-
με καλυψε ο μιραγκε!
λογικα θα υπαρχουν και αλλες προτασεις στην αγορα...υπαρχει συγκεκριμενος λογος που τον κανει να προτιμησει αυτα τα μοντελα?
πασχουλη μην απαντησεις εσυ παλι!
-
-edit-
-
Ρουμανια σπουδαζεις;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/driver_power_2007/207813/fiat_stilo.html
Που κολλαει αυτο ρε μπαρμπα;
Τίποτα μωρέ. Τα χαζομικροπροβλήματα που αντιμετωπίζεις και εσύ έχει και αυτό.
-
Nozomi , εγώ έχω Marea του '98. Πέρα από κάποιες φυσιολογικές φθορές και μια φορά μια σκάρτη βενζίνη....το εργαλείο....έχει βγει σκυλί μαύρο. Δε νιώθει τίποτα.
-
Vasgti
:parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta: :parta:
-
Bγαίνει το Bravo 1.4Τ με αυτόματο κιβώτιο;
Το 120 έχει μεγάλη διαφορά από το 150 στις επιδόσεις;
-
To 120 μόνο, βγαίνει και με Dualogic ημιαυτόματο
Σε διαφορά επιδόσεων, μέχρι ενός σημείου (4500 στροφές) είναι πρακτικά τα ίδια (μάλιστα το 120 λέγεται πως ροπιάζει και πιο χαμηλά) αλλά από εκεί και πάνω το 120 ψοφάει σταδιακά ενώ το 150 έχει ακόμα να δώσει και φαίνεται αρκετή διαφορά δύναμης. Οι διαφορές κατανάλωσης παίζουν στο 1-1.5 λίτρο (και ήδη καίνε πολύ both )
-
πως τα πάει από αξιοπιστία αυτό το μοντέλο; το κιβώτιο είναι καλό;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πως τα πάει από αξιοπιστία αυτό το μοντέλο; το κιβώτιο είναι καλό;Προσωπικά δεν έχω ιδέα... Ας μας απαντήσει κάποιος που να έχει ζήσει το αμάξι από πιο κοντά.
-
καλησπερα!!!! εχω βρει ενα φιατ στιλο, 1,8 με ηλιοροφη και 17αρες, γενικα φουλλ εξτρα. Ειναι απο συγγενη μου, ο οποιος απο οσο ξερω το προσεχε αρκετα μιας που ειναι ιταλοφιλος. αν τα συμφωνησουμε στην τιμη, τι θα λεγατε;
-
τιμη?εναλλακτικες?
-
Eυχαριστω για το ενδιαφερον!!!!
Τιμη δεν μιλησαμε οριστικα, αλλα απο οτι καταλαβα θα θελει 9-10 χιλιαρικα. του 04 ειναι αν θυμαμαι το μοντελο, αυτα ποσο πανε περιπου να πουμε;
εναλλακτικες δεν ξερω δεν εχω σκεφτει, στην πορεια προεκυψε επειδη μας ηρθαν κατι χρηματα και εμαθα και για την πωληση/
-
Με τα 130 δεν είναι αυτό; Λίγο κάπως επιλογή, αλλά το 3θυρο βλέπεται αρκετά τουλάχιστον.
Περισσότερα θα σου πει ο κορσαίρ. -
δε τη ψαχνεις λιγο μπας και ειναι και καμια μετατροπη...τοσο που εκανε τοτε αυτο θα πρεπει να ταν καποιος πολυ ασχετος για να το αγορασει του κουτιου χωρια τη τιμη του...δε μιλαμε και για καμια αλφα!
-
σωστό και αυτό....
Είπαμε, θα έρθει ο κορσαίρ να σου το εκθειάσει τώρα το κασόνι...
City έχει αυτό, ε; -
οχι ρε φίλε και 9-10κ για στίλο
πάρε 147 με τα 1000 άμα γουστάρεις οπωσδήποτε Ιταλικό -
9-10 χιλιάρικα είναι πολύ ακριβό...
Το χαρακτηριστικό του stillo είναι ότι είναι αντιεμπορικό πιά...αν το πάρεις το 'παντρεύεσαι'.Αν όμως τελικά το αποφασίσεις πρέπει να κερδίσεις από την τιμή...
Η γνώμη μου...όχι πάνω από 6κ και μόνο αν είναι αγρατζούνιστο και καλοσυντηρημένο αποδεδειγμένα... -
6 για το 1800? Λίγα δεν είναι?
-
6 χηνες για στιλο 1,8 του 04 ρε σεις; Τι ειναι κανα σκοντα η κανα 206; :lol: Και οκ ειναι βασικο αυτο που λεει το παιδι,οτι προκειται για αμαξι απο συγγενη.καπου στα 9000 εφοσον ειναι και συγγενης μπορει να το παρει.Βεβαια σ αυτα τα λεφτα παιζει η εναλλακτικη της 147,θα ειναι πιο παλια ομως και ισως με περισσοτερα χλμ..
FIAT FORUM