-
Άκουσα οτι η fiat σταμάτησε τη συνεργασία της με τα selenia ...?ισχύει??
υπάρχει κάποιος λόγος ή είναι καθαρά οικονομικός? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Άκουσα οτι η fiat σταμάτησε τη συνεργασία της με τα selenia ...?ισχύει??
υπάρχει κάποιος λόγος ή είναι καθαρά οικονομικός?Η Fiat Group Automobiles Hellas(FGAH) σταμάτησε τη συνεργασία γιατί την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα την πήρε ο Κοντέλλης.
Η Fiat SpA συνεχίζει κανονικά την συνεργασία της με την Ιταλική εταιρία λιπαντικών ειδών. -
η selenia πουλήθηκε στην petrobras θαρρώ
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τι λάδι λέτε να βάλω σε Punto Mk2 1.2 80άρι αντί για Selenia ?
SELENIA & ΜΟΝΟ Τα 20κ τα κοκκινα κιολας...
Το λιγότερο ξεπερασμένο μπορώ να το χαρακτηρίσω
Αν θες Selenia όπωσδήποτε τότε αν βρεις βάλε το ολοκαίνουριο Selenia Sport 5-40 που είναι ένα σύγχρονο συνθετικό, και θα το φορούν τα Multijet,TST και ΤΒΙ
http://www.flitalia.it/en/fl/index.php?option=com_dspcatprod&Itemid=254&incName=scheda&typeCompany=FL&idLingua=2ðLingua=ENG&idLivello=1&idCanale=1&idCategoria=8&codPrd=141410 -40 λεει ο κατασκευαστης.
γιατι να δωσει τσαμπα λεφτα παραπανω;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
10 -40 λεει ο κατασκευαστης.γιατι να δωσει τσαμπα λεφτα παραπανω;
Άποψη σου
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
αλλαξες κανα λουρι εκκεντροφορου προσφατα μηπως;
Πρόσφατα όχι, πριν από 24.000.
.
μηπως δεν εχουν βαλει καλα το λουρι και δεν πιανει ταχυτητες μεγαλες
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
10 -40 λεει ο κατασκευαστης.
Άποψη σου
οχι δικη μου,του ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ
-
Άποψη σου
+1
κάτι παραπάνω ξέρει ο κατασκευαστής
-
Άποψη σου
ο κατασκευαστής γράφει για ένα εύρος λιπαντικών που ξεκινάει από το 5άρι.
απλά προτείνει το 10-40 της σελένια επειδή 'τύχαινε' να να το βγάζει θυγατρική εταιρία -
Eτοιμάζεται από την FiatPT ένας καινούριος κινητήρας μεσαίου κυλινδρισμού.
Δεν βασίζεται σε κανέναν προϋπάρχοντα,αλλά είναι 100% νέος....από το μπλοκ και την υγροδυναμική,μέχρι τα υλικά.Σε πρώτη φάση δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τον 1.4FIRE,ούτε τον 1.8Di,οι οποίοι είναι στην ουσία αναθεωρημένοι και εξελιγμένοι κινητήρες,που βασίζονται σε προϋπάρχοντα σύνολα, από τα οποία και κατάγονται.
Από αυτόν τον κινητήρα είναι πολύ πιθανόν να γεννηθεί στο μέλλον μια σειρά κινητήρων που θα αντικαταστήσει τόσο τον FIRE.... όσο και τον 1.8Di......για να δημιουργηθεί μια νέα γκάμα κινητήρων από τα 1.3 ως τα 2 λίτρα,η οποία θα καλύπτει και την Chrysler.
Περισσότερες λεπτομέρειες εν καιρώ.....
-
Κανένα καλό συνεργείο για το φιατάκι μου υπάρχει, σε Ν. Φιλαδέλφεια, Αγ. Αναργύρους ;
-
υπαρχει ενα πολυ καλο και με πολυ καλες τιμες στα πατησια αν ενδιαφερεσαι.
-
υπαρχει ενα πολυ καλο και με πολυ καλες τιμες στα πατησια αν ενδιαφερεσαι.Για πες ...
-
οπως ερχεσαι απο δεκελειας στο τελος του δρομου κανεις αριστερα και πιανεις την αχαρνων.
στο δευτερο φαναρι εχει μια bp αριστερα ,εσυ θα κανεις δεξια ,η οδος λεγεται τσουντα,και θα το δεις στα 100 μετρα στο αριστερο σου χερι.
-
οπως ερχεσαι απο δεκελειας στο τελος του δρομου κανεις αριστερα και πιανεις την αχαρνων.στο δευτερο φαναρι εχει μια bp αριστερα ,εσυ θα κανεις δεξια ,η οδος λεγεται τσουντα,και θα το δεις στα 100 μετρα στο αριστερο σου χερι.
Τον ξέρω αυτόν, είναι εξειδικευμένο ΦΙΑΤ, είναι 2 βήματα από την δουλειά μου και τον είχα υπόψη μου. Ευχαριστώ
-
οπως ερχεσαι απο δεκελειας στο τελος του δρομου κανεις αριστερα και πιανεις την αχαρνων.στο δευτερο φαναρι εχει μια bp αριστερα ,εσυ θα κανεις δεξια ,η οδος λεγεται τσουντα,και θα το δεις στα 100 μετρα στο αριστερο σου χερι.
Επιβεβαιώνω κι εγώ!! Ξεκίνησα να του πηγαίνω εκεί ένα Cinque Sporting που είχαμε επειδή ήταν φτηνός, όμως ανακάλυψα ότι είναι καλά μαστόρια και ξέρουν πολύ καλά τα αμάξια του gruppo. Όταν έληξε η εγγύηση της Alfa άρχισα να την πηγαίνω κι αυτή εκεί και πλέον πάω και το 500αρακι παρόλο που είναι ακόμα στην εγγύηση καθώς είναι πλέον πλήρως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και δεν παίζει θέμα. Το βασικότερο είναι ότι είναι τίμιοι και ξέρεις ότι οι αλλαγές που πρέπει θα γίνουν και κυρίως ξέρουν καλά που πονάει το κάθε μοντέλο και κοιτάνε πρώτα απόλα αυτά τα σημεία. Πλέον νομίζω έχει τσιμπήσει λίγο τις τιμές των εργατικών του αλλά και πάλι κόβει πολύ σε σχέση με τις αντιπροσωπείες. Αν δεν σου γεμίζει το συγκεκριμένο μαγαζί το μάτι, να ξέρεις ότι υπάρχει και πιο σύγχρονο υποκατάστημα στον περιφερειακό Γαλατσίου. Είναι δύο οι συνέταιροι. Για το μαγαζί της Κουρτίδου (κάθετη της Τσούντα) μίλα με τον κο Δημήτρη! Θα σου πει και το χαρακτηριστικό 'εντάξει μάνα μου' που είναι πλέον σταθερή ατάκα στην παρέα μου αφού έχουμε αρκετά Ιταλικά και τα πάμε όλοι εκεί!!
-
τον ψηλο λες που εχει μια αλφα 156 ε;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
οπως ερχεσαι απο δεκελειας στο τελος του δρομου κανεις αριστερα και πιανεις την αχαρνων.
στο δευτερο φαναρι εχει μια bp αριστερα ,εσυ θα κανεις δεξια ,η οδος λεγεται τσουντα,και θα το δεις στα 100 μετρα στο αριστερο σου χερι.
Επιβεβαιώνω κι εγώ!! Ξεκίνησα να του πηγαίνω εκεί ένα Cinque Sporting που είχαμε επειδή ήταν φτηνός, όμως ανακάλυψα ότι είναι καλά μαστόρια και ξέρουν πολύ καλά τα αμάξια του gruppo. Όταν έληξε η εγγύηση της Alfa άρχισα να την πηγαίνω κι αυτή εκεί και πλέον πάω και το 500αρακι παρόλο που είναι ακόμα στην εγγύηση καθώς είναι πλέον πλήρως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και δεν παίζει θέμα. Το βασικότερο είναι ότι είναι τίμιοι και ξέρεις ότι οι αλλαγές που πρέπει θα γίνουν και κυρίως ξέρουν καλά που πονάει το κάθε μοντέλο και κοιτάνε πρώτα απόλα αυτά τα σημεία. Πλέον νομίζω έχει τσιμπήσει λίγο τις τιμές των εργατικών του αλλά και πάλι κόβει πολύ σε σχέση με τις αντιπροσωπείες. Αν δεν σου γεμίζει το συγκεκριμένο μαγαζί το μάτι, να ξέρεις ότι υπάρχει και πιο σύγχρονο υποκατάστημα στον περιφερειακό Γαλατσίου. Είναι δύο οι συνέταιροι. Για το μαγαζί της Κουρτίδου (κάθετη της Τσούντα) μίλα με τον κο Δημήτρη! Θα σου πει και το χαρακτηριστικό 'εντάξει μάνα μου' που είναι πλέον σταθερή ατάκα στην παρέα μου αφού έχουμε αρκετά Ιταλικά και τα πάμε όλοι εκεί!!
Τηλέφωνο υπάρχει ; αν ναι μπορείς να μου το στείλεις με πμ ;
-
Πήγα τελικά στο εν λόγω συνεργείο και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Πολύ σωστοί
-
FIAT FORUM