-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θελω να ρωτησω αν το εχει βαλει κανεις στην αμουδια. Εγω ειχα μια ασχημη εμπειρια. Με απογοητευσε!!!!!!!
Για πε
Λάστιχα?
Dynamic? - Comfort?Τελικα το βαλαμε με τον αρχιμηχανικο στην αμμο και το αυτοκινητο ηταν super!!!!!!!!!.Aρα μάλον λαθος χειρισμος.(Πρωτη μου φορα σε αμμο )
Υπάρχει τεράστια διαφορά από άμμο σε άμμο! Μην ενθουσιάζεσαι άδικα και έχεις τα δικά μου...δηλ τρακτέρ να σε μαζεύει!
Με τι αυτοκινητο?
-
Ο χρήστης alap έγραψε:
Θελω να ρωτησω αν το εχει βαλει κανεις στην αμουδια. Εγω ειχα μια ασχημη εμπειρια. Με απογοητευσε!!!!!!!
Για πε
Λάστιχα?
Dynamic? - Comfort?Τελικα το βαλαμε με τον αρχιμηχανικο στην αμμο και το αυτοκινητο ηταν super!!!!!!!!!.Aρα μάλον λαθος χειρισμος.(Πρωτη μου φορα σε αμμο )
Υπάρχει τεράστια διαφορά από άμμο σε άμμο! Μην ενθουσιάζεσαι άδικα και έχεις τα δικά μου...δηλ τρακτέρ να σε μαζεύει!
Με τι αυτοκινητο?
Q5 προφανώς!
-
εγω πιστευω οτι ειναι θεμα ελαστικων, με καταλληλα ελαστικα και δικινητα πανε σχεδον παντου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω πιστευω οτι ειναι θεμα ελαστικων, με καταλληλα ελαστικα και δικινητα πανε σχεδον παντουΕεε καλά αυτό εννοείται! Με τα Diamaris 4χ4 που έχω στο Land Rover δεν παίζει πρόβλημα...με τα Dueler Sport όμως δεν πάμε πουθενά! Αλλά και πάλι οι offroad δυνατότητες του αυτοκινήτου είναι πολύ περιορισμένες.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
εγω πιστευω οτι ειναι θεμα ελαστικων, με καταλληλα ελαστικα και δικινητα πανε σχεδον παντου
Εεε καλά αυτό εννοείται! Με τα Diamaris 4χ4 που έχω στο Land Rover δεν παίζει πρόβλημα...με τα Dueler Sport όμως δεν πάμε πουθενά! Αλλά και πάλι οι offroad δυνατότητες του αυτοκινήτου είναι πολύ περιορισμένες.
νταξει συγκρινεις και συ land rover με υπερυψωμενο Α4...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εεε καλά αυτό εννοείται! Με τα Diamaris 4χ4 που έχω στο Land Rover δεν παίζει πρόβλημα...με τα Dueler Sport όμως δεν πάμε πουθενά! Αλλά και πάλι οι offroad δυνατότητες του αυτοκινήτου είναι πολύ περιορισμένες.
νταξει συγκρινεις και συ land rover με υπερυψωμενο Α4...
Μαχαιριά στην καρδιά....
Α ρε πατέραααα... -
τωρα πες λεπτομερειες στο θρεντ της brera για τη brera σου
viewtopic.php?f=15&t=8882&start=3075 -
Μετά απο 3.100 χιλ. διαπιστώνω οτι το 'σκαμπανέβασμα' των στροφών με σταθερή ταχύτητα γίνεται πιο συχνά απ'ότι στην αρχή..και μάλλον το κάνει και σε πιο ανεβασμένες στροφές,τουλάχιστον μέχρι και 3.200 σ.α.λ. που το πήγα συνεχίζει...όσο το παρατηρώ εχω την εντύπωση οτι προσπαθεί να αλλάξει ταχύτητα.Σίγουρα πάντως είναι θέμα stronic και οχι μηχανικό.
Κατά τα άλλα το αμαξάκι είναι απλά υπέροχο!!!όσο το οδηγώ τόσο αποκαλύπτονται οι χάρες του -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Μετά απο 3.100 χιλ. διαπιστώνω οτι το 'σκαμπανέβασμα' των στροφών με σταθερή ταχύτητα γίνεται πιο συχνά απ'ότι στην αρχή..και μάλλον το κάνει και σε πιο ανεβασμένες στροφές,τουλάχιστον μέχρι και 3.200 σ.α.λ. που το πήγα συνεχίζει...όσο το παρατηρώ εχω την εντύπωση οτι προσπαθεί να αλλάξει ταχύτητα.Σίγουρα πάντως είναι θέμα stronic και οχι μηχανικό.
Κατά τα άλλα το αμαξάκι είναι απλά υπέροχο!!!όσο το οδηγώ τόσο αποκαλύπτονται οι χάρες τουΔεν είναι θέμα κιβωτίου. Στο φάσμα απο 2500 μέχρι 3200 έχει ανωμαλίες, αλλά κυρίως στις 2700 και 3200 έχει κάτι λακουβάρες ο κινητήρας. Ακόμα και στο χειροκίνητο σε ομαλή επιτάχυνση όταν περνάς απο τις συγκεκριμένες στροφές νιώθεις ότι κάτι σε κρατάει. Το αυτόματο για να κρατήσει σταθερή την ταχύτητα αναγκάζετε να πατινάρει οπότε το φαινόμενο είναι εντονότερο.
Εγώ το έχω ήδη συνηθίσει και δεν το καταλαβαίνω καθόλου.... στην αρχή μόνο μου φάνηκε περίεργο. Παρόλα αυτά θα τους το πάω την Δευτέρα να το κοιτάξουν αν και η λύση είναι απλή. Προγραμματάκι και 50 αλογατάκια παραπάνω και βελτίωση της καμπύλης. Και όλα λύνονται! -
Ο χρήστης nkarama έγραψε:
Κατά τα άλλα το αμαξάκι είναι απλά υπέροχο!!!όσο το οδηγώ τόσο αποκαλύπτονται οι χάρες τουΔεν είναι θέμα κιβωτίου. Στο φάσμα απο 2500 μέχρι 3200 έχει ανωμαλίες, αλλά κυρίως στις 2700 και 3200 έχει κάτι λακουβάρες ο κινητήρας. Ακόμα και στο χειροκίνητο σε ομαλή επιτάχυνση όταν περνάς απο τις συγκεκριμένες στροφές νιώθεις ότι κάτι σε κρατάει. Το αυτόματο για να κρατήσει σταθερή την ταχύτητα αναγκάζετε να πατινάρει οπότε το φαινόμενο είναι εντονότερο.
Εγώ το έχω ήδη συνηθίσει και δεν το καταλαβαίνω καθόλου.... στην αρχή μόνο μου φάνηκε περίεργο. Παρόλα αυτά θα τους το πάω την Δευτέρα να το κοιτάξουν αν και η λύση είναι απλή. Προγραμματάκι και 50 αλογατάκια παραπάνω και βελτίωση της καμπύλης. Και όλα λύνονται!ΚΥΡΙΕ NKARAMA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ... ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ...ΕΛΕΟΣ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Q5 ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...
-
Ο χρήστης KonstantinosA έγραψε:
Εγώ το έχω ήδη συνηθίσει και δεν το καταλαβαίνω καθόλου.... στην αρχή μόνο μου φάνηκε περίεργο. Παρόλα αυτά θα τους το πάω την Δευτέρα να το κοιτάξουν αν και η λύση είναι απλή. Προγραμματάκι και 50 αλογατάκια παραπάνω και βελτίωση της καμπύλης. Και όλα λύνονται!ΚΥΡΙΕ NKARAMA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ... ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ...ΕΛΕΟΣ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Q5 ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...
Αυτό δεν ισχύει για κανένα απολύτως λόγο! Κανένα αυτοκίνητο δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την αξιοπιστία. Το γεγονός ότι έχουμε πληρώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για ένα αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι έχουμε αγοράσει αξιοπιστία!!! Άλλα πράγματα έχουμε αγοράσει (s-tronic, 35 κιλά ροπής κτλ)!
-
Δεν είναι θέμα κιβωτίου. Στο φάσμα απο 2500 μέχρι 3200 έχει ανωμαλίες, αλλά κυρίως στις 2700 και 3200 έχει κάτι λακουβάρες ο κινητήρας. Ακόμα και στο χειροκίνητο σε ομαλή επιτάχυνση όταν περνάς απο τις συγκεκριμένες στροφές νιώθεις ότι κάτι σε κρατάει. Το αυτόματο για να κρατήσει σταθερή την ταχύτητα αναγκάζετε να πατινάρει οπότε το φαινόμενο είναι εντονότερο.
ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ 3/09 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
-
Ο χρήστης KonstantinosA έγραψε:
ΚΥΡΙΕ NKARAMA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ... ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ...ΕΛΕΟΣ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Q5 ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...
Δεν είναι ούτε θέμα κινητήρα, ούτε αξιοπιστίας, ούτε τίποτε απο αυτά. Απλά θέμα καμπύλης απόκρισης είναι. Η χαρτογράφηση για διάφορους λόγους είναι έτσι. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν η Audi οταν χαρτογράφησε έτσι τον κινητήρα.
Φαντάζομαι ότι είναι και αυτό απο τα παιδικά προβλήματα ενός νέου μοντέλου.
Η δε, 'επισκευή' του είναι κάτι παραπάνω απο απλή. Οταν η Audi καταλάβει το πρόβλημα (που θα το καταλάβει γιατί υπάρχει σε ολα τα Q5 απο ότι διαβάζω και σε φόρουμ του εξωτερικού) θα βγάλει μια καινούργια χαρτογράφηση, θα κάνουν ένα update στο συνεργείο και έτοιμος. Ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Δεν μίλησε κανείς ούτε για πρόβλημα στον κινητήρα, ούτε σε κανένα άλλο μέρος του αυτοκινήτου.Το software για αυτό το λόγο υπάρχει. Για να γίνετε εύκολα η αντικατασταση/διορθώσεις που απαιτούνται εκ των υστέρων....
Χαλαρώστε και απολάυστε. Εμένα πάντως δεν μου στερεί καθόλου την απόλαυση. Αλλωστε με μια ποιο 'καλή' επιτάχυνση, με αρκετό γκάζι, απλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μόνο σε πολύ 'απαλές' επιταχύνσεις, απο αυτές που είσαι στο όριο οικονομίας-επιτάχυνσης (για τους διακονοιάριδες σαν και εμένα) το καταλαβαίνεις. 'Η αν σκοπίμως κρατάς σταθερά τις στροφές σε αυτό το σημείο.
Για πρόσεξέ το καλύτερα. Εφόσον το κάνει στο δικό μου, που είναι κατασκευής 22ης εβδομάδας του 09, το δικό σου που είναι παλαιότερο θα το κάνει. Πήγαινε πάνω στις 2500 με 2600 περίπου και κράτα το εκεί.
-
Πιστεύω οτι κατάλαβα καλά το σκεπτικό σου αλλά θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω..δεν μπορεί το συγκεκριμένο μοτέρ να έχει 'καμπύλες' ροπής και στις 2.500 και στις 3.200 και σε ΟΛΕΣ τις ενδιάμεσες στροφές.Εξάλλου είναι πολύ ενοχλητικό στο ταξίδι (εγω κάνω αρκετά).Στην ουσία το κάνει σε ΟΛΕΣ τις ταχύτητες μεταξύ 120-165..μα αυτές είναι οι ταχύτητες ταξιδιού,δεν μπορώ να ταξιδεύω με 200 ή με 100 σταθερά για να μην ενοχλούμαι και δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να το συνηθίσω.Τσπ εχω ραντεβού μεθαύριο για να το δουν,μετά θα ενημερώσω αν και όπως μου είπαν στο τηλέφωνο δεν το έχουν ξαναδεί το συγκεκριμένο πρόβλημα
-
Ο χρήστης nkarama έγραψε:
ΚΥΡΙΕ NKARAMA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ... ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ...ΕΛΕΟΣ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Q5 ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...
Δεν είναι ούτε θέμα κινητήρα, ούτε αξιοπιστίας, ούτε τίποτε απο αυτά. Απλά θέμα καμπύλης απόκρισης είναι. Η χαρτογράφηση για διάφορους λόγους είναι έτσι. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν η Audi οταν χαρτογράφησε έτσι τον κινητήρα.
Φαντάζομαι ότι είναι και αυτό απο τα παιδικά προβλήματα ενός νέου μοντέλου.
Η δε, 'επισκευή' του είναι κάτι παραπάνω απο απλή. Οταν η Audi καταλάβει το πρόβλημα (που θα το καταλάβει γιατί υπάρχει σε ολα τα Q5 απο ότι διαβάζω και σε φόρουμ του εξωτερικού) θα βγάλει μια καινούργια χαρτογράφηση, θα κάνουν ένα update στο συνεργείο και έτοιμος. Ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Δεν μίλησε κανείς ούτε για πρόβλημα στον κινητήρα, ούτε σε κανένα άλλο μέρος του αυτοκινήτου.Το software για αυτό το λόγο υπάρχει. Για να γίνετε εύκολα η αντικατασταση/διορθώσεις που απαιτούνται εκ των υστέρων....
Χαλαρώστε και απολάυστε. Εμένα πάντως δεν μου στερεί καθόλου την απόλαυση. Αλλωστε με μια ποιο 'καλή' επιτάχυνση, με αρκετό γκάζι, απλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μόνο σε πολύ 'απαλές' επιταχύνσεις, απο αυτές που είσαι στο όριο οικονομίας-επιτάχυνσης (για τους διακονοιάριδες σαν και εμένα) το καταλαβαίνεις. 'Η αν σκοπίμως κρατάς σταθερά τις στροφές σε αυτό το σημείο.
Για πρόσεξέ το καλύτερα. Εφόσον το κάνει στο δικό μου, που είναι κατασκευής 22ης εβδομάδας του 09, το δικό σου που είναι παλαιότερο θα το κάνει. Πήγαινε πάνω στις 2500 με 2600 περίπου και κράτα το εκεί.
Είναι φανερά θέμα software! Eίτε κιβωτίου είτε γενικότερα χαρτογράφησης. Πάντως δεν υπάρχουν δικαιολογίες νεότητας όταν είσαι Audi και βάζεις τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια σε 319 διαφορτεικά μοντέλα. Πάντως υποψιάζομαι ότι στις στροφές που συμβαίνει είναι το pick της ροπής και προφανώς πήγαν να κανουν μια ρύθμιση πιο ομαλής απόδοσής της για λόγους οικονομίας και χαμυλών ρύπων...Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό....
-
ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ 3/09 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.[/quote]
Για πρόσεξέ το καλύτερα. Εφόσον το κάνει στο δικό μου, που είναι κατασκευής 22ης εβδομάδας του 09, το δικό σου που είναι παλαιότερο θα το κάνει. Πήγαινε πάνω στις 2500 με 2600 περίπου και κράτα το εκεί.[/quote]
ΘΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ
-
vagour, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς Ελληνικούς χαρακτήρες, όπως άλλωστε επιβάλλει και ο κανονισμός. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
vagour, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς Ελληνικούς χαρακτήρες, όπως άλλωστε επιβάλλει και ο κανονισμός. Ευχαριστώ.οκ.
-
Ο χρήστης vagour έγραψε:
ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ 3/09 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Για πρόσεξέ το καλύτερα. Εφόσον το κάνει στο δικό μου, που είναι κατασκευής 22ης εβδομάδας του 09, το δικό σου που είναι παλαιότερο θα το κάνει. Πήγαινε πάνω στις 2500 με 2600 περίπου και κράτα το εκεί.[/quote]
ΘΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ[/quote]
Aποκλείεται να το έχεις και να μην το έχεις δει μέχρι τώρα..εκτός αν κινείσαι μόνιμα μέσα σε πόλη με ταχύτητες μέχρι 100..σε περίπτωση που το αυτοκίνητο βγει Ε.Ο. ή επαρχιακή και το πρόβλημα υπάρχει θα το καταλάβαινες αμέσως.Δε θέλει ούτε γνώσεις ούτε καν ιδιαίτερη προσπάθεια
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Πιστεύω οτι κατάλαβα καλά το σκεπτικό σου αλλά θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω..δεν μπορεί το συγκεκριμένο μοτέρ να έχει 'καμπύλες' ροπής και στις 2.500 και στις 3.200 και σε ΟΛΕΣ τις ενδιάμεσες στροφές.Εξάλλου είναι πολύ ενοχλητικό στο ταξίδι (εγω κάνω αρκετά).Στην ουσία το κάνει σε ΟΛΕΣ τις ταχύτητες μεταξύ 120-165..μα αυτές είναι οι ταχύτητες ταξιδιού,δεν μπορώ να ταξιδεύω με 200 ή με 100 σταθερά για να μην ενοχλούμαι και δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να το συνηθίσω.Τσπ εχω ραντεβού μεθαύριο για να το δουν,μετά θα ενημερώσω αν και όπως μου είπαν στο τηλέφωνο δεν το έχουν ξαναδεί το συγκεκριμένο πρόβλημαΣυμφωνω με τις αποψεις του aris07 για τις καμπυλες. Ειναι πραγματι πολυ ενοχλητικο στο ταξιδι και αναγκαζεσαι να αλλαξεις ρυθμο. Εχω κι εγω ραντεβου την Πεμπτη στη Βουλιαγμενης. Και εμενα μου ειπαν οτι δεν το εχουν ξανακουσει, γι αυτο λεω να τους παω κι ενα video για να πειστουν.
AUDI Q5