-
H Μagneti Marelli πουληθηκε?
-
Ξέρει κανείς αν οι ζάντες από το 500 μπαίνουν σε Punto MK2;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ξέρει κανείς αν οι ζάντες από το 500 μπαίνουν σε Punto MK2;Απο ποια εκδοση? Οι 16αρες μπαινουν, οι 17'' εχω την εντυπωση εχουν αλλο καρε (4χ100)
To Punto εχει καρε 4χ98 και offset 35.
-
Ok εισαι.
-
Πλήρως ηλεκτρικό και μάλιστα το μοτεράκι επενεργεί στην ράβδο της κολόνας του τιμονιού.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
To Panda 1.2 60 εχει εξ ολοκληρου ηλεκτρικο τιμονι η μονο στην λειτουργια city ειναι ηλεκτρικο; με λιγα λογια δοχειο υγρων τιμονιου εχει; (tutella?)πλήρως ηλ/κο και απαίσιο...
-
Εγω παντως που το παιρνω που και που το εχω ερωτευτει η αληθεια ειναι..
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
To Panda 1.2 60 εχει εξ ολοκληρου ηλεκτρικο τιμονι η μονο στην λειτουργια city ειναι ηλεκτρικο; με λιγα λογια δοχειο υγρων τιμονιου εχει; (tutella?)
πλήρως ηλ/κο και απαίσιο...
Πάλι στο καπηλειό Ιουστινιανέ?
5 χρόνια και 55.000χλμ με ένα απαίσιο, αλλά εδώ και 3 μήνες που το έχω δώσει μου έχει λείψει η ευκολία του....
Κατά τα άλλα πείτε τις απόψεις σας οι ΜΗ κάτοχοι και ιδιοκτήτες....έχω την δικία μου μέσα και πηγαινοέρχομαι συν'εχεια να δω αν κάνουν καλή δουλειά...
έχω την παντάτα... καλό είναι ... όταν όμως έχεις συνηθίσει τα μικρά της φιατ να είναι τα καλύτερα σου κακοφαίνεται...έχει και χρόνια στην πλάτη του βέβαια...
-
Ψάχνω για punto sporting '04+ ατρακάριστο με μαξ 50κ χλμ. Αν γνωρίζετε κάτι, ειδοποιήστε.
-
Fiat Uno Cabrio Concept
http://www.cardesign.ru/articles/designstory/2010/12/08/4380/ -
Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Fiat ανακοίνωσε σήμερα ότι προτίθεται να επενδύσει τρία δισεκατομμύρια ρεάλ, δηλαδή περίπου 1,3 δισ. ευρώ, για την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου στη Βραζιλία, που θεωρείται αγορά στρατηγικής σημασίας για τον όμιλο.
Η Fiat ανακοίνωσε συγκεκριμένα ότι «θα επενδύσει 3 δισεκατομμύρια ρεάλ (περίπου 1,3 δισ. ευρώ) για την κατασκευή νέου εργοστασίου στη βιομηχανική ζώνη Πορτουάριο ντι Σουάπε, στην πολιτεία Περναμπούκο», που βρίσκεται στη βορειοανατολική Βραζιλία. Η νέα επένδυση αποτελεί μέρος ευρύτερου σχεδίου επενδύσεων του ιταλικού ομίλου στη Βραζιλία, συνολικής αξίας περίπου 4,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης 2011-2014. Τα υπόλοιπα κεφάλαια επενδύονται στην περιοχή Μίνας Γεράις, στη νοτιοανατολική Βραζιλία. Στο νέο εργοστάσιο της Fiat θα παράγονται περίπου 200.000 αυτοκίνητα το χρόνο και θα δημιουργηθούν 3.500 θέσεις εργασίας.
Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά της Βραζιλίας τα τελευταία εννέα χρόνια. Η κατασκευή του νέου εργοστασίου «αποτελεί για μας ένα πολύ σημαντικό βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής για ενίσχυση της διεθνούς θέσης της Fiat», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ομίλου, Σέρτζιο Μαρτσιόνε.
«Η Βραζιλία, όπου εμείς θέλουμε να επιτύχουμε το 2014 στόχο πωλήσεων άνω του ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων ετησίως, είναι μία στρατηγική ζώνη για την επέκτασή μας», πρόσθεσε ο γενικός διευθυντής της Fiat. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μηπως παρκαρες σε ανηφορα? Εχεις τσεκαρει για διαρροες?
Μπα. Το αμάξι έχει να δει ανηφόρα 2-3 μήνες. Διαρροές δεν έχει.
Φλοτέρ πολύ πιθανό, έχω μείνει στο δρόμο με το Doblo εξαιτίας του, μου έδειχνε ότι είχα βενζίνη και μια ωραία μέρα...
Δεν ξέρω αν το πουλάνε χώρια από την αντλία βενζίνης όμως....και κάτι τέτοιο αλλάζει την τιμή εννοείται.Και πάνω που σκεφτόμουν ότι πρέπει να αλλάξω αντλία βενζίνης...
Για αρχή θα κάνω αυτό που λέει ο ΗF και θα το γεμίσω πάλι μπας και ξεκολλήσει.
Ευχαριστώ.
-
To φλοτερ ειναι μαζι με την αντλια η οποια κστιζει περιπου 180€
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
To φλοτερ ειναι μαζι με την αντλια η οποια κστιζει περιπου 180€Κάπου τόσο είχα δώσει αν θυμάμαι καλά και μαζί με ένα 40άρι εργασία, πήγα στα 220 αλλά έχει περάσει πάνω από χρόνος και δεν θυμάμαι τώρα το ακριβές ποσό...χοντρικά τόσο παίζει όμως.
Εγώ έγραψα πριν για χωριστά το φλοτέρ, μήπως και κάνει καμιά πατέντα ο μηχανικός του. Εξάλλου και εγώ το originale ricambi το πήρα πακέτο όπως σωστά είπες.Αρχικά κάνε ένα γέμισμα Angel. Αλλά και εμένα μου είχε αρχίσει τα κουλά ο δείκτης πριν με αφήσει, οπότε δεν είναι τώρα αλλά μπορεί να είναι αύριο. Πρόσεχε και μηδένιζε το κοντέρ για να κρατάς χιλιόμετρα και να βάζεις καύσιμο, μην βρεθείς εκτός απροόπτου όπως εγώ
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11503
Λιγότερο απο 1000 κιλά? .......240 ίππους?.....κεντρομήχανο?...Έ ρε γλέντια! ....Και αφήστε την vw να αγοράζει την italdesin μπας και φανούν τα μοντέλα της στο δρόμο.
-
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ψάχνω για punto sporting '04+ ατρακάριστο με μαξ 50κ χλμ. Αν γνωρίζετε κάτι, ειδοποιήστε.
Μάλλον θα τα έχεις δει:
'05 - €7.000Αυτό είναι καλό αλλά λίγο ακριβό.
'05 - € 6.600 ( Συζητήσιμη) [/size]
Ομοίως αλλά είναι και εκτός Αθηνών!
'06 - € 6.500 με μια αμφιβολία για το ατρακάριστο
Γενικά αποφεύγω εμπόρους.
θενκς πάντως...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=11503Λιγότερο απο 1000 κιλά? .......240 ίππους?.....κεντρομήχανο?...Έ ρε γλέντια! ....Και αφήστε την vw να αγοράζει την italdesin μπας και φανούν τα μοντέλα της στο δρόμο.
Λίγο μπαγιάτικη η είδηση βεβαίως βεβαίως
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
δεν τρίζει, ...όχι δα...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=11503
Λιγότερο απο 1000 κιλά? .......240 ίππους?.....κεντρομήχανο?...Έ ρε γλέντια! ....Και αφήστε την vw να αγοράζει την italdesin μπας και φανούν τα μοντέλα της στο δρόμο.
Λίγο μπαγιάτικη η είδηση βεβαίως βεβαίως
Αμέσως να το πείς.....
FIAT FORUM