-
Ολο το ακουμε, το ακουμε, το ακουμε...
Αααααντε να μπουν να τρελαθουμε τελειως λεμε!
-
και πρόσκληση της Μέρκελ για αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος της **Fiat **για την Οpel?
http://www.autoedizione.com/2012/03/14/angela-merkel-invites-fiat-to-restart-opel-negotiations/ -
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Eυτυχισμένοι Βραζιλιάνοι αποκτούν 'κούρσα'1ο δευτερόλεπτο.
Τι κωλάρα που έχει η βραζιλιάνα.....
5 φορές είδα το 1ο δευτερόλεπτο. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Eυτυχισμένοι Βραζιλιάνοι αποκτούν 'κούρσα'
1ο δευτερόλεπτο.
5 φορές είδα το 1ο δευτερόλεπτο.πριν δω το ποστ σου σκέφτηκα και έκανα ακριβώς το ΙΔΙΟ... το πήγαινα πίσω και ηθελε ακόμα πιο πίσω στην αρχη για να χαζέψεις την κωλ@ρα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Eυτυχισμένοι Βραζιλιάνοι αποκτούν 'κούρσα'
1ο δευτερόλεπτο.
5 φορές είδα το 1ο δευτερόλεπτο.πριν δω το ποστ σου σκέφτηκα και έκανα ακριβώς το ΙΔΙΟ... το πήγαινα πίσω και ηθελε ακόμα πιο πίσω στην αρχη για να χαζέψεις την κωλ@ρα...
αμα δεν το παλεψεις και λιγο, δεν εχει την ιδια γευση.....
-
Σκεφτομαι την αγορα ενος grande punto 1.3 diesel μτχ απο γερμανια του 2006 εως 2008.Απότι βλεπω ομως εβγενε σε 2 εκδοσεις με 75 ps 5ταχυτο και με 90 ps 6ταχυτο.Πια η γνωμη σας?Γενικα τι πρεπει να προσεξω?Ειναι αξιοπιστο αυτοκινητο?Απο καταναλωση τι παιζει?Ποια απο τις 2 εκδοσεις να προτυμισω?Η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη καθως δεν ειχα ποτε μου ιταλικο αυτοκινητο και δεν γνωριζω σχετικα.
-
Για πείτε ποιο είναι το συνεργείο που τιμάτε, κάποιοι από εδώ... Αν θυμάμαι καλά κάπου Νέα Ιωνία;
Τόσο ο Μπράβαρος, όσο και ο Πάνταρος πλησιάζουν σε χλμ σερβιτσίου.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Για πείτε ποιο είναι το συνεργείο που τιμάτε, κάποιοι από εδώ... Αν θυμάμαι καλά κάπου Νέα Ιωνία;Τόσο ο Μπράβαρος, όσο και ο Πάνταρος πλησιάζουν σε χλμ σερβιτσίου.
monster, trargy & stefan προτείνουν top technician
-
Ακριβώς...στην Καυκάσου...
-
Εχετε πάρει χαμπάρι ότι με 17.500 ευρώ μπορούμε να αγοράσουμε αυτό το κουκλί ?
Uploaded with ImageShack.us
-
Το έχω πάρει χαμπάρι και πολύ το σκεφτόμουν ένα πετρελαιάκι εδώ που είμαι...Θα ήταν όμως απείρως πιο πρακτικό αν έβγαινε 4Χ4...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εχετε πάρει χαμπάρι ότι με 17.500 ευρώ μπορούμε να αγοράσουμε αυτό το κουκλί ?Απο όλα τα κατασκευασματα δλδ, αυτό σου γυάλισε?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εχετε πάρει χαμπάρι ότι με 17.500 ευρώ μπορούμε να αγοράσουμε αυτό το κουκλί ?
Απο όλα τα κατασκευασματα δλδ, αυτό σου γυάλισε?
Μου γυάλισε και μάλιστα πάρα πολύ.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Το έχω πάρει χαμπάρι και πολύ το σκεφτόμουν ένα πετρελαιάκι εδώ που είμαι...Θα ήταν όμως απείρως πιο πρακτικό αν έβγαινε 4Χ4...Μπορεί να μην βγαίνει 4χ4 αλλά στην πλαστικούρα πίσω γράφει 'adventure'.
To εργαλείο 'λέει' πολλά όμως ιδιαίτερα στον αισθητικό τομέα. Κατατάσσεται και αυτό στις ανεκδιήγητες κατασκευές (Liana, Yaris Verso Κλπ) που περιστασιακά κάθε εταιρία βγάζει. Κανείς δεν ξέρει γιατί το κάνουν αλλά το κάνουν.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Το έχω πάρει χαμπάρι και πολύ το σκεφτόμουν ένα πετρελαιάκι εδώ που είμαι...Θα ήταν όμως απείρως πιο πρακτικό αν έβγαινε 4Χ4...
Μπορεί να μην βγαίνει 4χ4 αλλά στην πλαστικούρα πίσω γράφει 'adventure'.
To εργαλείο 'λέει' πολλά όμως ιδιαίτερα στον αισθητικό τομέα. Κατατάσσεται και αυτό στις ανεκδιήγητες κατασκευές (Liana, Yaris Verso Κλπ) που περιστασιακά κάθε εταιρία βγάζει. Κανείς δεν ξέρει γιατί το κάνουν αλλά το κάνουν.
Αισθητικά το βρίσκω υπέροχο. Πάντως για τα δύσκολα έχει κουμπί που μπλοκάρει το μπροστινό διαφορικό.
-
Στην Ελλάδα μόνο σαν επαγγελματικό ε;
-
Kαι μένα μου φαίνεται αρκετά ωραίο και πρακτικό.
-
μικρή καρότσα βλέπω, μικρές πίσω θέσεις, πολλά πλαστικά που στον δευτερο χρόνο πραγματικής χρήσης θα ξεκολλάνε...
ωραία φάση , όλα τα μειονεκτήματα των επιβατικών και επαγ/κων σε ένα...άτσα , τώρα το είδα, έχει και ηλιοροφή για τους πίσω....
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Στην Ελλάδα μόνο σαν επαγγελματικό ε;αστο δεν θα παρεις απαντηση ποτε, ισως γιατι ετσι να θελουν να το ονειρευονται οσοι το ζαχαρωνουν (ΙΧ δηλαδη)
FIAT FORUM