-
-
τωρα στα τελειωματα του μοντελου θυμηθηκαν να του κανουν διαφημιση....
μαλλον για να τελειωσουν και τα τελευταια κομματια.
αντε... και στου Σαρακακη σας ευχομαι να το παρετε... -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
αυτο βοηθαει καθολου?? http://www.fiatforum.com/grande-punto/2 ... ost2766585καλό καλό! Ευχαριστώ!
-
Στο φυλλάδιο του Punto 2012 φαίνεται πως οι φτωχές εξοπλιστικά εκδόσεις έχουν το ταμπλώ του Grande Punto ενώ οι πλούσιες του Punto Evo. Οι δε τιμές πάλι στο Θεό για τα 105 άλογα (μη μιλήσω για τα 135...). Τώρα είναι που συμφέρει μάλλον να πάρει κάποιος το Punto Evo από στοκ, προφανώς θα το σκοτώνουν (εδώ σκοτώνουν την παλιά 116i...).
-
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Στο φυλλάδιο του Punto 2012 φαίνεται πως οι φτωχές εξοπλιστικά εκδόσεις έχουν το ταμπλώ του Grande Punto ενώ οι πλούσιες του Punto Evo. Οι δε τιμές πάλι στο Θεό για τα 105 άλογα (μη μιλήσω για τα 135...). Τώρα είναι που συμφέρει μάλλον να πάρει κάποιος το Punto Evo από στοκ, προφανώς θα το σκοτώνουν (εδώ σκοτώνουν την παλιά 116i...).Το punto multiair το καθαρίζεις στα 15700... δεν τα θεωρώ λιγα δεδομένου οτι έχει τα χρονακια του, οτι έχει παρει και δευτερο facelift μπας και σωσει την παρτιδα (που δεν την σώζει απο την στιγμη που κατέστρεψαν το αρχικο Punto) και κοντά σε αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις κανα stock Bravo που είναι σαφως καλύτερο συνολικά.
Ειδικά οταν πήρα εγω τον κουβά μου (Bravo 120), το Evo μολις είχε βγει και έκανε σχεδόν τα ιδια λεφτά... fail....
-
το πούντο σταμάτησε να πουλάει όταν αλλάξανε το gp ...
παρόλο που παραμένει καλό σουπερμίνι... αυτό πρέπει να προβληματίσει τους ιταλούς... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το πούντο σταμάτησε να πουλάει όταν αλλάξανε το gp ...
παρόλο που παραμένει καλό σουπερμίνι... αυτό πρέπει να προβληματίσει τους ιταλούς...+1!Θα ελεγα και πιο πριν αφου το facelift στο Punto mk2 το 2003 δεν αρεσε,εστω και αν ο αδερφος μου(κλεινοντας τα ματια στη μουρη) το αγορασε αφου το ολο πακετο σε Sporting με 12.200€ ηταν αρκετα δελεαστικο και δεν ηθελε με τιποτα να ανεβει χρηματικα.
Οταν ηρθε το Grande αρεσε αρκετα το λιτο του στιλ με τους-παντα-μεγαλους χωρους και την ασφαλη οδικη συμεριφορα αλλα μειναν σχεδον απαραλλαχτα το αναισθητο τιμονι και το μετριο σαζμαν.Επισης οι 95 ονομαστικοι στο Gr.Punto Sporting δεν υπηρχαν πουθενα οσο και αν ξεζουμιζες το μοτερ.Ακομα θυμαμαι το test drive που εκανα με το που ηρθε,οπου ενω μου αρεσε η βελτιωμενη ηχομονωση και η αισθηση μεγαλυτερου αυτοκινητου τοσο με ξενερωσε το τριπτυχο σαζμαν-τιμονι-μοτερ.Χωρια που οι τιμες πηραν την ανιουσα.Ενιοτε καποιες δελεαστικες προσφορες ριχναν την τιμη αλλα ξαφνικα το σχετικα φθηνο νευρικο Πουντακι εγινε ακριβουτσικο,αργο και ανιαρο.Tα πραγματα διορθωθηκαν αρκετα με τους tjet αλλα 16_χιλιαρικα για αγορα ηταν πολλα.
Μαυτα και μαυτα ξεφουσκωσε αρκετα σε νουμερα και ηρθε το μουστακοφορο Evo να αποτελειωσει την παρτιδα(οχι μονο εδω-σιγα την αγορα αλλωστε-αλλα και πανευρωπαικα).Ο αλλοτε πρωταθλητης των πωλησεων(γενικης και κατηγοριας του) δεν εμπαινε καν 10αδα!Οι τιμες βεβαια συνεχιζαν να ναι αλλου για αλλου.Δυναμωσε και ο ανταγωνισμος αρκετα και ηρθαν τα νουμερα που ηρθαν.Απο δω και περα?
Απο την Fiat μου λενε οτι θα κυνηγησουν τα diesel,oπου αποδεδειγμενα τα μοτερ αξιζουν με γρηγορα ετοιμοπαραδοτα και καλες εκπτωσεις.Αλλωστε το τελευταιο 2μηνο υπηρξε πολυ ενδιαφερον απο την πλερα του κοσμου αλλα δεν υπηρχαν αυτοκινητα!Τυχαιο που η προνοητικη Opel εφερε πολλα Corsa πετρελαιο και τα ξεπουλησε ολα(και συνεχιζει...)?Ιδωμεν!
Κραταω και την κουβεντα του Corsair.Φιλη πηρε με 12600€ Bravo Active 90hp με πακετο Active Plus την ωρα που για Punto Evo ηθελε σχεδον 14000€ εστω και με τα 105 αλογα! -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
http://www.fiat.gr/userfiles/files/FPUNTO_Grecia_14p.pdfEίναι τελείως μαλάκες στη φιατ?
τη καριέρα του πουντο την φρέναρε το ανέμπνευστο 'σκληρό' εσωτερικό κ την αποτελειωσε το μουστακοφορο (που όταν το λέγαμε ότι είναι σαχλα, κάποιοι εδώ μέσα το υποστηρίζαν ) κ η αλλοπροσαλη τιμολογιακή πολιτική της φιατ. μια το ακριβυνε, μια το κατεβαζε. Ο,τι ναι για να κάνουν ΑΡΠΑΧΤΕΣ
ακόμα κ τώρα, αντί να γυρίσουν στην πρόσοψη που είχε αρχικά, να το τιμολογήσουν στα 13χλρ το τουρμπο να φύγει, κάθονται κ μαλακίζονται με τιμες, χρηματοδοτικά κ διαφορετικά ταμπλό -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Eίναι τελείως μαλάκες στη φιατ?
τη καριέρα του πουντο την φρέναρε το ανέμπνευστο 'σκληρό' εσωτερικό κ την αποτελειωσε το μουστακοφορο (που όταν το λέγαμε ότι είναι σαχλα, κάποιοι εδώ μέσα το υποστηρίζαν ) κ η αλλοπροσαλη τιμολογιακή πολιτική της φιατ. μια το ακριβυνε, μια το κατεβαζε. Ο,τι ναι για να κάνουν ΑΡΠΑΧΤΕΣ
ακόμα κ τώρα, αντί να γυρίσουν στην πρόσοψη που είχε αρχικά, να το τιμολογήσουν στα 13χλρ το τουρμπο να φύγει, κάθονται κ μαλακίζονται με τιμες, χρηματοδοτικά κ διαφορετικά ταμπλό+1 τρομπες...
-
http://www.youtube.com/watch?v=TqI_nxwy ... r_embedded
καταπληκτική διαφήμιση από τους βρωμομακαρονάδες...
-
Μεχρι το 0:40 ανετα την περνας και για πολιτικη διαφημιση!
Ωραια ομως -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Youtube Videoκαταπληκτική διαφήμιση από τους βρωμομακαρονάδες...
ωραια διαφ'ημιση, αυστηρά για εσωτερική κατανάλωση βέβαια! το παντακι θα γ@μηθει να πουλα παλι!
-
καλησπερα - καλημερα....
απο εβδομαδα θα παω να δω το καινουργιο fiat 500 twin air με αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων. με την συγκεκριμενη εταιρεια, δεν εχω καμια σχεση και ουτε καν ξερω πολλα πολλα.... δεν ειχε καποιος γνωστος fiat για να δω αν οντως τα μοντελα της ειναι αξιπιστα ή οχι. και ετσι ρωταω εσας... το αυτοκινητο το θελω για μεσα στην πολη, και για κανενα ταξιδακι καπου καπου...θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και ετσι θελω να ειναι και αξιοπιστο. υπαρχει μια φημη του τυπου οτι τα ιταλικα αμαξια και ειδικα τα fiat εχουν ηλεκτρικα προβληματα. ειτε αυτο ειναι το aircondition, ειτε το ηλεκτρικο παραθυρο, ειτε το αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων....δεν το εχω ψαξει γιατι δεν με ενοιαζε καθολου αυτη η εταιρεια....αλλα αυτο το νεο fiat 500 twin air ειναι ολα τα λεφτα...ειχα παει και σε μια εκθεση και μπηκα μεσα να δω το σαλονι του...πολυ καλο, πολυ funky.... αλλα δεν φτανει μονο αυτο για να διαλεξεις ενα αυτοκινητο..απο μηχανη;καταναλωση; σέρβις, ανταλλακτικα; τιμη μεταπωλησης;..αυτα τουλαχιστον εμενα με ενδιαφερουν....
οποιος καλος ανθρωπος θελει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα παρα πολυ.σημειωση..κανω ερευνα αγορας και με ενδιαφερει τα
-lancia ypsilon twin air
-toyota iq -
Ο χρήστης cgri1976 έγραψε:
καλησπερα - καλημερα....
απο εβδομαδα θα παω να δω το καινουργιο fiat 500 twin air με αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων. με την συγκεκριμενη εταιρεια, δεν εχω καμια σχεση και ουτε καν ξερω πολλα πολλα.... δεν ειχε καποιος γνωστος fiat για να δω αν οντως τα μοντελα της ειναι αξιπιστα ή οχι. και ετσι ρωταω εσας... το αυτοκινητο το θελω για μεσα στην πολη, και για κανενα ταξιδακι καπου καπου...θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και ετσι θελω να ειναι και αξιοπιστο. υπαρχει μια φημη του τυπου οτι τα ιταλικα αμαξια και ειδικα τα fiat εχουν ηλεκτρικα προβληματα. ειτε αυτο ειναι το aircondition, ειτε το ηλεκτρικο παραθυρο, ειτε το αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων....δεν το εχω ψαξει γιατι δεν με ενοιαζε καθολου αυτη η εταιρεια....αλλα αυτο το νεο fiat 500 twin air ειναι ολα τα λεφτα...ειχα παει και σε μια εκθεση και μπηκα μεσα να δω το σαλονι του...πολυ καλο, πολυ funky.... αλλα δεν φτανει μονο αυτο για να διαλεξεις ενα αυτοκινητο..απο μηχανη;καταναλωση; σέρβις, ανταλλακτικα; τιμη μεταπωλησης;..αυτα τουλαχιστον εμενα με ενδιαφερουν....
οποιος καλος ανθρωπος θελει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα παρα πολυ.σημειωση..κανω ερευνα αγορας και με ενδιαφερει τα
-lancia ypsilon twin air
-toyota iqτο twinair+ dualogic παραλαμβανει την ερχομενη εβδομαδα η κοπελα μου (εκτος απροοπτου αφου ο Σαρακακης κανει οτι καλυτερο για να μας κανει τη ζωη δυσκολη ). Εντυπωσεις συντομα.
Εχω ηδη το 1.2 dualogic και ειμαι ευχαριστημενος.
Αυτα περι ιταλικων αμαξιων και προβληματα ειναι καταλοιπα προηγουμενων ετων.ΥΓ: Περιμενε και δες και το νεο παντακι. Το ειχα δει Φρανκφουρτη και το ειχα λατρεψει. Πολυ ομορφο εσωτερικο, πολυ ωραια εξωτερικο, καλυτερους χωρους απο το 500αρακι. Ειχα πετυχει ενα στο σερβις του Σαρακακη στο Μοσχατο πριν μια εβδομαδα οποτε φανταζομαι πως ειναι ζητημα εβδομαδων για να το δουμε στις εκθεσεις.
-
φιλε CptBill δεν σου κρυβω πως ακριβως μια εβδμαδα ημουν ετοιμος να παρω το aygo....εχθες το πηρε η ξαδερφη μου...μπηκα μεσα και μου φανηκε οτι εμπαινα σε παιδικο αμαξακι με ολα αυτα τα πλαστικα..δεν κατηγορω το aygo...αλλα για εμενα αυτο το αυτοκινητο το παιρνεις σαν δευτερο και οχι για βασικο που θελω εγω...
το panda δεν το εχω δει απο κοντα...απο φωτο την μια μου αρεσει την αλλη δεν μου αρεσει..και επισης δεν ξερω αν θα ερθει με αυτοματο...γιατι κατι ειχα διαβασει οτι πρωτα θα ερθουν τα χειροκινητα και μετα τα αυτοματα....αν ξερει καποιος γι αυτο ας με ενημερωσει...θελω μεχρι τελος μαρτιου να εχω παραγγειλει το αυτοκινητο.....οποιο και να ειναι.. -
Panda μόνο αν χρειάζεσαι τις 5 πόρτες. Αλλιώς 500αρι. Ως κάτοχος ενός 500 1.2 δηλώνω ΥΠΕΡευχαριστημένος, όπως και από οποιοδήποτε άλλο Fiat έχει περάσει από την οικογένεια. Μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας το γεγονός ότι το μοντέλο έχει κλείσει σχεδόν 4ετία στην αγορά και είναι θέμα χρόνου η ανανέωσή του.
Το Ypsilon twinair βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στο 500, το οποίο με τη σειρά του βασίζεται στο Panda.
-
Το οποίο Panda είναι από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα.
Εγώ πάντως σήμερα θα επέλεγα τη Lancia Ypsilon, ευχαριστημένος κάτοχος 500 1.2 και εγώ.
Η Lancia είναι ένα ολόφρεσκο, ακυκλοφόρητο μοντέλο. Ξεφεύγει από το τρέντυ του 500 και πάει στο κλασάτο & κυριλέ. Σίγουρα θα το επέλεγα σήμερα. -
Το Aygo ανήκει στην ίδια κατηγορία με το Up, δηλαδή μιας αρπαχτής που κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες.
Δηλαδή, 0 value for moneyΌσο για τη Lancia Υ, την είδα και από κοντά. Αν μπορεί κανείς να προσπεράσει το εμφανισιακό κομμάτι...
Το 500 πάντως μια χαρά είναι και έτσι όπως είναι σήμερα. Αν δεχθεί fl, θα είναι από αυτά τα ανούσια που συνηθίζουν τα εργοστάσια και συνήθως βγαίνουν εμφανισιακά χειρότερα από το προ-fl μοντέλο.
Για το Panda, το καινούριο δείχνει καλύτερο από το προηγούμενο και γενικά μια καλή επιλογή. Από τιμές να δούμε.
-
το 500αρακι οπως το θελω στοιχιζει 16.500 τελικη τιμη.... ειναι καπως ακριβο...... θα δουμε...σε αναμονη του καινουργιου παντα..
FIAT FORUM