-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και περηφανος για αυτο!
αν και νομιζω οτι το Α3 βγηκε πρωτα, τεσπα το επομενο πατωμα που σιγουρα θα βγει πρωτα στο Α3 θα το λεμε 'πατωμα Α3' κατι που θα δινει αλλο αερα σε ολο το group..τουλαχιστον δε μυξοκλαιγομαι σαν τους κατοχους της Δ που θελουν να διαχωρισουν τη θεση του απο τα bravo. οταν οδηγω ειτε golf ειναι α3 διαπιστωνω ξεκαθαρα τη συγγενεια παρα τις οποιες διαφορες
Το δημοψήφισμα σου δημιούργησε ψυχολογικό πρόβλημα, δεν εξηγείται αλλιώς.
Skoda οδήγησες να δεις τη συγγένεια παρά τις όποιες διαφορές ? -
@KonstantinosA
Tι έγινε στην αντιπροσωπεία? -
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
και περηφανος για αυτο!
αν και νομιζω οτι το Α3 βγηκε πρωτα, τεσπα το επομενο πατωμα που σιγουρα θα βγει πρωτα στο Α3 θα το λεμε 'πατωμα Α3' κατι που θα δινει αλλο αερα σε ολο το group..τουλαχιστον δε μυξοκλαιγομαι σαν τους κατοχους της Δ που θελουν να διαχωρισουν τη θεση του απο τα bravo. οταν οδηγω ειτε golf ειναι α3 διαπιστωνω ξεκαθαρα τη συγγενεια παρα τις οποιες διαφορες
Το δημοψήφισμα σου δημιούργησε ψυχολογικό πρόβλημα, δεν εξηγείται αλλιώς.
Skoda οδήγησες να δεις τη συγγένεια παρά τις όποιες διαφορές ?Άστον άστον...τις 2 τελευταίες μέρες δεν έχει ξυπνήσει καλά ο 'αντικειμενικός' Qsis...φαίνεται έχει ζέστη και δεν τραβάει καλά και απολύτως γραμμικά ο TFSI...
-
μια χαρα τραβαει το τερας , δεν καταλαβαινει τιποτα εκτος κι αν εχει καμια 40αρα+ ..
octavia εχω καιρο να οδηγησω εδω που τα λεμε τα skoda παντως αν και καλα αυτοκινητα παντα μου αφηναν ενα αρνητικο συναισθημα(κυριως λογω τιμονιου) ..
για να τελειωνω τα ασχετα.. οποιος δε βλεπει ουτε μια ομοιοτητα μεταξυ αδερφων μοντελων ειναι προκατειλημενος
(και ειμαι αντικειμενικος , δεν ειπα καλα λογια για το 500? )
-
μια χαρα τραβαει το τερας , δεν καταλαβαινει τιποτα εκτος κι αν εχει καμια 40αρα+ ..octavia εχω καιρο να οδηγησω εδω που τα λεμε τα skoda παντως αν και καλα αυτοκινητα παντα μου αφηναν ενα αρνητικο συναισθημα(κυριως λογω τιμονιου) ..
για να τελειωνω τα ασχετα.. οποιος δε βλεπει ουτε μια ομοιοτητα μεταξυ αδερφων μοντελων ειναι προκατειλημενος
(**και ειμαι αντικειμενικος **, δεν ειπα καλα λογια για το 500? )
Όπαααα....σβήσε τώρα σβήσε....
Δεν το είπα για πλάκα...είσαι ο καλύτερος από τους 'κακούς'!
Και αυτό σου έλειπε να πεις άσχημα λόγια για τον πύραυλο!! Έκανα 60 χιλιόμετρα σήμερα το πρωί από ΒΠ-Κέντρο και πίσω με 6,5λτ/100χλμ! Τι καταναλώσεις είναι αυτές?? Ονειρικες!!! Έχουν ξεχάσει τη φάτσα μου οι βενζινάδες!! -
εδω πανε να με βγαλουν κρυφοιταλο
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
μια χαρα τραβαει το τερας , δεν καταλαβαινει τιποτα εκτος κι αν εχει καμια 40αρα+ ..
octavia εχω καιρο να οδηγησω εδω που τα λεμε τα skoda παντως αν και καλα αυτοκινητα παντα μου αφηναν ενα αρνητικο συναισθημα(κυριως λογω τιμονιου) ..
(**και ειμαι αντικειμενικος **, δεν ειπα καλα λογια για το 500? )
Όπαααα....σβήσε τώρα σβήσε....
Δεν το είπα για πλάκα...είσαι ο καλύτερος από τους 'κακούς'!
Και αυτό σου έλειπε να πεις άσχημα λόγια για τον πύραυλο!! Έκανα 60 χιλιόμετρα σήμερα το πρωί από ΒΠ-Κέντρο και πίσω με 6,5λτ/100χλμ! Τι καταναλώσεις είναι αυτές?? Ονειρικες!!! Έχουν ξεχάσει τη φάτσα μου οι βενζινάδες!!καλα κ εγω σε διαδρομη απο αγ.δημητριο-βαρκιζα(λιμανακια)-αγιο δημητριο με το golf 6 tsi 122 ειχα καταναλωση 6,6 λιτρα κ με σχετικη κινηση στον δρομο!!!
-
0 122 κανει τρομερες καταναλωσεις σε ταξιδια γραφει και κατω απο 6
και μετα σου λενε υβριδικα
εδω που τα λεμε και ο 2λιτρος κανει τρομερες καταναλωσεις για τα αλογα του
-
εχω δει και 4,9 με 1600 χλμ στο οδομετρο σε διαδρομη απο το χωριο μου προς λευκαδα περιπου 30 χλμ.
-
7αρι dsg εχεις?
-
0 122 κανει τρομερες καταναλωσεις σε ταξιδια γραφει και κατω απο 6και μετα σου λενε υβριδικα
εδω που τα λεμε και ο 2λιτρος κανει τρομερες καταναλωσεις για τα αλογα του
Μμμμ ναι...ναι....15-16λτ με λίγα ζόρια στα 1800 κιλά...ντάξει δεν το λες και υπερευκαιρία...
Απλά εγώ οδηγώ πάντα στις ροπές και μια ταχύτητα κάτω, είτε μου δώσεις Αtos είτε Αtom (που θα σκοτωθώ αν συμβει ποτέ το τελευταίο) -
7αρι dsg εχεις?οχι manuaλ αλλα εχω συνηθισει να οδηγω με μια ταχυτητα πανω πχ 6η και 90 χλμ/ωρα βεβαια δν αν κανω καλο στον κινητηρα ετσι...
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
7αρι dsg εχεις?
οχι manuaλ αλλα εχω συνηθισει να οδηγω με μια ταχυτητα πανω πχ 6η και 90 χλμ/ωρα βεβαια δν αν κανω καλο στον κινητηρα ετσι...
δεν παθαινει τιποτα , προβλημα εχει αν πηγαινεις με πολυ χαμηλες (κατω απο 1500) πραγμα που θα καταλαβεις οταν θα αρχισει να τρεμει
5η και 6η ολη την ωρα , αντε καμια 4η οι υπολοιπες ειναι μονο για να επιταχυνουμε
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
7αρι dsg εχεις?
οχι manuaλ αλλα εχω συνηθισει να οδηγω με μια ταχυτητα πανω πχ 6η και 90 χλμ/ωρα βεβαια δν αν κανω καλο στον κινητηρα ετσι...
Αν χρειάζεται να κατεβάσεις ταχύτητα, θα σου βγάλει ένδειξη στην οθόνη....
Κάποια στιγμή σε μικρή κατηφόρα με 30km/h και χωρίς γκάζι, μου έβγαλε ένδειξη από 3η να κατεβάσω 2η.
-
Α έτσι βγάζουν τα Tsi 'αναπτήρες' σε θέματα κατανάλωσης?
Έτσι τα πάντα όλα, οικονομικά θεωρούνται/γίνονται.
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
@KonstantinosA
Tι έγινε στην αντιπροσωπεία?Καλησπερα aris07, πραγματι ο εγκεφαλος δεν εδειξε τιποτα. Ο τυπος ομως στην KARENTA το πιστεψε -του εδειξα και 2 βιντεο- οποτε εκανε κατι μετρησεις, τις εστειλε στην AUDI και αυτοι του προτειναν να κανει αναβαθμιση στον εγκεφαλο για το σασμαν. Μου ειπε να το δοκιμασω και βλεπουμε. Οπερ και εγενετο. Το δοκιμασα σημερα προς αεροδρομιο και μαντεψε... Τελος πια το ενοχλητικο σκαμπανεβασμα στις στροφες! Ετσι απλα.. Ελπιζω αυτη η γνωση να βοηθησει και ολοι γρηγορα να διορθωσουν το προβλημα και να χαρουν περισσοτερο το αυτοκινητο τους. Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που το εχουν ...συνηθισει και καποιοι αλλοι που ενω ειχαν προβλημα σκεφτοντουσαν αυξησεις στην ιπποδυναμη και λοιπες θεωριες ως λυση ενω θα μπορουσαν να κλεισουν ενα απλο ραντεβου με την αντιπροσωπεια... Καθεις με τις επιλογες του...
-
Ο χρήστης KonstantinosA έγραψε:
@KonstantinosA
Tι έγινε στην αντιπροσωπεία?Καλησπερα aris07, πραγματι ο εγκεφαλος δεν εδειξε τιποτα. Ο τυπος ομως στην KARENTA το πιστεψε -του εδειξα και 2 βιντεο- οποτε εκανε κατι μετρησεις, τις εστειλε στην AUDI και αυτοι του προτειναν να κανει αναβαθμιση στον εγκεφαλο για το σασμαν. Μου ειπε να το δοκιμασω και βλεπουμε. Οπερ και εγενετο. Το δοκιμασα σημερα προς αεροδρομιο και μαντεψε... Τελος πια το ενοχλητικο σκαμπανεβασμα στις στροφες! Ετσι απλα.. Ελπιζω αυτη η γνωση να βοηθησει και ολοι γρηγορα να διορθωσουν το προβλημα και να χαρουν περισσοτερο το αυτοκινητο τους. Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που το εχουν ...συνηθισει και καποιοι αλλοι που ενω ειχαν προβλημα σκεφτοντουσαν αυξησεις στην ιπποδυναμη και λοιπες θεωριες ως λυση ενω θα μπορουσαν να κλεισουν ενα απλο ραντεβου με την αντιπροσωπεια... Καθεις με τις επιλογες του...
Πάρα πολύ χρήσιμος..θα τους το διαβιβάσω..σ'ευχαριστώ πολύ
Κοίτα το pm σου -
@KonstantinosA
Σε ποια ΚΑΡΕΝΤΑ όλα αυτά γιατί αύριο πάω για λάδια των 10000χλμ? Αν μιλάμε για την καινούργια στο MALL να ξέρω ψάξω τον ίδιο άνθρωπο που στο έφτιαξε (ή έστω να τον βάλω να επικοινωνήσει με κάποιον συγκεκριμένο συνάδελφό του) ώστε να μην χρειάζεται να εξηγώ απτην αρχή.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
@KonstantinosA
Σε ποια ΚΑΡΕΝΤΑ όλα αυτά γιατί αύριο πάω για λάδια των 10000χλμ? Αν μιλάμε για την καινούργια στο MALL να ξέρω ψάξω τον ίδιο άνθρωπο που στο έφτιαξε (ή έστω να τον βάλω να επικοινωνήσει με κάποιον συγκεκριμένο συνάδελφό του) ώστε να μην χρειάζεται να εξηγώ απτην αρχή.
Πιστευω οτι αυτο ειναι το πιο σημαντικο πλεον!!!
-
@KonstantinosA
Αγαπητέ μου, εμείς που σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα είμαστε οι μειωψηφία των χειροκίνητων σασμάν. Και για εμάς δεν υπάρχει καμμία αναβάθμιση, ούτε διόρθωση.
Σήμερα γύρισα απο το service και το έχουν πολύ καλά υπόψιν τους το συγκεκριμένο πρόβλημα. Που μόνο πρόβλημα δεν είναι τελικά.
Αλλωστε εκτός του ότι δεν το καταλαβαίνω πια (είπαμε έχω χειροκίνητο και στο χειροκίνητο ΔΕΝ κανει σκαμπανέβασμα στροφών, απλά ένα μικρό κομπιασματάκι στο άνοιγμα, πιθανότατα απο το lag του τούρμπο στο συγκεκριμένο σημείο) έχει μειωθεί κατά πολύ, ύστερα απο δύο γρήγορες βόλτες στην Κυλλήνη, απο όπου και γύρισα εχτές το μεσημέρι.
Ο κινητήρας φαίνετε να ανοίγει ευκολότερα, είναι πολύ λιγότερο σφιχτός απο πριν και οι τρύπες πολύ λιγότερο αισθητές. Εχω 2647 χιλιόμετρα στο κοντέρ.
Φαντάζομαι η Audi θα βγάλει και για εμάς διόρθωση (απλά είναι πολύ δυσκολότερο να αλλάξεις την χαρτογράφιση του κινητήρα απο το να πατσάρεις το κιβώτιο, γιατί στο αυτόματο αυτό έκαναν, δεν διόρθωσαν τίποτε, απλά κάλυψαν την λακούβα να μην φαίνετε) αλλά θα περιμένω πρώτα τον κινητήρα να φτάσει σε επίπεδα 'κανονικής' λειτουργίας.Συνεχίζω πράγματι αγαπητέ, να πιστεύω, ότι η νέα χαρτογράφιση του κινητήρα, είναι η καλύτερη λύση, είτε αυτή γίνει στο μέλλον απο την μαμά Audi, είτε γίνει σε κάποια απο τις θυγατρικές σήμερα με την επακόλουθη αύξηση της ιπποδύναμης και φυσικά την εργοστασιακή εγγύηση. Θεωρώ την δεύτερη περίπτωση πολύ καλύτερη της πρώτης, μιας που η βελτίωση της απόδοσης του κινητήρα συνεπάγεται και βελτίωση της διαχείρησης του καυσίμου (αρα και οικονομία για τις ...νορμαλ ταχύτητες) και σωστώτερη λειτουργία του.
AUDI Q5