-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
2 ερωτησεις:1η: Ο συμπλεκτης οταν δεν ειναι ντιζατος, ρυθμιζεται αυτοματα?
2η: Οταν γυρναω το κλειδι στη θεση 1 (εκει που δινει ρευμα και κανει τα τσεκ ο εγκεφαλος) ακουω την τρομπα βενζινης (νομιζω) να δουλευει για περιπου 3''. Σημαινει κατι αυτο? (Δεν το ακουω πρωτη φορα, το κανει καθε φορα που βαζω μπρος)
1)Ναι,δλδ δεν μπορεις εσυ να τον ρυθμισεις σε αλλη θεση.
2)αυτο ειναι το σωστο ,δουλευει η αντλια μεχρι να σηκωσει πιεση στο κυκλωμα,και αφου δεν ψεκαζουν τα μπεκ σταματα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
2 ερωτησεις:
1η: Ο συμπλεκτης οταν δεν ειναι ντιζατος, ρυθμιζεται αυτοματα?
2η: Οταν γυρναω το κλειδι στη θεση 1 (εκει που δινει ρευμα και κανει τα τσεκ ο εγκεφαλος) ακουω την τρομπα βενζινης (νομιζω) να δουλευει για περιπου 3''. Σημαινει κατι αυτο? (Δεν το ακουω πρωτη φορα, το κανει καθε φορα που βαζω μπρος)
1)Ναι,δλδ δεν μπορεις εσυ να τον ρυθμισεις σε αλλη θεση.
2)αυτο ειναι το σωστο ,δουλευει η αντλια μεχρι να σηκωσει πιεση στο κυκλωμα,και αφου δεν ψεκαζουν τα μπεκ σταματα.Ρωταω γιατι καποτε που ειχα παει στην αντ/πεια για ενα δωρεαν σερβις, κατι ειχαν κανει και ο συμπλεκτης ηταν παναλαφρος (και σταματησε κατι τριξιματα που εκανε)... Τι μπορει να εκαναν? Μονο με λιπανση δεν νομιζω...
-
Ο χρήστης alekosjunior έγραψε:
Εχω απορία..
Υπαχει κανενα site Panda club η εστω Fiat club?(για να τα λενε οι fiatακιδες! )Ίσως να σου κάνει και το http://www.clubcento.gr/ στο οποίο είμαι και εγώ μέλος!
-
Κοτούσα ένα διαφημιστικό φυλάδιο της Fiat για το Sedici και έγραφε 3 χρόνια εγγύηση!! 5 χρόνια δε δίνει η Fiat στα μοντέλα της;
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Κοτούσα ένα διαφημιστικό φυλάδιο της Fiat για το Sedici και έγραφε 3 χρόνια εγγύηση!! 5 χρόνια δε δίνει η Fiat στα μοντέλα της;Εκτός από το συγκεκριμένο! Γιατί φτιάχνεται ΑΠΟ τη Suzuki ΓΙΑ τη FIAT. Νομίζω πως από τη FIAT μόνον τους ντίζελ έχει πάρει το συγκεκριμένο, χωρίς να είμαι σίγουρος... Το εργοστάσιο πάντως είναι το γνωστό της Ουγγαρίας που φτιάχνεται και το Swift.
-
Σε ευχαριστώ HighFidelity γιατί μου έκανε εντύπωση
-
Προς κατοχους Punto Mk2 η και λοιπων Fiat:
Πως σας φαινεται η ισχυς του Aircondition στο ρημαδι το αμαξι? Ρωτω γιατι στο δικο μου η αποδοση ειναι ισως ελαχιστα καλυτερη απο αυτην ενος ανεμιστηρα (ειδικα τις τελυταιες μερες). Του ειχα αλλαξει και το ψυκτικο υγρο προπερσυ just in case..., αλλα δεν αλλαξε κατι.
Πειτε καμια ιδεα, εαν και σας, σας φαινεται ανεπαρκης... γιατι θα παω στην Fiat και θα τους πω να ψαξουν για τυχον βλαβη*.
- αν και στανταρ θα βαρεθουν να το κοιταξουν και θα μου πουν πως 'ολα ειναι καλα'
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Προς κατοχους Punto Mk2 η και λοιπων Fiat:Πως σας φαινεται η ισχυς του Aircondition στο ρημαδι το αμαξι? Ρωτω γιατι στο δικο μου η αποδοση ειναι ισως ελαχιστα καλυτερη απο αυτην ενος ανεμιστηρα (ειδικα τις τελυταιες μερες). Του ειχα αλλαξει και το ψυκτικο υγρο προπερσυ just in case..., αλλα δεν αλλαξε κατι.
Πειτε καμια ιδεα, εαν και σας, σας φαινεται ανεπαρκης... γιατι θα παω στην Fiat και θα τους πω να ψαξουν για τυχον βλαβη*.
- αν και στανταρ θα βαρεθουν να το κοιταξουν και θα μου πουν πως 'ολα ειναι καλα'
Στο πουντο περυσι δεν ειχα καλη αποδοση και απλα ηθελε συμπληρωση το φρεον.Φετος δουλευει καλα.Στην μπαρκετα ο αερας ειναι χλιαρος οποτε μολις παω για λαδια θα τους πω να το κοιταξουν.
-
Στο brava που είναι και μεγαλύτερος από του punto μέσα ο χώρος είμαι ικανοποιημένος. Περίεργο μου φαίνεται να σου βγάζει δροσιά λίγο πιο πάνω από αυτήν ενός ανεμιστήρα. Καλύτερα να το πας να το δούνε
-
Προς κατοχους Punto Mk2 η και λοιπων Fiat:Πως σας φαινεται η ισχυς του Aircondition στο ρημαδι το αμαξι? Ρωτω γιατι στο δικο μου η αποδοση ειναι ισως ελαχιστα καλυτερη απο αυτην ενος ανεμιστηρα (ειδικα τις τελυταιες μερες). Του ειχα αλλαξει και το ψυκτικο υγρο προπερσυ just in case..., αλλα δεν αλλαξε κατι.
Εμένα (Μκ2 με αυτόματο κλιματισμό) 3.5 χρόνια μετά την αγορά είναι επαρκές για αυτές τις ζεστές ημέρες αλλά όχι τόσο δυνατό όσο καινούργιο... δεν γίνεται πια ψυγείο...
-
Kιριμη, , το ανοιγεις καθολου που και που μεσα στο χειμωνα; Λεει αν θυμαμαι καλα οτι πρεπει να το ανοιγεις δυο 3 φορες για κανα τεταρτο.Απ την αλλη μπορει να ξαναθελει αλλαγη το φρεον.Μεχρι που το πηγα κι εγω στην αντιπροσωπεια ήταν αθλια η αποδοση του.Εκτοτε δουλευει πολυ καλα,κι ας ειναι μαυρο το αμαξι..
-
Πότε αλλάξατε τελευταία φορά φίλτρο καμπίνας. Παίζει μεγάλο ρόλο στην απόδοση
-
Γιααα πείτε τώρα που μετακόμισα στα νότια προάστια (Βούλα, σύνορα με Γλυφάδα) που να πηγαίνω το puntaki μου για σέρβις και ό,τι άλλο χρειάζομαι?...Και εξουσιοδοτημένα με ενδιαφέρουν αλλά και μάστορες που ξέρουν τη δουλειά τους...Για να ακούσω please
Αν κάποιος δεν θέλει να πει ανοιχτά, pm είναι ευπρόσδεκτα -
To δικο μου μια χαρα δουλευει. Προσφατα αλλαξα φιλτρο και απο υγρα ειμαι οκ.
Ακομα και οταν το αμαξι ειναι μεσ' τον ηλιο, ψυχει ικανοποιητικα, αν και αργει λιγακι... -
του κορσερ ειναι για πεταμα..μην ασχολειστε..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
του κορσερ ειναι για πεταμα..μην ασχολειστε..Βασικά, ολόκληρος ο κόρσα είναι για πέταμα.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
του κορσερ ειναι για πεταμα..μην ασχολειστε..+1
Απο οτι καταλαβαινω, μαλλον θα εχω καποιο θεματακι να συζητησω με την Fiat... Αν συνεχισουμε ετσι... θα παω σε ψυγειά και θα βαλω μοναδα καταψυξης στην οροφη του Punto
@Kid: drop dead madafacka
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Γιααα πείτε τώρα που μετακόμισα στα νότια προάστια (Βούλα, σύνορα με Γλυφάδα) που να πηγαίνω το puntaki μου για σέρβις και ό,τι άλλο χρειάζομαι?...Και εξουσιοδοτημένα με ενδιαφέρουν αλλά και μάστορες που ξέρουν τη δουλειά τους...Για να ακούσω please
Αν κάποιος δεν θέλει να πει ανοιχτά, pm είναι ευπρόσδεκταΕγω το πηγαινω στην κεντρικη αντιπροσωπεια εκει στα μερη σου και φαντασου οτι κανω ολοκληρο ταξιδι γιατι ερχομαι απο (σχεδον) βορεια προαστια.. Στη Spicar στην Ποσειδωνος θα το πας.Ειναι η κεντρικη,που σημαινει οτι αν υπαρχει καποιο προβλημα εστω και το παραμικρο,εκει θα φανει.- Τοσα πουντο και μπραβο πηγαινουμε εκει και δεν εχω το παραμικρο παραπονο,εκτος απο μερικα σερβις που με ετσουξαν.Κατα τα αλλα,'μαστορες' πανω στα Φιατ δεν εμπιστευομαι γιατι εχω μαθει κι εχω παθει.Επομενως η λύση για μενα ειναι μια.Ειναι φυσικα και διπλα για σενα,οπότε..
-
Αλήθεια, τι είδους συντήρηση θέλει το a/c; Από τον Αύγουστο του 2003 δεν του χω κάνει τίποτα. Αποφεύγω να το πολυχρησιμοποιώ, όμως. Χρειάζεται άλλαγμα το φρέον; Απλά συμπλήρωμα; Στην φιατ μου χαν πει να πάω σε ψυκτικό για να τραβήξει το υγρό, να το φιλτραρει και να το ξαναβάλει μέσα (κάτι τέτοιο). Ισχύει ή είναι χαζομάρες;
Το φίλτρο καμπίνας δεν το χω αλλάξει ποτέ. Μη με ρωτάτε γιατί δεν το έκαναν στο τελευταίο σέρβις. Δεν θέλαν τα λεφτά μου, μάλλον. Να πάω να πάρω ένα και να το αλλάξω μόνος μου; Πόσο δύσκολο μπορεί να ναι;
-
Πάρε ένα από το Carrefour 9000ΒΤU με
FIAT FORUM