-
Ο χρήστης KonstantinosA έγραψε:
γι αυτο λεω να τους παω κι ενα video για να πειστουν.Αν μπορείς, καλό θα είναι...μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και δεν το κάνει εκείνη τη φορά που θα πας...
(μου έχει τύχει να κάνει κοψίματα το αμάξι όλη τη μέρα με οποιεσδήποτε συνθήκες και όταν πήγα εκεί δεν το έκανε και ο εγκέφαλος δεν είχε καταγράψει τίποτα ) -
Ο κόσμος το'χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι... θα'πρεπε ίσως να τους παραπέμψουμε στο youtube και να μην κάνουμε καν τον κόπο να πάμε μέχρι εκεί..αλλά έτσι δυστυχώς δεν βγαίνει άκρη..οπότε θα τις χάσουμε τις 2 ωρίτσες αναγκαστικά
-
Αν έχουν σύνδεση internet δεν χρειάζεται να κουβαλάς βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=eEBVG93m ... re=related -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
γι αυτο λεω να τους παω κι ενα video για να πειστουν.
Αν μπορείς, καλό θα είναι...μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και δεν το κάνει εκείνη τη φορά που θα πας...
(μου έχει τύχει να κάνει κοψίματα το αμάξι όλη τη μέρα με οποιεσδήποτε συνθήκες και όταν πήγα εκεί δεν το έκανε και ο εγκέφαλος δεν είχε καταγράψει τίποτα )Έτοιμος!! Και με μουσική υπόκρουση Dream Theater!!
Εdit: Damn!! Με προλάβανε στο ίδιο μου το βίντεο!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
γι αυτο λεω να τους παω κι ενα video για να πειστουν.
Αν μπορείς, καλό θα είναι...μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και δεν το κάνει εκείνη τη φορά που θα πας...
(μου έχει τύχει να κάνει κοψίματα το αμάξι όλη τη μέρα με οποιεσδήποτε συνθήκες και όταν πήγα εκεί δεν το έκανε και ο εγκέφαλος δεν είχε καταγράψει τίποτα )Έτοιμος!! Και με μουσική υπόκρουση Dream Theater!!
Εdit: Damn!! Με προλάβανε στο ίδιο μου το βίντεο!!
Για να πω την αλήθεια άλλο ήθελα να ποστάρω αλλά εκείνη την στιγμή δεν μου άνοιγε οπότε την πλήρωσες εσυ..πολύ χρήσιμο πάντως
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είναι φανερά θέμα software! Eίτε κιβωτίου είτε γενικότερα χαρτογράφησης. Πάντως δεν υπάρχουν δικαιολογίες νεότητας όταν είσαι Audi και βάζεις τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια σε 319 διαφορτεικά μοντέλα. Πάντως υποψιάζομαι ότι στις στροφές που συμβαίνει είναι το pick της ροπής και προφανώς πήγαν να κανουν μια ρύθμιση πιο ομαλής απόδοσής της για λόγους οικονομίας και χαμυλών ρύπων...Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό....
Και πολύ σωστά πιστεύω ότι λες...
Είνια συνηθισμένα τα κόλπα των Γερμανών (αλλά και των Ιαπώνων) στο πως θα κοροϊδέψουν τα όργανα μέτρησης (ρύπων/θορύβου/κτλ) για να πάρουν τις πιστοποιήσεις....
Στις μοτοσυκλέτες γίνετε πολλάαααα χρόνια τώρα....Πάντως δεν ξέρω αν η Audi έχει ξαναβάλει 2λιτρο σε αυτοκίνητο τέτοιου βάρους. Ακόμα και αν έχει ξαναβάλει πάντως, η χαρτογράφηση διαφέρει ανάλογα με το τι θες να πάρεις απο τον κινητήρα και πως θέλεις να κινηθεί το αυτοκίνητο. Γιαυτό και διαφορετική είναι για το Q5 και διαφορετική για το A5...
Αρα δικαιολογίες νεότητας έχουμε... όσον αφορούν το software... (ασε που το πιθανότερο είναι αυτό που λες.... κόλπο για τα καύσιμα/θόρυβο) -
[/color]Aποκλείεται να το έχεις και να μην το έχεις δει μέχρι τώρα..εκτός αν κινείσαι μόνιμα μέσα σε πόλη με ταχύτητες μέχρι 100..σε περίπτωση που το αυτοκίνητο βγει Ε.Ο. ή επαρχιακή και το πρόβλημα υπάρχει θα το καταλάβαινες αμέσως.Δε θέλει ούτε γνώσεις ούτε καν ιδιαίτερη προσπάθεια[/quote]
το τσέκαρα χθες και σημερα πρωι στην ε.ο αλλα δεν παρουσιαζει το παραμικρο.
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Αν έχουν σύνδεση internet δεν χρειάζεται να κουβαλάς βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=eEBVG93m ... re=relatedΑυτο εχω αλλα βρηκα και αλλο με διαφορετικες ταχυτητες.
http://www.youtube.com/watch?v=-xXsyVOA ... re=related -
Πριν λίγο επέστρεψα απο την αντιπροσωπεία.Στον εγκέφαλο δεν υπάρχει καμμία βλάβη ήταν το πόρισμα..ο μηχανικός θέλησε να του κάνει δοκιμή αλλά επειδή η δοκιμή με την επανεξέταση του εγκεφάλου θα έπαιρνε πάνω απο ωρα και εγω έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά η δοκιμή δεν έγινε.Αυτό που μου είπαν είναι οτι θα κάνουν αναφορά των λεγομένων μου στην audi και θα με πάρουν τηλέφωνο όταν έχουν νεα.
Το θετικό γι'αυτούς είναι οτι παρόλο που το ραντεβού ήταν για τις 2:30 και εγω έφτασα εκει στις 3:00,έβαλαν κατευθείαν το αυτοκίνητο μέσα,χωρίς να περιμένω καθόλου -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Πριν λίγο επέστρεψα απο την αντιπροσωπεία.Στον εγκέφαλο δεν υπάρχει καμμία βλάβη ήταν το πόρισμα..ο μηχανικός θέλησε να του κάνει δοκιμή αλλά επειδή η δοκιμή με την επανεξέταση του εγκεφάλου θα έπαιρνε πάνω απο ωρα και εγω έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά η δοκιμή δεν έγινε.Αυτό που μου είπαν είναι οτι θα κάνουν αναφορά των λεγομένων μου στην audi και θα με πάρουν τηλέφωνο όταν έχουν νεα.
Το θετικό γι'αυτούς είναι οτι παρόλο που το ραντεβού ήταν για τις 2:30 και εγω έφτασα εκει στις 3:00,έβαλαν κατευθείαν το αυτοκίνητο μέσα,χωρίς να περιμένω καθόλουλεφτα σου πηραν?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το θετικό γι'αυτούς είναι οτι παρόλο που το ραντεβού ήταν για τις 2:30 και εγω έφτασα εκει στις 3:00,έβαλαν κατευθείαν το αυτοκίνητο μέσα,χωρίς να περιμένω καθόλουλεφτα σου πηραν?
Όχι βέβαια!!
-
θα μου πεις εσυ πηγες για προβλημα που φταιει η εταιρεια, εγω μια φορα τους το πηγα να μου το βαλουν διαγνωστικο γιατι νομιζα οτι εγινε μαλακια υστερα απο πιεση (τελικα απλα του ειχα ψησει λιγο το δισκο και στιγμιαια παντιναρε , απλα με τρομαξε το διαγνωστικο φυσικα δεν εδειξε κατι) και μου χρεωσαν 40 ευρω οι γυφτουλες
θα μου πεις εκει εφταιγα εγω και τα εδωσα με χαρα γιατι φοβηθηκα μηπως ειχε καταγραψει καμια υπερστροφια
-
θα μου πεις εσυ πηγες για προβλημα που φταιει η εταιρεια, εγω μια φορα τους το πηγα να μου το βαλουν διαγνωστικο γιατι νομιζα οτι εγινε μαλακια υστερα απο πιεση (τελικα απλα του ειχα ψησει λιγο το δισκο και στιγμιαια παντιναρε , απλα με τρομαξε το διαγνωστικο φυσικα δεν εδειξε κατι) και μου χρεωσαν 40 ευρω οι γυφτουλεςθα μου πεις εκει εφταιγα εγω και τα εδωσα με χαρα γιατι φοβηθηκα μηπως ειχε καταγραψει καμια υπερστροφια
Ναι αλλά αυτοί αφενώς μεν δεν βλέπουν βλάβη,αφετέρου δεν το δοκίμασαν αλλά βασίστηκαν στα λεγομενά μου..άρα θα μπορούσαν να ζητήσουν χρέωση αφού γι'αυτούς ήταν όλα εντάξει.Εννοείται πως σε κάθε περίπτωση δεν θα πλήρωνα.
Εσυ όμως γιατί δεν πήγες σε μαιμού κομπιούτερ απ'αυτά που έχουν όλα τα συνοικιακά συνεργεία?αν υπήρχε βλάβη θα στην έβρισκαν έτσι κι αλλιώς και αυτοί και εκει δεν θα πλήρωνες -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
θα μου πεις εσυ πηγες για προβλημα που φταιει η εταιρεια, εγω μια φορα τους το πηγα να μου το βαλουν διαγνωστικο γιατι νομιζα οτι εγινε μαλακια υστερα απο πιεση (τελικα απλα του ειχα ψησει λιγο το δισκο και στιγμιαια παντιναρε , απλα με τρομαξε το διαγνωστικο φυσικα δεν εδειξε κατι) και μου χρεωσαν 40 ευρω οι γυφτουλες
θα μου πεις εκει εφταιγα εγω και τα εδωσα με χαρα γιατι φοβηθηκα μηπως ειχε καταγραψει καμια υπερστροφια
Ναι αλλά αυτοί αφενώς μεν δεν βλέπουν βλάβη,αφετέρου δεν το δοκίμασαν αλλά βασίστηκαν στα λεγομενά μου..άρα θα μπορούσαν να ζητήσουν χρέωση αφού γι'αυτούς ήταν όλα εντάξει.Εννοείται πως σε κάθε περίπτωση δεν θα πλήρωνα.
Εσυ όμως γιατί δεν πήγες σε μαιμού κομπιούτερ απ'αυτά που έχουν όλα τα συνοικιακά συνεργεία?αν υπήρχε βλάβη θα στην έβρισκαν έτσι κι αλλιώς και αυτοί και εκει δεν θα πλήρωνεςε τωρα πανω στο αγχος μου πηγα στην audi που ειναι και κοντα μου.. δεν το πολυεψαξα το θεμα.
σκεφτομαι ομως να παραγγειλω ενα vag-com μαζι με ενα φιλο μου που εχει golf να κανουμε τα δικα μας.
δεν ειναι και πολυ ακριβο απ'οτι θυμαμαι -
σκεφτομαι ομως να παραγγειλω ενα vag-com μαζι με ενα φιλο μου που εχει golf να κανουμε τα δικα μας.
δεν ειναι και πολυ ακριβο απ'οτι θυμαμαιΠερίπου 300 € από Αγγλία το Ross Tech με έκδοση 907.3...
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
δεν ειναι και πολυ ακριβο απ'οτι θυμαμαιΠερίπου 300 € από Αγγλία το Ross Tech με έκδοση 907.3...
πολλα για ενα ατομο και τη χρηση που θα του κανει , για αυτο ψηνω συνεταιρικο
-
πολλα για ενα ατομο και τη χρηση που θα του κανει , για αυτο ψηνω συνεταιρικο
Count me in άμα είναι...απλά δεν θέλω να μπαίνει σε Golfw! Μην κολλήσουμε και τπτ!!
-
κατσε πρωτα να το παρουμε αποφαση.. και γω γκολφω ειμαι κατα βαθος
-
κατσε πρωτα να το παρουμε αποφαση.. και γω γκολφω ειμαι κατα βαθοςΣυ είπας....
-
και περηφανος για αυτο!
αν και νομιζω οτι το Α3 βγηκε πρωτα, τεσπα το επομενο πατωμα που σιγουρα θα βγει πρωτα στο Α3 θα το λεμε 'πατωμα Α3' κατι που θα δινει αλλο αερα σε ολο το group..τουλαχιστον δε μυξοκλαιγομαι σαν τους κατοχους της Δ που θελουν να διαχωρισουν τη θεση του απο τα bravo. οταν οδηγω ειτε golf ειναι α3 διαπιστωνω ξεκαθαρα τη συγγενεια παρα τις οποιες διαφορες
AUDI Q5