-
Πάντως είδα μια άποψη που προκύπτει από μια πολύ ασυνήθιστη και ενδιαφέρουσα οπτική .
Η Φίατ δεν πάει καλά, είναι σε μαρασμό και οδηγείται σε κλείσιμο, και είναι καταφανές σε όλους διότι σε ολόκληρη την Αττική έχει μόνο 3 εκθέσεις.Να προσθέσω εγώ και το λιθαράκι μου. Η Χόντα πάει και αυτή για φούντο. Ήμουν πρόσφατα σε ένα δρόμο στη Σόφια για πάνω από 3 ώρες και δεν συνάντησα κανένα, δεν μπορεί θα τ'ακούσουμε και από εκεί το κανόνι. Χοντάκηδες τρεχάτε να σωθείτε.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Μαλλον απο το πολυ διαβασμα εχεις παθει παρακρουση, διοτι το παραδειγμα σου αναφερομενο σε μενα σχετικα με το punto, δεν προκυπτει τουλαχιστον απο τα δικα μου γραφομενα...
Μαθε να ξεχωριζεις τι διαβαζεις και απο που!Αδυναμία στοιχειώδους κατανόησης της ελληνικής ....ή κάτι πιο ανησυχητικό;
Ξαναπροσπάθησε μια ακόμα φορά και αν καταφέρεις να καταλάβεις ότι η τοποθέτησή μου απευθυνόταν στους προβληματισμούς του 'jimhs' (δια σχετκής παραθέσεως μάλιστα)....τότε έχεις ελπίδες να ανακαλύψεις από τι πάσχεις.......Σε αυτή τη δημοσίευση .... σου απευθύνω το λόγο (gratis πρακτική εφαρμογή).
να ειδες τι σου κανω, σε μπερδευω, χανεις την αυτοσυγκεντρωση σου, αναγκαζεσαι να απαντας δινοντας εξηγησεις και σαν να μην εφταναν ολα αυτα, διακοπτεις και το διαβασμα σου ωστε το βραδυ,να μπεις σε ολα τα αγαπημενα σου φορουμ και να προβεις στην καθιερωμενη σου press conference!
-
-
Για g.punto t-jet τα παρακάτω με 80 χιλ. χλμ.
Η εγγύηση μετράει από την ημερομηνία που αναγράφει η άδεια ?
Τελειώνει η 2χρονη εγγύηση κ σκέφτομαι αν αξίζει να την παρατείνω.
Επίσης έχουν χαλαρώσει τα αμορτισέρ κ αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι από την φιατ για να βελτιώσω το βαρετό του στήσιμο. Αλλιώς με βλέπω για Μαρακάκη.
Πάντως οφείλω να πώ οτι μηχανικά είναι σκυλί προς το παρόν κ δεν καίει ίχνος λαδιού. Έχει όμως ενοχλητικά τριξίματα στο εσωτερικό. -
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Για g.punto t-jet τα παρακάτω με 80 χιλ. χλμ.Η εγγύηση μετράει από την ημερομηνία που αναγράφει η άδεια ?
Τελειώνει η 2χρονη εγγύηση κ σκέφτομαι αν αξίζει να την παρατείνω.
Επίσης έχουν χαλαρώσει τα αμορτισέρ κ αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι από την φιατ για να βελτιώσω το βαρετό του στήσιμο. Αλλιώς με βλέπω για Μαρακάκη.
Πάντως οφείλω να πώ οτι μηχανικά είναι σκυλί προς το παρόν κ δεν καίει ίχνος λαδιού. Έχει όμως ενοχλητικά τριξίματα στο εσωτερικό.Η εγγύηση ξεκινάει απο την ημερομηνία πρώτης άδειας και για 2 χρόνια.
Αν έχεις 80000 km δεν σε συμφέρει να την κάνεις γιατί τα +3 χρόνια έχουν το χιλιομετρικό όριο των 100000 km.
-
Σωστός! Το χα ξεχάσει αυτό.
-
Nικη του αγωνιστικου fiat linea:
http://www.youtube.com/watch?v=Tsx3LruA ... re=related
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
Nικη του αγωνιστικου fiat linea:http://www.youtube.com/watch?v=Tsx3LruA ... re=related
Περσινό δεν ειναι;Εχει ως ημερομηνια που ανεβηκε 17 Σεπ 2009
-
το ειδα και εγω που ειναι παλιο, απλα μου εκανε εντυπωση και το εβαλα, διοτι δεν ηξερα οτι
υπαρχει αγωνιστικο linea.
Μηπως καποιος ηξερε κατι παραπανω. -
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
Nικη του αγωνιστικου fiat linea:http://www.youtube.com/watch?v=Tsx3LruA ... re=related
σαν τηλε/νο είναι...
-
Η Abarth παρουσίασε μια αγωνιστική έκδοση του 500.
Το νεότερο 'διαμαντάκι' της Abarth παρουσιάστηκε στο 51 Rally του San Remo.Το νέο Abarth 500 R3T θα δώσει το όνομά της σε ένα promotional rally το 2010, πρόκειται να ενταχθούν οι δύο track events (ευρωπαϊκό και ιταλικό) που σχεδιάστικαν για το Abarth 500 Assetto Corse.
Το νέο 500RT3 έχει κινητήρα 1400cc υπερτροφοδοτούμενο από μια τουρμπίνα Garret GT 1446 σταθερής γεωμετρίας
και αποδίδει 180 ίππου. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι σειριακό 6 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη και διαφορικό μπλοκέ.Σύστημα πέδησης διαθέτει μπροστά αεριζόμενους με 4πίστονες δαγκάνες και πίσω συμπαγείς όλοι της Brembo.
Ζάντες OZ 7” x 17”
και στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί roll cage Fia προδιαγραφών και ζώνες 6 σημείων.
Το βάρος έχει περιοριστεί στα 1080κιλά.
Εδώ το επίσημο press report: http://www.abarthpress.com/index.php?ln ... om&id=4528
-
E, βάλε ντε και τις φώτοζ
-
σωστος!
-
Είχα πατήσει καρφί με το Ritmo και μετά από μία προχειροδουλειά μπαλώματος σε λαστιχά ( ), το βρήκα ξεφούσκωτο πάλι.. Και έρχομαι να ρωτήσω: είθισται να αποφεύγουμε τα μπαλώματα ( κάποιος μίλησε και για σαμπρέλα , εγώ δεν το είχα ξανακούσει), και να το ξεχάσω και να περάσω καινούρια;
Η διάσταση είναι 165/70R13 και τα λάστιχα έχουν το πολύ εξάμηνο. ( Θα ρωτήσω και στο τοπικό πόσο θα μου κοστίσει μία δυάδα) -
Μια χαρά είναι τα μπαλώματα και μπορούν να κρατήσουν για πάντα. Οι σαμπρέλες είναι αναχρονισμός.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια χαρά είναι τα μπαλώματα και μπορούν να κρατήσουν για πάντα. Οι σαμπρέλες είναι αναχρονισμός.Η σαμπρελα ειναι λαθος και ενας ευσυνείδητος λαστιχας (υπαρχει; ) δεν θα το εκανε ποτε σε ζαντα και λαστιχο που δεν ειναι σχεδιασμενα για τετοια χρηση.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Η μόνη μετατροπή που θα έκανα, αν είχα να πετάξω 6000 για να κάνω πλάκες, ήταν να του βάλω τα μηχανικά απο 500 Αμπαρθ, αλλά μου ζήτησε 6000 και τα δικά μου πράγματα, για να μου το παραδώσει με το κλειδί στο χέρι (κινητήρας, σασμάν, ιντερκουλερ, αναρτήσεις, φρένα, ζαντολάστιχα + εργασία).
Διάβαζα το παραπάνω post και μου γεννήθηκε μια απορία....
Μήπως ξέρει κανείς αν όλα τα παραπάνω μπαίνουν σε Punto MK2;
-
Νομίζω ότι χρειάζεσαι 'γάτο' ηλεκτρολόγο, καθ'ότι ολόκληρη η πλεξούδα, μαζί με τους εγκεφάλους, πάνε πακέτο και ακόμα και στο Πάντα με το 500 είναι διαφορετικές (ατιμη Siemens, ακόμα και εδώ έβαλες το χεράκι σου)...Πόσο μάλλον σε Πούντο...
Φαντάσου ότι η μετατροπή στο Πάντα περιελάμβανε και αλλαγή πλεξούδας (είναι και ένας λόγος που δεν ρίσκαρα)
-
Είχα ένα αυτοκίνητο κάποτε που έχανε αέρα από ένα λάστιχο. Αφού βαρέθηκα να προσθέτω, πήγα στο λαστιχά και μου είπε κάπου θα υπάρχει τρύπα. Το έβαλε στον πάγκο, το πιλάτευε κανα εικοσάλεπτο, έδωσα 5 ευρώ και μου είπε το έφτιαξε. Τα ίδια και πάλι.
Το ξαναπήγα και μου είπε είναι στραβοκαθισμένη η βαλβίδα του. Την άλλαξε, ξαναπλήρωσα περί τα 5 ευρώ και μετά ξαναέχανε.
Πήγα σε άλλο λαστιχά το έβαλε κάτω, το έψαξε και μου είπε δεν βλέπει τίποτα. Δωρεάν αυτή τη φορά, αλλά το λάστιχο ξαναέχανε.
Δικαίως αγανακτισμέ πήγα στο τέλος μόνος μου σε έναν άλλο λαστιχά, και του ζήτησα αν έχει σαμπρέλλες. Με κοίταξε σαν ούφο, μου είπε να μην βάλω, αλλά στο τέλος έβαλα μια σαμπρέλλα με 5 ευρώπουλα και ΣΩ-ΘΗ-ΚΑ. Ξανακοίταγα μετά το λάστιχο για πίεση κάθε έξι μήνες, κατά τα γνωστά δηλαδή.
Όλα τα λάστιχα χάνουν με τον καιρό, αλλά για σοβαρή διαρροή αέρα, συνήθως ή έχει κάπου πολύ μικρή τρύπα και θέλει να ανεβάσει μεγάλη πίεση ο λαστιχάς για να την βρει, ή χάνει από την βαλβίδα την ίδια ή γύρω από την πατούρα της γιατί δεν έχει καθήσει καλά.
Εμένα μπορεί να ήταν ειδική περίπτωση (μπορεί π.χ. το λάστιχο για κάποιο λόγο να μην μπορούσε να εφαρμόσει 100% στην πατούρα της ζάντας), γεγονός είναι όμως ότι ΜΟΝΟ με σαμπρέλλα πήρε τα ίσια του και ησύχασα. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Είχα ένα αυτοκίνητο κάποτε που έχανε αέρα από ένα λάστιχο. Αφού βαρέθηκα να προσθέτω, πήγα στο λαστιχά και μου είπε κάπου θα υπάρχει τρύπα. Το έβαλε στον πάγκο, το πιλάτευε κανα εικοσάλεπτο, έδωσα 5 ευρώ και μου είπε το έφτιαξε. Τα ίδια και πάλι.
Το ξαναπήγα και μου είπε είναι στραβοκαθισμένη η βαλβίδα του. Την άλλαξε, ξαναπλήρωσα περί τα 5 ευρώ και μετά ξαναέχανε.
Πήγα σε άλλο λαστιχά το έβαλε κάτω, το έψαξε και μου είπε δεν βλέπει τίποτα. Δωρεάν αυτή τη φορά, αλλά το λάστιχο ξαναέχανε.
Δικαίως αγανακτισμέ πήγα στο τέλος μόνος μου σε έναν άλλο λαστιχά, και του ζήτησα αν έχει σαμπρέλλες. Με κοίταξε σαν ούφο, μου είπε να μην βάλω, αλλά στο τέλος έβαλα μια σαμπρέλλα με 5 ευρώπουλα και ΣΩ-ΘΗ-ΚΑ. Ξανακοίταγα μετά το λάστιχο για πίεση κάθε έξι μήνες, κατά τα γνωστά δηλαδή.
Όλα τα λάστιχα χάνουν με τον καιρό, αλλά για σοβαρή διαρροή αέρα, συνήθως ή έχει κάπου πολύ μικρή τρύπα και θέλει να ανεβάσει μεγάλη πίεση ο λαστιχάς για να την βρει, ή χάνει από την βαλβίδα την ίδια ή γύρω από την πατούρα της γιατί δεν έχει καθήσει καλά.
Εμένα μπορεί να ήταν ειδική περίπτωση (μπορεί π.χ. το λάστιχο για κάποιο λόγο να μην μπορούσε να εφαρμόσει 100% στην πατούρα της ζάντας), γεγονός είναι όμως ότι ΜΟΝΟ με σαμπρέλλα πήρε τα ίσια του και ησύχασα.Μπανιερα δεν ειχαν οι λαστιχαδες που πηγες να δουν απο που βγαζει αερα;
FIAT FORUM