-
Σε όλα τα αυτοκίνητα ισχύει το 'όποιο διάστημα παρέλθει πρώτο'. Καλό σέρβις λοιπόν.
-
hello-ou !!!!
Που ειστε ολοι ?
Azor , Dimgoul , Τασος510 ..... νησιωτης .............. σας εφαγε η μαρμαγκα ?Παει πεσαμε στη β εθνικη .... και μου θελετε και εκδρομη το χειμωνα !
-
Καλημερα, μαλλον ετοιμαζοντε ολοι για να παρουν τα σχολικα τους ,γιαυτο κ δεν 'μπαινουν ' να γραψουν.
Φοβουνται τον καινουργιο δασκαλο φαινεται
ενταξει μικρα παιδια ειναι!!! (οι περισοτεροι τωρα πενηνταριζουν) -
Εδώ είμαστε όλοι!!!... μαζεύουμε δυνάμεις για τον χειμώνα....γιατί από ότι φαίνεται θα είναι πολύ δύσκολος. Πρέπει λοιπόν να συντονιστούμε πάλι..να βρούμε θέματα να τσακωνόμαστε και να διαφωνούμε.. για να αποκτήσει μάλλον ενδιαφέρον το φόρουμ.
Λοιπόν... ξεκινάω πρώτος..... νομίζω πως από όλους τους Qπεντάδες εδώ μέσα... εγώ έχω το καλύτερο από όλους!
Διαφωνεί κανείς?????Υ.Σ. Ερώτηση...για όσους δεν θέλουν να τσακωθούν...: γίνεται να περαστούν μπροστινά καθίσματα ηλεκτρικά και θερμαινόμενα κατόπιν? Έχει το αμάξι έτοιμες καλωδιώσεις?
-
Ο χρήστης dimigoul έγραψε:
Εδώ είμαστε όλοι!!!... μαζεύουμε δυνάμεις για τον χειμώνα....γιατί από ότι φαίνεται θα είναι πολύ δύσκολος. Πρέπει λοιπόν να συντονιστούμε πάλι..να βρούμε θέματα να τσακωνόμαστε και να διαφωνούμε.. για να αποκτήσει μάλλον ενδιαφέρον το φόρουμ.
Λοιπόν... ξεκινάω πρώτος..... νομίζω πως από όλους τους Qπεντάδες εδώ μέσα... εγώ έχω το καλύτερο από όλους!
Διαφωνεί κανείς?????Υ.Σ. Ερώτηση...για όσους δεν θέλουν να τσακωθούν...: γίνεται να περαστούν μπροστινά καθίσματα ηλεκτρικά και θερμαινόμενα κατόπιν? Έχει το αμάξι έτοιμες καλωδιώσεις?
Γεια σας και από εμένα.... Χαθήκαμε όντως...
Δες εδώ:
http://audiforum.us/threads/guide-to-retrofit-comfort-seats-memory-function-modification.14236/Το έχει κάνει σε Α4...
-
Χθες το βράδυ και ενώ είχα καμιά βδομάδα να χρησιμοποιήσω το αμάξι, το πολυαγαπημένο μου ΜΜΙ plus αρνήθηκε να ανοίξει με το που έβαλα το κλειδί στην υποδοχή. Νεκρό τελείως και δεν γινόταν τίποτα και με το πάτημα του on/off. Μετά από 4-5 λεπτά διαδρομής αποφάσισε να επανέλθει με αδυναμία όμως να λειτουργήσει το navi (έβγαζε navi unavailable), παρόλο που είχε κλειδώσει τους δορυφόρους. Επίσης όπως ανακάλυψα μετά από λίγο είχε κάνει και ένα μεγαλοπρεπέστατο reset σε όλες μου τις ρυθμίσεις. Εν τέλει αφού έκανα την άκρη και έσβησα/άναψα το αμάξι, το σύστημα επανήλθε πλήρως αλλά η όλη φάση ήταν πολύ ανησυχητική γιατί είναι 2η φορά που το κάνει (1η που κάνει και reset) και πλέον είμαι και στα όρια της εγγύησης.
Υπάρχει, βέβαια, πάντα και το ενδεχόμενο της μπαταρίας σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά δεν μου έχει δώσει άλλα σημάδια για να πιστεύω κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Χθες το βράδυ και ενώ είχα καμιά βδομάδα να χρησιμοποιήσω το αμάξι, το πολυαγαπημένο μου ΜΜΙ plus αρνήθηκε να ανοίξει με το που έβαλα το κλειδί στην υποδοχή. Νεκρό τελείως και δεν γινόταν τίποτα και με το πάτημα του on/off. Μετά από 4-5 λεπτά διαδρομής αποφάσισε να επανέλθει με αδυναμία όμως να λειτουργήσει το navi (έβγαζε navi unavailable), παρόλο που είχε κλειδώσει τους δορυφόρους. Επίσης όπως ανακάλυψα μετά από λίγο είχε κάνει και ένα μεγαλοπρεπέστατο reset σε όλες μου τις ρυθμίσεις. Εν τέλει αφού έκανα την άκρη και έσβησα/άναψα το αμάξι, το σύστημα επανήλθε πλήρως αλλά η όλη φάση ήταν πολύ ανησυχητική γιατί είναι 2η φορά που το κάνει (1η που κάνει και reset) και πλέον είμαι και στα όρια της εγγύησης.Υπάρχει, βέβαια, πάντα και το ενδεχόμενο της μπαταρίας σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά δεν μου έχει δώσει άλλα σημάδια για να πιστεύω κάτι τέτοιο.
PCάκι είναι και αυτό... λογικό μου ακούγεται. Εγώ δεν θα ανησυχούσα...
-
Σύμφωνοι, αλλά και τα PCακια κάτι τέτοια κάνουν προτού παραδώσουν πνεύμα!
edit: η όλη εγκατάσταση του software πρέπει να την έχει ακούσει γιατί πλέον δεν μου βγάζει το logo της Audi όταν κάνει εκκίνηση. Θα δοκιμάσω αρχικά επανεγκατάσταση από το DVD και βλέπουμε. Επίσης δεν θυμάμαι αν έχει περαστεί κάποιο firmware update από το 2009 που το χουμε, το οποίο και θα χαθεί αν κάνω επανεγκατάσταση.
-
Σύμφωνοι, αλλά και τα PCακια κάτι τέτοια κάνουν προτού παραδώσουν πνεύμα!edit: η όλη εγκατάσταση του software πρέπει να την έχει ακούσει γιατί πλέον δεν μου βγάζει το logo της Audi όταν κάνει εκκίνηση. Θα δοκιμάσω αρχικά επανεγκατάσταση από το DVD και βλέπουμε. Επίσης δεν θυμάμαι αν έχει περαστεί κάποιο firmware update από το 2009 που το χουμε, το οποίο και θα χαθεί αν κάνω επανεγκατάσταση.
Δοκίμασε να το κάνεις reset.
http://a6retrofit.tripod.com/articles/resetmmi.html -
Θα το δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω ότι έχει πολύ νόημα. Το σύστημα έκανε ήδη reset όταν άρχισε να επαναλειτουργεί. Thanks anyway...
-
μετα απο 40000 κμ ηρθε η ωρα για αλλαγη στα λαστιχα.εχω 17αρα ζαντα. θελω φθηνα καλα για ασφαλτο. ιδεες?ευχαριστω.
-
Φθηνά και καλά;
viewtopic.php?f=15&t=16532&p=2210711&hilit=pirelli+scorpion#p2210711 -
έκτός του pirelli scorpion verde που απο τα σχολια του Stefan ειναι εξαιρετικό, θα προτεινα και το continental cross contact UHP ίσως και το Dunlop sport maxx
-
Ναι αλλά κανένα από τα 3 δεν είναι φθηνό.
-
http://gr.febishop.eu/elastika/sort/pri ... ook/page/4
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... sowigan=So
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... sowigan=So
Πάντως τα scorpion τα εχει τσιμπημένα.. -
Τα Scorpion πρέπει να είναι στα 950-1000€ τώρα. Εγώ τα έβαλα με 950€ τον Απρίλη νομίζω αλλά σε 18αρια και από 1η Μαϊου θα έπαιρναν αύξηση.
-
Παει το θεμα μας 'επεσε' στο ερασιτεχνικο παρεα με τον Ηρακλη & τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ
-
Τα Scorpion πρέπει να είναι στα 950-1000€ τώρα. Εγώ τα έβαλα με 950€ τον Απρίλη νομίζω αλλά σε 18αρια και από 1η Μαϊου θα έπαιρναν αύξηση.Καλησπέρα
Τα συγκεκριμένα λάστιχα τα βρίσκουμε [τρια Q5 παρέα] στα 750 € τοποθετημένα.
Η τιμή είναι από δύο λαστιχάδες!!
Δεν είναι τα all season.
Να τα χτυπήσω? -
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
Τα Scorpion πρέπει να είναι στα 950-1000€ τώρα. Εγώ τα έβαλα με 950€ τον Απρίλη νομίζω αλλά σε 18αρια και από 1η Μαϊου θα έπαιρναν αύξηση.
Καλησπέρα
Τα συγκεκριμένα λάστιχα τα βρίσκουμε [τρια Q5 παρέα] στα 750 € τοποθετημένα.
Η τιμή είναι από δύο λαστιχάδες!!
Δεν είναι τα all season.
Να τα χτυπήσω?Προσωπικά τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Η τιμή είναι σκάνδαλο αλλά προφανώς είναι λόγο του ότι είστε πολλοί. Παρόλα αυτά εγώ θα ήμουν λίγο διστακτικός μήπως πρόκειται για καμιά παραεισαγωγή ή ακόμα χειρότερα καμιά Κινέζικη μαϊμουδιά. Όπως και να χει αν ο λαστιχάς είναι έμπιστος, προχωρήστε άφοβα. Το λάστιχο είναι εξαιρετικό.
-
Ριξτε μια ματια και δω...
http://www.camskill.co.uk/m61b0s0p0/Car ... _-_18_inch
AUDI Q5