-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Το χιουντάι δε μ'αρέσει γιατί είμαι συμπλεγματικός και θέλω ευρωπαϊκό αυτοκίνητο.
Το opelzuki μ'αρέσει πολύ (το ορέγεται και άλλος βροντόσαυρος του φόρουμ για καθημερινό μετά από λιωμένο ματίζ)Διγέτιε,δες στα μελλοντικά μοντέλλα το νέο i20 και άσε τους λυρισμούς περί ευρωπαικής ένωσης.ΤΕΡΑΤΑ αξιοπιστίας.Οχι και ιταλικό για κάθε μέρα.Θα γίνεις κολλητός με τον μηχανικό μου.
Αυτό που έγραψες αποτελεί ντροπή για το nick που χρησιμοποιείς εδώ μέσα και αίσχος για τη φωτογραφία που παραθέτεις δίπλα στις δημοσιεύσεις σου.
Σου είπα πάρε ένα 1000αρι Sirion να ησυχάσεις . -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Το χιουντάι δε μ'αρέσει γιατί είμαι συμπλεγματικός και θέλω ευρωπαϊκό αυτοκίνητο.
Το opelzuki μ'αρέσει πολύ (το ορέγεται και άλλος βροντόσαυρος του φόρουμ για καθημερινό μετά από λιωμένο ματίζ)Διγέτιε,δες στα μελλοντικά μοντέλλα το νέο i20 και άσε τους λυρισμούς περί ευρωπαικής ένωσης.ΤΕΡΑΤΑ αξιοπιστίας.Οχι και ιταλικό για κάθε μέρα.Θα γίνεις κολλητός με τον μηχανικό μου.
Αυτό που έγραψες αποτελεί ντροπή για το nick που χρησιμοποιείς εδώ μέσα και αίσχος για τη φωτογραφία που παραθέτεις δίπλα στις δημοσιεύσεις σου.
Σου είπα πάρε ένα 1000αρι Sirion να ησυχάσεις .Ναι,ενώ το Νταμαρούτσου είναι συμβατό με το άβαταρ.
-
Ναι,ενώ το Νταμαρούτσου είναι συμβατό με το άβαταρ.Όχι δεν είναι.Σου πρότεινα από την αρχή GPunto TJet ή 100αρι Panda,που έχoυν και μια σοβαρή αυτοκινητιστική essence,για να ασχοληθούμε και λίγο σοβαρά με τον προβληματισμό σου.Αφού σε πιάσανε όμως οι τσιφουτιές σου και επιμένεις να πάρεις κουβαρίστρα πόλης,το Sirion είναι μια χαρά.
-
Εχω πέντε ιταλικά αυτοκίνητα για να μην χάνομαι με τους φίλους τεχνικούς.Ασε νάχω και κάτι που να το ξεχνάω και ας μην κουβαλά essense.
-
Εχω πέντε ιταλικά αυτοκίνητα και δε δουλεύει κανενα...Το νταιχατσου(τσού) μια χαρά ιστορική μάρκα είναι, καλά σου λέει η Alba...
Γιατρέ μου, η 201 είναι euro1 λογικα, ενώ, ούτως ή άλλως λόγω 15ετίας θα της απαγορεύσουν την είσοδο στο δακτύλιο και θα έχει, το λιγότερο, 350ευρώ τέλη σύμφωνα με τα όσα έχουν 'διαρρεύσει'. Μαζί με την ασφάλειά της είναι μεγαλύτερα τα ετήσια έξοδά της από την αξία της (την οποία στην κωλοαγορά μας επειδή είναι μερσεντέ την πληρωνω τριπλή... ξερεις καλά πόσο εχει κανονικά ενα τετοιο αμάξι εξω) και αυτό το θεωρώ ξεφτίλα.
Οπως φαινεται, αλλωστε, έβαλα συνέταιρο τον αλογομούρη στη δουλειά και πρέπει να κάνω κράτει στα πάγια για να τον ταϊζω και αυτόν... -
Ποιος είναι ο μηχανικός σου; Εγώ αν και χρησιμοποιώ ιταλικό καθημερινά, δεν τον ξέρω πάντως!
Πάντως τέρας αξιοπιστίας είναι και ένα παπί σε σχέση με ένα σκουτερ πχ, αλλά ΠΟΤΕ δεν θα μπορούσα να με φανταστώ να οδηγώ παπί ΣΗΜΕΡΑ...
Βέβαια, ομολογουμένως το Hyundai είναι καλύτερο από ένα παπάκι, απλά αναφέρομαι σε κολλήματα που έχουμε κάποιοι από μας με κάποια οχήματα... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ποιος είναι ο μηχανικός σου; Εγώ αν και χρησιμοποιώ ιταλικό καθημερινά, δεν τον ξέρω πάντως!
Λογικό,αφού ξέρεις καλά τον δικό σου. Τέλος το trolling από εμένα,μη διάλύσουμε και το θέμα.
Καλημέρα σ'' όλους. -
Στον παζαρόπουλο με τα φίατ, πάντως, δε μου είπαν τίποτα για έκπτωση...
Που να πάω να ρωτήσω καλύτερα; -
Εχει ακουσει κανεις κατι για το συνεργειο grouppo maxima στον περιφερειακο Πολυγωνου?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Στον παζαρόπουλο με τα φίατ, πάντως, δε μου είπαν τίποτα για έκπτωση...
Που να πάω να ρωτήσω καλύτερα;Νομίζω πως το διαβαζα πριν 2-3 βδομάδες στο Autocar (έτσι δεν λέγεται αυτό που πάει σετ με την ελευθεροτυπία; ), οπότε λογικά ισχύει ακόμα η έκπτωση.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Γιατρέ μου, η 201 είναι euro1 λογικα, ενώ, ούτως ή άλλως λόγω 15ετίας θα της απαγορεύσουν την είσοδο στο δακτύλιο και θα έχει, το λιγότερο, 350ευρώ τέλη σύμφωνα με τα όσα έχουν 'διαρρεύσει'.
Αλέξανδρε σε μια πολύ πρόχειρη έρευνα στο Μοbile.de αρκετοί τις αναφέρουν ως Euro2
Bέβαια,ουδείς διαβεβαιώνει ότι θα εξεταστεί κατά μοντέλο η τροπολογία και όχι κατά ηλικιακό όριο, όπως αναφέρεις, και είναι το πιθανότερο να συμβείΣε όλα τα υπόλοιπα έχεις δίκιο, απλά δεν μπορώ να σε φανταστώ σε μικρό Ιταλικό νέας κοπής, και ας είναι τα καλύτερα της κατηγορίας τους!
(...μια φορά Ιταλάκιας, για πάντα Ιταλάκιας!!
... και η Μπενβε 'Ιταλικότατη' είναι κατά βάση!! ) -
Εεεεεετσι... Αυτο το τελευταιο μαρεσε..
-
Μα η αλήθεια είναι!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Γιατρέ μου, η 201 είναι euro1 λογικα, ενώ, ούτως ή άλλως λόγω 15ετίας θα της απαγορεύσουν την είσοδο στο δακτύλιο και θα έχει, το λιγότερο, 350ευρώ τέλη σύμφωνα με τα όσα έχουν 'διαρρεύσει'.
Αλέξανδρε σε μια πολύ πρόχειρη έρευνα στο Μοbile.de αρκετοί τις αναφέρουν ως Euro2
Bέβαια,ουδείς διαβεβαιώνει ότι θα εξεταστεί κατά μοντέλο η τροπολογία και όχι κατά ηλικιακό όριο, όπως αναφέρεις, και είναι το πιθανότερο να συμβείΣε όλα τα υπόλοιπα έχεις δίκιο, απλά δεν μπορώ να σε φανταστώ σε μικρό Ιταλικό νέας κοπής, και ας είναι τα καλύτερα της κατηγορίας τους!
(...μια φορά Ιταλάκιας, για πάντα Ιταλάκιας!!
... και η Μπενβε 'Ιταλικότατη' είναι κατά βάση!! )Κάτι μαγειρεύουν με τις Umweltplaketten και δεν έχω καταλάβει τι και πως ακριβώς το κάνουν...
Κανονικά πρέπει να είναι, όπως και τα 124 δεύτερης σειράς euro1, ενώ στα φ/λ 124 και 202 είναι κανονικά euro 2 (που όμως κάποια είδα να τα μαγειρεύουν και να τα κάνουν euro3!!!!).
Βασικά, το ίδιο με εσένα πιστεύω. Ενώ θα έπαιρνα ευχαρίστως ένα VW πριν μια δεκαετία πλέον δε το τολμώ ούτε σαν σκέψη με αυτά που έχω ζήσει (και ακούω από τους άλλους τα τελευταία τελευταία χρόνια). Τα ιταλικά άλλωστε έχουν γίνει εντελώς γερμανικά σε αίσθηση ενώ τα γερμανικά εντελώς ιταλικά σε αξιοπιστία... μια η άλλη δλδ!
Βρέθηκε μια άκρη για μτχ της προκοπής (φτου σκόρδα δλδ), οπότε σε καμμία εβδομάδα θα σας έχω νέα!
Άλμπα, πρόβλημα με το μεταβλητό χρονισμό έχουν και τα φ/λ 147; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Άλμπα, πρόβλημα με το μεταβλητό χρονισμό έχουν και τα φ/λ 147;
Ρε για κοίτα που δεν μπορείς να πνίξεις τον υπολανθάνοντα alfista μέσα σου
Νομίζω πως είχε βελτιωθεί λίγο η κατάσταση....αλλά πάλι αν ψήνεσαι τόσο πολύ...ε τότε ρώτα καλύτερα κάποιον που έχει στην κατοχή του το αυτοκίνητο.
Εγώ πάντως εν έτει 2000 θα αγόραζα με κλειστά μάτια TS Pratola Serra.....σήμερα μήτε που θα τον άγγιζα. -
Είδα ένα όραμα χθες!!!!
τέλη Οκτωβρίου θα υπάρχουν στη ΦΙΑΤ - ΠΥΡΑΜΙΔΑ - στο Ηρακλειο πολλά Panda 1,1 κ 1,2 και Grande Punto 1,4 λιγότερο απο 2 χρονων . Υποθέτω ότι μέχρι να τα κοιτάξουν να τα μωστράρουν θα περασουν μερικες μέρες οπότε αρχες, μέσα Νοεμβρίου θα ειναι προς πώληση!!!! -
-
stilo 2009?
-
Βραζιλία
-
Άρα εκεί τους σπρώχνουν τα απομεινάρια της Ευρώπης...
FIAT FORUM