-
Ναι. Από τότε που το πήρα. Έβαλα Magnetti Marelli.
Στο πρώτο συνεργείο που πήγα το αυτοκίνητο τα άλλαξα.
Εκεί μου είπαν να πατάω και λίγο γκαζάκι, όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο. -
Θα ρωτήσω την φίλη που το έχει και θα σου πω αν κάνει το ίδιο και σε εκείνην.
-
παντως δυο φιλοι που εχουν το ιδιο παντα δεν τους το κανει αυτο
-
Ούτε σε μένα. (1100, μοντ2008)
-
Τι να σας πω ρε παιδιά. Σε δύο συνεργεία πήγα. Δεν είδα ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθούν με το θέμα αυτό.
Στο εξειδικευμένο συνεργείο μου είπαν να πατώ γκαζάκι.
Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μου είπαν ότι δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα και ότι παίρνει κατευθείαν μπροστά.
Εμ, με ζεστή μηχανή λογικό είναι να παίρνει κατευθείαν μπροστά...Στο FiatPandaClub που συζητάμε δυο-τρεις νοματαίοι οι απόψεις διίστανται και κάποιοι έχουν το ίδιο θέμα.
Για αυτό έχω φαγωθεί να βρω συνεργείο που να ασχολείται λίγο με τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει ένα αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι να σας πω ρε παιδιά. Σε δύο συνεργεία πήγα. Δεν είδα ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθούν με το θέμα αυτό.Στο εξειδικευμένο συνεργείο μου είπαν να πατώ γκαζάκι.
Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μου είπαν ότι δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα και ότι παίρνει κατευθείαν μπροστά.
Εμ, με ζεστή μηχανή λογικό είναι να παίρνει κατευθείαν μπροστά...Στο FiatPandaClub που συζητάμε δυο-τρεις νοματαίοι οι απόψεις διίστανται και κάποιοι έχουν το ίδιο θέμα.
Για αυτό έχω φαγωθεί να βρω συνεργείο που να ασχολείται λίγο με τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει ένα αυτοκίνητο.
Kαθάρισε την πεταλούδα......
-
Τέλος Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου θα πάρω την καλοκαιρινή μου άδεια. Επιτέλους!
Οπότε θα έχω δύο βδομάδες να πάω σε κανά συνεργείο να δω αν θα ασχοληθεί κανείς.
Αν λυθεί το πρόβλημα έχει καλώς. Αν δεν λυθεί δεν θα πεθάνω κιόλας.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τέλος Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου θα πάρω την καλοκαιρινή μου άδεια. Επιτέλους!Οπότε θα έχω δύο βδομάδες να πάω σε κανά συνεργείο να δω αν θα ασχοληθεί κανείς.
Αν λυθεί το πρόβλημα έχει καλώς. Αν δεν λυθεί δεν θα πεθάνω κιόλας.
Κοιτα, αν ηταν κατι, στα συνεργεια αμαν κανουν να βρουνε βλαβη να τα αρπαξουν. Οποτε μην σκας. Αντε στην τελικη λιγο γκαζακι. Λενε πως δεν κανει λογω καταλυτη, αλλα λιγο θα πατησεις. Λεμε τωρα στην περιπτωση που δεν ειναι πεταλουδα και θελουν να σου βαλουν αυτο το μαραφετι που αν δεν στρωσει να σου βαλουν και ενα αλλο και στο τελος να σου αλλαξουν ολα τα ηλεκτρονικα. Εχω εναν γνωστο, δεν παιζεται, ενταξει παιζει αφραγκια κανει κανενα μεροκαματο ποτε εδω ποτε εκει, εχεις ενα Αtos και δεν εχει παντα βενζινη αρκετη και το βαζει σε μια κατηφορα. Το εχει σκισει να το βαζει μπροστα στην κατηφορα. Πριν κανει αυτο το σκιζει να γυρναει μιζα και να μην παιρνει μπροστα. Δυο χρονια δεν εχει παθει τπτ το Atos.
-
Ποιο πολύ με ανησυχεί η μίζα και η ταλαιπωρία της.
Τις περισσότερες φορές ξεχνώ να πατήσω το γκάζι.Και από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο είναι λογικό, σε αυτοκίνητο 4 ετών να πατάω το γκάζι για να πάρει μπροστά...
-
Στη γειτονια σου βρισκεται ενα απο τα κορυφαια συνεργεια LADA. Αντε καλοταξιδο.......
-
Μεγαλη υποθεση να βρεις συνεργειο που να εχει τσακαλους και ας τσιμπαει στις τιμες.
-
Ευτυχώς που στο χώρο των μηχανών, σκούτερ κλπ... είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Υπάρχουν πολλά και καλά συνεργεία, με ανθρώπους που αγαπάνε τα δίκυκλα και τα σκούτερ, αγαπάνε και γουστάρουν τη δουλειά τους, οπότε εύκολα κάποιος βρίσκει συνεργείο που να τον καλύπτει και να το εμπιστεύεται απόλυτα (ανεξαρτήτως μάρκας/μοντέλου).
Ίσως για αυτό το λόγο δεν δίνω πλέον σχεδόν καμιά σημασία στα αυτοκίνητα.
Επειδή εμπιστεύομαι περισσότερο ως μεταφορικό μέσο το σκούτερ, το οποίο είναι πάντα μάχιμο.
Το Παντάκι απλά υπάρχει για να υπάρχει, αν σκάσει ανάγκη μετακίνησης με οροφή πάνω από το κεφάλι... -
H moto δεν εχει τοσα μηχανικα και ηλεκτρονικα οσα εχει το αμαξι και μπορει ο μαστορας ευκολοτερα να βρει την βλαβη. Εμενα μου την δινουν ιστοριες με ηλεκτρονικα που καθε νοματεος λεει την γνωμη του και φτανεις να αλλαζεις εξαρτηματα και γιατρεια να μην βλεπεις.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τις περισσότερες φορές ξεχνώ να πατήσω το γκάζι.Και από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο είναι λογικό, σε αυτοκίνητο 4 ετών να πατάω το γκάζι για να πάρει μπροστά...
Στο μιζάρισμα εχω πολλά χρόνια να πατήσω γκάζι,δεν χρειάζεται.
-
Στο Facebook λένε για πρεμιέρα του Fiat 124-ΜΧ5 στις 17 του μήνα.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Στο μιζάρισμα εχω πολλά χρόνια να πατήσω γκάζι,δεν χρειάζεται.
Σε Panda ή σε άλλο αυτοκίνητο;
Χθες βράδυ που ήταν εντελώς κρύο το αυτοκίνητο και είχα να το βάλω μπροστά από το Σαββάτο το πρωί, πήρε μπροστά με την δεύτερη προσπάθεια και χωρίς γκάζι. Έτσι όπως το κόβω το θέμα, μάλλον και το δικό μου δεν θέλει τελικά γκάζι. Απλά δεν παίρνει μπροστά με την μία όταν είναι κρύο.
Ανεξήγητα πράγματα...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο Facebook λένε για πρεμιέρα του Fiat 124-ΜΧ5 στις 17 του μήνα.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό περιμένουμε; http://www.autoexpress.co.uk/fiat/90395 ... fiats-mx-5
Ενδιαφέρον και θα καλύψει και το κενό του MX5 (αν έρθει Ελλάδα).
-
Storm στο συνεργειο που σου ειπαν να πατας και λιγο γκαζακι, τπτ για τον καταλυτη που μπορει να τιναξει τα πεταλα δεν σου ειπαν;
-
Εντάξει, στο μικρό συνοικιακό εξειδικευμένο συνεργείο (Αuto corsa service) που πήγα το Παντάκι να το ελέγξουν δύο μέρες μετά την παραλαβή του, δεν περίμενα να μου πουν κάτι διαφορετικό.
Ένα μικρό συνεργείο που επιβιώνει με τις κλασσικές εργασίες συντήρησης και με 'μπαλώματα'.
Ένα πέρασμα ανάγκης έκανα από εκεί και δεν θα ξαναπάω.
...
...
...
...
Η αναζήτηση συνεργείου συνεχίζεται.
Μετά τo Auto corsa service και την AutoOne σειρά έχουν:
ALFISTI TEAM στον Γέρακα
FIAT TOLIAS στo Χαλάνδρι/Αγία Παρασκευή
TOP Technician στη Κυψέλη.Τα δύο πρώτα με βολεύουν πολύ λόγω κοντινού μετρό...
Για το ALFISTI TEAM διαβάζω σε διάφορα φόρουμς Ιταλόφιλων πολύ καλά λόγια...
-
Εχω χασει επισοδεια μου φαινεται. Στην Autone δεν ειχες παει και ησουν ευχαριστημενος; Εκανες και οτι επρεπε. Τα συνεργεια τα αλλα τι να τα κανεις;
FIAT FORUM