-
Υπαρχει λαστιχο για μεικτη χρηση που να εχει δεικτη ταχυτητας V ?
Εχει βαλει κανεις λαστιχα μεικτης χρησης να μας πει τη γνωμη του ?
Διοτι τα scorpion verde ειναι μονο ασφαλτινα .... (αν και αυτα με βλεπω να βαζω)
απλα δε θελω να βαζω καλτσες με το πρωτο χιονακι οπως κανω με τα michelin τα οποια για χιονι ειναι ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ και επικινδυνα ... -
Να ΄μαι και εγώ...
Επιστρέφω μετά από πολύμηνη απουσίας λόγω διαφόρων υποχρεώσεων και τεχνολογικών προβλημάτων με ένα Quiz:
Ποιός από το Forum έχει βάλει το αυτοκίνητό του σε αγγελία και δεν έχει πει κουβέντα;
2ον Λευτέρη μία λύση για παντός καιρού είναι τα NOKIAN WRG2 SUV (http://www.egnatiaoege.gr/html/nokian_wrg2_suv_gr.html) που εγώ τα έχω ως χειμερινά για να μην χαλάσουν γρήγορα.
3ον Λόγω βλακείας του έξυπνου τηλεφωνού μου έχω χάσει τα τηλέφωνα σας, με εξαίρεση του Λευτέρη που πρόλαβε και με πήρε...
Τα λέμε σύντομα...
ΥΓ Χειμερινή εκδρομή δεν έχει? Κάνουμε οικονομία για την ΔΕΗ...
Όσοι έχετε πολιτικές ανησυχίες ρίξτε μια ματιά εδω http://www.dimiourgiaxana.gr/ -
μπορεις εναλλακτικά να δεις τα Pirelli Scorpion STR τα οποία ειναι λιγότερο ασφάλτινα, M+S και ειναι για τη δουλειά που τα θες. Επισης σε Continental υπαρχουν και τα 4χ4 contact, παρόμοια με τα STR , αλλά και τα δυο παραπάνω νομιζω με δεικτη ταχυτητας Η, κατι το οποίο πιστευω ότι δεν πρεπει να σε προβληματίζει..καλή επιλογή
-
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Να ΄μαι και εγώ...
Επιστρέφω μετά από πολύμηνη απουσίας λόγω διαφόρων υποχρεώσεων και τεχνολογικών προβλημάτων με ένα Quiz:
Ποιός από το Forum έχει βάλει το αυτοκίνητό του σε αγγελία και δεν έχει πει κουβέντα;Ποιος?
-
Στο χωριό μου λένε πρωτομυριστής, πρωτοκλαστής....
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/17812..
έκοψα τα 2 τελευταία νούμερα μιας και έχει και τηλ. η αγγελία.
Προδόθηκες από το χρώμα και την πέτρα της μάντρας, μιασ και μας είχες δείξει και παλιότερα φωτογραφίες από το ίδιο σημείο... -
ΠΡΟΔΟΤΗ !!!
και υπολογιζα να σε απαγαγουμε στην επομενη εκδρομη μας και να σε χρησιμοποιησουμε ως μασκοτ ... τυπου :
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http ... Ag&dur=190
για να μην μπορεις να κατηγορησεις αλλο το Q5
-
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Στο χωριό μου λένε πρωτομυριστής, πρωτοκλαστής....
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/17812..
έκοψα τα 2 τελευταία νούμερα μιας και έχει και τηλ. η αγγελία.
Προδόθηκες από το χρώμα και την πέτρα της μάντρας, μιασ και μας είχες δείξει και παλιότερα φωτογραφίες από το ίδιο σημείο...Ήταν βρώμικο το αμάξι και βαριόμουν να το πλύνω για να βγάλω νέες φώτο. Άσε που το χω γράψει σε ανύποπτη στιγμή σε άκυρο thread για την αγγελία.
Αποδείχτηκε ατυχές το πείραμα πάντως...1 τηλέφωνο κι αυτό πρέπει να ήταν για τα μάτια του κόσμου. Όπου να ναι θα κλείσει και μήνα η αγγελία και θα σβήσει, οπότε καθώς φαίνεται και το 2012 θα πορευτούμε με Q5!Μήπως να φταίει η τιμή? 45.000 ψωροευρώ ζήτησα...σιγά. Όλοι λίγο πολύ αν ψαχτούμε τα χουμε...
-
Ενα μόνο τηλ;;;;;;;;
Μάλλον θα φταίει το χρώμα!!!!! -
Τι έχει το χρώμα? Γαμώ τα χρώματα είναι! Και σπάνιο και πιο ξεχωριστό απ' όλα τα άσπρα, μαύρα, σκούρα μπλε!
Προφανώς και η αιτία είναι η τιμή (σε συνδυασμό με κυβισμό, έκτακτες εισφορές κτλ). Το χω βάλει 5.000€ πάνω απ' ότι θα έπρεπε αλλά δεν γίνεται αλλιώς καθώς το αυτοκίνητο θα πουληθεί (εάν και εφόσον) και δεν θα σκοτωθεί. Αν βρισκόταν κάποιος τρελός με 45k ζεστά στο χέρι θα το έκανε δικό του εν ριπή οφθαλμού! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
:yikes:Τι έχει το χρώμα? Γαμώ τα χρώματα είναι! Και σπάνιο και πιο ξεχωριστό απ' όλα τα άσπρα, μαύρα, σκούρα μπλε!
Προφανώς και η αιτία είναι η τιμή (σε συνδυασμό με κυβισμό, έκτακτες εισφορές κτλ). Το χω βάλει 5.000€ πάνω απ' ότι θα έπρεπε αλλά δεν γίνεται αλλιώς καθώς το αυτοκίνητο θα πουληθεί (εάν και εφόσον) και δεν θα σκοτωθεί. Αν βρισκόταν κάποιος τρελός με 45k ζεστά στο χέρι θα το έκανε δικό του εν ριπή οφθαλμού!Να είμαι σε μια γωνιά και να τραβάω Βίντεο την ώρα που θα προσπαθείς να πείσεις αυτόν τον 'τρελό' και θα του λες πόσο σούπερ είναι το αυτοκίνητο και πόσο θα σου λείψει, και την ώρα που θα πάει να σου δώσει το χέρι να του δώσω τις 18 σελίδες με αυτά που έχεις γράψει εδώ μέσα για το όχημα.....
-
αυτά είναι τα κακά του καπιταλισμόυ . . . Συνανθρώπος προσπαθεί να εκμεταλλευθεί συνανθρώπο Και να του φορτώσει αυτή την μπαχατελα . . Το q5 . .
-
Μήπως το θες εσύ και γι αυτό τα λες όλα αυτά για να μου ρίξεις την τιμή?
Be my guest πάντως...αν έχεις τα 45k στο χέρι ευχαρίστως να το συζητήσουμε...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μήπως το θες εσύ και γι αυτό τα λες όλα αυτά για να μου ρίξεις την τιμή?Be my guest πάντως...αν έχεις τα 45k στο χέρι ευχαρίστως να το συζητήσουμε...
Μπα το δικό μου έχει το πιο ωραίο χρώμα...
και δεν το λέω μόνο εγώ! -
Εγώ στον κο Λευτέρη το έλεγα αλλά τσίμπησες κι εσύ...
Δεν ξέρω για το χρώμα γιατί είναι θέμα γούστου (κάνα ασημί έχεις? ) αλλά 18αρες έχεις? MMI έχεις? Xenon έχεις? Ηλιοροφή? ASS? Δέρματα?
Το δικό μας είναι καλύτερο! Αντικειμενικά!
-
Εγω εχω παραδεχτει οτι αν παραγγελνα τωρα Q5 μαλλον δε θα το επαιρνα μαυρο αλλα .... γαιδουρί (οπως του Τασου )
Αληθεια τι χρωμα ειναι το δικο σου Στεφαν ?
Νομιζω παντως οτι 45.000 δραχμες ειναι μια καλη τιμη
-
Sand Beige. Kυρίλα!
Για κάτσε γιατί ακούω Γιωργάκη παράλληλα και σκέφτομαι να αναπροσαρμόσω την τιμή σε τενεκέδες λάδι...
-
Dakar beige...
-
Sand Beige λεγόταν το 2008. Δεν ξέρω αν το χουν αλλάξει τώρα...
-
Γιατί το πουλάς ; σου έχει βγάλει ζημιές ; αν θες απαντάς σόρρυ για την αδιάκριτη ερώτηση .
-
Όχι από ζημιές κάτι χαζομαρούλες. Μηχανισμός τάπας βενζίνης, κάποια update που χρειάστηκε το s-tronic και η σταθερά υψηλή κατανάλωση λαδιού που όμως είναι χαρακτηριστικό του κινητήρα.
Η πώληση τώρα είναι πολύ σχετική. Θα γίνει υπό συνθήκες που είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθούν. Από τη μία πρόκειται για πολύ βαρετό αμάξι (κοινός ανθρωπομεταφορέας που δεν κάνει για τον ενθουσιώδη οδηγό) που ότι ήταν να δώσει το έδωσε, δεύτερον έχω βρεθεί να το κυκλοφορώ αποκλειστικά εγώ και δεν ψήνομαι στα 27 μου να κυκλοφορώ με SUV και τρίτον και σημαντικότερον δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει ως αναφορά τα πολιτικοφορολογικά, οπότε είναι μάλλον λίγο άκυρο να κυκλοφορούμε με όχημα τέτοιας αξίας. Όταν το οικογενειακό εισόδημα μόνο μειώνεται, όλα τα έξοδα αυξάνονται και γενικά επικρατεί αβεβαιότητα, είναι κρίμα να τρως από τα έτοιμα για να συντηρείς ένα (οποιοδήποτε) Q5...
AUDI Q5