-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
βρεχει γαμ....πάλι με drifting με βλέπω σήμερα....
αμα περιμενεις να βρεξει για να ντριφταρεις, πουλα το και παρε Ατος.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
βρεχει γαμ....
πάλι με drifting με βλέπω σήμερα....
αμα περιμενεις να βρεξει για να ντριφταρεις, πουλα το και παρε Ατος.
για το Atos έλεγα...
-
Εμαθε ο κουλος ο Stig απο αυτοκινητα;;;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Συγγνώμη κύριοι, διάβασα το άρθρο μία φορά μεσημεράκι ξάπλα πριν κοιμηθώ, δεν το έχω πρόχειρο να του ξαναρίξω μια ματιά, αλλά θυμάμαι ότι ξεκάθαρα τρώει θάψιμο το αυτοκίνητο. Τέλος πάντων, η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης, οπότε ίσως πρέπει να το ξαναδιαβάσω. Ή καλύτερα, να περιμένω να έρθει το βρετανικό EVO, για να διαβάσω κάτι που το εμπιστεύομαι με τα μάτια κλειστά ! (Και πώς θα διαβάσεις με τα μάτια κλειστά, ρε καραγκιόζη; )
εμεις λέμε για το DRIVE και εσύ μάλλον για το ΕVΟ?
Α... Και συ μου φαίνεται ότι ετοιμάζεσαι για νάνι ... Στο Drive αναφέρομαι κι εγώ, αλλά λέω κι ότι θα περιμένω να δω την εγκυρότερη γνώμη του βρετανικού EVO.
-
Aπό την κατάταξη του Top Gear μου έκανε εντύπωση η σειρά των γαλλικών. 3 Renault στο top-10 (με καλά πλασαρίσματα κιόλας), ενώ τα Citroen και ειδικά τα Peugeot στο πυρ το εξώτερον; ΟΚ, τα γρήγορα Renault είναι σαφώς καλύτερα από Pug και Citroen, αλλά ΤΟΣΗ διαφορά; Mε ενδιάμεσα Skoda και Polo και Volvo;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Aπό την κατάταξη του Top Gear μου έκανε εντύπωση η σειρά των γαλλικών. 3 Renault στο top-10 (με καλά πλασαρίσματα κιόλας), ενώ τα Citroen και ειδικά τα Peugeot στο πυρ το εξώτερον; ΟΚ, τα γρήγορα Renault είναι σαφώς καλύτερα από Pug και Citroen, αλλά ΤΟΣΗ διαφορά; Mε ενδιάμεσα Skoda και Polo και Volvo;πέρα από πλάκα και διάθεση για καζούρα στους ...δεύτερο και κάτω( ) είναι διαφορετικά τα δεδομένα της Μ.Βρετανίας από την Ελλάδα. Σε καμία περίπτωση δεν θα τα βαθμολογούσαμε έτσι εδώ και μάλλον το gti θα επικρατούσε ως all around. Εδώ έχουμε τον big 'Σ' ο οποίος έχει βαλθεί να σαμποτάρει την εταιρεία που εκπροσωπεί με τις επιλογές του.
-
Αν το civic κατασκευαζονταν Γαλλια ουτε στην 20αδα δεν θα εμπαινε!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αν το civic κατασκευαζονταν Γαλλια ουτε στην 20αδα δεν θα εμπαινε! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αν το civic κατασκευαζονταν Γαλλια ουτε στην 20αδα δεν θα εμπαινε!Και πως να μπει, θα έσβηνε 3 φορές σε κάθε γύρο, θα άναβαν λαμπάκια safe mode και τελικά θα το έπαιρνε πίσω η αντιπροσωπία πριν τελειώσει η δοκιμή για να αλλάξει προληπτικά εγκέφαλο, καθαριστήρες και βάση πίσω παρμπρίζ μπας και φτιάξει.
-
ελα ντε, ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο με Γαλλικο στο top gear!
εγω για αλλο λογο το ειπα παντως.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ελα ντε, ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο με Γαλλικο στο top gear!εγω για αλλο λογο το ειπα παντως.
μην ανησυχείς το είπαμε πριν από σένα για σένα
Άλλοι ήταν αυτοί που όταν διαβάζαν για προτιμήσεις και 'προτιμήσεις' προέλευσης βγάζαν σπυράκια
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ελα ντε, ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο με Γαλλικο στο top gear!
εγω για αλλο λογο το ειπα παντως.
μην ανησυχείς το είπαμε πριν από σένα για σένα
Άλλοι ήταν αυτοί που όταν διαβάζαν για προτιμήσεις και 'προτιμήσεις' προέλευσης βγάζαν σπυράκια
αυτός είναι ο λόγος που δεν μπήκα στην διαδικασία ν' απαντήσω...
-
Ο πιο απίθανος ήχος που έχω ακούσει ποτέ
http://www.youtube.com/watch?v=gTkZ40Ycdzw
Άμα βάλει κανείς την ίδια εξάτμηση σε type-r θα ακούγεται έτσι?
πανω κάτω τα 2 αυτοκίνητα τους ίδιους κινητήρες δεν έχουν?Το πρόστιμο για ηχορρύπανση πόσο είναι?
-
Ότι πρέπει για ταξίδι.
Αλήθεια πόσα μηχανάκια θα ήθελαν αυτόν τον ήχο;
-
Βασικά στα σχόλια είναι αρκετοί που υποστηρίζουν ότι είναι fake το video, ότι έχει γίνει απλά sync η εικόνα με τον ήχο από κάποιο superbike. Τώρα αν είναι όντως fake, δεν ξέρω.
-
Αν κατάφεραν τέτοιο συντονισμό μπράβο τους, πολύ καλή δουλειά.
-
Τώρα που το λες...ναι μοιάζει πολύ με μηχανη....
αλλά σε κάθε περίπτωση το αμάξι από ήχο ξυρίζει
(δες και το βίντεο της υπογραφής μου) -
vengas διχασμένη προσωπικότητα είσαι. Αβατάρ Άλφα αλλά υπογραφή Χόντα.
-
Από τότε που γεννήθηκα όλο σε κάποιο Χόντα μπαίνω και μου αρέσει πολύ το designing γι' αυτό και είναι παράξενο το προφίλ μου
-
ψάχνοντας στο youtube βρήκα αυτό:
Youtube Videoαλήθεια πόσο εύκολο είναι να αλλάξεις κινητήρα σε αυτοκίνητο και πόσο κοστίζει??(είμαι άσχετος από μηχανολογικά, πληροφορική σπουδάζω και από αυτοκίνητα μόνο για αεροδυναμική και design ξέρω )
Honda Civic Type-R 2007