-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι αλλά θα σου φάει ένα κάρο λεφτά σε τεκμαρτά... (70000 ευρω)Αυτο ειναι μια πικρη αληθεια...
-
3000cc κυβικά είναι 70000 τεκμήριο με τα νέα μέτρα?
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ασχετο....http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/3 ... q5abt1.jpg' target='_blank
http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/3 ... /q5abt.jpg' target='_blank
Χωμάτινο πακέτο?
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
ναι αλλά θα σου φάει ένα κάρο λεφτά σε τεκμαρτά... (70000 ευρω)
Αυτο ειναι μια πικρη αληθεια...
Τουλάχιστον σύμφωνα με τις τελευταιες δηλώσεις Αλογοσκουφη δεν θα εχουν καμια σχεση με τα παλια τεκμήρια -- θα εχουν σαν βαση υπολογισμού το ετησιο κοστος χρήσης.Απ'οτι έγραψαν ακομη και αντιπολιτευόμενες εφημερίδες το μεγιστο ποσό που παίζει (ακόμη και για πανω απο 4000 κ.εκ.) δεν ξεπερνά τα 6000 ετησιως ... (Φαινεται το κράξιμο που ριξαμε έπιασε τοπο..).
Επίσημες ανακοινωσεις μαλλον τον Νοέμβριο. -
Δεν νομίζω ότι άλλαξε/θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό με τα τεκμήρια.
Πάντως το GLK μου φαίνεται σε ανώτερη κλάση από το Q5
Κάτι σαν ότι η C είναι καλύτερη από το Α4, για όσους συμφωνούν βέβαια. -
εγώ πάλι νομίζω οτι είναι ακριβώς στην ίδια κλάση απλά το ελληνικό φορολογικό σύστημα δίνει αυτή τη διαφορά τιμής.
(και ναι η C μου φαίνεται λίγο καλύτερη απο το Α4)
η σύγκριση πιστεύω θα είναι δικαιότερη όταν βγει ο μικρότερος βενζινοκινητήρας για την GLK -
Ο χρήστης Dimitris Gr. έγραψε:
Τα 4300 της διαφοράς δεν προκαλουν τοση αισθηση για την κατηγορια τιμης που ανηκουν τα δυο μοντελα..Κάλλιστα θα μπορουσε να αλλάξει αν αρχισουμε και μετραμε επιπεδα εξοπλισμού και κοστος αξεσσουαρ..Αντε πάλι....!! 7300 είναι η διαφορά τους...!!! Αλλα στην τελική......
...............η σύγκριση πιστεύω θα είναι δικαιότερη όταν βγει ο μικρότερος βενζινοκινητήρας για την GLK
-
Παντοτε συγκρινουμε κατα το δυνατον μοντελα με παρομοια χαρακτηριστικα και εξοπλισμο. Η διαφορα τους λοιπον στις βασικες αυτόματες εκδοσεις (μιας και η GLK μονο ετσι βγαινει) ειναι 50700- 46500=4200..
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
3000cc κυβικά είναι 70000 τεκμήριο με τα νέα μέτρα?Δεν είπα ποτε τεκμήριο.
ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΠΑ. Που ειναι 70.000 ευρώ -
Τα 70000 πως βγαινουν? Τεκμαρτο αν δεν κανω λαθος ειναι το ποσο που δαπανησες για την αγορα και πρεπει να το δικαιολογησεις, ετσι δεν ειναι?
-
ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ επικαλεστείς ότι αποθήκευσες στην τράπεζα το΄έτος που πέρασε. Αρα δεν εχεις πλεόν καταθέσεις. καθώς τα 70000 τα δίνεις θεωριτικά στην συντήρηση. Ειναι στις τελευταίες σελίδες από το βιβλιαράκι της εφορίας
viewtopic.php?f=5&t=17262&hilit=%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%8C
-
τα 70 000 πως προκύπτουν ακριβώς? 50700 άντε 55000 για αγορά. τα άλλα 15κ?
sorry αλλά δεν το έχω ψάξει διεξοδικά το φορολογικό -
δεν έχει λογική. Ειναι μία μαλακία που εχει ξεμείνει από παλιά
2000 20.000
2400 40.000
3000 70.000 έξοδα που δεν αποθηκεύεις από το εισόδημα σου. -
Πραγματικά 'πολυπλοκη' (λόγω ηλιθιότητος της σχεδίασης) η ιστορία με τα τεκμήρια, αλλά παρ' όλα αυτά δεν νομίζω ότι πρέπει να μας επηρρεάζουν στην τελική μας κρίση.
Καλώς η κακώς το αυτοκίνητο που αγοράζουμε, γίνεται μέρος της ζωής μας και το διαλέγουμε και με την καρδιά...
(όχι για όλους αλλά νομίζω για πολλούς)Αν δηλαδή μ' αρέσει εμένα π.χ. το μαύρο χρώμα, δεν θα πω 'α δε το παίρνω γιατί λερώνεται'.
Αν ένα αυτοκίνητο έχει 10.2λ/100χλμ και το άλλο 12.6 δεν θα πω 'α θα πάρω αυτό που δεν μ' αρέσει και τόσο γιατι καίει 1.4λ ή 2 ευρώ στα 100 χλμ λιγότερο)
κ.ο.κ. -
δε μιλάμε για τεκμήρια. Μιλάμε για κάτι άλλο αρκετά διαφορετικό και αρκετά κακό αν έχεις σκοπό να πάρεις πχ ένα σπιτι σε 5 χρόνια.
viewtopic.php?f=5&t=17262&hilit=%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%8C
-
coyote δεν ξέρουμε αν θα παραμείνει αυτό... Οχι βέβαια πως μπορούμε πλέον να έχουμε εμπιστοσύνη στο Ελληνικό 'κράτος'
-
ακομη και αν καταργηθει δε νομιζω οτι θα εχει αναδρομικη ισχυ.
-
Ο χρήστης Maskaras2008 έγραψε:
Καλώς η κακώς το αυτοκίνητο που αγοράζουμε, γίνεται μέρος της ζωής μας και το διαλέγουμε και με την καρδιά...
(όχι για όλους αλλά νομίζω για πολλούς)Αν δηλαδή μ' αρέσει εμένα π.χ. το μαύρο χρώμα, δεν θα πω 'α δε το παίρνω γιατί λερώνεται'.
Αν ένα αυτοκίνητο έχει 10.2λ/100χλμ και το άλλο 12.6 δεν θα πω 'α θα πάρω αυτό που δεν μ' αρέσει και τόσο γιατι καίει 1.4λ ή 2 ευρώ στα 100 χλμ λιγότερο)
κ.ο.κ.Maskaras +10 . Πολύ ωραία ειπωμένο! Κι αν το κάνουν περισσότεροι ίσως η ζωή αλλά και η αγορά του αυτοκινήτου να ήταν λιγότερο κατευθυνόμενη κι ελεγχόμενη από το μάρκετιγκ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
coyote δεν ξέρουμε αν θα παραμείνει αυτό... Οχι βέβαια πως μπορούμε πλέον να έχουμε εμπιστοσύνη στο Ελληνικό 'κράτος'δεν υπάρχει περίπτωση να καταργηθει. Δεν εχουν λόγο να το κόψουν
-
ρε παιδιά λέτε να βγει και με 1,8Τ?
όλοι λένε οτο όχι και είναι και θέμα στάτους κλπ αλλά με τις μέρες που έρχονται για την αυτοκινητοβιομηχανία και το προηγούμενο του ΤΤ έχω αρχίσει να έχω υποψίες.
AUDI Q5