-
Τα GP που φτιαχνονται ? ...
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Φανταστικό το t-jet. Πήγα στη Σπικάρ και το οδήγησα πριν από λίγο στην έκδοση Sport. Σύντομη βόλτα βέβαια στη βουλιαγμένης και πίσω. Στην αρχή το πήγαινα μέχρι 2- 2,5 χιλιάδες στροφές και λέω δεν τραβάει όπως περίμενα, μέχρι που κοιτάω το κοντέρ και είχε φτάσει κοντά στα 120.. Μετά έκανα ένα κατέβασμα σε 3η και μέχρι τις 4,5 που το πήγα, το αμάξι φέυγει πολύ ωραία. Επίσης άπαιχτη η εικόνα του εσωτερικού στο Sport με τα δέρματα και τον κλιματισμό. Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως στα λεφτά που το δίνουν δεν υπάρχει τίποτα άλλο αντίστοιχο....στις 2-2,5 σταθερα μην περιμενες και πολλα.. Το εντυπωσιακο ειναι οτι με πεμπτη και στροφες σ'αυτη την περιοχη ανεβαζει πολυ πολυ ευκολα!
-
Αν διάβασα καλά, πρέπει να έχει μακριά 5η, οπότε είναι καλό ότι στο ταξίδι θα πηγαίνει άντε με 120-140 με σχετικά χαμηλές στροφές. Και άμα τραβάει τόσο καλά, θα κάνει προσπεράσεις άνετα, χωρίς πολλές αλλαγές. Ότι πρέπει... Το σκέφτομαι σοβαρά να το χτυπήσω.
-
130 ειχε με 3000 σαλ και κατι αν θυμαμαι καλα..
-
Στην θεσσαλονίκη το έχει φέρει κανείς;
-
Πανεμορφο το νεο Scudo που ειδα πριν λιγο.
Αν οι αλλαγες ειναι εξισου εντυπωσιακες και μεσα τοτε ποιος το πιανει. -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Αν διάβασα καλά, πρέπει να έχει μακριά 5η, οπότε είναι καλό ότι στο ταξίδι θα πηγαίνει άντε με 120-140 με σχετικά χαμηλές στροφές. Και άμα τραβάει τόσο καλά, θα κάνει προσπεράσεις άνετα, χωρίς πολλές αλλαγές. Ότι πρέπει... Το σκέφτομαι σοβαρά να το χτυπήσω.Λευκό με πανοραμική ηλιοροφή;
-
Πορτοκαλι ή μαυρο
-
Μπήκα τις προάλες σε ένα Grande με πανοραμική οροφή...
Δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε...Ναι μεν καλό που ανοίγει... αλλά αυτή η μεσαία κολώνα που σου τρώει όλο το οπτικό πεδίο, με χάλασε, με χάλασε πολύ.
-
Αν καταλήξω εκεί, το θέμα είναι ότι το θέλω 5θυρο, καθώς έχω 3πορτο αυτοκίνητο, και ένας από τους λόγους που θέλω να το αλλάξω είναι ότι με εκνευρίζει που του λοίπουν οι 2 πίσω πόρτες. Μ'αρέσει όμως σε ανθρακί ή μαύρο. Επίσης σκεφτόμουν για την έκδοση dynamic κυρίως γιατί δεν θέλω να κοπανάει. Ο αδερφός μου έχει το mk2b sporting με τα 95, και επειδή το οδηγαω συνέχεια τις τελευταίες μέρες, μου τη δίνει γιατί κοπανάει πολύ με τα 185/55 15. Μου έκανε όμως μεγάλη εντύπωση, που το GP με 205/45 17, περνούσε από τις ανωμαλίες πολύ πιο άνετα χωρίς να κοπανάει όσο το παλιό. Και σε συνδυασμό με την εμφάνιση και το λίγο καλύτερο εξοπλισμό 'ζαχαρώνω' πια την sport έκδοση. Θα δούμε....
-
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί το Panda στην όπισθεν σφυρίζει?
Έχουν βάλει κάποιο κρυφό σύστημα οι Ιταλοί για να προειδοποιεί τους πίσω?… -
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... b26#964164
-
Αν το project παρει το πράσινο φως τοτε το 2010 θα φθασει στην
αγορα ο αντιπαλος των smart ForTwo και Toyota Endo.Με κινητήρα τον νέο 2κύλινδρο turbo 900cc και μηκος περιπου 2,75m
Επισης το 2009 αναμένεται το νέο Uno που θα αντικαταστήσει το υπάρχον punto με μήκος 3.8m, θα βασίζεται στο πλαίσιο του Grande Punto
-
Εχει η κοπελα μου ενα punto sporting '03 και παρατηρησα οτι το σασμαν ειναι αρκετα σκληρο. Ετσι ειναι σε ολα? Εχει αλλαξει βαλβολινες πριν απο 15κ χλμ
-
Ρωτα τι βαλβολινες εβαλε γιατι οταν τις αλλαξα ειχα και εγω το ιδιο
προβλημα, να βαλει λεπτορευστες -
Αν κατάλαβα καλά, αναμένεται έκδοση με 150hp του T-Jet; Έχει κανείς μήπως πληροφόρηση σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει, καθώς και για την εκτιμώμενη τιμολογιακή διαφορά σε σχέση με το 120hp;
Ήδη πιστεύω πως το T-Jet αποτελεί πολύ καλή επιλογή, αλλά με χαλάει λίγο το ότι ανήκει σε μικρότερη κατηγορία από το αυτοκίνητο που έχω- θεωρητικά βέβαια, γιατί βλέπω πως τα σούπερμινι έχουν 'φουσκώσει' υπέρ του δέοντος! Α, και το ότι έχει μικρότερη τελική...
Σε κόκκινο όμως... πραγματικά τα χαζεύω στο δρόμο, και αναθεωρώ τα περί μεγέθους (άλλωστε, 5 αστέρια κατά NCAP).
Απλά, όπως είναι φυσικό, σκέφτομαι πως αν η διαφορά τιμής αποδειχθεί αρκετά μικρή, τότε σίγουρα θα προτιμήσω την αναβάθμιση επιδόσεων που θα μου δώσουν τα 150hp. Εκτός και αν πλησιάζει επίκινδυνα σε τιμή το 207GT- άλλος πονοκέφαλος.
Μέχρι πέρσι δε μου άρεσε κανένα αυτοκίνητο μέχρι τα 22Κ, και τώρα γίνεται χαμός...
-
Ειμαι σε παρομοια θεση,το ζαχαρωνω ασχημα το tjet ,για να σε κατατοπισω φιλε NickNT και λοιπους ενδιαφερομενους η εκδοση sporting βγαινει γυρω στα 16200 με χρωμα,πινακιδες κλπ κλπ,η abarth απο οτι μου ειπε ο πωλητης ερχεται γυρω στο δεκεμβριο και η διαφορα αναμενεται να ειναι γυρω στο χιλιαρικο
-
το νοεμβριο του 2007 θα ξεκινησει η παραγωγη του Minicargo στην Tofas (Τουρκια) σε συνεργασια με την PSA.
Η πλατφορμα του θα ειναι εξελιξη αυτης του panda.
Με τους γνωστους κινητηρες 1.2 69hp & 1.4 100hp και diesel 1.3 75hpΣτην αγορα αρχες 2008.
Το νεο Doblo στην αγορα τελος 2009.
italiaspeed 7/8/2007
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Ρωτα τι βαλβολινες εβαλε γιατι οταν τις αλλαξα ειχα και εγω το ιδιο
προβλημα, να βαλει λεπτορευστεςΚαμμια συγκεκριμενη προταση?
-
Καμμια συγκεκριμενη προταση?
στο δικο μου δεν ξερω τι μαρκα μου εβαλε
αλλα εχω ακουσει καλα λογια για liqui Moly, Amsoil και Μοtul.
Επισης μπορεις στην αλλαγη των βαλβολινων να σου βαλει και
βελτιωτικο οπως το Militech-1 και το Motorkote
FIAT FORUM