-
Εδώ άντεξε η Fiat τις πολυετείς εγγυήσεις...!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εδώ άντεξε η Fiat τις πολυετείς εγγυήσεις...!Ελα ντε....
Παντως αν οντως εδιναν εστω μια 4ετη εγγυηση, και μειωναν λιγο και το κοστος συντηρησης θα πουλαγαν πολυ περισσοτερα.
Στην Γαλατσιου υπαρχουν ,μεταξυ αλλων, 2 αντιπροσωπειες αντικρυστα απο την μια η toyota και απο την αλλη Ρενό.
Οσες φορες περνω απο κει, στην πρωτη χαμος, στην δευτερη ψυχή, Ο ενας και μοναδικος πωλητης να πινει καφε, και οι αλλοι απεναντι να ειναι 3-4 και να ειναι ολοι αποσχολειμενη..........
Σημερα που περασα απο κει η Ρενο............. εκλεισε.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Εδώ άντεξε η Fiat τις πολυετείς εγγυήσεις...!
Ελα ντε....
Παντως αν οντως εδιναν εστω μια 4ετη εγγυηση, και μειωναν λιγο και το κοστος συντηρησης θα πουλαγαν πολυ περισσοτερα.
Στην Γαλατσιου υπαρχουν ,μεταξυ αλλων, 2 αντιπροσωπειες αντικρυστα απο την μια η toyota και απο την αλλη Ρενό.
Οσες φορες περνω απο κει, στην πρωτη χαμος, στην δευτερη ψυχή, Ο ενας και μοναδικος πωλητης να πινει καφε, και οι αλλοι απεναντι να ειναι 3-4 και να ειναι ολοι αποσχολειμενη..........
Σημερα που περασα απο κει η Ρενο............. εκλεισε.
Ε πως να μην κλεισει, Γερμανοφιλε/Σχιστομάτι γκαντεμη...
-
GFON
Γερμανόφιλος; Έχασα κάτι;
Απορώ πώς υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, με βάση τις πωλήσεις!
Τι θα γίνει, η μαμά Renault λέτε να ξυπνήσει και να τα χώσει καθόλου στην εδώ αντιπροσωπεία;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τι θα γίνει, η μαμά Renault λέτε να ξυπνήσει και να τα χώσει καθόλου στην
εδώ αντιπροσωπεία;Η μαμά renault ασχολείται εδώ και δύο χρόνια με τα δικά της ζητήματα, σιγά μην κάτσει να
δεί την Ελλάδα όταν πανευρωπαϊκά (EU χωρίς τα νέα μέλη) πουλά 1,419,661 αυτοκίνητα (2005)
ενώ στην ελλάδα μόνο 10331 (2005 πάλι)
**
Και ξαναλέμε, η renault βγάζει καλά και ασφαλή αυτοκίνητα. Αν αναπούσαν και λίγο τον
αγοραστή ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ, δεν θα είχαν φτάσει εκεί που έφτασαν**Έγινε (ως γνωστόν) συνέλευση αντιπροσωπών και 'κάτι' αποφάσισαν, αλλά από ότι φαίνεται
ΔΕΝ αποφάσισαν να κινηθούν δυναμικά και να αναστρέψουν το 'κακό' τους όνομα, αλλά να
κάνουν ανούσιες προσφορές και διαφημήσεις.Γιατί δεν σκέφτονται:
α) Επέκταση της ΠΛΗΡΟΥΣ εγγύησης στα 4 χρόνια
β) Επέκταση άλλα δύο χρόνια με πληρωμή (σύνολο 6)
γ) Δυνατότητα ΑΜΕΣΗΣ επικοινωνίας του πελάτη με τα κεντρικά αναφορικά με προβλήματα
στην εξυπηρέτηση ή στο κόστος των εργασιών των συνεργείων. Αναφορικά εμένα ΚΑΘΕ φορά
που πάω στο συνεργείο (citroen), με παίρνουν τηλέφωνο ένα μήνα μετά από τα κεντρικά να
μετρήσουν ικανοποίησή κλπ.Αλλά φαντάζομαι το (α) και (β) με μετρήσεις βρήκαν ότι δεν τους βγαίνει χρηματο-οικονομικά
γιατί οι βλάβες μάλλον είναι συχνότερες από ότι θα έπρεπε για να γίνει η εν λογω επέκταση.Το (γ) όμως που ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ δεν το κάνουν?
Ιδού πως
-
Να βάλουν - έστω στο internet αρχικά - μια φόρμα επικοινωνίας ΠΕΛΑΤΗ που ο πελάτης να
δίνει αριθμό κυκλοφορίας/VIN και να εξηγεί πότε πήγε στο συνεργείο, τί πληρωσε και πόσο
ευχαριστημένος ήταν. Εκεί να δείτε κλάμα -
Μετά να παίρνουν τηλέφωνο ΟΙ ΙΔΙΟΙ για εξηγήσεις.
-
-
Εμένα πάντως με πήραν τηλέφωνο 2-3 μέρες μετά την πρώτη επίσκεψη του αυτοκινήτου στα συνεργεία της ΡΕΛΕΞ στην Ν.Φιλαδέλφεια Λες επειδή πρόκειται για Laguna 2.0T Με ρώτησαν αν έμεινα ικανοποιημένος και φυσικά τους είπα ότι είναι απαράδεκτο να στραβώνουν οι εμπρός δίσκοι των φρένων στα πρώτα 2500χλμ χωρίς προφανή αιτία και να μου απαντούν ότι θα τους αντικαταστήσουν (όπως κι έγινε ) για **ΜΙΑ ΜΟΝΟ **φορά
Δηλαδή; Φταίω εγώ;Αν ναι τότε γιατί τους αντικατέστησαν;
Πάντως η κοπέλα που μου τηλεφώνισε είπε πως θα προωθήσει το 'παράπονο' μουΜακάρι όμως να γίνει ότι έγινε στον Σαρακάκη με την Volvo και να δούμε Renault Hellas
-
Εγώ γιατί βλέπω και ξεφυτρώνουν παντού αντιπροσωπείες Renault;
Στη Ν.Κηφησιά η Fiat έγινε Renault,όπως και στην Κηφησίας πρίν το Μαρούσι η BMW έγινε επίσης Renault.. -
Ο ντίλερ της Renault στο Γαλάτσι ήταν για πολλά χρόνια ντίλερ της Honda.Mάλιστα όταν έγινε ντίλερ της Renault στο Γαλάτσι έκλεισε το παράρτημα της τότε ΝΟΡΕΝ που υπήρχε στον ίδιο δρόμο πολύ πιο ψηλά.
Βέβαια ήταν μόνο έκθεση και δεν ξέρω και πόσο εξουσιοδοτημένος ήταν -
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Λες επειδή πρόκειται για Laguna 2.0T Με ρώτησαν αν έμεινα
ικανοποιημένος και φυσικά τους είπα ότι είναι απαράδεκτο να στραβώνουν
οι εμπρός δίσκοι των φρένων στα πρώτα 2500χλμ χωρίς προφανή αιτία και
να μου απαντούν ότι θα τους αντικαταστήσουν (όπως κι έγινε ) για
**ΜΙΑ ΜΟΝΟ **φοράΔηλαδή εσένα που πήρες Laguna 2.0T αν σου φέρονται έτσι, στον
κακομοιρο με το clio τί θα κάνουνΑποκλείεται να μην ξεκινά το κακό από την κεντρική αντιοπροσωπία.
Ούστ για την συμπεριφορά και μόνο. Το είχα καταλάβει όταν είχαν
τα αυτοκίνητα κλειστά στην ΔΕΘ το Σεπτέμβρη, όταν ΟΛΟΙ (και η
mercedes) τα είχαν ορθάνοιχτα να βλέπει ο κόσμος μέσα. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ γιατί βλέπω και ξεφυτρώνουν παντού αντιπροσωπείες Renault;
Στη Ν.Κηφησιά η Fiat έγινε Renault,όπως και στην Κηφησίας πρίν το Μαρούσι η BMW έγινε επίσης Renault..γιατί άραγε;
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Δηλαδή εσένα που πήρες Laguna 2.0T αν σου φέρονται έτσι, στον κακομοιρο με το clio τί θα κάνουνΕγώ είμαι ο κακόμοιρος με το Clio;
lkar
Έχει λεφτάάαάάά, ρεεεε, το να έχεις αντιπροσωπεία Renault! Μόνο σε premium προάστεια (Κηφισία, Μαρούσι κλπ.)! -
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Ο ντίλερ της Renault στο Γαλάτσι ήταν για πολλά χρόνια ντίλερ της Honda.Mάλιστα όταν έγινε ντίλερ της Renault στο Γαλάτσι έκλεισε το παράρτημα της τότε ΝΟΡΕΝ που υπήρχε στον ίδιο δρόμο πολύ πιο ψηλά.
Βέβαια ήταν μόνο έκθεση και δεν ξέρω και πόσο εξουσιοδοτημένος ήταντον αλλαξαν από τη χοντα δηλαδη και πηγε στην renault και τελικά την έκλεισε
-
Ακριβώς έτσι !!! Μόνο που την Renault ττην κράτησε για κάτι λιγότερο από 2 χρόνια
-
Θα ηθελα αν κ καπως καθηστεριμενα να πω κ εγω την αποψη μου περι ρενω. οτνας κατοχος ενος megane rs κ με αλλους κατασκευαστες στην κατοχη μου, οπως golf 4 gti, audi 80 k opel corca εχω να πω πως ο καθε κατασκευαστης εχει τα μελανα του σημειa κ τις αδυναμιες του. Το να γινομαστε εμπαθεις με κατασκευαστες, μονο νοοτροπια γηπεδου μπορει να μου θημυσει αυτο κ τιποτε περισσοτερο. Εμεις οι αγοραστες κ ιδη λατρες της αυτοκινησης δεν ειμαστε προβατα ουτε ταγμενοι κ πορωμενοι με μαρκες. Αξιολογουμε τις αναγκες ορεξεις κ επιθυμειες μας κ επιλεγουμε!! ο χρονος ειναι ο καλητερος μαρτυρας και βαζει τον καθενα στην θεση που του αξιζει. [list:129jsd7u]Μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι η ρενω δεν κατεβηκε επι 2!! χρονια απο την πρωτη θεση των πωλησεων επι συνολου μοντελων στην ευρωπη? εγω εχω μια απλη κ ευλογη απαντηση,γιατι λειτουργουμε με παρωπηδες πορωτικα κ αμετεκηνιτα στης αποψεις μας οι οποιες απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ακουω τα κλεισε ο γερμανος εχει ποιοτητα ο γιαπονεζος αξιοπιστια ο ιταλος φινετσα κ ο γαλλος ανεση κ κρατημα.[/list:u:129jsd7u][list:129jsd7u]ελεος ο πλανητης παει μπροστα και τα δεδομενα αλλαζουν ας ειμαστε λιγακι ποιο ανοιχτομυαλοι.[/list:u:129jsd7u]
-
tractioner
'ugly' -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
tractioner
'ugly'thanx manosk απο κεκτημενη το λαθος.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι η ρενω δεν κατεβηκε επι 2!! χρονια απο την πρωτη θεση
των πωλησεων επι συνολου μοντελων στην ευρωπη? εγω εχω μια απλη κ ευλογη απαντηση, γιατι
λειτουργουμε με παρωπηδες πορωτικα κ αμετεκηνιτα στης αποψεις μας οι οποιες απο τοτε που
θυμαμαι τον εαυτο μου ακουω τα κλεισε ο γερμανος εχει ποιοτητα ο γιαπονεζος
αξιοπιστια ο ιταλος φινετσα κ ο γαλλος ανεση κ κρατημα.
ελεος ο πλανητης παει μπροστα και τα δεδομενα αλλαζουν ας ειμαστε λιγακι ποιο ανοιχτομυαλοι.Φίλε tractioner έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνούμε αλλά
...κανείς εδώ δεν είπε ότι η renault δεν κάνει καλά αυτοκίνητα. To αν αρέσουν αισθητικά είναι
σχετικό, αλλά είναι από τα καλύτερα και ίσως τα ασφαλέστερα που κυκλοφορούν.Όμως μέσα σε 19 σελίδες του thread απλά διαφαίνεται ότι **την εταιρία θα την 'καταστρέψει'
στην Ελλάδα η εν' λόγω 'κεντρική' αντιπροσωπεία με **-
την περίεργη pre-sales τιμολογιακή πολιτική της. Φαίνεται σαν να λειτουργούν με παρωπίδες
χωρίς να κοιτούν καθόλου τον ανταγωνισμό (τιμές ανεξάρτητες από τον ανταγωνισμό μόνο 3-4 μάρκες
έχουν ουσιαστικά τα @@@αρια στην Ελλάδα να καθορίζουν και η renault δεν είναι μια από αυτές). -
την γενικότερη after-sales πολιτική της - σε απομιζεί έχοντάς σε γραμμένο ενώ έπρεπε ΚΑΘΕ φορά
που πάς στο συνεργείο να σου τηλεφωνεί για να μάθει τί έκανες/πόσο πλήρωσες/αν είσαι Ο.Κ κλπ.
Πρέπει να ζυγίσουν...
- Τις τιμές του ανταγωνισμού που τώρα πιά έπιασε και αυτός 5 αστέρια
- Την εγγύηση του ανταγωνισμού
- Την σοβαρότητα της κατάστασης.
-
-
Ειδικά την σοβαρότητα της κατάστασης πρέπει να αντιληφθεί, αφού η κατρακύλα δε φαίνεται να έχει... πάτο (τον προηγούμενο μήνα έπεσε στην 18η θέση - αν θυμάμαι καλά)
Ακόμη όμως κι αν οι δικοί μας δεν καταλαβαίνουν τίποτε, απορώ πώς η γαλλική Renault δεν έχει επιληφθεί του θέματος. Θα μου πείτε, εδώ η Honda συνεχίζει να εμπιστεύεται το Σαρακάκη
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ακόμη όμως κι αν οι δικοί μας δεν καταλαβαίνουν τίποτε, απορώ πώς η γαλλική Renault δεν έχει
επιληφθεί του θέματος. Θα μου πείτε, εδώ η Honda συνεχίζει να εμπιστεύεται το ΣαρακάκηΓια το Σαρακάκη υπάρχει αντίστοιχο thread.
Για την Renault, πρέπει να πώ και του στραβού το δίκιο:
Tο υπάρχον face-lifted megane sedan που είχαν στο auto-moto-show (το πλήρες με τα δερμάτινα)
με εντυπωσίασε περισσότερο από όλες τις αηδίες που είχαν εκεί (πχ καγκουρο-irmsher design κλπ).Ήταν από τα λίγα 'αγοράσιμα' αυτοκίνητα (κάτω από 20.000 για 100hp με δερμάτινο σαλόνι) που
μπαινοντας μέσα αισθανόσουν ψυχολογικά ανεβασμένος.
Και το αμάξι είναι ίσως το ποιό ήσυχο που έχω δοκιμάσει (το αποδεικνύουν και οι μετρήσεις).Άντε να δούμε ...
-
Petros
είμαστε μικρή αγορά και δεν τους πολυ-νοιάζει. Ας είμασταν η Γερμανία ή η Αγγλία και σου έλεγα εγώ...
ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ RENAULT ?