-
καρντάσια υπάρχει περιπτωση από τη μια στιγμή στην άλλη να τα έπαιξε η ανάρτηση;;
από χθες χοροπηδάει σαν κατσίκι και στο φρενάρισμα για ακινητοποίηση κάνει μια ταλάντωση ελαφριά εμπρός-πισω
τεσπά, τι να του φορέσω; τι προτείνετε;
(Φουντο Σπορτιν '00)
-
Ο χρήστης giorgioaudi έγραψε:
Ο ενας για παραισθησεις(ακομα παλευω να μαθω πως δουλευει μια ΜΕΚ κοκκινο τερας...παλευω να δω το πιστονι,που μπαινει???????),ο αλλος για πορδες που δε βαφουν αυγα(γεια σου ρε επικαιρε...στη κλ@νι@ μερικες φορες ξεφευγει και τσιρλα,ετσι κατι ψευτοβαφεις...πες μου αν ηταν Χριστουγεννα πως θα απαντουσες...Μ ενδιαφερει πολυ,ποιητη) και το καλυτερο ο ταφος και ν αλλαξω αυτοκινητο(να σου στειλω αριθμο λογαριασμου να μου στειλεις κανενα φραγκο να παρω κατι καλυτερο με τα δικα σου δεδομενα βεβαιως βεβαιως.....λες και ξερει τη φορολογικη μου δηλωση ή για πιο λογο επελεξα το αυτοκινητο αυτο)...Θα δικαστω πουθενα,θα δωσω καποιο ειδος απολογιας για ολα αυτα που εκανα παραπανω τελικα απο εσας τους μεγαλους ΔΙΚΑΣΤΕΣ....Σας παρακαλω,mercy pls,mercy....Υ.Γ 1:Στο Θεατρο Σκιων,θα ησασταν ολοι πρωταγωνιστες....Βαζω στοιχημα πως θα τρωγατε ο ενας τον αλλον για τη θεση του Καραγκιοζη...
Υ.Γ 2:Με το συγκεκριμενο forum παυω απ αυτη τη στιγμη να ασχολουμαι,γιατι νοιωθω πολυ μα παρα πολυ μικρος μπροστα σε ολους τους ειδημονες...
Υ.Γ 3:Φιλουρες πολλες και να περνατε καλα 'conard' της αυτοκινησης που βρισκεστε σ αυτο το forum....Και ειστε συγκεκριμενοι...
Αν δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις, ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ! Σου είπαμε 5 κουβέντες τελειως ρεαλιστικα οτι χαλάς τα λεφτά σου... Εσυ πέρασες στην επίθεση επειδη χαλάστηκες απο την αλήθεια. Ξες κατι... δεν ειναι υποχρεωτικό να συμμετέχεις στο φορουμ.
Στο καλό και να μην μας γράφεις...
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Καλώς ή κακώς έχει αυτό το αυτοκίνητο, γιατί τον δουλεύετε?Κανεις δεν τον δουλεψε. Πολυ σοβαρά απαντήσαμε ολοι.
Απλά δεν πήρε τις απαντησεις που θα του αρεσαν και ξυδιάστηκε... good luck with that... -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
καρντάσια υπάρχει περιπτωση από τη μια στιγμή στην άλλη να τα έπαιξε η ανάρτηση;;από χθες χοροπηδάει σαν κατσίκι και στο φρενάρισμα για ακινητοποίηση κάνει μια ταλάντωση ελαφριά εμπρός-πισω
τεσπά, τι να του φορέσω; τι προτείνετε;
(Φουντο Σπορτιν '00)
COFAP θα του φορέσεις... δλδ της μαμα αναρτήσεις. Μην βάλεις αφτερμαρκετ... Αυτο το αμάξι υποφέρει με της μαμα ηδη, με αλλες θα σκορπίσει το σασι...
Τώρα για το χοροπήδηγμα και την ταλάντωση... δεν μπορώ να το φανταστω πως ακριβώς το εννοεις.... Ενα κοιταγμα απο κάτω μηπως εσπασε τπτ, μηπως τα παιξε κανα αμορτισερ...
-
Τίποτα δεν έχει σπάσει, το σηκώσαμε σήμερα και τα είδα όλα.
Γιατί λες ότι πάσχει από ανάρτηση; Μια χαρά μού φαίνεται (όσο δούλεψε )
Αισίως 150Κ χλμ και πέρα από τα προκαθορισμένα σέρβις δε ζήτησε τίποτα. Κι έχει μετακομίσει 6 φορές κι απο ταξίδια... ψωμοτύρι τα έκανε
Τιμουλα ξέρουμε;
-
Τίποτα δεν έχει σπάσει, το σηκώσαμε σήμερα και τα είδα όλα.Γιατί λες ότι πάσχει από ανάρτηση; Μια χαρά μού φαίνεται (όσο δούλεψε )
Αισίως 150Κ χλμ και πέρα από τα προκαθορισμένα σέρβις δε ζήτησε τίποτα. Κι έχει μετακομίσει 6 φορές κι απο ταξίδια... ψωμοτύρι τα έκανε
Τιμουλα ξέρουμε;
ξες τι... τωρα με θυμιζεις τον Charmak... Τον ρωτούσα 'πως πας ρε μλκ απο ανάρτηση με το Punto FL, ξεκαρφώνει?' και μου ελεγε 'οχι μια χαρά ειναι'... E, οταν μπηκα μέσα... τα ιδια χάλια με το δικο μου ηταν, αλλα για τον Σαρμαδάκο ήταν μια χαρά.
Ειναι σχετικο λοιπον το 'μια χαρα'... εξαρτάται απο τις απαιτησεις και προσδοκιες του καθένα.
Το αμάξι πάσχει γιατί στην ουσια η ανάρτηση του δεν στρογγυλεύει τιποτα, και ολα περνανε αυτούσια στο σασί, χαρις και στα ανύπαρκτα συνεμπλοκ. Αν τωρα πας και βαλεις αφτερμαρκετ που κατα κανονα ειναι ακομα ποιο σφιχτες, θα ξεκολλήσει το σασι απο την καταπονηση... Σε πολλούς (μεταξυ αυτων και εγω) φαίνονται τα αφτερμαρκετ ποιο καλα σε οτι αφορα την αποσβεση, αλλα αυτο ειναι μονο στην αρχη. Με το που περπατήσουν κανα 5-10κ και αυτες, φανερώνεται ο πραγματικος χαρακτηρας τους.
Γι αυτο λέω... πάντα μαμά στις αναρτήσεις, γιατι οτιδηποτε αλλο μπορεί να αλλάξει τον χαρακτηρα του αυτοκινητου κατα ανεπιθύμητο τρόπο, αλλα και να έχει σε βάθος χρόνου παρενέργειες...
-
Ξεκαρφωνει η ανάρτηση
Είμαι υπέρ των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τιμουλα δε μας είπες ακόμα
-
Τα Cofap θα τα βρεiς και κάτω απ την ετικέτα της Magneti Marelli.Τιμή από 150 μέχρι 180 η τετράδα ανάλογα το μαγαζί.
-
kyb excel-g καρφωτό.
απειροελάχιστη διαφορά στην άνεση. ίσως ελάχιστα πιο σφιχτό, αλλά έχει πιο 'ομαλό' τρόπο απορόφησης των ανωμαλιών. αρκετά καλύτερο body control. σου βγάζουν και 50-60 χλμ χωρίς πτώση στην απόδοση. (τα κοφαπ μου είχαν γίνει νια νια στα 35)στην οικονομική κατηγορία τιμής.
-
Τα κοφαπ ηταν που χανε σκασει και πηγαινε βαρκα γιαλο?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
σου βγάζουν και 50-60 χλμ χωρίς πτώση στην απόδοση.Εμένα έφτασε μέχρι την Ποτίδαια η καλή απόσβεση.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
σου βγάζουν και 50-60 χλμ χωρίς πτώση στην απόδοση.
Εμένα έφτασε μέχρι την Ποτίδαια η καλή απόσβεση.
Βρήκες εκεί αμορτισερά για να βάλεις καινούρια για τον γυρισμό;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
kyb excel-g καρφωτό.
απειροελάχιστη διαφορά στην άνεση. ίσως ελάχιστα πιο σφιχτό, αλλά έχει πιο 'ομαλό' τρόπο απορόφησης των ανωμαλιών. αρκετά καλύτερο body control. σου βγάζουν και 50-60 χλμ χωρίς πτώση στην απόδοση. (τα κοφαπ μου είχαν γίνει νια νια στα 35)στην οικονομική κατηγορία τιμής.
Οπως τα λεει ο τσιγεροσαρμας... αμα θες να το αποτελειωσεις, αυτα τα αμορτισερ θα ειναι η χαριστικη βολη (been there, done that)
Κατα τα αλλα μην τον ακους, απο τοτε που αρχισε να τρωει κονσερβες Surströmming, εχει λαλησει γενικότερα...
-
χαριστική βολή σε τι πράγμα ακριβώς;
-
χαριστική βολή σε τι πράγμα ακριβώς;στο οτι θα ξεκαρφωσουν τα πάντα στο αμαξι... και θα φυγουν μαζι και τα σφραγισματα σου.
-
ωχ.
πάντως η εργοστασιακή ανάρτηση με είχε φανεί ακριβώς όπως επρεπε. ούτε πολυ σκληρή σαν την πολιτική σου αλλά ούτε και πλαδαρή σαν τα μαγουλάκια σου.
φιατάρες
-
στα σοβαρά εγώ διαφωνώ κάθετα με τον κορσαίρ. το αμάξι δεν γίνεται σκληρότερο, και τίποτα δεν ξεκαρφώνει περισσότερο απ' αυτά που ήδη έτριζαν. γενικά μιλάμε για μια ελαφρώς αναβαθμισμένη εργοστασιακού τύπου ανάρτηση, τίποτα ιδιαίτερο.
Επίσης, εγώ έχω μπροστά τα αμορτισέρ του σπορτιγνκ, που είναι διαφορετικά σε σχέση με του απλού. Οπότε τα 'απλά' μπορεί να είναι ακόμη μαλακότερα.
Να το γράψω κιόλας:
έχω δοκιμάσει και κάτι koni srt, τα οποία ΣΚΑΣΑΝΕ σε κάποια φάση (όχι πάνω από 50Κ χλμ). Σκάσανε κανονικά με τα λάδια τους έξω κλπ. Επίσης, αρχικά ήταν αρκετά ως πολύ καλύτερα σε σχέση με τα φτωχά πλην τίμια kyb, αλλά αυτό κράτησε για καμιά 5.000 χλμ. Μετά, ο κατήφορος... -
και για τι τιμούλες ομιλούμε;
-
και για τι τιμούλες ομιλούμε;γύρω στα 200 αν ενθυμούμαι καλά.
(στην έδεσσα μου χαν πει 180 με περαστικά νομίζω - στην θεσνικη πάρε ένα τηλεφωνο τον ανταλλακτικά ματσικίδης, έχει γενικά πολύ καλές τιμές, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορείς να βρεις κ καλύτερα) -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το αμάξι πάσχει γιατί στην ουσια η ανάρτηση του δεν στρογγυλεύει τιποτα, και ολα περνανε αυτούσια στο σασί, χαρις και στα ανύπαρκτα συνεμπλοκ.
το mk2 δεν ειχε συνεμπλοκ??? για ποιο λογο??
δηλαδη και με μαλακες αναρτησεις φανταζομαι πως θα κοπαναει!!ουτε στο grande ειχαν βαλει μετα συνεμπλοκ??
FIAT FORUM