-
Ρωτάω σε αντιπροσωπεία fiat για το punto.Μου λέει πως μπορώ με εικονική μεταβίβαση να καρπωθώ της προσφοράς για έκπτωση 1700 ευρώ.Τους το μεταβιβάζω κ στη συνέχεια μου το ξαναμεταβιβάζουν.Τι λέτε?
-
Να το κανεις.....
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Να το κανεις.....- 300 € που είναι οι δύο μεταβιβάσεις?
Πάλι συμφέρει...+1 και από εμένα...
- 300 € που είναι οι δύο μεταβιβάσεις?
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
- 300 € που είναι οι δύο μεταβιβάσεις?
Ναι. Αν κρατήσεις το παλιό σου αυτοκίνητο (σου δίνουν τη φωτοτυπία της άδειας -κρατούν αυτοί την πρωτότυπη) χρεώνεσαι τα έξοδα των μεταβιβάσεων.
-
Πολύ καλό deal
-
Οκ, πάμε δλδ στα 1400 ευρώ. Καλά είναι. Λέω να μην περιμένω για το f/l αλλά να προτιμήσω ένα απο τα στοκ που υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Τι λέτε? Πάντα για το t-jet.
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Οκ, πάμε δλδ στα 1400 ευρώ. Καλά είναι. Λέω να μην περιμένω για το f/l αλλά να προτιμήσω ένα απο τα στοκ που υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Τι λέτε? Πάντα για το t-jet.Πολυ ενδιαφέρουσα η 'κομπινα' με την επιδότηση της FIAT. Βέβαια εμένα μου αφήνει μια απορία σχετικά με το πως θα φανεί λογιστικά η διαφορα μεταξυ Fiat Hellas- Αντιπροσωπου. Δεν ξέρω πως το χειρίζονται το ολο θεμα... αλλα εν τέλει εφόσον γίνεται... who cares...
Ναι, χτύπα ενα Tjet MY08 τα οποια ουτως η αλλως ειναι refreshed σε μερικά πραγματα design wise, και ως τώρα όλα τα facelift που έχει επιχειρήσει το Fiat Gruppo ήταν κάτι μεταξύ αποτυχιάς και οικτρής αποτυχίας. Παιρνεις όσο προλαβαίνεις λοιπόν...
-
Ξέρει κανείς που μπορώ να δω το πρόγραμμα service και το τι περιλαμβάνει κάθε επίσκεψη, για το Panda 1.2 ?
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Οκ, πάμε δλδ στα 1400 ευρώ. Καλά είναι. Λέω να μην περιμένω για το f/l αλλά να προτιμήσω ένα απο τα στοκ που υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Τι λέτε? Πάντα για το t-jet.Από αυτά που έχω δει στις φωτογραφίες αλλά και σε μία έκθεση, το MY08 περιλαμβάνει κάποιες μικροαλλαγές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Εξωτερικά, υπάρχουν νέα σχέδια ζαντών, σίτα στην μάσκα, αυτοκόλλητα κτλ
Εσωτερικά, υπάρχουν νέες επενδύσεις στα καθίσματα και ταμπλό με «carbon look».
Και μόνο για τις αλλαγές στο εσωτερικό, εγώ θα επέλεγα την έκδοση MY08.http://www.netcarshow.com/fiat/2008-gra ... per_01.htm
http://www.netcarshow.com/fiat/2008-gra ... per_0a.htm
http://www.netcarshow.com/fiat/2008-gra ... per_13.htm -
Διόρθωση. Είναι 2000-300=1700 το ποσό της έκπτωσης.
Όσο για τις αλλαγές επειδή το θέλω σύντομα το όχημα δεν στέκομαι. Αν και οι ζαντούλες όπως τις βλέπω είναι λουκούμι!
-
Δεν είναι λίγες οι αλλαγές πάντως...
Κάτι πρέπει να «παίζει» και για blue&me αλλά δεν ξέρω εάν είναι στάνταρ.Anyway, εσύ αποφασίζεις! Αναμένουμε εξελίξεις.
Σε κόκκινο έτσι;
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Σε κόκκινο έτσι;
Ακριβώς!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=ZO53uuT8 ... re=related
Μini vs 500
Δεν ξέρω αν το έχει βάλει κανείς άλλος
-
Αλήθεια, το ξέχασα. Έκανα το πρώτο σέρβις στο παντάκι. 10.000 χλμ (τώρα έχει 14 ), 98 Ε. Καλά μου φάνηκαν, φοβόμουν για περισσότερα.
Τα Φιορίνο και Σκούντο φτιάχνονται στην Τουρκία και είναι, λένε, από τα πιό αξιόπιστα αυτοκίνητα της αγοράς...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τα Φιορίνο και Σκούντο φτιάχνονται στην Τουρκία και είναι, λένε, από τα πιό αξιόπιστα αυτοκίνητα της αγοράς...Ετσι ακριβως οπως και το Doblo αλλα και τα 500 και Panda που κατασκευαζονται στην Πολωνια.
Πλεον εχει ανοιξει γραμμη παραγωγης και στην Ιταλια για το 500. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αλήθεια, το ξέχασα. Έκανα το πρώτο σέρβις στο παντάκι. 10.000 χλμ (τώρα έχει 14 ), 98 Ε. Καλά μου φάνηκαν, φοβόμουν για περισσότερα.Τα Φιορίνο και Σκούντο φτιάχνονται στην Τουρκία και είναι, λένε, από τα πιό αξιόπιστα αυτοκίνητα της αγοράς...
98 € για λάδια φίλτρο ; ΠΟΛΛΑ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αλήθεια, το ξέχασα. Έκανα το πρώτο σέρβις στο παντάκι. 10.000 χλμ (τώρα έχει 14 ), 98 Ε. Καλά μου φάνηκαν, φοβόμουν για περισσότερα.
Τα Φιορίνο και Σκούντο φτιάχνονται στην Τουρκία και είναι, λένε, από τα πιό αξιόπιστα αυτοκίνητα της αγοράς...
98 € για λάδια φίλτρο ; ΠΟΛΛΑ!
+1 Παρα πολλα. Πανω απο 40 ευρω δεν επρεπε να δωσεις
-
Οχι αλλά 70-75 ευρώ είναι υπεραρκετά. Για το Panda μιλάμε. Για το Βravo 150hp τι θα ζητήσουν; 150 ευρώ; Ευρώ και ίππος; Για λαδια μιλάμε. Συνθετικό πολύ καλής ποιότητας 4 λίτρα το αγόρασα 32 ευρώ. Με τα υπόλοιπα αναλώσιμα 40. Που για αυτούς είναι σαφώς λιγότερο το κόστος ....αλλά λέμε τώρα. Θέλουν δηλ εργατικά 58 ευρώ;;;
ΟΚ ... δικό σας είναι το πορτοφόλι.
ΥΓ. Ηλία δεν πάει για σένα αυτό.
-
Ναι. Το ανέφερα και σε άλλο τόπικ... έμαθα το παντάκι στα 20k θέλει για σέρβις ~300. Πέρυσι, τύπος με GPunto πληρωνε μπροστά μου το και αυτός το 1ο σερβις του... 340 Ε.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ναι. Το ανέφερα και σε άλλο τόπικ... έμαθα το παντάκι στα 20k θέλει για σέρβις ~300. Πέρυσι, τύπος με GPunto πληρωνε μπροστά μου το και αυτός το 1ο σερβις του... 340 Ε.
FIAT FORUM