-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Έχεις Δίκιο6.5L/km........
κάτι απο jumbo 747 ......και βάλε....
δηλαδή αυτονομία 6-7 χιλιόμετρα......
και άντε να καθαρίσεις με την πεθερά σου μετά..... -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Έχεις Δίκιο
6.5L/km........
κάτι απο jumbo 747 ......και βάλε....Tόσο καίει περίπου ένα αυτοκίνητο wrc...
-
Μάλλον κάπου 1-1.5 lt/Km (σε ειδική). Τα ίδια και η F1 νομίζω.
-
ΟΚ Χαλαρώστε 6,5 l/100km
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μάλλον κάπου 1-1.5 lt/Km (σε ειδική). Τα ίδια και η F1 νομίζω.Νάσο, δες τι έγραψε ο Rautiainen, σε σχετική ερώτηση στο site του Gronholm:
'Focus drinks 6-8 liters of fuel per km on stage. And OverSauron and Jippo already answered to your other question: we ran out of fuel in Finland -97, Panizzi in Corsica -99 and Loeb in Turkey -03. Those among others...'
-
http://www.autoblog.com/photos/fiat-gra ... -1/395183/
-
Λοιπόν........όντως τα wrc ρουφάνε σε αγωνιστικές συνθήκες 70λιτρα/100χιλιόμετρα. (ο Χριστός κι’Παναγία )
Όσο για το πούντο άμπαρθ ss ......... απλώς .........ΣΟΥΠΕΡ -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Όσο για το πούντο άμπαρθ ss ......... απλώς .........ΣΟΥΠΕΡ
-
corsair τραβα παρε κανα κορσα 1.0 ρε που το λες καγκουρικο...
-
στην λάμδα μου είπαν πως το άμπαρθ θα έρθει το πολύ μέχρι τον νοέμβριο και με τιμή 18000 Ο ένας πωλητής ήταν ΒΕΒΑΙΩΣ και προσπαθούσε να πείσει μάλιστα και τον άλλον που του φαίνονταν λίγα
εκεί είχα πάει για να αλλαχθεί ο άξονας τιμονιού και το κουμπί του καλοριφέρ στο γκραντε πούντο που έχουμε. Κλασσικά προβλήματα είπε ο πωλητής αλλά αν δεν το πήγαινα ακόμα θα περιμέναμε το χαρτί της ανάκλησης, που ήταν σίγουροι πως έχει σταλθεί σε όσα έχουν πρόβλημα με το τιμόνι
ΕΠΙΣΗΣ ο υπεύθυνος των ανταλλακτικών και ο πωλητής μου τόνισαν για άλλη μια φορά πως μετά τα 2 χρόνια η εγγύηση δεν είναι εργοστασιακή και δύσκολα καλύπτει πολλά πολλά.
Ευχάριστη η πρώτη επαφή με τη λάμδα κηφισιάς (ειδικά σε σύγκριση με το μοσχού, που για να δίνει κανά αμάξι στο περιοδικό είναι μόνο ) -
Προσοχή για την εγγύηση, χρειάζεται τουλάχιστον μία σφραγίδα/έτος, έστω για έλεγχο, για να ισχύει.
Πολλές φορές δεν εγκρίνονται εγγυήσεις γι αυτό το λόγο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Όσο για το πούντο άμπαρθ ss ......... απλώς .........ΣΟΥΠΕΡ
εντάξει ρε κορσέρ........σε χαλάσανε μερικά κοκκινάκια παραπάνω?
τι να κάνουμε αφού έτσι είναι το πράμα τώρα ........μήπως το uno turbo i.e
δέν ήταν γεμάτο κοκκινίλες? .......είχα βαρεθεί να τις βλέπω..... -
Αφιερωμενο στον ΠΑΣΧΟ ΡΕ....
-
Γι' αυτήν και γω γίνομαι φανατικός οπαδός της Fiat
-
To abarth εννοω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προσοχή για την εγγύηση, χρειάζεται τουλάχιστον μία σφραγίδα/έτος, έστω για έλεγχο, για να ισχύει.Πολλές φορές δεν εγκρίνονται εγγυήσεις γι αυτό το λόγο.
Ενδιαφέρον αυτό
Αν αλλάξω λάδια (με σφραγίδα τους), αλλά δεν κάνω σέρβις, ισχύει; -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Προσοχή για την εγγύηση, χρειάζεται τουλάχιστον μία σφραγίδα/έτος, έστω για έλεγχο, για να ισχύει.
Ενδιαφέρον αυτό
Αν αλλάξω λάδια (με σφραγίδα τους), αλλά δεν κάνω σέρβις, ισχύει;Στην αλλαγή λαδιών δεν βάζουν σφραγίδα. Τουλάχιστον έτσι ήπαν σε μένα. Πάντως μου τόνισαν ότι χωρίς σφραγίδα ελέγχου κάθε χρόνο δεν ισχύει η εγγύηση (έχω πληρώσει για 5 χρόνια).
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ενδιαφέρον αυτό
Αν αλλάξω λάδια (με σφραγίδα τους), αλλά δεν κάνω σέρβις, ισχύει;Λογικά ναι!
Αν δεις στο βιβλιαράκι της εγγύησης/σερβις, έχει 2 κουτάκι για τσεκάρισμα: ένα 'λίπανση' και ένα 'συντήρηση'
Τουλάχιστον εκεί που πάω εγώ έτσι το κάνουν (τους ζητάω τη σφραγίδα, όμως)Εδώ που τα λέμε είναι παράλογο να μη δέχονται να το κάνουν.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν δεις στο βιβλιαράκι της εγγύησης/σερβις, έχει 2 κουτάκι για τσεκάρισμα: ένα 'λίπανση' και ένα 'συντήρηση'
Τουλάχιστον εκεί που πάω εγώ έτσι το κάνουν (τους ζητάω τη σφραγίδα, όμως)Μόλις το τσέκαρα, έτσι ακριβώς είναι. Στην τελευταία αλλαγή λαδιών μού το σφράγισαν, υποθέτω λοιπόν ότι για τον επόμενο χρόνο είμαι καλυμμένος.
-
Ρε παιδιά!!!.......
να κάνω μια ρώτηξη?.......
αν....
λέω αν...... κάνεις 5000 μέσα σε ένα χρόνο και
δέν χρειαστεί να πάς ούτε για λάδια,
τότε τί γίνεται?...... αντίο εγγύηση?
FIAT FORUM