-
ωραια συζητηση, νικο!
συμφωνουμε σ' αυτο που λες, αλλα αν αρχισει και 'πουλαει τρελλα', οι μαγκες που κανουν κουμαντο, δεν θα αρχισουν να 'τσιμπαν' τις τιμες στα μοντελα? (μεχρι ενα σημειο, βεβαια, γιατι υπαρχουν και οι αλλες μαρκες στο γκρουπ)...
Πολυ καλο το παραδειγμα που εδωσες με την 316, αλλα αυτοι δεν προκειται να πειστουν ποτε, γιατι κυνηγουν το σημα και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ να τους προσφερεις με λιγοτερα λεφτα και σαφως καλυτερο, τους αφηνει παγερα αδιαφορο...
Θα πω, λοιπον, αυτο που ειπε ο ΚΡΙΕΖΑς, λιγο διαφορετικα..
οποιοσδηποτε εχει λιγο ανοιχτο μυαλο και δεν ειναι φανατισμενος με μια μαρκα μπορει να δει τις διαφορες 'ευκαιριες' και να κρινει που θα δωσει τα χρηματα του!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάθε εταιρεια πρέπει να προσπαθεί πάντα να κερδίσει ακόμα περισσότερους καταναλωτές.
Αυτο ακριβως κανει και η Skoda.Για να κερδισει ακομα πεισσοτερους πελατες αρχιζει να παραγει και το Roomster.Και αν την αφηναν να κερδισει ακομα περισσοτερους θα βλεπαμε και το Tudor στη παραγωγη....
Αυτή την στιγμή η SKODA ακομα κατατρέχεται -στο μυαλό αρκετών- από την εικόνα του παραλθόντος της.
Αυτοι που λες βλεπουν αυτο που θελουν να δουν.Για αυτους υπαρχει μονο το Τarget και τιποτα αλλο.
Ειναι οι ιδιοι που παιρνουν το Γερμανικο σαπακι δεκαετιας κλπ κλπ , ας μην λεμε τα ιδια και τα ιδια.Αρα, θεωρώ, ότι πρέπει να προσπαθήσει να τους δείξει και να τους πείσει σχετικά με την νέα εικόνα της.
Mε ποιο τροπο??Ειναι αναγκη να τους 'δειξει' καποιος οτι τα Skoda ειναι αξιοπιστα και καλοκατασκευασμενα??Δεν εχουν αναρωτηθει ποτε γιατι κυκλοφορουν τοσες χιλιαδες ταξι που εχουν γραψει το καθενα εκατονταδες χιλιαδες χιλιομετρα, ας πουμε??
Και δεν πιστεύω οτι υπάρχουν πολλοί καταναλωτές που δεν θέλουν να δουν κάτι. Αν τους το δείξει κάποιος, το βλέπουν.
Kι εγω ετσι πιστευω.Και μαζι με μενα χιλιαδες αλλοι Ευρωπαιοι που εμπιστευονται τη Skoda (αυξηση πωλησεων της Skoda στην ΕΕ το 2005 19%, ερευνες της JDPower για το περιοδικο Whatcar? κλπ,κλπ).
Τωρα αν καποιοι μενουν κολλημενοι σε βασικες εκδοσεις (ή μεταχειρισμενα δεκαετιας) premium και καλα αυτοκινητων η Skoda δε μπορει να κανει τιποτα για να τους πεισει, οπως φυσικα δε προκειται να τους πεισει και η Τογιοτα η Αλφα Ρομεο η Ρενω κλπ....
-
(ενταξει τον κατατροπωσαμε τον κουκο.. παμε παλι πισω!)
Πστ! μαγκες, τι γινεται με τα χρεπια τα Skoda?
(πστ! πλακα κανω!!!!)
-
Απλα το πασσατ το προηγουμενο ειναι λιγο καλυτερο.... Συγκεκριμενα εχω οδηγησει κ τα δυο κ ( το πασσατ το εχει ο πατερας μου αναβαθμισμενο στην superchips στα 190 ps k ο σκοντα ο θειος μου). Και τα δυο καταπινουν χλμ αλλα δεν νιωθουν ανετα σε δρομο με κλειστες στροφες , σε ανοιχτες απλα δεν παιζοναι.Πατημα εχει το πασσατ λιγο καλυτερο αλλα ειναι το ιδιο στιβαρα.Απο αξιοπιστεια ειναι κ τα δυο αστε το καλυ το καλυτερα..... Εγω βεβαια εχω κλιο 1.4 μοντ (φεβ 05) και σε στροφες (κλειστες η ανοιχτες) διασκεδαζω.... πιο πολυ μ αυτο
-
Βρε παιδιά εσείς με τα SKODA μην ψαρώνετε.
Τα 1.8Τ των Octavia είναι απίθανα.Απλά ξέρετε τι κάνουν οι άλλοι που ζηλεύουν ; Ότι ένας φιλαράκος μου.
Είναι λοιπόν ο εν λόγω φίλος μου συνοδηγός σε IBIZA και σταματημένος σε φανάρι. Δεξιά έρχετε ένα Otavia RS ο οποίος ως γνώστης στα περι αυτοκινήτων το γνώρισε άμεσα.
Καλοκαίρι λοιπόν, ανοικτά παράθυρα σε IBIZA και OCTAVIA και το θράσσος επειδή ήθελα να δει το RS να φέυγει καλά τι έκανε ;
Λέει και καλά στον οδηγό του IBIZA ο οποίος θαύμαζε και εκείνος το RS 'αντε ρε SKODA-ΣΚΟΥΝΤΑ σιγά το αυτοκίνητο'.Ε! Ο οδηγός του RS έπεσε στην παγίδα και μόλις άναψε πράσινο έφυγε .... σαν τον Σουμάχερ στις εκκινήσεις της F1 παρεξηγημένος.
-
edit
Παρακαλώ πολύ, προσέχετε ΤΙ γράφετε και ΠΩΣ το γράφετε!
[Krusenstern]
-
edit [Krusenstern]
-
Παραφερθηκα
σορρυ....
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Βρε παιδιά εσείς με τα SKODA μην ψαρώνετε.
Τα 1.8Τ των Octavia είναι απίθανα.Nα ψαρωσουμε γιατι και με ποιους??
Οσοι εχουν Οctavia RS ειναι απολυτα συνειδητοποιημενοι.
Δεν πηραν αμαξι για να κανουν μοστρα, και επελεξαν το συγκεκριμενο μοντελο γιαυτα που προσφερει:
Δυναμη και αξιοπιστια στο καλυτερο δυνατο πακετο και στη πιο συμφερουσα τιμη.Σιγα μη κατσουμε να ασχοληθουμε με το καθε τζαμπα μαγκα ή το καθε edit [Krusenstern] που πισω απο ενα πληκτρολογιο το παιζει και καλα γνωστης ενω στην ουσια ειναι edit [Krusenstern] και τιποτα περισσοτερο.
Αφηνουμε αυτους τους τυπους στην αγνοια τους, ξερουμε το αμαξι μας (και τα προτερηματα του και τα ελαττωματα του),ξερουμε γιατι το αγορασαμε και δεν απολογουμαστε σε κανεναν για τις επιλογες μας.
Και τρανη αποδειξη των παραπανω ειναι οτι μιλαμε επι τοσες σελιδες για ενα αυτοκινητο που παρα το οτι βρισκεται στην αγορα εδω και 7 χρονια
συνεχιζει να προκαλει ενδιαφερον.Μολις δε κυκλοφορησει και το Octavia II RS εκει να δεις πανηγυρια...
Οι γνωστοι edit [Krusenstern] θα γραφουν ακομα πιο πολλα και ακομα πιο κακεντρεχη σχολια....Ορεξη να εχουν να διαγραφουν οι μοντς....
-
popol@re συγκρατησου..........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
popol@re συγκρατησου..........χωσε χωσε!!!!
-
edit [Krusenstern]
-
edit [Krusenstern]
-
edit [Krusenstern]
Γιατι το λες αυτο Σπυρο??
Εχασε κανεις τη ψυχραιμια του??
Εκτος αν θεωρειται ελλειψη ψυχραιμιας η απαντηση σε προκλησεις με πληρωμενες απαντησεις....Ας ασχοληθουμε ομως με το Octavia GT.
Aρκετα με τα οφ τοπικ και μαλιστα για το τιποτα.... -
γιατι αμα αρχισουμε τα ποιος εχει και ποιος δεν εχει δε θα βγαλει πουθενα...
-
η οκταβια χαριζει συγκινησεις και στο δρομο και στα λογια!!!!!
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ορεξη να εχουν να διαγραφουν οι μοντς....Γιώργο και Γιάννη, πιστεύετε ότι έχουμε μεγάλη όρεξη να διαγράφουμε ρε γμτ?
Ηρεμήστε ρε παιδιά, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
-
ναι ρε, σταματηστε!
και οποιος εχει προβλημα με τα skoda στην τελικη να πα να γαedit!!δεν προλαβαινω και την υλη ρε γαμωτο.. ολο edit και edit διαβαζω..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ναι ρε, σταματηστε!
και οποιος εχει προβλημα με τα skoda στην τελικη να πα να γαedit!!δεν προλαβαινω και την υλη ρε γαμωτο.. ολο edit και edit διαβαζω..
κι εγώ το ίδιο γμτ.. ξενέρωσα άσχημα ....
αφού ήμουν έτοιμος πριν απαντήσεις να γράψω απάντηση:μη βρίζετε ρε edit [krusenstern] μη σαςedit[krusenstern] τίποτα παλιοedit[krusenstern] άντε και edit[krusenstern] edit[krusenstern]
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δεν προλαβαινωEμ... Σκόντα δεν ήθελες???
Skoda Octavia GT