Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    K
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 9
    • Best 0
    • Groups 0

konstantinosa

@konstantinosa

0
    Profile views
    9
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

konstantinosa Unfollow Follow

Latest posts made by konstantinosa

• RE: AUDI Q5

[quote='aris07']Λοιπόν σχετικά με την αντλία αυτό που μου είπε ο τεχνικός σύμβουλος είναι οτι έπρεπε να αλλαχθεί γιατί ο εγκέφαλος την έβγαζε προβληματική..ο αρχιτεχνίτης απ'την άλλη μου είπε οτι την άλλαξε αυτός με δικιά του πρωτοβουλία για να είναι σίγουρος ως προς το θέμα του σκορτσαρίσματος.Πίστευε δηλαδή οτι το σκορτσάρισμα θα μπορούσε να ήταν και διακοπές απο την αντλία εκτός απο το update που έγινε για το σασμάν.Συμπέρασμα?ότι θέλει ο καθένας πιστεύει..

Οταν το δοκιμασεις σε ανοικτο δρομο πες μας αν βλεπεις επιπλεον βελτιωση. Με το update μονο τι αισθηση ειχες? Ειμαι περιεργος να μαθω αν η αλλαγη της αντλιας θα βοηθησει στην πληρη επιλυση του προβληματος . Ευχαριστω.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      K
      konstantinosa

[quote='aris07']Νεώτερα:
      Πήρα το αυτοκίνητο το μεσημέρι αλλά δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω λόγω έλλειψης χώρου στο δρόμο αλλά και χρόνου γιατί έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά..απ'ότι μου είπαν έγινε το update για το σασμάν και στη δοκιμή που έκανε ο μηχανικός δεν παρατήρησε κάτι ύποπτο..βέβαια και χθες που το δοκίμασε (πριν γίνει το update),δεν του το έκανε.
      Αυτό όμως που θέλω να προσέξετε όλοι όσοι έχετε το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι οτι ο συγκεκριμένος μηχανικός πρότεινε να αλλαχθεί και η αντλία υψηλής πίεσης?? για να είναι σίγουρος.Συμφώνησα και την παρήγγειλε,και όταν έρθει θα με πάρουν τηλ. για ραντεβού.Η διαδικασία αλλαγής είναι 5-10 λεπτά.Αυτά προς το παρόν.

ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ - Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ , ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ 20% ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ. ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ?

K
      konstantinosa

Ο χρήστης nmix έγραψε:

@KonstantinosA
      Tι έγινε στην αντιπροσωπεία?

Καλησπερα aris07, πραγματι ο εγκεφαλος δεν εδειξε τιποτα. Ο τυπος ομως στην KARENTA το πιστεψε -του εδειξα και 2 βιντεο- οποτε εκανε κατι μετρησεις, τις εστειλε στην AUDI και αυτοι του προτειναν να κανει αναβαθμιση στον εγκεφαλο για το σασμαν. Μου ειπε να το δοκιμασω και βλεπουμε. Οπερ και εγενετο. Το δοκιμασα σημερα προς αεροδρομιο και μαντεψε... Τελος πια το ενοχλητικο σκαμπανεβασμα στις στροφες! Ετσι απλα.. Ελπιζω αυτη η γνωση να βοηθησει και ολοι γρηγορα να διορθωσουν το προβλημα και να χαρουν περισσοτερο το αυτοκινητο τους. Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που το εχουν ...συνηθισει και καποιοι αλλοι που ενω ειχαν προβλημα σκεφτοντουσαν αυξησεις στην ιπποδυναμη και λοιπες θεωριες ως λυση ενω θα μπορουσαν να κλεισουν ενα απλο ραντεβου με την αντιπροσωπεια... Καθεις με τις επιλογες του...

Σε ποια ΚΑΡΕΝΤΑ όλα αυτά γιατί αύριο πάω για λάδια των 10000χλμ? Αν μιλάμε για την καινούργια στο MALL να ξέρω ψάξω τον ίδιο άνθρωπο που στο έφτιαξε (ή έστω να τον βάλω να επικοινωνήσει με κάποιον συγκεκριμένο συνάδελφό του) ώστε να μην χρειάζεται να εξηγώ απτην αρχή.

Πιστευω οτι αυτο ειναι το πιο σημαντικο πλεον!!!

KARENTA Βουλιαγμενης. Aris07 εχεις PM

K
      konstantinosa

Ο χρήστης aris07 έγραψε:
      @KonstantinosA
      Tι έγινε στην αντιπροσωπεία?

Καλησπερα aris07, πραγματι ο εγκεφαλος  δεν εδειξε τιποτα. Ο τυπος ομως στην KARENTA το πιστεψε -του εδειξα και 2 βιντεο- οποτε εκανε κατι μετρησεις, τις εστειλε στην AUDI και αυτοι του προτειναν να κανει αναβαθμιση στον εγκεφαλο για το σασμαν. Μου ειπε να το δοκιμασω και βλεπουμε. Οπερ και εγενετο. Το δοκιμασα σημερα προς αεροδρομιο και μαντεψε... Τελος πια το ενοχλητικο σκαμπανεβασμα στις στροφες! Ετσι απλα.. Ελπιζω αυτη η γνωση να βοηθησει και ολοι γρηγορα να διορθωσουν το προβλημα και να χαρουν περισσοτερο το αυτοκινητο τους. Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που το εχουν ...συνηθισει     και καποιοι αλλοι που ενω ειχαν προβλημα σκεφτοντουσαν αυξησεις στην ιπποδυναμη   και λοιπες θεωριες ως λυση ενω θα μπορουσαν να κλεισουν ενα απλο ραντεβου με την αντιπροσωπεια...    Καθεις με τις επιλογες του...
      K
      konstantinosa

Ο χρήστης aris07 έγραψε:
      Αν έχουν σύνδεση internet δεν χρειάζεται να κουβαλάς βίντεο
      http://www.youtube.com/watch?v=eEBVG93m ... re=related

Αυτο εχω αλλα βρηκα και αλλο με διαφορετικες ταχυτητες.
      http://www.youtube.com/watch?v=-xXsyVOA ... re=related

K
      konstantinosa

Ο χρήστης aris07 έγραψε:
      Πιστεύω οτι κατάλαβα καλά το σκεπτικό σου αλλά θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω..δεν μπορεί το συγκεκριμένο μοτέρ να έχει 'καμπύλες' ροπής και στις 2.500 και στις 3.200 και σε ΟΛΕΣ τις ενδιάμεσες στροφές.Εξάλλου είναι πολύ ενοχλητικό στο ταξίδι (εγω κάνω αρκετά).Στην ουσία το κάνει σε ΟΛΕΣ τις ταχύτητες μεταξύ 120-165..μα αυτές είναι οι ταχύτητες ταξιδιού,δεν μπορώ να ταξιδεύω με 200 ή με 100 σταθερά για να μην ενοχλούμαι και δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να το συνηθίσω.Τσπ εχω ραντεβού μεθαύριο για να το δουν,μετά θα ενημερώσω αν και όπως μου είπαν στο τηλέφωνο δεν το έχουν ξαναδεί το συγκεκριμένο πρόβλημα

Συμφωνω με τις αποψεις του aris07 για τις καμπυλες. Ειναι πραγματι πολυ ενοχλητικο στο ταξιδι και αναγκαζεσαι να αλλαξεις ρυθμο. Εχω κι εγω ραντεβου την Πεμπτη στη Βουλιαγμενης. Και εμενα μου ειπαν οτι δεν το εχουν ξανακουσει, γι αυτο λεω να τους παω κι ενα video για να πειστουν.

K
      konstantinosa

Ο χρήστης nkarama έγραψε:

Μετά απο 3.100 χιλ. διαπιστώνω οτι το 'σκαμπανέβασμα' των στροφών με σταθερή ταχύτητα γίνεται πιο συχνά απ'ότι στην αρχή..και μάλλον το κάνει και σε πιο ανεβασμένες στροφές,τουλάχιστον μέχρι και 3.200 σ.α.λ. που το πήγα συνεχίζει...όσο το παρατηρώ εχω την εντύπωση οτι προσπαθεί να αλλάξει ταχύτητα.Σίγουρα πάντως είναι θέμα stronic και οχι μηχανικό.
      Κατά τα άλλα το αμαξάκι είναι απλά υπέροχο!!!όσο το οδηγώ τόσο αποκαλύπτονται οι χάρες του

Δεν είναι θέμα κιβωτίου. Στο φάσμα απο 2500 μέχρι 3200 έχει ανωμαλίες, αλλά κυρίως στις 2700 και 3200 έχει κάτι λακουβάρες ο κινητήρας. Ακόμα και στο χειροκίνητο σε ομαλή επιτάχυνση όταν περνάς απο τις συγκεκριμένες στροφές νιώθεις ότι κάτι σε κρατάει. Το αυτόματο για να κρατήσει σταθερή την ταχύτητα αναγκάζετε να πατινάρει οπότε το φαινόμενο είναι εντονότερο.
      Εγώ το έχω ήδη συνηθίσει και δεν το καταλαβαίνω καθόλου.... στην αρχή μόνο μου φάνηκε περίεργο. Παρόλα αυτά θα τους το πάω την Δευτέρα να το κοιτάξουν αν και η λύση είναι απλή. Προγραμματάκι και 50 αλογατάκια παραπάνω και βελτίωση της καμπύλης. Και όλα λύνονται!

ΚΥΡΙΕ NKARAMA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ... ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ...ΕΛΕΟΣ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Q5 ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...

K
      konstantinosa

ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

K
      konstantinosa

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM, ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΙ ΕΓΩ -ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ- ΕΝΟΣ Q5 2.0Τ S-TRONIC. ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛA ΕΡΩΤΗΜΑTA ΤΟΥ FORUM... 1. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 10.8 LT/100 KM -ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ 120 ΜΕ 140 KM/Ω KAI ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ (2500 KM ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ). KAI 2. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΜΙΑ SDHC ΚΑΡΤΑ 4 GB . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΟ CRUISE CONTROL Η ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ.ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ LINK http://car-q.com/Video-Audi-Q5-2-0TFSi- ... 53695.html. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ SERVICE? ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ? ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

K
      konstantinosa
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ