-
Ο χρήστης face έγραψε:
λοιπόν Fiat Stilo..1.6 μαμα..
μέση κατανάλωση: 9,5lt/100χλμ
Πόλη: 10,5lt/100χλμ
Διεθνής: 8,7lt/100χλμ..
πλάκωμα πήλιο :12,5lt/100χλμ1,6 τούρμπο
μέση κατανάλωση: 10,lt/100χλμ
Πόλη: 10,0lt/100χλμ
Διεθνής: 10,00lt/100χλμ..
πλάκωμα πήλιο :22,5lt/100χλμΑυτό δεν είναι πλάκωμα...Του ήπιες το αίμα....
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι καίω ακριβώς τα ίδια με το HGT του johnypatras... Aν και 1600 μου ρουφάει τα απίστευτα...
Πρόσφατα μάλιστα έβλεπα συγκριτικό Bravo-Golf και το δικό μου είχε 12.5/100χλμ ενώ το γερμανόπουλο 10/100 χλμ...face τον έχεις τουρμπίσει τον ιταλό;;;
-
Ο χρήστης face έγραψε:
λοιπόν Fiat Stilo..1,6 τούρμπο
ξηγησου...
τι? πως? που? ποσο?
Αντε λεγε... :eusa_dance: -
-
Kανένας με panda για να μου πεί κατανάλωση στην πόλη;
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Kανένας με panda για να μου πεί κατανάλωση στην πόλη;1.1 : Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος
4,8 / 5,7 / 7,21.2 4χ4 :Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος
5,8 / 6,6 / 7,91.3 4χ4 : Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος 3,7 / 4,3 / 5,4
Στοιχεία από τους 4τροχούς.
-
Ευχαριστώ Pashos αλλά δυστυχώς αυτές είναι οι καταναλώσεις που δίνει η εταιρεία
Τazz και kantoniou,κατανάλωση πόλης από τα Panda σας; -
Ωραιος Face... το ειδος βελτιωσης που με βρισκει συμφωνο. Ουτε κραχτης απεξω, μετρημενες πιεσεις... τωρα το πως καταφερες και κουρεψες την τεταρτη... μονο εσυ το ξερεις
-
Panda 4x4 1.2
κατανάλωση στη πόλη 8.5-9.5 λτ (βάση trip computer)
ταξίδι (πόδι στο πάτωμα) 8,5 λτ
ταξίδι (νορμαλ οδήγηση) 7.5-8 λτ
βουνό στροφιλίκια 6,7-7,5 λτ -
Aπό Cinque Sporting έχεις?
Γράψε!
Πόλη από 8-9,5 lt/100 km
Tαξίδι από 6,5-8,5 lt/100 km με το άπω όριο να ισχύει σε πολύ 'ανεβασμένους' ρυθμούς
Μέγαρα,δυστυχώς δεν έχω μετρήσει,αλλά πιστεύω ότι καταναλώνει σαφώς πάνω από 10lt/100 km..
-
Ευχαριστώ παιδιά!
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Τazz και kantoniou,κατανάλωση πόλης από τα Panda σας;Αυτή τη στιγμή το trip computer δείχνει 7,4 μέση κατανάλωση. ΔΕΝ έχει μηδενιστεί από τη μέρα που το αγοράσαμε, έχει κάνει 14.000 km, με αρκετά ταξίδια (στα οποία κατά κύριο λόγο το οδηγώ εγώ, με το γκάζι στο πάτωμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μοτεράκι του που πιέζεται, από πλευράς κατανάλωσης). Θα μηδενίσω το trip και θα σας δώσω μερικές μετρήσεις στο τέλος της βδομάδας...
-
O.k. tazz αναμένουμε
Επίσης θα ήθελα να κάνω και μια άλλη ερώτηση.
Με την 5ετή εγγύηση της Fiat τι γίνεται στο θέμα καλύψεων; -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ωραιος Face... το ειδος βελτιωσης που με βρισκει συμφωνο. Ουτε κραχτης απεξω, μετρημενες πιεσεις... τωρα το πως καταφερες και κουρεψες την τεταρτη... μονο εσυ το ξερειςέλα ντε...και την κούρεψα στο φόρτωμα όχι σε αλλαγη...
να μην σας τύχει ποτέ... ..λες και τρως μπουνια στο στομαχι είναι..
το κακό είναι οτι το παιδι που δέχτηκε την μεταμόσχευση έκοψε και αυτός την τετάρτη...
αυτό έγινε αφού έβαλα διχτενο πλατο με ενισχυμένο δίσκο για να μην πατιναρει...οπότε χτήπησε εσωτερικά..
ηθικό δίδαγμα μην β'αζετε ενισχυμενο πλατο σε τουρμπο μετετροπή..αφήστε το να πατιναρει..
==============================================
για το θεμα της πενταετής εγγύησης..καλύπτει τα πάντα εκτός ηλιοροφής...
θα σκανάρω την δική μου επέκταση και θα την ποστάρω..
-
Κάθε πότε κάνετε service και αλλαγή λαδίων στο Fiat σας?
-
Αν και καθυστερημένα,γεια σας κι από εμένα.Ευτυχής κάτοχος ενός Fiat Coupe 1.8 16V(3/2000) με 112.000 απροβλημάτιστα χλμ.,και εννοείται πως μου χαρίζει ακόμα ένα πλατύ χαμόγελο όταν το οδηγώόπως και η 156 που έχουμε
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Κάθε πότε κάνετε service και αλλαγή λαδίων στο Fiat σας?Λάδια στα 10000 και service 20000 όπως προβλέπεται (Fiat Panda 1.2 4X4)
-
Λάδια στα 10.000 και service στα 20.000 και για το Punto
-
Το δικο μου Mk2 αλλαζει καθε 7500 λαδια και καθε 15000 τακτικο service.
Αυτα ειναι και τα επισημα της αντιπροσωπειας... στα μετεπειτα Punto των επομενων ετων απο οσο ξερω αυξησανε τα διαστηματα.Ασχετο, σχετικο.... σημερα παρελαβα το Puntogralle μου που πηγε για αλλαγη κρεμαγιερας (επειτα απο ενα κοπανημα με πεζουλι), στην αποδειξη γραψανε πυξιδα ηλεκτρικου τιμονιου... μηπως περιλαμβανει κατι αλλο περα απο την κρεμαγιερα? Ρωταω γιατι αλλαξε λιγακι η αισθηση του τιμονιου, εξαφανιστηκε ενας συντονισμος που ακουγα απο την κολωνα του τιμονιου και βελτιωθηκε αρκετα η αντιδραση της μπροστα αναρτησης οταν περναω απο ορυγματα.... δεν κοπαναει/δεν εισερχετε ο συντονισμος στο αμαξωμα... στρογγυλευει καλυτερα τις ανωμαλιες. Μηπως μου αλλαξαν και τιποτα σινεμπλοκ ???
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Κάθε πότε κάνετε service και αλλαγή λαδίων στο Fiat σας?Λάδι κάθε 5000
Λάδια-Ξύδια-Φίλτρα κλπ συναφή κάθε 10000
Βαλβολίνες κάθε 20000
Ιμάντες χρονισμού-δυναμό κάθε 30000και ό,τι άλλο προκύψει όποτε προκύψει (εννοείται πριν με «αφήσει»).
Fiat Duna
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Βαλβολίνες κάθε 20000
Ιμάντες χρονισμού-δυναμό κάθε 30000αυτά είναι τα προβλεπόμενα από τη fiat διαστήματα; Πολύ συχνά δεν είναι;
FIAT FORUM