-
Τελικά τοποθετήθηκαν τα EfficientGrip SUV της Good Year με δεικτες 104 V . Μου φανηκαν αρκετα καλα για την τιμη τους κι εχουν κι ενα 10% χρηση offroad, οποτε.... θα δειξει. Δεν ειχα και πολλες επιλογες τετοια εποχη γιατι επρεπε να αλλαχτουν αμεσα.
-
-
Ρε φίλε είσαι πραγματικά καντεμης.
Αν το άλλαζες τι θα επαιρνες? -
Μπλέ και στην θάλασσα
Μπάς και το κάνεις επίτηδες?? -
Ναι ναι κατσαβιδιάζω την εσωτερική πλευρά της πόρτας για να ανεβάζω μετά γκρινιάρικες φώτο στα φόρα!
Πραγματικά αδιανόητα πράγματα. Εν τω μεταξύ κάποια από αυτές τις μέρες θα τραβήξω βιντεάκι για το πως κάνει το s-tronic μόλις ζεσταθεί. Σαν τρανφόρμερς κάνει στις μανούβρες με συνεχείς αλλαγές 1ης-όπισθεν. Όπου πάω να παρκάρω γυρνάει και κοιτάει ο κόσμος από το θόρυβο και στα φανάρια φτιάχνω φραπεδάκι άνετα. Λίγα τα ψωμιά του...μακάρι να αντέξει κανα δυο χρόνια ακόμα αλλά χλωμό το κόβω...
-
Αυτο που δεν μου αρεσε στο q5 και θα ηθελα και την αποψη των ιδιοκτητων ειναι η λειτουργια της 4κινησης εκτος δρομου.
Με τοσα ηλεκτρονικα συστηματα περιμενα να δουλευουν σαν του discovery αλλα το αμαξι συμπεριφοροταν λες και ηταν ολα ελευθερα,σπινιαρε ευκολα εχανε προσφηση ευκολα και εμενα στο ιδιο σημειο με ενα τροχο να σπινιαρει και τετοια κολπα. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ναι ναι κατσαβιδιάζω την εσωτερική πλευρά της πόρτας για να ανεβάζω μετά γκρινιάρικες φώτο στα φόρα!Πραγματικά αδιανόητα πράγματα. Εν τω μεταξύ κάποια από αυτές τις μέρες θα τραβήξω βιντεάκι για το πως κάνει το s-tronic μόλις ζεσταθεί. Σαν τρανφόρμερς κάνει στις μανούβρες με συνεχείς αλλαγές 1ης-όπισθεν. Όπου πάω να παρκάρω γυρνάει και κοιτάει ο κόσμος από το θόρυβο και στα φανάρια φτιάχνω φραπεδάκι άνετα. Λίγα τα ψωμιά του...μακάρι να αντέξει κανα δυο χρόνια ακόμα αλλά χλωμό το κόβω...
Oh boy και κάποιοι έπεσαν να με φάνε όταν έγραψα ότι δεν θέλω audi γιατί θεωρώ ότι είναι μια φούσκα της εποχής μας (+- μια δεκαετία)..
-
Καλά κι αυτό γενικό και αόριστο είναι. Ναι είναι φούσκα σε πολλά και πρωτοπόρος σε άλλα.
-
Πολυ σπαστικο.Ειλικρινα ανεπιτρεπτο για τετοιο αμαξι.Επισης αυτο ξεφευγει απο τα συνηθισμενα, θεματα που παρουσιαζουν τα Β8.
Πηγαινε μια βολτα απο τη Karenta να τους το δείξεις να δουμε τι θα σου πουν.Αν θελεις πες μου να σε στειλω σε συγκεκριμενο ατομο. -
Πριν 2 βδομάδες ήταν το αμάξι στην Καρέντα Αμαρουσίου για το ετήσιο service. Το είδαν υποτίθεται, το βάλαν και στο examiner, το οδήγησαν αλλά δεν βρίσκουν κάτι. Πάμε με το σταυρό στο χέρι και όσο κρατήσει...
-
Και για τη ταπετσαρια να τους πεις.
-
Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία. Αυτό είναι το λιγότερο. Πιο πολύ με καίει το σπασμένο joystick του ΜΜΙ.
-
Σε χαλαει να στην αλλαξουν?
-
Δεν νομίζω να παίζει αυτό. Θα μου που ότι είναι υπαιτιότητα δική μου, είμαι και εκτός εγγύησης, οπότε οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου.
-
Υπαιτιότητα δική σου γιατι;Εχεις κάνει κάποια εργασία στη πόρτα ή την εγδαρες εσύ;
-
Έχω αλλάξει το συγκεκριμένο τζάμι γιατί μου το είχαν σπάσει, αλλά τα κοψίματα δεν είναι από αυτό. Αυτά έγιναν τον τελευταίο καιρό ενώ το τζάμι μου το χαν σπάσει τον πρώτο χρόνο του αυτοκινήτου (2009). Αλλά άντε βρε άκρη αν το καταλάβουν...θα βγω και μαλακάς, ζήτουλας...
-
Παντως στο δικο μου Q5, τα πλαστικα ειναι σαν καινουργια μετα απο 3,5 χρονια. Να υποθεσω αστοχια υλικου στην περιπτωση σου;
-
Μα κι εμένα σαν καινούρια είναι στο σύνολό τους. Αυτό έλειπε για αμάξι που πλένεται και καθαρίζεται μια φορά στις 10 μέρες σχολαστικά. Τώρα στο συγκεκριμένο σημείο είναι απλά ανεξήγητο...
-
Αυτό που κάνει το s-tronic τι ακριβώς είναι , Στέφανε ;
-
2 είναι τα προβλήματά του. Ένα είναι το σκορτσάρισμα σε κάθε σταμάτημα (πχ φανάρι) μέχρι να καταφέρει να βάλει την 1η και δεύτερο και σημαντικότερο είναι οι ανατριχιαστικοί θόρυβοι που κάνει όταν σε μανούβρες και όντας ζεστό παλεύει να βάλει 1η-όπισθεν και τούμπαλιν.
Το γνωστό λόξυγγα στις εκκινήσεις δεν τον αναφέρω καν ως πρόβλημα καθώς αυτό το κάνουν όλα.
AUDI Q5