-
Bill πιο πάνω εδειχνες ζαλισμενος. Τι έγινε έβαλες άκρη τώρα. Θα την βρω και εγω αλλά σίγουρα δεν ειναι ο συνιθησμενος τρόπος που κανείς browse στα αρχεία σου βρίσκεις την φωτό σου και την κανείς attach
-
Ο χρήστης bazz6666 έγραψε:
Bill πιο πάνω εδειχνες ζαλισμενος. Τι έγινε έβαλες άκρη τώρα. Θα την βρω και εγω αλλά σίγουρα δεν ειναι ο συνιθησμενος τρόπος που κανείς browse στα αρχεία σου βρίσκεις την φωτό σου και την κανείς attachΣτo μήνυμα του NikosQ5 πήγαινε το ,αν ακολουθήσεις την σειρά των ποστ ίσως να καταλάβεις για ποιο λόγο.
Εσυ που δυσκολεύεσαι;Οι οδηγίες είναι αναλυτικές viewtopic.php?f=11&t=22303 -
-
Να αναρτήσεις τις φώτο μια χαρά τα κατάφερες. Τσάμπα ο κόπος όμως γιατί οι φώτο είναι λες και τις έχει τραβήξει ο Ray Charles.
-
χα χαα που τον θυμηθηκες τον μακαριτη
Προπονηση εκανα.Θα βγαλω καλυτερες. -
Ξέρει κανείς αν τα προεραιτικα πίσω καθίσματα plus που μετακινούνται σε σχεση με τα σταθερα κατα 10 εκατοστά, πανε προς τα πίσω δημιουργώντας χώρο πίσω επιβατών ή πανε μόνο μπροστά για να μεγαλώνει ο χώρος αποσκευών?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ξέρει κανείς αν τα προεραιτικα πίσω καθίσματα plus που μετακινούνται σε σχεση με τα σταθερα κατα 10 εκατοστά, πανε προς τα πίσω δημιουργώντας χώρο πίσω επιβατών ή πανε μόνο μπροστά για να μεγαλώνει ο χώρος αποσκευών?Τα έχω, αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι όταν τα πας μπροστά μένει κενό σε σχέση με την εταζέρα. Τώρα να έχει μικρότερη εταζέρα από το κανονικό λίγο δύσκολο, οπότε μεγαλώνουν τον χώρο αποσκευών.
Υ.γ. Μπορείς να ρυθμίσεις και την κλίση της πλάτης στα πίσω καθίσματα με το plus
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Αυτο ειναι! Να μπορείς να τα έχεις όλα. Σούπερ επιδόσεις και οικονομία.
-
Μπορεί κάποιος να μου πει,που έχει το woofer πίσω μέσα στην ρεζερβα, το καλώδιο που φεύγει απο το woofer που παει?Μπροστα στο MMI η στον ενίσχυτη?
Αυτο το καλώδιο μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο καλώδιο του εμπορίου για woofer?
Κάνω μια ψιλό αναβάθμιση στο ήχο σύστημα. Βαζω ενισχυτη,αλλάζω κάποια ηχεία,και θέλω να βάλω και το woofer πίσω το μαμά.
Βρίσκω αυτά του eBay, αλλά ειναι όλα χωρίς καλώδια. -
Γεια Χαρα κι απο μένα ....
Θα ήθελα να προσθέσω cruise control , μπορω ?
Τελικά σε ταξίδια σε δρόμο χωρίς στροφές ειναι χρήσιμο ...
Εχει κανείς εμπειρία ? ξέρουμε τιμές ?
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Γεια Χαρα κι απο μένα ....Θα ήθελα να προσθέσω cruise control , μπορω ?
Τελικά σε ταξίδια σε δρόμο χωρίς στροφές ειναι χρήσιμο ...
Ευχαριστώ
Μπορείς Λευτέρη. Εφόσον έχεις χειριστήρια ηχου στο τιμόνι είναι εύκολη διαδικασία. Κόστος γύρω στα 250 ευρω νομίζω. Σου το προτείνω να βάλεις. Είναι πολύ εξυπερετικο σε μεγαλες αποστάσεις
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
Thanks !
-
Ο χρήστης bazz6666 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου πει,που έχει το woofer πίσω μέσα στην ρεζερβα, το καλώδιο που φεύγει απο το woofer που παει?Μπροστα στο MMI η στον ενίσχυτη?
Αυτο το καλώδιο μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο καλώδιο του εμπορίου για woofer?
Κάνω μια ψιλό αναβάθμιση στο ήχο σύστημα. Βαζω ενισχυτη,αλλάζω κάποια ηχεία,και θέλω να βάλω και το woofer πίσω το μαμά.
Βρίσκω αυτά του eBay, αλλά ειναι όλα χωρίς καλώδια.Στον ενισχυτή πάει το καλώδιο. Ένα από τα κανάλια του ενισχυτή είναι για το γούφερ. Αν το αναβαθμίζεις το ηχοσύστημα δεν έχεις λόγο να πας στο μαμά γούφερ. Είναι αδύναμο και μετριότατο. Δες αν μπορείς να τοποθετήσεις άλλο στη μαμά 'κούτα' που εφαρμόζει στη ρεζέρβα.
Μπαίνει retrofit. Αν μπεις στο site και κατεβάσεις το pdf με τα αξεσουάρ θα το δεις. Όσο ειπώθηκε πιο πάνω έχει. Μαξ 300€.
-
Ευχαριστώ Stefan.
Ναι εχω διαβάση αρκετα για το οτι ειναι σχετικά αδυναμο.Αλλα οπως λες και εσυ για την κούτα παω που καθετε ωραια μεσα στην ρεζερβα.
Απο εκει και περα μαλλον θα ταιρειαξω κανενα πιο δυνατο κομματι.
Το καλωδιο πως το βλεπεις? -
Παίδες, εχει παρει κανεις τις 'μαμα' μπαγκαζιέρες για το Q5, να μας πει μια άποψη;
-
Μπορεις να δεις και τις THULE. Η σειρα ειναι η Pacific το μονο που αλλαζει ειναι το λογοτυπο, και θα τις βρεις και λιγο πιο φτηνα. Εγω πηρα πριν μια εβδομαδα την Thule Ocean 200 (450Lt.) 350euro. Ειναι λιγοτερο αεροδυναμικη απο την Pacific 200, δεν τις εχω δοκιμασει και τις δυο αλλα δεν νομιζω να εχουν καποια αισθητη διαφορα στην οδηγηση + οτι ειναι 150+eur φτηνοτερη. Με κλειστο το ηχοσυστημα υπαρχει καποιος αισθητος θορυβος μετα τα 130-140χλμ. αλλα οχι κατι το ενοχλητικο.
-
Thanks!
-
Thanks!
-
Audi vs Thule ήταν πιο φτηνή η Audi.
AUDI Q5