-
παντως δεν θυμαμαι να εχει ξαναγινει κατι τετοιο με αλλο μοντελο!
-
Απλά, άλλες εταιρείες αρχίζουν άτοκες δόσεις. Εκπτώσεις και εγώ δεν θυμάμαι να γίνονται τόσο νωρίς.
Άλλο στυλ στρατηγικής (ή μάλλον άτακτης υποχώρησης) είναι η προσθήκη φρεε εξοπλισμού. Αυτό ήταν και στο Golf V, για να θυμηθούμε πρόσφατες καταστάσεις.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Απλά, άλλες εταιρείες αρχίζουν άτοκες δόσεις. Εκπτώσεις και εγώ δεν θυμάμαι να γίνονται τόσο νωρίς.Άλλο στυλ στρατηγικής (ή μάλλον άτακτης υποχώρησης) είναι η προσθήκη φρεε εξοπλισμού. Αυτό ήταν και στο Golf V, για να θυμηθούμε πρόσφατες καταστάσεις.
Οντως ... στην αρχή το Golf V δεν πούλαγε τίποτα... αλλά με τις 'διορθωτικές' κινήσεις την αντιπροσωπίας.. το ξανάφεραν στα ίσια του..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ετσι και αλλιως το προιον ειναι κορυφαιο για αλλη μια φορα...Καλά, για τις μειώσεις τιμών συμφωνώ, ότι σαν καταναλωτές μας καρασυμφέρουν...αλλά, νομίζω ότι διαφωνεί πολύς-πολύς κόσμος μαζί σου σχετικά με το quote...
-
ετσι και αλλιως το προιον ειναι κορυφαιο για αλλη μια φορα...
Καλά, για τις μειώσεις τιμών συμφωνώ, ότι σαν καταναλωτές μας καρασυμφέρουν...αλλά, νομίζω ότι διαφωνεί πολύς-πολύς κόσμος μαζί σου σχετικά με το quote...
δημοκρατια εχουμε και μπορει ο καθενας να παρει ενα μετριο προιον με ελαχιστα λιγοτερα χρηματα...
-
Σε περίπτωση δικτατορίας ή μοναρχίας, δεν μπορείς να διαλέξεις άλλο προϊόν;
Το εστιάζεις στο πολίτευμα; -
Σε περίπτωση δικτατορίας ή μοναρχίας, δεν μπορείς να διαλέξεις άλλο προϊόν;
Το εστιάζεις στο πολίτευμα;σαφως!
ελπιζω και σε αλλες μειωσεις των τιμων...
-
Δεν μαζεύστε κάπου να τα πείτε από κοντά
-
mirage, για πότε καμιά συνάντηση; Να πούμε και τον adis4gr να δω επιτέλους και με ποιον συζητάω...
-
mirage, για πότε καμιά συνάντηση; Να πούμε και τον adis4gr να δω επιτέλους και με ποιον συζητάω... -
mirage, για πότε καμιά συνάντηση; Να πούμε και τον adis4gr να δω επιτέλους και με ποιον συζητάω...Όποτε θές ο adis να θέλει μόνο
-
μαζευτηκαν ολοι οι σιτροενακηδες εδω και γελανε!!
παρε την ισπανογερμανικη σακαρακα σου funky και σε περιμενω για κοντρες!
-
μαζευτηκαν ολοι οι σιτροενακηδες εδω και γελανε!!παρε την ισπανογερμανικη σακαρακα σου funky και σε περιμενω για κοντρες!
Μάθε πρώτα να οδηγείς και μετά μιλάς για κόντρες ....
-
αλλου τη περιμενα την απαντηση και αλλου ηρθε!
εσυ εισαι υπευθυνη για τη μειωση των πωλησεων?
-
μαζευτηκαν ολοι οι σιτροενακηδες εδω και γελανε!!παρε την ισπανογερμανικη σακαρακα σου funky και σε περιμενω για κοντρες!
**Διαδρομή:**Άνω Τούμπα - Περιφερειακή - Γέφυρα Κέντρο - Κατηφόρα Καυτατζογλείου - Αγ. Δημητρίου...
Διαδρομή: Ε.Δ. Παραλιακή Ν. Φλογητών - Ν. Μουδανιών
Διαδρομή: Ράλι Σιθωνίας (Ε.Δ. Μεταμόρφωση, Αγ.Νικόλαος, Πλατανίτσι, Παρθενών)
Ποια προτιμάς, φίλε adis4gr; What do you do, punk? Are you talking to me?
Ο mirage αλυτάρχης με χρονόμετρα και πιστόλι, hunter, popol@ros, GIANNHS206, tsardaklis και technik κριτές στις στροφές, κορδέλα στο φίνις!
Με ποιο θέλεις να σε πατήσω κάτω; Με τον ισπανογερμανικό τενεκέ ή με την ιδωτική συμμετοχή Sunny Racing;
Υ.Γ. (1) Αν αποφασίσεις ότι θες να τρέξω με το Leon, ο technik αποσύρεται από κριτής για ευνοήτους λόγους εγκαθετότητας!
Στέλλα, ευχαριστώ για την ατάκα πιο πάνω!
-
Ρε παιδιά να κανονίσουμε καφέ να γνωριστείτε και να την στήσουμε την κόντρα
Y.Γ Θα έχω και πιστόλι καλά χλιδή, αν το αποτέλεσμα της κόντρας δεν μου αρέσει σκοτώνω τον νικητή και το λύνουμε το θέμα.Τι είπατε αλλοίωση αποτελέσματος? Αλυτάρχης είμαι ότι θέλω κάνω -
Υ.Γ. (1) Αν αποφασίσεις ότι θες να τρέξω με το Leon, ο technik αποσύρεται από κριτής για ευνοήτους λόγους εγκαθετότητας!
-
Εγαθετος and proud of it
-
Δεν απαντάς, ε; Φοβάσαι;;;
Αν φοβάσαι σε δημόσιους δρόμους, το ΟΑΚΑ δεν είναι δύσκολο να το νοικιάσουμε...one on one, me and you!
-
Στέλλα, ευχαριστώ για την ατάκα πιο πάνω!
Μπορεί να σε υποστήριξα αλλά στην κόντρα είμαι με τον αγαπητό Άδη ....
renault rulezzzzzzzzzzzz ....
ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ RENAULT ?