-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ένα πουλάκι μου είπε στο αφτί ότι μάλλον θα σας αγοράσει ο ανταγωνιστής σας...Πόσους πόντους ήτανε ?
-
Σε παχος ρωταει ποσο ειναι το πουλακι φωντη.....
-
παιδιά με ερώτηση..
σε γκραντε πουντο 1400αρι, 77άλογα, η αντιπροσωπεία λέει πως αφού έχουν περάσει 4,5 χρονια κ το αμαξι εχει 45χλδ χιλιομετρα πρέπει να αλλαξει ιμάντες χρονισμού.
τί λέτε? -
Ισχυει.
-
Πόσο πάνε;
-
Σε αντιπροσωπεια απο 300 εως 400 κομπλε.
-
Ιμάντας χρονισμού 49,20
Τεντωτήρας 53,27
Ιμάντας δυναμό- a/c 30,58Σύνολο ανταλλακτικών 133,05
-
- (2,5 ωρες εργατικα Χ 45 ευρω η ωρα ) +διαφορα μπλιμπλικια=.....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
- (2,5 ωρες εργατικα Χ 45 ευρω η ωρα ) +διαφορα μπλιμπλικια=.....
Για πια πόλη μιλάς ?
Μπλιμπλίκια όπως ?
-
Αθηνα
Βιδες πχ τις οποιες χρεωνουν απιστευτα.Τουλαχιστον σε μενα σε δυο αντιπροσωπειες σε διαφορετικα αυτοκινητα ετυχε ακριβως το ιδιο με τις χρεωσεις.Τη μια μαλιστα αφου μου αλλαξαν τον ιμαντα,για εβδομαδες δεν μπορουσαν να βρουν οτι τον ειχαν χρονισει λαθος.Αυτα,σιγουρα ειναι υπερβολικη η χρεωση για αυτη την εργασια,τωρα με περισσοτερο ψαξιμο ισως βρει καποιος καλυτερη τιμη.Σε εξωτερικο συνεργειο ισως δε θα πλησιασει καν τα 200 ευρω.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
παιδιά με ερώτηση..
σε γκραντε πουντο 1400αρι, 77άλογα, η αντιπροσωπεία λέει πως αφού έχουν περάσει 4,5 χρονια κ το αμαξι εχει 45χλδ χιλιομετρα πρέπει να αλλαξει ιμάντες χρονισμού.
τί λέτε?Να αλλάξεις.
Δεν κοστίζει και μια περιουσία, 8v γαρ.
Και έχει το κεφάλι σου ήσυχο -
υπαρχει καποιος που να ξερει απο κλιματισμους φιατ για να τον ρωτησω καποια πραγματα?
-
Ο χρήστης kostas__ έγραψε:
υπαρχει καποιος που να ξερει απο κλιματισμους φιατ για να τον ρωτησω καποια πραγματα?Γραψε τις ερωτησεις σου και οποιος ξερει και θελει θα απαντησει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
υπαρχει καποιος που να ξερει απο κλιματισμους φιατ για να τον ρωτησω καποια πραγματα?
Γραψε τις ερωτησεις σου και οποιος ξερει και θελει θα απαντησει
Ναι βρε Κωστα ,γραψε και βλεπουμε αν μπορουμε να βοηθησουμε!
-
εχω ενα φιατ 500 κ εχω ενα προβλημα με τον κλιματισμο.το καλοκαιρι ειδικα μου χε μειωμενη αποδοση κ ειδικα οταν το αμαξι ηταν στον ηλιο.το προβλημα ηταν οτι οταν το εβαζα να λειτουργησει δν εβγαζε τοσο κρυο αερα οσο θα επρεπε ή δν εβγαζε καθολου κρυο.το πηγα να μου το φτιαξουν ηταν εκτος εγγυησης κ πληρωσα 200 ευρω για ενα σωληνα που ειχε τρυπησει οπως μου ειπαν.ομως μετα απο μια βδομαδα μου παρουσιασε παλι καπως παρομοιο προβλημα.δλδ το προβλημα ειναι οτι δν βγαζει τοσο παγωμενο αερα οταν ειναι απο ζεστη κ αργει να βγαλει παγωμενο.ξερετε τι παιζει?γενικα ποια πρεπει να ειναι η θερμοκρασια του αερα που πρεπει να βγαινει οταν την θερμοκρασια την εχεις στο low?
-
εχω ενα φιατ 500 κ εχω ενα προβλημα με τον κλιματισμο.το καλοκαιρι ειδικα μου χε μειωμενη αποδοση κ ειδικα οταν το αμαξι ηταν στον ηλιο.το προβλημα ηταν οτι οταν το εβαζα να λειτουργησει δν εβγαζε τοσο κρυο αερα οσο θα επρεπε ή δν εβγαζε καθολου κρυο.το πηγα να μου το φτιαξουν ηταν εκτος εγγυησης κ πληρωσα 200 ευρω για ενα σωληνα που ειχε τρυπησει οπως μου ειπαν.ομως μετα απο μια βδομαδα μου παρουσιασε παλι καπως παρομοιο προβλημα.δλδ το προβλημα ειναι οτι δν βγαζει τοσο παγωμενο αερα οταν ειναι απο ζεστη κ αργει να βγαλει παγωμενο.ξερετε τι παιζει?γενικα ποια πρεπει να ειναι η θερμοκρασια του αερα που πρεπει να βγαινει οταν την θερμοκρασια την εχεις στο low?Eχεις ελενξει αν εχεις την σωστη ποσοτητα 'φρεον' στο κυκλωμα;Αν μετα την αλλαγη της σωληνας δουλευε σωστα τοτε καπου εχεις διαρροη.Πρεπει να μπει μια ειδικη αμπουλα στο κυκλωμα για να φανει το σημειο της διαρροης.
Σε δυο φιατ(πουντο ,μπαρκετα) που συμπληρωσα φρεον στην αντιπροσωπεια το μετρησαν με τον ανεμιστηρα στο φουλ και σε σκια με την μηχανη στις 1500σαλ και εβγαζε στους κεντρικους αεραγωγους περιπου 4 βαθμους (μετρημενο με ψηφιακο θερμομετρο) .
Οταν το αμαξι εχει ψηθει απο τον ηλιο ειναι φυσικο να αργει να ριξει την εσωτερικη θερμοκρασια,ανοιγεις για λιγο τα παραθυρα για να εξισωσεις εσωτερικη με εξωτερικη θερμοκρασια και ανοιγεις και το AC.
-
μα ρε φιλε το πηγα κατω στην πειραιως στο συνεργειο της αντιρποσωπειας.ειναι δυνατον να μη το φτιαξανε καθολου?
-
μα ρε φιλε το πηγα κατω στην πειραιως στο συνεργειο της αντιρποσωπειας.ειναι δυνατον να μη το φτιαξανε καθολου?ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
Κατ'αρχας στο low δεν θα εχει καλη αποδοση και δεν θα βγαζει κρυο αερα!
Στο κλιματισμο που φοραει το Bravo αναλογα με την θερμοκρασια που θα το ρυθμισω βγαζει και αερα!Δηλαδη αν το ρυθμισω στο 18 θα βγαλει πιο κρυο αερα απο το αν το ρυθμισω στο 22!Και στις δυο θερμοκρασιες ο αερας ειναι κρυος αλλα οχι το ιδιο κρυος!Αντιστοιχα αν το ρυθμισω στους 28 βγαζει λιγοτερο ζεστο αερα απο το αν το ρυθμισω στους 31!
Μηπως περιμενεις πολλα απο το κλιματισμο;
Αν τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχυει πηγαινε στο συνεργειο να στο ελεγξουν ξανα και τονισε τους οτι μετα την αλλαγη του σωληνακιου δουλευε καλα (αν καταλαβα καλα ,δουλευε καλα ε;)και μετα ξαναεπεσε η αποδοση του!Μπορει να ειναι στα τελευταια του ο κομπρεσορας αλλα και το φρεον να ειναι παρακατω απο εκει που πρεπει!
Αυτο το τελευταιο για το φρεον δεν ισχυει αν στο βαλανε με ηλεκτρονικο μηχανημα της αντιπροσωπειας που μολις καταλαβει οτι ολα ειναι ενταξει σταματα τη παροχη φρεον ,αυτοματα! -
το grande punto 1.2 ειναι 16ν ή 8ν και ποσα αλογα βγαζει?
το εχει κανεις να μου πει καμια γνωμη
περη προβληματων ,επιδοσεων ,κοστη συντηρησεως? -
Είναι 8v και βγάζει 69 άλογα. Νομίζω ότι θεωρείται απο τα πιο αξιόπιστα μοτέρ της fiat μιας και είναι αρκετα χρόνια στην αγορά. Αυτά
FIAT FORUM