-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τα Scorpion πρέπει να είναι στα 950-1000€ τώρα. Εγώ τα έβαλα με 950€ τον Απρίλη νομίζω αλλά σε 18αρια και από 1η Μαϊου θα έπαιρναν αύξηση.
Καλησπέρα
Τα συγκεκριμένα λάστιχα τα βρίσκουμε [τρια Q5 παρέα] στα 750 € τοποθετημένα.
Η τιμή είναι από δύο λαστιχάδες!!
Δεν είναι τα all season.
Να τα χτυπήσω?Προσωπικά τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Η τιμή είναι σκάνδαλο αλλά προφανώς είναι λόγο του ότι είστε πολλοί. Παρόλα αυτά εγώ θα ήμουν λίγο διστακτικός μήπως πρόκειται για καμιά παραεισαγωγή ή ακόμα χειρότερα καμιά Κινέζικη μαϊμουδιά. Όπως και να χει αν ο λαστιχάς είναι έμπιστος, προχωρήστε άφοβα. Το λάστιχο είναι εξαιρετικό.
ο.κ. Θα το κυττάξω.
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Που ειναι ο skek ρε παιδια ?? Ουτε φωνη ουτε ακροαση ......Μετά από πολλούς μήνες εσκεμμένης αποχής, δεν άντεξα και είπα να επιστρέψω στην παρέα σας...
Είχα στενοχωρεθεί τόσο πολύ με κάποιους κομπλεξικούς εδώ μέσα (βλ. κατόχους Tiguan) που είπα ότι δεν θα ξαναμπώ στο forum...
Κατά τα άλλα, όλα καλά....
Το Q5 στο γκαράζ, γιατί κυκλοφορώ με το αυτοκίνητο της συζύγου.
Σκεφτείτε ότι από τέλη Μάη έχω βάλει μόνο μία φορά βενζίνη...
Αρχές Σεπτέμβρη πήγα στην αντιπροσωπεία να συννενοηθώ για το service και εκεί με ενημέρωσαν ότι πρέπει να αλλαχθεί η βαλβίδα που έχει να κάνει με την πίεση του λαδιού. Δεν ήταν επείγον και μου είπαν ότι θα μπορούσα να το κάνω όποτε ήθελα.
Η διαδικασία κράτησε περίπου 2,5 ώρες, καθώς έπρεπε να κρυώσει πρώτα ο κινητήρας.
Το ανταλλακτικό που έβγαλαν δεν ήταν ελλατωματικό, προχώρησαν όμως στην αντικατάστασή του καθώς ήταν οδηγία της Audi.
http://img849.imageshack.us/slideshow/w ... 145634.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Και κάτι τελευταίο για να ευθυμήσουμε...
Πρόσφατα έκανα service στην Mercedes στο όχημα της συζύγου και τους πήγα λάδια Castrol edge 5w30 γιατί μου έβαζαν λάδια που δεν τα ήξερε η μάνα τους.
Ο τεχνικός λοιπόν μου είπε ότι τα λάδια αυτά δεν είναι καλά γιατί είναι ανακυκλώσιμα... Την επόμενη φορά μου πρότεινε να αγοράσω Shell,BP ή Aral . Τα σχόλια δικά σας.... -
Χαραμίζεται πες του...
-
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
Τα Scorpion πρέπει να είναι στα 950-1000€ τώρα. Εγώ τα έβαλα με 950€ τον Απρίλη νομίζω αλλά σε 18αρια και από 1η Μαϊου θα έπαιρναν αύξηση.
Καλησπέρα
Τα συγκεκριμένα λάστιχα τα βρίσκουμε [τρια Q5 παρέα] στα 750 € τοποθετημένα.
Η τιμή είναι από δύο λαστιχάδες!!
Δεν είναι τα all season.
Να τα χτυπήσω?Προσωπικά τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Η τιμή είναι σκάνδαλο αλλά προφανώς είναι λόγο του ότι είστε πολλοί. Παρόλα αυτά εγώ θα ήμουν λίγο διστακτικός μήπως πρόκειται για καμιά παραεισαγωγή ή ακόμα χειρότερα καμιά Κινέζικη μαϊμουδιά. Όπως και να χει αν ο λαστιχάς είναι έμπιστος, προχωρήστε άφοβα. Το λάστιχο είναι εξαιρετικό.
ο.κ. Θα το κυττάξω.
ΕυχαριστώΒλέπω ότι το forum βαίνει προς 'ελεγχόμενη χρεωκοπία'...
Update όσον αφορά στα λάστιχα.
Τοποθετήθηκαν εχθές τα Pirelli 235/65/17 Scorpion Verde. Τελικό κόστος περιλαμβανομένης τοποθέτησης και ευθυγράμμισης στα 820€ σε 8 δόσεις μέσω κάρτας. Μετρητοίς υπήρχε έκπτωση 40€.
Μέχρι στιγμής με κίνηση μέσα στην πόλη και στην παραλιακή υπό βροχή, οι εντυπώσεις είναι άριστες.
Αθόρυβο, 'μαλακό' και με πολύ καλή αίσθηση κύλισης.
Θα το δω και στην εθνική, σε πιο ψηλές ταχύτητες -
Στο θέμα 'θορυβος' το λάστιχο δεν παίζεται. Θα με θυμηθείς. Επίσης τις τελευταίες βροχερές μέρες το δοκίμασα με 8000χλμ πλέον και οι εντυπώσεις παραμένουν άριστες. Ακόμα και σε σημεία που υπερέβαλα επίτηδες, το λάστιχο σπάει πολύ προοδευτικά την πρόσφυσή του και δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση.
-
Υπάρχει κανείς κάτοχος με MMI plus που έχει λάβει ενημέρωση για δωρεάν αναβάθμιση χαρτών?
(αν έχει απομείνει κανείς που ασχολείται με αυτό το έρημο το Q5...)
-
Γιατί παίζει κάτι τέτοιο Στέφανε??
-
Είχαμε τηλέφωνο από Καρέντα αλλά επειδή μίλησε ο πατέρας μου φοβάμαι μήπως εννοούσαν αναβάθμιση firmware και απλά τον ξεπέταξαν λέγοντάς του 'αναβάθμιση χαρτών'. Θα δούμε αύριο που έχουμε ραντεβού.
Τελευταία φορά που ρώτησα πάντως οι ανανεωμένοι χάρτες του 2011 κόστιζαν περί τα 350€, οπότε ψιλοδύσκολο να τους έπιασαν τα κουβαρνταλίκια ξαφνικά. Εκτός κι αν μας καλοπιάνουν για να πάμε εκεί για το service των 60.000χλμ που θα είναι εκτός εγγύησης το αμάξι!
-
Εγώ τους έβαλα του 2011 το Μάρτιο και τους χρέωσαν κάπου εκεί που λες. Μήπως επειδή είναι τέλη Οκτώβρη και όποιος ήταν να βάλει έχει βάλει και κοιτανε τώρα να τους ξεφορτωθούν??? Αλλά από την άλλη δεν τους έχουν εδώ τους χάρτες, τους φέρνουν απ'έξω.... τι να πω??
-
Αυτοί δεν δίνουν του αγγέλου τους νερό...δύσκολο μου φαίνεται. Το πιθανότερο πιστεύω είναι να πρόκειται για νέο firmware (ίσως και κάποια άτυπη ανάκληση) και τηλεφωνικώς να το αποκαλούν έτσι. Ελάχιστοι είναι αυτοί που σκαμπάζουν και θα ασχοληθούν ούτως ή άλλως...
-
Τι ανελπιστη χαρα κι αυτη σημερα! Δακρυα χαρας τρεχουν ασταματητα!
Η αγαπημενη μας Καρεντα αποφασισε να μας ενημερωσει τους χαρτες ωστε να μην κανουμε πλεον αναστροφες στην Κηφισιας και να μην πηγαινουμε απο χωματοδρομους. Ολα αυτα φυσικα δωρεαν για επιλεγμενους πελατες ωστε εκτος απο premium να αισθανομαστε και προνομιουχοι!
Τεράστια διαφορά οι νέοι χάρτες. Ειδικά σε special destinations (parking, ιατρεία, σχολεία, βενζινάδικα κτλ) τα έχει όλα. Γέμισε πλέον η οθόνη με εικονιδιάκια.
Sent from my GT-I9100
-
Στεφανε για 17ρα ζαντα τι δεικτη ταχυτητας λαστιχο (scorpion) να βαλω ?
-
Απ' ότι βλέπω δεν έχεις και πολλές επιλογές. 235/65/17 108V
Θα βάλεις κι εσύ Scorpion Verde?
-
Ναι δεν ειναι καλα για γεροντικο αυτοκινητο ?
Υ.γ τι σημαινει V ? φτανει μεχρι 90 χλμ.α.ω γιατι τα αντανακλαστικα μου πια δε μου επιτρεπουν παραπανω
-
Έννοια σου και φτάνει για ταχύτητες που ούτε τις έχεις φανταστεί...
Πέρα από την πλάκα, χτύπα το το λάστιχο, είναι πολύ καλό.
Μιας και ξαναθυμηθήκαμε το καημένο το Audi σήμερα, ας γράψω την κακία μου που έχω καιρό...
Έστω ότι βιαζόμαστε και το πατάμε λίγο παραπάνω...
Τα αποτελέσματα...
Μαμημένε TFSI...ούτε Wankel να ήσουν...1λτ σε 4.500χλμ...
-
Τραγικο ...
Ελεος πια με αυτη τη καταναλωση λαδιου.Ανεπιτρεπτο.
Εγω προς το παρον δεν εχω προβλημα καιει περιπου 400 με 500 ml 7500χμ .Αλλα ζω με το φοβο...
Μηπως πρεπει να τους το πεις στην αντιπροσωπεια?Σε μερικα αλλαξαν ελατηρια.Τραγικο και αυτο αλλα τελος παντων -
Έχει αναφερθεί από την πρώτη στιγμή στην Καρέντα αλλά η συγκεκριμένη κατανάλωση θεωρείται ανεκτή. Γενικά μέχρι τώρα ήμουν στο 1λτ/6-7.000χλμ αλλά τώρα με τον τουρμπόκαιρο του ήπια το αίμα λίγο παραπάνω και ιδού τα αποτελέσματα.
-
Να και ενα σχολιο για τα ελλαστικα :
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11062 -
Καλά αυτό είναι αντιγραφή από κανένα press kit, δεν λέει κάτι. Αυτό που ισχύει είναι ότι όντως είναι εξαιρετικά αθόρυβο και ότι κρατάει πολύ καλά και σε στεγνο και σε βρεγμένο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι ένα οικολογικό ελαστικό. Μειώσεις στην κατανάλωση κτλ μην περιμένεις να δεις πάντως...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τραγικο ...
Ελεος πια με αυτη τη καταναλωση λαδιου.Ανεπιτρεπτο.
Εγω προς το παρον δεν εχω προβλημα καιει περιπου 400 με 500 ml 7500χμ .Αλλα ζω με το φοβο...
Μηπως πρεπει να τους το πεις στην αντιπροσωπεια?Σε μερικα αλλαξαν ελατηρια.Τραγικο και αυτο αλλα τελος παντωντι να κάνουμε, αφού αυτό θεωρείται 'φυσιολογικό' από την audi, πρέπει να είμαστε με ένα μπουκαλάκι ή μήπως και δύο λαδιού, μη τυχόν και χρειαστεί. Το τριήμερο πριν φύγω για Άρτα τσέκαρα τη στάθμη και ήταν σχεδόν στο τέλος, οπότε συμπλήρωσα 500-600ml
AUDI Q5