-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δηλαδή;Τα πολυ λιγα κυβικα...... μοτερ μικρης διαρκειας ζωης
-
Οτι ειναι 1400.
Βασικα οτι ενας 1600αρης σε αυτα τα επιπεδα ειναι σαφως πιο απιεστος και αν μιλαμε πχ για τον THP οτι ειναι δυνατος παντου.
Εγω θελω ενα Abarth με εναν THP, γινεται;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Οτι ειναι 1400.Βασικα οτι ενας 1600αρης σε αυτα τα επιπεδα ειναι σαφως πιο απιεστος και αν μιλαμε πχ για τον THP οτι ειναι δυνατος παντου.
Εγω θελω ενα Abarth με εναν THP, γινεται;
Ρε μην γράφεις τώρα χαζομαρες ... Τι παει να πει πιο πιεσμενος ; Που το ξέρεις ;;;
Είναι ο 156αρης thp πιο δυνατός απο τον 155αρη της φιατ ; Πόσο τον έχουν μετρησει οι 4 τροχοι ;
Εγω Θέλω μια μιτο με την ανάρτηση του ντσ3 τίποτα αλλο δεν ζηλεύω -
Φαντάζομαι και τι άποψη θα έχετε για τον 1000άρι με τα 125 της Ford...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φαντάζομαι και τι άποψη θα έχετε για τον 1000άρι με τα 125 της Ford...Αυτό αυτοκαταστρεφεται μόλις το βάλεις μπρος ...
Και μετα μιλάτε για στερεότυπα παναθεμα σας
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Φαντάζομαι και τι άποψη θα έχετε για τον 1000άρι με τα 125 της Ford...
Αυτό αυτοκαταστρεφεται μόλις το βάλεις μπρος ...
Και μετα μιλάτε για στερεότυπα παναθεμα σας
Δηλαδη να αρχισω να ανησυχω για τα πιεσμενα πλεον 1468 κυβικα του Colt μου.
-
Εγω παντως αυτο που λεω ειναι οτι θελω Abarth με 1.6Τ, αν οχι τον TBi.
Δεν εχει σημασια αν ειναι πιο αργο το ενα αυτοκινητο απο το αλλο. Ουτε ειπα οτι το 1.4Τ θα σπασει ενω το 1.6Τ θα δουλευει για παντα.
-
Εγω παντως αυτο που λεω ειναι οτι θελω Abarth με 1.6Τ, αν οχι τον TBi.Δεν εχει σημασια αν ειναι πιο αργο το ενα αυτοκινητο απο το αλλο. Ουτε ειπα οτι το 1.4Τ θα σπασει ενω το 1.6Τ θα δουλευει για παντα.
Που το βασιζεις Αυτό ; Ότι το μεν είναι πιο πιεσμενος απο το δε;
-
Το βασιζω στο τι θα ηθελα να εχω. Ειπα: θελω Abarth 1.6T.
Γιατι θα το ηθελα αυτο;
Γιατι μ'αρεσει πολυ η λειτουργια του THP σε σχεση με τον TSI και τον Multiair.
Και γιατι τα ιδια πραγματα τα κανει εχοντας λιγοτερη πιεση --> αν σου ερθει το τσιμπας και λιγο και εισαι και πιο γληγολος. -
Το βασιζω στο τι θα ηθελα να εχω. Ειπα: θελω Abarth 1.6T.
Γιατι θα το ηθελα αυτο;
Γιατι μ'αρεσει πολυ η λειτουργια του THP σε σχεση με τον TSI και τον Multiair.
Και γιατι τα ιδια πραγματα τα κανει εχοντας λιγοτερη πιεση --> αν σου ερθει το τσιμπας και λιγο και εισαι και πιο γληγολος.Πες Ότι είσαι γεροπαραξενος και Ασε τα πιο λίγα cc...
-
Το gruppo χρειαζεται 1600αρη τρουμπο. Τελος.To Gruppo χρειάζεται καρότσες για να τοποθετήσει τα μοτέρ του Βασίλη.
-
Το Gruppo χρειαζεται ενα Abarth (κι αντιστοιχα μια QV) που να ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα μικρα, εγω αυτο θελω να πω.
Γιατι; Γιατι ετσι πρεπει, ειναι τοσο απλο. -
Το Gruppo χρειαζεται ενα Abarth (κι αντιστοιχα μια QV) που να ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα μικρα, εγω αυτο θελω να πω.
Γιατι; Γιατι ετσι πρεπει, ειναι τοσο απλο.Ωραία αυτά για τις κορυφαίες εκδόσεις αλλά τα χρήματα θα έρθουν από τα από κάτω.
Το κόστος εξέλιξης για τέτοιου είδους απαιτήσεις είναι πεταμένα λεφτά, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Ας επικεντρωθεί το gruppo στο να παρουσιάσει επιτέλους ένα σταθερό επιχειρησιακό πρόγραμμα και όταν έρθουν τα έξτρα φραγκάκια ας απαιτήσουμε περισσότερες σπορ κατασκευές. -
Γιατι; Γιατι ετσι πρεπει, ειναι τοσο απλο.qv και ds3 είναι τα πιο ολοκληρωμένα μικρά της κατηγορίας ... με τις ομοιοτητές τους να είναι περισσότερες από τις διαφορές τους , απλά διαλέγεις ντιζάιν...
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΈΧΩ ΜΠΑΝΊΣΕΙ ENA Fiat Brava 1,2 Κυβικά Χρονολογία 1 / 2001 Ίπποι:90 bhp Χιλιόμετρα:90000
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΆ ΣΥΝΉΘΩΣ?,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΏΣΕΙΣ
ΑΠΌ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA ΕΊΝΑΙ ΑΚΡΙΒΆ Ή ΦΤΗΝΆ ΣΕ ΑΥΤΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ -
Το κύριο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει 90 άλογα...
-
http://www.autoblog.gr/2012/05/31/abart ... upersport/
[b]Νέες λεπτομέρειες του Abarth Punto SuperSport[/b]
H Abarth έδωσε στη δημοσιότητα νέες λεπτομέρειες για το Punto SuperSport που παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2011. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο 1.4000αρης Turbo T-Jet απόδοσης 180 ίππων με 270 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με τα τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 7.5 δευτ. με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 216 χλμ/ώρα. Έχει μέση κατανάλωση 6.1 λίτρα/100 χλμ και 142 γρ/χλμ εκπομπές CO2.
Διαθέτει νέο bodykit (πολλά μέρη του είναι από το kit Esseesse Abarth Koni) και φορά μεγάλο κιτ φρένων της Brembo με τετραπίστονες δαγκάνες και διάτρητα δισκόφρενα. Η ανάρτηση του είναι της Koni πλήρως ρυθμιζόμενη.
Εξωτερικά είναι βαμμένο σε γκρι και μαύρο ματ χρώμα. Πατά πάνω σε μαύρες ματ ζάντες 17″ με ελαστικά διαστάσεων 215/45, και στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα της Sabelt με κόκκινες και κίτρινες ραφές, τα μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, το δερμάτινο τιμόνι με διπλές κόκκινες και κίτρινες ραφές και με τα ανοξείδωτο πετάλς με το λογότυπο της Abarth.
Η παραγωγή του θα περιοριστεί σε 199 μονάδες και στην Ιταλία ξεκινά από τις 21.900 ευρώ.Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Νέες λεπτομέρειες του Abarth Punto SuperSport - AutoBlog.gr
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
http://www.autoblog.gr/2012/05/31/abarth-punto-supersport/**Νέες λεπτομέρειες του Abarth Punto SuperSport
**H Abarth έδωσε στη δημοσιότητα νέες λεπτομέρειες για το Punto SuperSport :::::::::::: Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο 1.4000αρης Turbo T-Jet απόδοσης 180 ίππων με 270 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με τα τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 7.5 δευτ. με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 216 χλμ/ώρα.
** Έχει μέση κατανάλωση 6.1 λίτρα/100 χλμ **και 142 γρ/χλμ εκπομπές CO2.
..................
Η παραγωγή του θα περιοριστεί σε 199 μονάδες και στην Ιταλία ξεκινά από τις 21.900 ευρώ.Παρκαρισμένο μέτρησαν την κατανάλωση?
-
Πλάκα πλάκα Έχω Κάνει χαλαρο ΠΟΛΥ ταξίδι Ναύπλιο πύλο και τουμπαλιν με cc στα 115 και νορμαλ στις στροφές (ένα τρικ πιο γρήγορα απο την ροή) με μ.κ. Τα 5,8...
Καλακαιρι με 33+ C και χωρίς κλίμα ... -
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
http://www.autoblog.gr/2012/05/31/abarth-punto-supersport/Γιατί συνεχίζουν να παράγουν τα Abarth με το σχεδιασμό του αποτυχημένου Evo?
FIAT FORUM