-
Χθες έπαιζε η θερμοκρασία στο Punto από το μηδέν μέχρι τη μέση.
Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι; -
Χαλασμενος δεικτης... Το ιδιο και σε μενα πριν το σερβις..Δεν πιστευω να υπαρχει θεμα με το θερμοστατη.
-
Pasxos είσαι ταχύτατος. Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα και δεν του έδωσα σημασία.
Μέσα στο μήνα θα πάει και για σέρβις λογικά οπότε αν έχει κάτι άλλο θα βρεθεί. -
Μπορεί να μην πατάει καλά και η φύσα του αισθητήρα.
-
Ξερει κανεις που ειναι το σωληνακι υγροποιησης του ac στο punto? Μου 'πεταει' τα νερα στη μοκετα.
Βεβαια...εχω να το ανοιξω απο περσυ (κακως...)
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ξερει κανεις που ειναι το σωληνακι υγροποιησης του ac στο punto? Μου 'πεταει' τα νερα στη μοκετα.Βεβαια...εχω να το ανοιξω απο περσυ (κακως...)
Ανοιξε το καπώ, και πήγαινε στην αριστερή πλευρά όπως το βλέπεις (δεξιά του αυτοκινήτου) πάνω ακριβώς από τα μπαλονάκια της κρεμαγιέρας.
Έχει όντως μικρή διάμετρο και μπουκώνει έυκολα
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ξερει κανεις που ειναι το σωληνακι υγροποιησης του ac στο punto? Μου 'πεταει' τα νερα στη μοκετα.
Ανοιξε το καπώ, και πήγαινε στην αριστερή πλευρά όπως το βλέπεις (δεξιά του αυτοκινήτου) πάνω ακριβώς από τα μπαλονάκια της κρεμαγιέρας.
Kαι γιατι η υγρασια μαζευεται στη μοκετα του οδηγου???
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Kαι γιατι η υγρασια μαζευεται στη μοκετα του οδηγου???
Εαν βουλώσει το σωληνάκι τότε το νέρό σιγα σιγά γεμίζει το σωληνάκι και βρήσκει έξοδο πρός την πλευρά του συνοδηγού.... τουλάχιστον σε εμένα εκεί πήγε...
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Και επειδή σίγουρα ανοίξατε να διαβάσετε απο περιέργεια ,
πρόκειται για ένα FIAT UNO TURBO 1400 , που κάλυψε ναι καλά διαβάσατε
400.000 χλμ και όχι ερείπιο αλλά πολύ καλά διατηρημένο με τις επιταχύνσεις του, τις τελικές του (210) και τα κρατηματάκια του
Σήμερα γυρνώντας απο τη δουλειά είχε 399.880.
Ε! δεν άντεχα να περιμένω μέχρι αύριο και βγήκα μέσ την άγρια νύχτα για να γιορτάσω τα γενέθλια του , με 1055 Rock
Η αγαπημένη μου διαδρομή στα Πετράλωνα φορτωμένη ομίχλη κ΄ετσι δούλεψε εξωτερική περιφερειακή , που είναι απίστευτα όμορφη το βράδυ, ολόφωτη και άδεια με τελικές!Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.
Πάει το αμαξάκι και είναι το μόνο που δεν φταίει.
Συγγενής θεώρησε σωστό να το οδηγήσει εκνευρισμένη και το στούκαρε στην μπαριέρα της αριστερής στροφής της νέας χάραξης στο αεροδρόμιο Μακεδονία.
Είχε διανύσει αισίως 430,000 χλμ και ήταν απο τις πιο ωραίες φάσεις να βλέπεις τους προσπεραζόμενους(!) να γουρλώνουν τα μάτια την ώρα που λάβαινε χώρα η συγκεκριμένη ενέργεια, όπως και τα γουρλωμένα μάτια των διαφόρων που έβλεπαν πόσα χλμ είχε το αυτοκίνητο.
Επ του προκειμένου, είχε μικτή ασφάλεια, το συνεργείο ήθελε 3,500 να το φτιάξει, η ασφάλεια έδινε 2,500,είτε για επισκευή είτε για οριστική διαγραφή, ξαμολύθηκα σε μάντρες και ίντερνετ, βρήκα ένα ίδιο(!) με 115,000 χλμ με κλιματισμό και 2,500ευρώ , το πήρα και το 430,000 πήγε για διαγραφή.
Ο βασιλιάς απέθανε.
Ζήτω ο βασιλιάς!
Το CRASH TEST ικανοποιητικό! Το 'πρόσωπο' είπε ότι μπήκε με 100 στην συγκεκριμένη στροφή. Δύσκολο να στούκαρε με λιγότερα απο 60. Βγήκε χωρίς γρατσουνιά, οι πόρτες άνοιξαν κανονικά. -
Εσύ να'σαι καλά και να τα χαίρεσαι. Όταν δεν υπάρχει τραυματισμός ή το απευκτέο, όλα είναι οκ.
Τουλάχιστον είχε σαφώς μεγαλύτερη ζωή από τα περισσότερα.
-
Kρίμα το Φιατάκι! Τουλάχιστον έφυγε (υπέρ)πλήρες ημερών!
Μα καλά, 430Κ χλμ; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kρίμα το Φιατάκι! Τουλάχιστον έφυγε (υπέρ)πλήρες ημερών!
Μα καλά, 430Κ χλμ;Ω ΝΑΙ!!
-
κριμα το φιατακι..
-
Γυναίκα και αμάξι λένε δε δίνονται, πόσο παραπάνω φίλε μου να δίνεις αμάξι σε γυναίκα!! Το καταδίκασες το καημένο σε θάνατο Καλοτάξιδο σου εύχομαι να είναι το νέο Uno που πήρες.
Τώρα στα δικά μου που αν και νόμιζα ότι τα fiat με τα ηλεκτρικά έχουν ξεχάσει το αμαρτωλό τους παρελθόν στο bravaki μου (99 μοντέλο) κατά διαστήματα, δουλεύει το καλοριφέρ σαν να το έχω βάλει στη θέση auto ενώ το έχω στο 0 Το έκανε 3 φορές σε διάστημα ενός μηνός, και για 20 δευτερόλεπτα την κάθε φορά. Το τι είναι; Μπορεί κανένα καλώδιο να κάνει επαφή μπορεί μπορεί μπορεί..........Γιατί όμως η fiat δε μπορεί λίγο να κάνει τα ηλεκτρικά να μην είναι η αχίλλειος φτέρνα της Όπως όμως και να έχει το αγαπώ το σκασμένο.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Όπως όμως και να έχει το αγαπώ το σκασμένο.Φτου φτου φτου μακρυα απο μας... Μη λες τετοια πραματα για το αμαξακι μας...
-
Γυναίκα και αμάξι λένε δε δίνονταιΗ γυναίκα δεν παθαίνει τίποτα.
-
παιδια sorry αν σας στη χαλαω αλλα θελω να παρω fiat καινουργιο και ειμαι αναμεσα σε 2.οι 2 επιλογες μου ειναι fiat panda η....punto(grande)to οποιο θα βγει 1600euro πιο ακριβο απ το πρωτο.το απλο punto δε γυρω στα 1000 και ουτe!τι λετε??αναγκες κλασσικες μες στην αθηνα.ταξιδακι μεχρι 300 χλμ γυρω στις 5-6 φορες το χρονο.απο χωρους δε εχω μεγαλο προβλημα.πιο πολυ με ενδιαφερει καταναλωση +κινητηρας
-
Για κατανάλωση και χρήση σε πόλη (παρκάρισμα κτλ): Panda
Για καλύτερη άνεση, ασφάλεια, πιο ταξειδιάρικο κτλ: Grande Punto -
Όντως η γυναίκα δε χαλάει. Είναι εφτάψυχες..........
-
Όντως η γυναίκα δε χαλάει. Είναι εφτάψυχες..........Δεύτερη φορά με Ούνο
Την πρώτη γλύτωσε με ένα σπασμένο πόδι
Κοινώς ξόδεψε τις δύο απο τις εφτά ζωές
FIAT FORUM