-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΈΧΩ ΜΠΑΝΊΣΕΙ ENA Fiat Brava 1,2 Κυβικά Χρονολογία 1 / 2001 Ίπποι:90 bhp Χιλιόμετρα:90000
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΆ ΣΥΝΉΘΩΣ?,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΏΣΕΙΣ
ΑΠΌ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA ΕΊΝΑΙ ΑΚΡΙΒΆ Ή ΦΤΗΝΆ ΣΕ ΑΥΤΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ -
Ο χρήστης STELIOS35 έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΈΧΩ ΜΠΑΝΊΣΕΙ ENA Fiat Brava 1,2 Κυβικά Χρονολογία 1 / 2001 Ίπποι:90 bhp Χιλιόμετρα:90000
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΆ ΣΥΝΉΘΩΣ?,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΏΣΕΙΣ
ΑΠΌ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA ΕΊΝΑΙ ΑΚΡΙΒΆ Ή ΦΤΗΝΆ ΣΕ ΑΥΤΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φαντάζομαι και τι άποψη θα έχετε για τον 1000άρι με τα 125 της Ford...Τη χειρότερη
Εγώ να σας πω τι θέλω.
Ούτε 1.4Τ ούτε 1.6Τ ούτε τίποτα.
Το τζόκερ θέλω.
Μ' αυτό παίρνω ένα 2.0 F4R ή F4Rt κι είμαι άριστοςΏρα να ξυπνήσω λοιπόν τώρα
edit άργησα άλλα τώρα είδα ότι δεν είχα διαβάσει το τοπικό
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Φαντάζομαι και τι άποψη θα έχετε για τον 1000άρι με τα 125 της Ford...
Τη χειρότερη
Εγώ να σας πω τι θέλω.
Το τζόκερ θέλω.
Δηλαδή ρε Ορέστη αν κέρδιζες το Joker θα πήγαινες να πάρεις Renault και όχι μια Ferrari/Lamborghini/Porsche/Whichever Supercar?
-
Όχι θα έπαιρνα πολλα Renault όχι ένα (και μεριακα αμαξάκια που έχω ακομα στα υπόψιν μου )
Ε κύριος είμαι μετριοπαθής τι να κάνουμε -
Ούτε ο πρόεδρος της Renault δεν θα το έκανε αυτό...
-
Φαντάζομαι και τι άποψη θα έχετε για τον 1000άρι με τα 125 της Ford...
Τη χειρότερη
Εγώ να σας πω τι θέλω.
Το τζόκερ θέλω.
Δηλαδή ρε Ορέστη αν κέρδιζες το Joker θα πήγαινες να πάρεις Renault και όχι μια Ferrari/Lamborghini/Porsche/Whichever Supercar?
ΑληθινεΔια ριξε ενα τηλεφωνημα να του τεντωσουν το κορμι μπας και αρχισει να σκεφτεται λογικα γιατι εκει στον Λ/Σ θολωνει ασχημα . Αν γινει αυτο κερναω μαλαματινες
-
Ούτε ο πρόεδρος της Renault δεν θα το έκανε αυτό...Ε αυτοί δεν την αγαπάνε την εταιρεία όμως.Τη δουλειά τους κάνουν.Μανατζέρια είναι
Τεσπα είμαστε -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ΑληθινεΔια ριξε ενα τηλεφωνημα να του τεντωσουν το κορμι μπας και αρχισει να σκεφτεται λογικα γιατι εκει στον Λ/Σ θολωνει ασχημα . Αν γινει αυτο κερναω μαλαματινεςΓια ήσυχα και οι δυο σας!
ΥΓ. Και δεν πινει Μαλαματίνα!!!
Μια απορία εδω και καιρό που έχω! Σε ποια αμαξια του γκρουπ μπαινει ο 900άρης?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΑληθινεΔια ριξε ενα τηλεφωνημα να του τεντωσουν το κορμι μπας και αρχισει να σκεφτεται λογικα γιατι εκει στον Λ/Σ θολωνει ασχημα . Αν γινει αυτο κερναω μαλαματινες
Για ήσυχα και οι δυο σας!
ΥΓ. Και δεν πινει Μαλαματίνα!!!
Μια απορία εδω και καιρό που έχω! Σε ποια αμαξια του γκρουπ μπαινει ο 900άρης?
Στο 500ρακι, Lancia Ypsilon, Panda, νομιζω και το Funto
ΥΓΚερναω 20€ βενζινη
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όχι θα έπαιρνα πολλα Renault όχι έναΕγω ουτε να δω Renault δεν θα ηθελα τοτε παντως
Επισης, τερμα τα offtopic στο τοπικο αυτο, η συζητησεις για κουβαδακια να γινουν στα αντιστοιχα θεματα.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Όχι θα έπαιρνα πολλα Renault όχι ένα
Εγω ουτε να δω Renault δεν θα ηθελα τοτε παντως
Επισης, τερμα τα offtopic στο τοπικο αυτο, η συζητησεις για κουβαδακια να γινουν στα αντιστοιχα θεματα.
+1
Τα κουβαδακια σας και σε αλλη παραλια!!! -
Χτες κόλλησε η ηλιοροφή του Panda II, ανοίγει μόνο έναν πόντο στην ανάκλιση. Έχουμε κάναν καλό μάστορα για ηλιοροφές στην Θεσσαλονίκη?
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Χτες κόλλησε η ηλιοροφή του Panda II, ανοίγει μόνο έναν πόντο στην ανάκλιση. Έχουμε κάναν καλό μάστορα για ηλιοροφές στην Θεσσαλονίκη?Δεν γνωρίζω απο συνεργεία... αλλα να επειδή 'κόλλησε' να υποθέσω πως προσπάθησες να το ξεκολλήσεις με την μανιβέλα χειροκίνητα ετσι? Στην ουσία μπορεί το κόλλημα να οφείλετε σε πολυκαιρισμένο και μη λιπασμένο σωστά μηχανισμό. Το ίδιο είχα πάθει και στο δικό μου... καπου στα μισά της διαδρομής κολλούσε και σταματούσε. Το εκανα ενα τερμα ανοιγμα και κλείσιμο με την μανιβέλα και ολα ΟΚ και πάλι. Η ηλιοροφή μου στην Mercedes ειναι της Webasto... τις ιδιες χρησιμοποιεί και η Fiat... σε μεγάλο βαθμό ιδιες μηχανολογικά. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.
-
Την άνοιξα τέρμα στην ανάκλιση από την μανιβέλλα, αλλά δεν έστρωσε. Φοβήθηκα να την ανοίξω τέρμα πίσω, μήπως και έχει πιάσει κάνα σκουπιδάκι στις ντίζες και το κάνω χειρότερα. Το ΣΚ θα κατεβάσω τον ουρανό για να μπορέσω να δω τι γίνεται στον μηχανισμό, έτσι δεν βλέπω σχεδόν τίποτα. Απλά ήθελα να ξέρω αν μπορέσω να το πάω κάπου σε περίπτωση που κολλήσει ανοιχτή, γιατί δεν λέει.
Λογικά είναι η Webasto Hollandia 300.
-
Απο συντήρηση πως τα πας ;
-
Πέντε χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα. Και στο Σφακιανάκη στα ανατολικά που το πηγαίνω, μου είπαν ότι δεν έχει κάποια συντήρηση που πρέπει να γίνει στην οροφή. Τώρα που το σκέφτομαι, ψιλοπαπαριές μου είπανε, αλλά δεν την δούλεψα και πολύ. Ίσως να έχει κάτσει κάνα σκουπιδάκι στις ντίζες και κολλήσανε. Γράσο έχουν πάνω, φαίνεται...
-
καλα και εμένα έτσι μου λέγαν αλλά κάθε 6 μήνες την περνάω ένα χέρι αδιαβροχο γράσσο
-
Μηπως εχασε τον προγραμματισμο του??? Για δοκιμασε να την ανοιξεις ή να την κλεισεις και να κρατησεις το διακοπτη πατημενο για λιγα δευτερα (περιπου 10'' και μου φαινεται πολλα λεω) ωστε να επαναπρογραμματιστει και μετα ξαναδοκιμασε να ανοιξεις ή να κλεισεις κανονικα
-
Την έκανα προγραμματισμό, δεν άλλαξε κάτι...
FIAT FORUM