-
Στέφανε , σ´ευχαριστω για την άμεση απάντηση. Αλήθεια τι λέει η Audi για το φιλτρο αέρα? Γιατί φαντάζομαι ότι στο service θα προτείνουν αλλαγή μαζί με τα υπόλοιπα φίλτρα.
Για το θέμα του θορύβου ,που ανέφερα στο προηγούμενο post , καμμιά ιδέα? -
Η Audi για το φίλτρο αέρα απ' ότι βλέπω γράφει στο manual κάτι 90.000χλμ. Εγώ σε κάθε service κάθε 15.000χλμ το αλλάζω πάντως...
-
Μήπως θυμάσαι κόστος ?
-
Για το φίλτρο αέρα? Αμελητέο...15-25€.
Έχω τιμολόγιο στο αμάξι αλλά ψιχαλάει εδώ και θα βραχεί η πουκαμισιά μου!
-
ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΑΣ !!!
-
Χθεσινή συνάντηση Q-πεντακηδων ......
Ο μέσαιος βέβαια ... Αποφάσισε να εμφανίστει με το άλλο του μικρο αυτοκίνητο , ένεκα ενός κοινωνικού γεγονότος ....Γι αυτό λέω , η παρέα ... ΙΕΧ ΞΙΦΙΙΙΙΓΕΙ !
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Χθεσινή συνάντηση Q-πεντακηδων ......
Ο μέσαιος βέβαια ... Αποφάσισε να εμφανίστει με το άλλο του μικρο αυτοκίνητο , ένεκα ενός κοινωνικού γεγονότος ....Γι αυτό λέω , η παρέα ... ΙΕΧ ΞΙΦΙΙΙΙΓΕΙ !
Ωραίο και το jaguarικο...
-
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Παίδες, ξέρετε κανένα καλο φαναρτζή στα Βόρεια- Βορειανατολικα προάστια που να μην μου πάρει το σκαλπ;
Έφαγα λίγο την πορτα σε ένα χαμηλο τοιχάκι και οι εξουσιοδοτημένοι ζητούν 1600 ευρω για την επισκευη/αντικατασταση πορτας...Τελικά το πήγα σε ένα καλο φαναρτζή στα ΒΠ και καθάρισμα με 300 ευρω εργασία + 60 ευρω ανταλλακτικά.
Ευχαριστώ τους συμφορουμιτες που προθυμοποιήθηκαν για βοήθεια! -
ΑΡΕ LEFTGALANT εισαι το παραθυρό μου στο LUXURY LIVING & ACTING.
Εκδρομές μαζί σου και τα μυαλά στα κάγκελα. (μνημονια και μαλακιες....) -
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ !!!!
Γεια σου ρε Σπύρο !
-
Καλημέρα Λευτέρη (leftgalan) δες τα πμ
-
Tι εγινε κ χαθηκαν ολοι? Αληθευει οτι μολις βγει ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα ανταλαξει τα Q5 με LADA & με μια ετησια συνδρομη της ΑΥΓΗΣ ?!!!!
-
Θα ποστάρω εγώ σε καμιά βδομάδα μετά το service των 60.000χλμ. Λογικά θα έχει χαθεί λίγη από τη βαρβατίλα μου μετά το συμβάν. Να προετοιμάζεστε και οι υπόλοιποι.
-
Ρε Στεφ αφού λάδια φίλτρα μπουζί αλλάζει (νομίζω) γιατί δε το κάνεις σε κάποιο συνεργείο έξω να γλυτώσεις και κανα ευρώπουλο; Ειδικα στα audi παραείναι premium οι τιμές τους..
-
Γιατί είναι το s-tronic στη μέση και θέλει αλλαγή τα λάδια του (και κάνα update αν έχει βγει) και επίσης πρέπει να μου φτιάξουν και τους χάρτες που τους έχω κάνα 6μηνο κλειδωμένους απο μαλακία τους. Ειδικά το δεύτερο κανένας εξειδικευμένος/εξουσιοδοτημένος που έχω ρωτήσει δεν μπορεί να το κάνει.
-
Λοιπόν , πάρε μια ιδέα στέφανε για το μεγαλο σερβις των 60.000 ....... Λάδια φίλτρα τακακια λάδι s tonic μπουζια κλπ κλπ με πολλή ευγένεια , με το σεις και με το σας ..,,,,,,, 730 ευρω !!!!
-
Μου επεσε το σαγονι
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Λοιπόν , πάρε μια ιδέα στέφανε για το μεγαλο σερβις των 60.000 ....... Λάδια φίλτρα τακακια λάδι s tonic μπουζια κλπ κλπ με πολλή ευγένεια , με το σεις και με το σας ..,,,,,,, 730 ευρω !!!!Ντάξει καλά είμαι γιατί πριν 2-3 μήνες άλλαξα τακάκια μπρος-πίσω οπότε αμέσως αμέσως έχω 250-300€ λιγότερα (αν και τα τακάκια στην αντιπροσωπία τιμώνται 250€ μπρος και 180€ πίσω). Κάνα 600αρι είχα στο μυαλό μου και αυτό σε περίπτωση που δεν προκύψει τίποτα έκτακτο γιατί έχω μια μικρή υποψία για βάση μηχανής, ενώ προχθές μου έκανε και κάτι αρρυθμίες στο ρελαντί.
εδιτ: με όλα τα ανταλλακτικά δικά τους η Καρέντα ζητάει 460€ στο περίπου. Τα λάδια εγώ τα έχω αγορασμένα εδώ και καιρό, σκέφτομαι να πάρω μόνος μου και τα μπουζιά, οπότε δεν πρέπει να ξεπεράσουμε το 500αρικο σε περίπτωση που μου χρεώσουν και το ξεμπλοκάρισμα των χαρτών και κάνα άλλο έκτακτο...
-
Εγώ σέρβις 60.000, λαδια, φίτρο, φιλ.αερα, φιλ.air cond., μπουζί, τακάκια πίσω, 340 ευρω στην ΑΒΤ.
-
Αν μιλάμε για χειροκίνητο είναι λογική η τιμή. Για s-tronic είναι ανεξήγητα λίγα.
AUDI Q5