-
Ο χρήστης azor έγραψε:
Εβαλα τελικα ... ενα ταξιδακι στο Λονδινο
και βλεπουμε ....
Λίμνη Πλαστήρα δεν είπαμε??? Ξαφνικά βρεθήκαμε στο Λονδίνο???
Αυτό είναι που λέμε: Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη
Βρε σεις .... Ένα επαγγελματικό ταξίδι είπα να κάνω κι εγώ και με φαγατε !!!!
Azor ασε τα λαϊκά άσματα και δήλωσε συμμετοχή τώρα !! Είπαμε περπάτημα ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙ !!!
-
Λευτέρη αύριο μπορεί να έρθω Σαλονικα...θα πιούμε κανένα καφεδάκι;
-
Οκ μέσα ! ..... Αλλα αν είναι να έρθεις με το λεωφορείο της γραμμής .....
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Azor ασε τα λαϊκά άσματα και δήλωσε συμμετοχή τώρα !!
Φυσικά και είμαι μέσα και απορώ πως δεν με έχεις γράψει ακόμη στην λίστα!!
Είπαμε περπάτημα ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙ !!!
Εαν δεν έχει περπάτημα για 2χ2 Θα πρότεινα να έχει περπατημα για 4χ4 για τα suv που έχουμε για να πατήσουν
και αφτά τα κακόμοιρα λίγο χώμα
Και εαν δεν πατήσουν χώμα και τα αφήσουμε στην άσφαλτο κάτι θα βρούμε να φάμε -
Η λιστα διαμορφωνεται ως εξης :
- Leftgalan 2 άτομα + 2 παιδιά
- Aris07 2 + 2 (ΣΚ)
- Newborn
- xristos 68 2 + 2 (ΣΚ)
- tasos510
- AZOR
- Dimgoul
Ο skek άφαντος πάλι ......
-
Εγκέφαλος s-tronic καπούτ! Κόστος: 2.500€ (χωρίς την εργασία)
Το ευτυχές της υπόθεσης ότι δεν χρειάζεται κατέβασμα κιβωτίου για την αντικατάσταση.
Κι εκεί που ονειρεύεσαι να μπαίνεις στο Ινγκολσταντ με μυδραλιοβόλο και να μην μένει τίποτα όρθιο, σου λέει ο υπεύθυνος ότι, για κάποια μηχανικά μέρη, η αγαπητή μας Audi μας προστατεύει με 'Εγγύηση Καλής Θελήσεως' και μετά το πέρας των 2 ετών (προφανώς είναι άφθονα τα περιστατικά και γνωρίζουν πλέον πόσο κουκουρουκου είναι το εν λόγω ανταλλακτικό ). Οπότε καλύπτουν ένα ποσοστό από 70 έως 100% του κόστους και του ανταλλακτικού και της εργασίας. Και από κει που είσαι έτοιμος να κατεβάσει Παναγίες, Χριστούς και όλα τα Εξαπτέρυγα, βρίσκεσαι στη θέση να παρακαλάς να έχει ξυπνήσει καλά ο Χανς και να σου εγκρίνει από το εργοστάσιο πλήρη κάλυψη.
Άτιμοι Γερμαναράδες...άντε τώρα εγώ να βρω τα μούτρα να τους κράξω για τη μαλακία που έχουν φτιάξει και πουλάνε ως το καλύτερο κιβώτιο στο κόσμο!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
:help: Εγκέφαλος s-tronic καπούτ! Κόστος: 2.500€ (χωρίς την εργασία)Το ευτυχές της υπόθεσης ότι δεν χρειάζεται κατέβασμα κιβωτίου για την αντικατάσταση.
Κι εκεί που ονειρεύεσαι να μπαίνεις στο Ινγκολσταντ με μυδραλιοβόλο και να μην μένει τίποτα όρθιο, σου λέει ο υπεύθυνος ότι, για κάποια μηχανικά μέρη, η αγαπητή μας Audi μας προστατεύει με 'Εγγύηση Καλής Θελήσεως' και μετά το πέρας των 2 ετών (προφανώς είναι άφθονα τα περιστατικά και γνωρίζουν πλέον πόσο κουκουρουκου είναι το εν λόγω ανταλλακτικό ). Οπότε καλύπτουν ένα ποσοστό από 70 έως 100% του κόστους και του ανταλλακτικού και της εργασίας. Και από κει που είσαι έτοιμος να κατεβάσει Παναγίες, Χριστούς και όλα τα Εξαπτέρυγα, βρίσκεσαι στη θέση να παρακαλάς να έχει ξυπνήσει καλά ο Χανς και να σου εγκρίνει από το εργοστάσιο πλήρη κάλυψη.
Άτιμοι Γερμαναράδες...άντε τώρα εγώ να βρω τα μούτρα να τους κράξω για τη μαλακία που έχουν φτιάξει και πουλάνε ως το καλύτερο κιβώτιο στο κόσμο!
Ω ρε φίλε, 2500€ είναι η διαφορά manual - stronic!!!
Αν είναι το 8R0 927 156 AB στη Γερμανία πρέπει να έχει γύρω στα 1700€! Εδώ τα φουσκώνουν οι απατεώνες... -
Έχεις κάποιο λινκ με τους κωδικούς των ανταλλακτικών και τις τιμές τους ή εμπειρικά το λες?
Σημασία πάντως έχει ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα σαν άνθρωποι και όχι σαν άστεγοι. Γιατι 2500 + 200 εργατικά + τέλη = μαύρα Χριστούγεννα!
Λευτέρη μήπως να ξανασκεφτείτε εκείνο το σχέδιο με την από κοινού απόκτηση του Q5 μου από την ομάδα σας? Πάρτε το για ανταλλακτικά μωρέ...όλο και κάτι θα χρειαστεί...
-
Έχεις κάποιο λινκ με τους κωδικούς των ανταλλακτικών και τις τιμές τους ή εμπειρικά το λες?Σημασία πάντως έχει ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα σαν άνθρωποι και όχι σαν άστεγοι. Γιατι 2500 + 200 εργατικά + τέλη = μαύρα Χριστούγεννα!
Λευτέρη μήπως να ξανασκεφτείτε εκείνο το σχέδιο με την από κοινού απόκτηση του Q5 μου από την ομάδα σας? Πάρτε το για ανταλλακτικά μωρέ...όλο και κάτι θα χρειαστεί...
έχω τον κατάλογο των ανταλλακτικών (ΕΤΚΑ) στο PC. οι τιμές είναι στο περίπου αλλά μπορείς να πάρεις Γερμανία και με τον κωδικό να μάθεις τιμή. αν θες μπορώ να ρωτήσω τον ξάδελφό μου στη Στουτγκάρδη να μάθει αλλά θέλω τον αριθμό του ανταλλακτικού (8R0 --)...
-
Χμμ...πρέπει να το είχα κατεβάσει κι εγώ αυτό κάποια στιγμή αλλά δεν το βρίσκω τώρα στο pc. Από τη στιγμή που δεν θα πληρώσουμε εξ' ολοκλήρου το ποσό μικρή σημασία έχει η διαφορά στην τιμή, απλά θα είχε ενδιαφέρον να ξέρω τους κωδικούς των ανταλλακτικών κτλ.
Ξέχασα να αναφέρω πάντως πως για ακόμα μια φορά οι της Καρέντα ήταν υποδειγματικοί με μοναδικό φάουλ το γεγονός ότι δεν είχαν αυτοκίνητο αντικατάστασης. Η λίστα αναμονής είναι για 2 βδομάδες.
-
Έχεις κάποιο λινκ με τους κωδικούς των ανταλλακτικών και τις τιμές τους ή εμπειρικά το λες?Σημασία πάντως έχει ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα σαν άνθρωποι και όχι σαν άστεγοι. Γιατι 2500 + 200 εργατικά + τέλη = μαύρα Χριστούγεννα!
Τι λες ρε !!! Μιλας σοβαρα ? Θες να μας κολλησεις κανενα ΙΟ ??
Πες τους εκει στην καρεντα να σου βαλουν κανενα αντιβαιρους ....
Το αμαξι σου πρεπει να εχει αλλεργια στους νεαρους τετιμποϋδες !!! -
Κερνάμε καφε στο cosmos Θεσσαλονίκη. Είμαστε με τον leftgalan και σχολιάζουμε διάφορα ....σχετικά και άσχετα με το forum
Οποιος πιστός προσέλθει!! -
Πρεπει επισης να σας πω οτι , παρ οτι δε μου αρεσουν οι ταξικες διακρισεις , σκεφτομαι οτι .. Δε μπορει ρε φιλε εσυ που αγορασες ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Q5 να μας το παιζεις πρωτη μουρη στην εκδρομη ....
Οι μεταχειρισμενοι λοιπον θα μενουν σε φτωχικοτερο καταλυμα , ενω θα ειναι και υποχρεωμενοι να πληρωσουν τη διαφορα σε διαφορα κερασματα (χειμερινα ελαστικα , γευματα , βενζινες ....κλπ ) -
Εδώ πίνετε καφέ στο Κόσμος, τα μεταχειρισμένα σε πείραξαν?? Tres banal!
Εσπρεσακι στο Social και διπλοπαρκάρισμα το Q5 απέναντι στη Μητρόπολη!
-
Εσπρεσακι στο** Social **και διπλοπαρκάρισμα το Q5 απέναντι στη Μητρόπολη!
Εσύ είσαι αδερφός μας
-
Τελικά η αγαπητή μας Karenta σε συνδυασμό με τη μαμά Audi έκαναν το χρέος τους και μας απάλλαξαν από οποιαδήποτε χρέωση. Πλέον το super Audi μπορεί και πάλι να ξεχυθεί στους δρόμους με πλήρη ασφάλεια! Όχι δεν γκρινιάξω για τα ξεφτιλισμένα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου και το γεγονός ότι μετά την παραλαβή δεν δουλεύει το Navi , θέλω να πιστεύω ότι θα στρώσει μόνο του.
Να αναφέρω για άλλη μια φορά την φανταστική εξυπηρέτηση της Καρέντα Αμαρουσίου και συγκεκριμένα του εξαιρετικού κου Ξερικού που χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση.
-
Η λιστα διαμορφωνεται ως εξης :
- Leftgalan 2 άτομα + 2 παιδιά
- Aris07 2 + 2 (ΣΚ)
- Newborn
- xristos 68 2 + 2 (ΣΚ)
- tasos510
- AZOR
- Dimgoul
Δε βλέπω συμμετοχή REALZEUS και ανησυχώ..
-
-
:help: Εγκέφαλος s-tronic καπούτ! Κόστος: 2.500€ (χωρίς την εργασία)Το ευτυχές της υπόθεσης ότι δεν χρειάζεται κατέβασμα κιβωτίου για την αντικατάσταση.
πρέπει να το έχουν εμφανίσει πολλά μοντέλα της πρώτης φουρνιάς. Από 'σο θυμάμαι εκτός από το δικό μας, που άλλαξαν τελικά όλο το κιβώτιο, και άλλος στο forum είχε πρόβλημα με τον εγκέφαλο, αγορασμένο νομίζω από το Γρατσία στην Αγία Παρασκευή.
Αφού στο κάλυψαν, χωρίς να έχεις κάνει επέκταση εγγύησης, μη το πείς ότε του παπά! -
Προφανώς και θα το έχουν εμφανίσει πολλά s-tronic διαφορετικά δεν θα έμπαινε και η εταιρία σε τέτοια διαδικασία. Αν ήταν μεμονωμένο περιστατικό δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτεί πλήρη κάλυψη εφόσον είμαι εκτός εγγύησης. Και προφανώς δεν το λέω ούτε του Παπά...μαύρα Χριστούγεννα θα κάναμε σε περίπτωση που έπρεπε να καλύψουμε εμείς τη ζημιά.
Το μόνο κακό της υπόθεσης είναι ότι από τη στιγμή που το πήρα από το συνεργείο δεν δουλεύει το Navi. Το MMI δουλεύει κανονικά αλλά βγάζει 'Navigation data blocked' και δυστυχώς το είδα το βράδυ της ίδιας μέρας. . Έκανα 2-3 reboot αλλά δεν φτιάχνει. Τώρα πρέπει πάλι να ξανατρέχω...
AUDI Q5