που εχει τοσα δεεε..
(εχω ανοιξει μεχρι τα 220-230 με s , κι οσο ανεβαινουν τα χλμ η διαφορα υπερ μου ανοιγει , το s3 ειναι στα επιπεδα μιας boxter s 296 και λιγο πιο πισω , εως 2-3 αυτοκινητα μεχρι τα 190 ρολλαριστα , απο evo ix στοκ. επισης σχετικα οριακη κοντρα κανω με opel gt, αλλα παντα εχω κερδισει και δεν αναφερομαι σε εκκινηση οπου η αμερικανια απλα γραφει κατω το λαστιχο )
ΥΓ το δικο μου ζυγισμενο απο συμφορουμιτη (vellerefontis) που ειχε ολοιδιο με οροφη, παει 1515 κιλα και με μενα μεσα 1605 [/spoiler:184ajqw2]
-
Δεν υπαρχει S που να ηταν πραγματικα 240 αλογα περαν του γιαπωνεζικου F20 (που δηλωνοταν 250 ) Mην τα σνομπαρεις τα γιαπωνεζακια, μιλαμε για πρωτες ρολ, οχι 2ες που μιλανε οι τουρμπινες. Απ'οτι εχω καταλαβει γενικα βολταρεις απο δω κι απο εκει καποια βραδακια, αμα ισχυει στειλε ενα ΡΜ και πες μου να κανονισω τιποτα ετσι για να ικανοποιηθουν οι περιεργειες. Στην τελικη, καμια κρεπα-σουβλακι-βρωμικο θα βρεθουμε να τρωμε ολοι παρεα και θα γνωριστουμε και απο κοντα.
-
[spoiler=:3tvqdebb]>Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Απ'οτι εχω καταλαβει γενικα βολταρεις απο δω κι απο εκει καποια βραδακια, αμα ισχυει στειλε ενα ΡΜ και πες μου να κανονισω τιποτα ετσι για να ικανοποιηθουν οι περιεργειες.
επιμενω στο spoiler λογω του
δεν τα σνομπαρω, απλα εχω παρατηρησει καποια πραγματα.. εχω παρατηρησει καποια πραγματα και με αυτοκινητα 3+ λιτρων, εχω παρατηρησει και καποια πραγματα με αλλα τουρμπατα hot hatch πολυ ελαφρυτερα απο το δικο μου..
δεν ειπα οτι turbo uber alles, υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που συμβαινει το αντιθετο..
(πχ s2000 vs αστρα opc.. που ειναι στα ιδια αλογα και το τουρμπο θα πρεπε να υπερεχει, αλλα δεν.. )απο τα πιο καινουρια αυτοκινητα παντως θα ηθελα βασικα να δω ενα scirocco R τι κανει (ιδιο μοτερ, αλλα 200 κιλα κατω) , αν και εχω αποψη απο tts που ειναι επισης σαφως πιο ελαφρυ
βολτουλες εκανα παρα πολυ κυριως τα προηγουμενα χρονια και ανοιγα με ο,τι εβρισκα μπροστα μου ωστε να μπορω να σχηματισω μια ολοκληρωμενη αποψη για το θεμα 's3 vs all' , αλλα βαρεθηκα να μου παιρνουν το διπλωμα (ειναι δυσκολοι οι 2 μηνες χωρις αυτοκινητο και τη τελευταια φορα μου το πηραν οταν πραγματικα το χρειαζομουν και πηγαινα με λεωφορεια σε ολη την αθηνα ) και πλεον βγαινω τελειως ακυρες ωρες (μεσημερια/απογευματα ) και πολυ πιο σπανια λογω βενζινων για να χαρω το αυτοκινητο μου , μονος μου.. εχω ξεχασει και να το στριβω , το λιγο που ηξερα
για να καταλαβεις απο τα σχεδον 25.000 χλμ που εκανα το 1ο χρονο, περισυ επεσα στα 8000 και πανω απο τα μισα ηταν σε συνθηκες 'παπιας ' για να τρεχω σε δουλειες
με 1.15 τη 100αρα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα..εχω ομως σχεδιο.. το νοεμβρη μπαινω φανταρος , οποτε λιγο πριν απο αυτο , μαλλον θα ξαναχασω το διπλωμα μου , γιατι δε θα το χρειαζομαι εκει που παω θα τους πω παρτε τα 175, παρτε το διπλωμα, παρτε τις πινακιδες και ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟ!!!
προς το παρον ομως το θελω για να παω διακοπες, γιατι αμα το ξαναχασω η παντοφλα που θα φαω θα ειναι απεριγραπτη
οποτε παω παπια μεχρι το σεπτεμβρηΥΓ δε ξερω σε ποιες περιοχες αναφερεσαι, αλλα οι βουλιαγμενες-λιμανακια εχουν γινει ανυποφορες λογω της συνεχους αστυνομοκρατιας.. βεβαια σταματησαν να σκοτωνονται καθε βραδυ (κυριολεκτικα καθε βραδυ εβλεπα φοβερα ατυχηματα καποιες περιοδους , πολυ αιμα.. ) , οι διαφοροι επιδοξοι σουμαχερ..
να σου πω την αληθεια και πριν με 'ξηλωσουν' τελευταια φορα ειχα αρχισει να ψιλοαποφευγω τις συγκεκριμενες ωρες με τα συγκεκριμενα ατομα γιατι κυκλοφορουν πολλοι επικινδυνοι τελικα..ΥΓ2 οσο για το s2k το ανεφερα γιατι το χει φιλος μου και το χουμε χιλιοαναλυσει στη πραξη (εχω ανοιξει βεβαια και με ξεμπαρκους, αλλα και παλι το παιδι ξερει να ανοιγει) το τι γινεται σε ο,τι αφορα τις επιταχυνσεις μας.. και ξερω οτι τα ταπερ με τη βελτιωση που περιγραφεις το πολυ να φτασουν στα επιπεδα του s2k, αντε και να ειναι λιγο πιο γρηγορα.. δυσκολα ομως θα το κανουν αλοιφη[/spoiler:3tvqdebb]
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Δεν υπαρχει S που να ηταν πραγματικα 240 αλογα περαν του γιαπωνεζικου F20 (που δηλωνοταν 250 ) Mην τα σνομπαρεις τα γιαπωνεζακια, μιλαμε για πρωτες ρολ, οχι 2ες που μιλανε οι τουρμπινες. Απ'οτι εχω καταλαβει γενικα βολταρεις απο δω κι απο εκει καποια βραδακια, αμα ισχυει στειλε ενα ΡΜ και πες μου να κανονισω τιποτα ετσι για να ικανοποιηθουν οι περιεργειες. Στην τελικη, καμια κρεπα-σουβλακι-βρωμικο θα βρεθουμε να τρωμε ολοι παρεα και θα γνωριστουμε και απο κοντα.Κανόνισε κανόνισε. Πέτυχα προχθές το βράδυ ένα άσπρο MR-2 στην Ερυθραία, με μωβ roll-cage και διάφορες άλλες καγκουριές, αυτοκόλλητα, carbon καπό κτλ. Ήταν διαολεμένα γρήγορο και λογικά θα το ξέρεις. Κανόνισε τον Κιούση με αυτό!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
E?
Λογικό... ο Chuck δεν έχει αντίπαλο...
οπως για σενα η ατμοσφαιρα... στα λενε ολοι δεν το καταλαβαινεις με τιποτα
-
Προτιμώ να εμπιστευτώ της αισθήσεις μου και όχι κάποιον τυχαίο παπάτζα σε ένα φόρουμ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προτιμώ να εμπιστευτώ της αισθήσεις μου και όχι κάποιον τυχαίο παπάτζα σε ένα φόρουμ...και τις παραισθησεις σου μπορεις να εμπιστευεσαι κανενα προβλημα.
εσυ δεν εισαι τυχαιος σε ενα φορουμ; εισαι κατι διαφορετικο;
εσυ μιλας με παραισθησεις κι εγω με πραγματικοτητα.
Honda Civic Type-R 2007