-
Πως αλλάζουν οι καιροί, ξαφνικά δημοσιεύονται συγκριτικές ρεπρίζ
-
σόρι για το οφτόπικ....αλλά που μπορώ να βρω πίνακες επιδόσεων?
εκτός των περιοδικών υπάρχουν κάπου συγκεντρωτικά? -
Πέρα από τα νούμερα (που είναι πολύ καλά) πιο ενδιαφέρον ειναι οτι παρά την γεωμετρία του που δεν είναι φαρδύ-χαμηλό το όχημα στρίβει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πως αλλάζουν οι καιροί, ξαφνικά δημοσιεύονται συγκριτικές ρεπρίζΕσύ αγόρι μου πρέπει να έχεις πιεί πολύ τσάι πριν πάρεις το GTI...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εκτός των περιοδικών υπάρχουν κάπου συγκεντρωτικά?Πού αλλού θα μπορούσαν να υπάρχουν δηλαδή για καινούριο μοντέλο?
(μετρημένα εννοώ, όχι εργοστασίου) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εκτός των περιοδικών υπάρχουν κάπου συγκεντρωτικά?Πού αλλού θα μπορούσαν να υπάρχουν δηλαδή για καινούριο μοντέλο?
(μετρημένα εννοώ, όχι εργοστασίου)εννοώ...
rallye, GTi, Leon κτλ κτλ...όπως αυτά που δημοσιεύονται κατα καιρούς εδώ μέσα...
-
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Πως αλλάζουν οι καιροί, ξαφνικά δημοσιεύονται συγκριτικές ρεπρίζ
Εσύ αγόρι μου πρέπει να έχεις πιεί πολύ τσάι πριν πάρεις το GTI...
ναι, είχα ιταλικό παλιότερα
που ήσουν εσύ;
-
Και ποιο ειχες ?
-
Uno 1.4/8v/70
15 χρόνια μετά, GP 1.4/8v/77, μόνο που το βάρος/διαστάσεις αυξήθηκαν πολύ περισσότερο με τα γνωστά αποτελέσματα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Uno 1.4/8v/7015 χρόνια μετά, GP 1.4/8v/77, μόνο που το βάρος/διαστάσεις αυξήθηκαν πολύ περισσότερο με τα γνωστά αποτελέσματα
Επινες τσαγακια????
Μαλλον πλακα μας κανεις γιατι το συγκεκριμενο το ξερω απο 1ο χερι.
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Uno 1.4/8v/70
15 χρόνια μετά, GP 1.4/8v/77, μόνο που το βάρος/διαστάσεις αυξήθηκαν πολύ περισσότερο με τα γνωστά αποτελέσματα
Επινες τσαγακια????
Μαλλον πλακα μας κανεις γιατι το συγκεκριμενο το ξερω απο 1ο χερι.
Ειχα την εντυπωση οτι ειχε Uno Turbo .Μαλλον λαθος ειχα καταλαβει.
-
Και ποιός σε πέρναγε ρε συ Ikar, το Golf 1.4 με τα 60 άλογα και τα 300 κιλά παραπάνω?
Εγώ τότε παρεπιμπτόντως είχα 2 ρόδες λιγότερες και φλερτάριζα την 3η εκατοντάδα χιλιόμετρα...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Και ποιός σε πέρναγε ρε συ Ikar, το Golf 1.4 με τα 60 άλογα και τα 300 κιλά παραπάνω?Εγώ τότε παρεπιμπτόντως είχα 2 ρόδες λιγότερες και φλερτάριζα την 3η εκατοντάδα χιλιόμετρα...
Εκτος αν το πηρε καμια 8ετια πριν που ηδη ειχε αντικατασταθει αλλιως δυστυχως δεν εξηγειται και πολυ ευκολα........
asteris τι ''φονικο'' οπλο ειχες?
-
Peugeot 106 1.4 8v/75, AX 1.1 & 1.4 -660 κιλά τότε - Swift 1,3 κι αργότερα Corsa 90 κλπ
καινούριο το 91, σε αντικατάσταση του -πάω με τα πόδια- 126
-
Μήπως υπάρχει καμία πληροφορία σε τι τιμές θα έρθει το Grande με τους 1.4Τ;
-
Δυο ερωτησούλες για τους experts του fiat forum, μια κι έχει έρθει η ώρα για σερβις...
- Τι λάδια προτείνετε (για Punto 1.4 Sporting)? Selenia (ποιά όμως?.. 5w30, 10w40, 5w40?.. ) ή άλλα?...
- Τακάκια να βάλω ότι μου βάλουν στη Fiat ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο για τους εργοστασιακούς δίσκους?
Α, και κάτι άλλο: Πήρα και ρώτησα την αντιπροσωπεία (Λ...) πόσο θα στοιχίσει το κλασικό σέρβις του 3ου χρόνου (έχω μόλις 31.000χλμ) και μου είπαν 250 Ε!! Πολλά δεν είναι? Εννοείται χωρίς αλλαγή τακάκια (130 Ε γι αυτά!!) & ιμάντα (προσπαθούσαν να με πείσουν να τον αλλάξω από τώρα καλού-κακού, αλλά το αμάξι είναι σε γκαράζ όλη την ώρα, ούτε λιάζεται, ούτε ταλαιπωρείται ιδιαίτερα και πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος ακόμα να σκάσω το 300άρι - τι λέτε?)... Που είναι καλύτερα να πάω για να μη με γδύσουν?...
Ευχαριστώ!!
-
Τα selenia είναι μέτρια, με εξαίρεση το star 5w/40.
-
Ο χρήστης fatsa έγραψε:
Δυο ερωτησούλες για τους experts του fiat forum, μια κι έχει έρθει η ώρα για σερβις...- Τι λάδια προτείνετε (για Punto 1.4 Sporting)? Selenia (ποιά όμως?.. 5w30, 10w40, 5w40?.. ) ή άλλα?...
- Τακάκια να βάλω ότι μου βάλουν στη Fiat ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο για τους εργοστασιακούς δίσκους?
Α, και κάτι άλλο: Πήρα και ρώτησα την αντιπροσωπεία (Λ...) πόσο θα στοιχίσει το κλασικό σέρβις του 3ου χρόνου (έχω μόλις 31.000χλμ) και μου είπαν 250 Ε!! Πολλά δεν είναι? Εννοείται χωρίς αλλαγή τακάκια (130 Ε γι αυτά!!) & ιμάντα (προσπαθούσαν να με πείσουν να τον αλλάξω από τώρα καλού-κακού, αλλά το αμάξι είναι σε γκαράζ όλη την ώρα, ούτε λιάζεται, ούτε ταλαιπωρείται ιδιαίτερα και πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος ακόμα να σκάσω το 300άρι - τι λέτε?)... Που είναι καλύτερα να πάω για να μη με γδύσουν?...
Ευχαριστώ!!
Kαταρχήν καλως ήρθες.
Ξεκινάω ανάποδα...Μετα από ψάξιμο (αρκετό όμως) κατέληξα και εγώ και αλλο μελος της οικογενειας με Πουντο στη Σπικάρ.Την Λ δεν την εμπιστεύομαι και γνωρίζω καταστασεις που δεν την τιμούν.Μπορεί να μην αθλια αντιπροσωπεία,όμως τα παλικάρια στη Σπικαρ δεν παίζονται,πραγματικά.Το αν θα σε γδυσουν είναι σχετικό.Τουλάχιστον σε μενα με το bravo και τον αδερφό μου με το πουντο εχουν φερθεί πολύ επαγγελματικά.
Τωρα για τα λάδια.μεσα στην αντιπροσωπεία,δεν μπορείς να βαλεις άλλα λαδια εκτός από τα selenia.Το τι ακριβως λαδι θα βαλεις θα στο πουν αυτοί που ξερουν τις προδιαγραφες του μοτερ σου.Αν δε θες να βαλεις selenia το πας αλλού για λαδια και απλα λες να μη σου τα αλλαξουν.
Τακάκια εγω τουλάχιστον βαζω τα ferodo.
Επίσης,τα λεφτα που σου ειπαν για το σερβις ειναι αρκετά.Όχι όμως παρα πολλα,ευτυχως ή δυστυχως.. Τελος οσο για τον ιμαντα,θα κρινουν αν (εξωτερικά τουλάχιστον) χρειαζεται αλλαγη και θα σου πουν.Μη ξεχνας οτι προκειται για αναλώσιμο και με το περασμα του χρόνου ισως υπάρχει φθορά.Αν και δε νομιζω να χρειαζεσαι αλλαγη σ αυτα τα χλμ. -
Πήγαμε εχτές το Punto του αδερφού μου (Sporting 1.4 95) για αλλαγή στα τακάκια. Τακάκια με εργασία + μπροστά καθαριστήρες 133,5 ευρώ σε εξουσιοδοτημένο. Είπατε τίποτα?
FIAT FORUM