-
-
Ρε παιδιά έχει κανείς από εσάς το νέο RS;Ψήνομαι να το χτυπήσω αλλά δεν ξέρω τι παίζει από αξιοπιστία του νέου TFSI που ακόμη δεν έχει δοκιμαστεί και δεν ξέρω και πόσα κερατιάτικα θα μου ζητάνε στα σέρβις...Μήπως γίνω και ο φίλος του βενζινά;;;!!! Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει!!
Sorry για το -
B X έχω την εντύπωση ότι υπάρχει θέμα για την νέα Octavia RS...Πάνε εκεί, μπορεί να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις!
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Ρε παιδιά έχει κανείς από εσάς το νέο RS;Ψήνομαι να το χτυπήσω αλλά δεν ξέρω τι παίζει από αξιοπιστία του νέου TFSI που ακόμη δεν έχει δοκιμαστεί και δεν ξέρω και πόσα κερατιάτικα θα μου ζητάνε στα σέρβις...Μήπως γίνω και ο φίλος του βενζινά;;;!!! Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει!!
Sorry για τοhttp://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 24&start=0
-
ΟΚ!!
-
Καλη Χρονια!!
Διαβασα ολο το τοπικ και επειδη δεν θελω να τελειωσει ετσι γενικα και αοριστα για το τι ειναι το Octavia GT ηθελα να πω τα εξης. Εδω και 11000 χλμ. οδηγω το GT και εχοντας μια καλη αποψη πλεον μπορω να σας πω γενικα οτι ειναι το καλυτερο αυτοκινητο στην κατηγορια του με αυτα που δινει και αυτα που κοστιζει. Το οδηγησα αρκετες φορες μεχρι Καλαβρυτα (και απο Φτερη και απο Σελινουντα και απο Χαλανδριτσα) αρκετα γρηγορα. Η αισθηση ειναι πολυ καλη και ξεκουραστη. Η δυναμη του αυτοκηνητου σε συνδιασμο με την πολλυ καλη ροπη ειναι τοπ για να βγεις γρηγορα απο την στροφη ενω η πολυ καλη αναρτηση KW sports kit (εκτος αν θελεις αγωνιστηκη) σε συνδιασμο με τα πολυ ικανοποιητικα φρενα μπορεις να μπεις εξισου γρηγορα. Η ομαλοτητα και η ανεση του κηνητηρα σου δινει την αισθηση οτι ειναι μεγαλητερου κυβισμου. Αν εξαιρεσεις λιγα αθωα μουτρα οταν το παρακανεις (τιποτα που δεν διορθονεται) θεορω οτι για να βρεις κατι καινουργιο με τα παραπανω προσοντα θελεις 34000-40000 ευρω
-
Ο χρήστης nickathanasiou έγραψε:
Καλη Χρονια!!Διαβασα ολο το τοπικ και επειδη δεν θελω να τελειωσει ετσι γενικα και αοριστα για το τι ειναι το Octavia GT ηθελα να πω τα εξης.
Εδω και 11000 χλμ. οδηγω το GT και εχοντας μια καλη αποψη πλεον μπορω να σας πω γενικα οτι ειναι το καλυτερο αυτοκινητο στην κατηγορια του με αυτα που δινει και αυτα που κοστιζει.
Το οδηγησα αρκετες φορες μεχρι Καλαβρυτα (και απο Φτερη και απο Σελινουντα και απο Χαλανδριτσα) αρκετα γρηγορα. Η αισθηση ειναι πολυ καλη και ξεκουραστη. Η δυναμη του αυτοκηνητου σε συνδιασμο με την πολλυ καλη ροπη ειναι τοπ για να βγεις γρηγορα απο την στροφη ενω η πολυ καλη αναρτηση KW sports kit (εκτος αν θελεις αγωνιστηκη) σε συνδιασμο με τα πολυ ικανοποιητικα φρενα μπορεις να μπεις εξισου γρηγορα. Η ομαλοτητα και η ανεση του κηνητηρα σου δινει την αισθηση οτι ειναι μεγαλητερου κυβισμου.
Αν εξαιρεσεις λιγα αθωα μουτρα οταν το παρακανεις (τιποτα που δεν διορθονεται) θεορω οτι για να βρεις κατι καινουργιο με τα παραπανω προσοντα θελεις 34000-40000 ευρωΤσ τσ τσ....
Μεταφορικη εταιρεια εχεις και γραφεις τοσο καλα λογια?? -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Τσ τσ τσ....
Μεταφορικη εταιρεια εχεις και γραφεις τοσο καλα λογια??Οχι ...!!! Φαίνεται όμως ότι είναι Skoda-διστής, όπως και εσύ ...
-
Ουτε skodaδιστης ειμαι ουτε εταιρια μεταφορων ουτε πορομενος με την SKODA η οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο. Απο οσα διαβασα ομως και απο οσους εχουν εγραψει δεν φαινεται να ειχαν εμπειρια για το συγκεκριμενο αυτοκινητο, οποτε θεωρησα σωστο να πω την γνωμη μου. Για να πει ομως καποιος την γνωμη του με τοσο λεπτομερια πρεπει να ειχει εμπειριες απο αναλογα αυτοκινητα η και καλυτερα.
-
Πωωω πωωω, μας έχουν...στήσει καρτέρι κι εδώ! Κι άλλοι με Skoda! Ούτε στην πιάτσα του Ελ. Βενιζέλος τόσοι πια....
Και είναι και πρώτοι στις κόντρες (χωρίς καγκουριές εννοείται), πω πω.... -
Καλη Χρονια!!Διαβασα ολο το τοπικ και επειδη δεν θελω να τελειωσει ετσι γενικα και αοριστα για το τι ειναι το Octavia GT ηθελα να πω τα εξης.
Εδω και 11000 χλμ. οδηγω το GT και εχοντας μια καλη αποψη πλεον μπορω να σας πω γενικα οτι ειναι το καλυτερο αυτοκινητο στην κατηγορια του με αυτα που δινει και αυτα που κοστιζει.
Το οδηγησα αρκετες φορες μεχρι Καλαβρυτα (και απο Φτερη και απο Σελινουντα και απο Χαλανδριτσα) αρκετα γρηγορα. Η αισθηση ειναι πολυ καλη και ξεκουραστη. Η δυναμη του αυτοκηνητου σε συνδιασμο με την πολλυ καλη ροπη ειναι τοπ για να βγεις γρηγορα απο την στροφη ενω η πολυ καλη αναρτηση KW sports kit (εκτος αν θελεις αγωνιστηκη) σε συνδιασμο με τα πολυ ικανοποιητικα φρενα μπορεις να μπεις εξισου γρηγορα. Η ομαλοτητα και η ανεση του κηνητηρα σου δινει την αισθηση οτι ειναι μεγαλητερου κυβισμου.
Αν εξαιρεσεις λιγα αθωα μουτρα οταν το παρακανεις (τιποτα που δεν διορθονεται) θεορω οτι για να βρεις κατι καινουργιο με τα παραπανω προσοντα θελεις 34000-40000 ευρωΑν και εκτιμώ αφάνταστα το αμάξι σου, το τί προσφέρει και στα πόσα ευρώ τα προσφέρει, μήπως υπερβάλλεις στο τέλος λίγο;
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Τσ τσ τσ....
Μεταφορικη εταιρεια εχεις και γραφεις τοσο καλα λογια??Οχι ...!!! Φαίνεται όμως ότι είναι Skoda-διστής, όπως και εσύ ...
Αν ηρεμήσετε...και δείτε τα πράγματα λίγο πιο ήρεμα...θα ανακαλύψετε ότι δεν χρειάζεται ο σαρκασμός και τα υπονοούμενα.
-
Κε drdino
Θα μπορουσες να μου αντιπαραθεσεις μερικα αυτοκινητα με:
sedan 1300kg
1800cc
193hp
7,6sec. 0-100 km/h
276/nm ροπη
και χωρους ατελειωτους κλπ.κλπ.
στην ιδια η κατωτερη τιμη; -
Κε drdinoΘα μπορουσες να μου αντιπαραθεσεις μερικα αυτοκινητα με:
sedan 1300kg
1800cc
193hp
7,6sec. 0-100 km/h
276/nm ροπη
στην ιδια η κατωτερη τιμη;στην ιδια ισως οχι, αλλα εσυ μιλησες για 34-40Κ...
ηδη γυρω στα 30Κ υπαρχουν πολλα
-
Από 27 δεν ξεκινάει το RS;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κε drdino
Θα μπορουσες να μου αντιπαραθεσεις μερικα αυτοκινητα με:
sedan 1300kg
1800cc
193hp
7,6sec. 0-100 km/h
276/nm ροπη
στην ιδια η κατωτερη τιμη;στην ιδια ισως οχι, αλλα εσυ μιλησες για 34-40Κ...
ηδη γυρω στα 30Κ υπαρχουν πολλα
Εγώ στο εύρος 34-40000 έχω ένσταση.
Όπως είπε και ο Σπύρος, ήδη με γύρω στα 30k υπάρχουν πολύ καλές επιλογές.
Δεν είπα ότι το octavia gt δεν είναι καλό, μην παρεξηγηθείς.
-
Δεν υπαρχει παρεξηγησει απλη συζητηση κανουμε.
το RS EINAI 2000cc και αλλο 21000 και αλλο 28000 - 30000Δωστε μου μια λιστα βρε παιδια με τιμες, ευκολο ειναι.
-
Λέω, στα 21 χιλιάρικα, ναι, είναι πολύ πολύ καλά.
Αλλά δεν χρειάζεσαι 34-40k για κάτι ανταγωνιστικό. Αυτό μόνο λέω εγώ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τσ τσ τσ....
Αν ηρεμήσετε...και δείτε τα πράγματα λίγο πιο ήρεμα...θα ανακαλύψετε ότι δεν χρειάζεται ο σαρκασμός και τα υπονοούμενα.
Ενω ΑΥΤΟ:>Πωωω πωωω, μας έχουν...στήσει καρτέρι κι εδώ! Κι άλλοι με Skoda! Ούτε στην πιάτσα του Ελ. Βενιζέλος τόσοι πια....
Και είναι και πρώτοι στις κόντρες (χωρίς καγκουριές εννοείται), πω πω....
Δε μετραει αγαπητε Νικο ετσι??
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λέω, στα 21 χιλιάρικα, ναι, είναι πολύ πολύ καλά.Αλλά δεν χρειάζεσαι 34-40k για κάτι ανταγωνιστικό. Αυτό μόνο λέω εγώ.
Στη χειροτερη χρειαζεσαι κανα εξαρι χιλιαρικα (ή δυο εκατομμυρια σε δραχμες) περισσοτερα.
Μιλάμε παντα για ενα αυτοκινητο με παραπλησιους χωρους...
Skoda Octavia GT