-
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Φυσικα και αποδεχομαι την προταση για τη διοργανωση της επομενης εκδρομης , στην οποια σας υποσχομαι οτι πριν απο αυτη θα εχω ανεβει στον Ολυμπο δυο-τρεις φορες για να ξεθυμανω και θα ειμαι φρονιμος ...
Μη φοβαστε δεν θα εχει πορεια !Γιατί αυτό μου θυμίζει: Τα λεφτά υπάρχουν!!;;;;;
Εννοείται ότι θα είμαι εκεί αλλά με τα αρβυλάκια μου -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Φυσικα και αποδεχομαι την προταση για τη διοργανωση της επομενης εκδρομης , στην οποια σας υποσχομαι οτι πριν απο αυτη θα εχω ανεβει στον Ολυμπο δυο-τρεις φορες για να ξεθυμανω και θα ειμαι φρονιμος ...
Μη φοβαστε δεν θα εχει πορεια !Γιατί αυτό μου θυμίζει: Τα λεφτά υπάρχουν!!;;;;;
Εννοείται ότι θα είμαι εκεί αλλά με τα αρβυλάκια μουΚατάλαβα! Θα πρέπει να φέρω επιπλέον την αξίνα μου, το κράνος μου, τα ισοθερμικά μου, τα σχοινια μου, τα καραμπίνερ μου, τους γάντζους μου και να έχω κάνει και κανα δυο τάματα στον Προφήτη Ηλία....
Παρ΄όλα αυτά θα έρθω!!!!! -
Ο χρήστης christav έγραψε:
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την ωραία εκδρομή που διοργανώσατε, του χρόνου και εμείς μαζί σας (μόλις μεγαλώσει η μικρή μας)!!!!! (Leftgalan έχεις ταλέντο στη περιγραφή!!!)
Λοιπόν, μόλις σήμερα έφτασε με SMS ένα μήνυμα απο τον επίσημο αντιπρόσωπο VW AUDI της Λάρισας που έλεγε: ''Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την AUDI Γ. Κ. Γιαννακόπουλος ΑΕ για αναγκαία επανορθωτική εργασία του αυτοκινήτου σας'' Τους κάλεσα ακολούθως και με ενημέρωσαν ότι πρέπει να αντικαταστήσουν κάποια τμήματα (καπάκι μηχανής;;;; δεν συγκράτησα τι ακριβώς λόγω του ότι είμαι ΤΕΛΕΊΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ) και θα με ενημερώσουν μόλις φθάσουν τα ανταλλακτικά από Γερμανία. Το ίδιο ακριβώς μήνυμα έλαβε σήμερα και ένας γνωστός μου που έχει AUDI A4. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό το θέμα;; Έγινε κάτι αντίστοιχο και σε άλλες αντιπροσωπίες;; Ευχαριστώ προκαταβολικά.Επανέρχομαι στο θέμα διότι κάτι δεν μου πάει καλά. Λοιπόν με πήραν σήμερα τηλ. και μου είπανε ότι τα ανταλλακτικά έχουν έρθει και ότι αφορούν βαλβίδα πίεσης λαδιού ( κάτι τέτοιο....υπενθυμίζω είμαι άσχετος και μου ακούγονται όλα κινέζικα). Πως είναι δυνατό για ένα τόσο σοβαρό θέμα να μην έχουν ενημερωθεί και οι συμφορουμίτες εδώ, απο τις αντιπροσωπείες τους.
-
Γιατί απλά το πρόβλημα μπορεί να αφορά κάποια συγκεκριμένα αυτοκίνητα και όχι το σύνολο των Q5. Αν πάλι ισχύει για όλους και δεν μεριμνήσει η εκάστοτε αντιπροσωπεία (πράγμα δύσκολο) τότε θα έχουμε μεγάλο θέμα. Καλού κακού θα ρωτήσω κι εγώ στα λάδια των 45.000χλμ αν ξέρουν τπτ. Κράτα μας ενήμερους όσο γίνεται.
-
Προσωπικά δεν με ενημέρωσε κανείς για οποιαδήποτε εργασία, αλλά όταν πήγα για το service των 30.000 χλμ με ενημέρωσαν ότι θα αλλάξουν και κάτι στο καπάκι του κ/τ λόγω οδηγίας του εργοστασίου (3 ώρες μόνο για αυτό!). Εντελώς συμπτωματικά (απ' ότι μου λένε) η κατανάλωση λαδιού μηδενίστηκε (δεν έχει πέσει καθόλου η στάθμη εδώ και 2.500χλμ, ενώ πριν συμπλήρωνα 1 λίτρο κάθε 1.500-2.000 χλμ) μετά το service χωρίς να βάλουν διαφορετικά λάδια.
Για καλό και για κακό πάντως θα κάνω την επέκταση της εγγύησης. -
Που ειναι ο skek ρε παιδια ?? Ουτε φωνη ουτε ακροαση ......
-
Καλημερα και παλι ..... (μηπως πρεπει το τοπικ να μεταφερθει στο : ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ??) γιατι μαλλον μονος μου μιλαω ....
Απο την ερχομενη Παρασκευη θα εχουμε καινουριο μελος στο φορουμ , διοτι μεσολαβησα στην πωληση ενος μετεχειρισμενου Q5 (αλλου μελους ) στον δικο μου ...
Αφου δεν πουλιουνται τα ακινητα ειπαμε να ασχοληθουμε με αυτοκινητα
-
Δεν μας λες εξοπλισμό και τιμή που το έζμπρωξες?? Να δούμε και τι σόι μεσίτης είσαι βρε αδερφέ....
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν μας λες εξοπλισμό και τιμή που το έζμπρωξες?? Να δούμε και τι σόι μεσίτης είσαι βρε αδερφέ....35.000 mod 2009 μαυρο χειροκινητο χωρις xenon αναδιπλουμενοι καθρευτες παρκ τρονικ 20500 χλμ !! πως σας φαινεται ?
-
Πιο φτωχό κι απ' τα ταμεία του Παπακωνσταντίνου... Τιμή καλή έπιασες, θα σε έχουμε στα υπόψιν όταν έρθει η ώρα...
-
Δεν μας λες εξοπλισμό και τιμή που το έζμπρωξες?? Να δούμε και τι σόι μεσίτης είσαι βρε αδερφέ....
35.000 mod 2009 μαυρο χειροκινητο χωρις xenon αναδιπλουμενοι καθρευτες παρκ τρονικ 20500 χλμ !! πως σας φαινεται ?
Καλή τιμή και για τους 2..... Με μειωμένα τέλη και μεταλλικό πρέπει να είχε γύρω στα 42000, ενώ σήμερα γύρω στα 57000!!!!!
-
35.000 mod 2009 μαυρο χειροκινητο χωρις xenon αναδιπλουμενοι καθρευτες παρκ τρονικ 20500 χλμ !! πως σας φαινεται ?
Μην το πει ούτε στον παπά Λευτέρη. Πολύ καλή τιμή το παίρνει. Βέβαια ...μετά μπορεί να βρίζει τον παλιό κάτοχο γιατι δεν του έβαζε και άλλα έξτρα...σαν κάποιους άλλους .... αλλά θα το συνηθίσει!..
Αλήθεια ποιος το πούλησε? είναι από τα μέλη του φορουμ?Καμιά ιδέα να βάλουμε τίποτε στο αμάξι μας?...Άρχισα να ψάχνομαι πάλι...Πρέπει να βρω κάτι για να αποκτήσει ενδιαφέρον η ζωή μου!
-
Καλησπέρα. Καλή τιμή αν και τα μεταχειρισμένα θα πέσουν αφού η audi τώρα ξεκινάει το tfsi s tronic από 50000- και το tdi s tronic από τα 47000+ Το πετρέλαιο πιο φτηνό από τη βενζίνη. Να παίζει κάτι?Ελάχιστος φόρος πολυτελείας ή και κάτι άλλο?
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Καλησπέρα. Καλή τιμή αν και τα μεταχειρισμένα θα πέσουν αφού η audi τώρα ξεκινάει το tfsi s tronic από 50000- και το tdi s tronic από τα 47000+ Το πετρέλαιο πιο φτηνό από τη βενζίνη. Να παίζει κάτι?Ελάχιστος φόρος πολυτελείας ή και κάτι άλλο?Τι έχεις κατα νού γιατί εγώ αυτή τη παραγγελία έχω κάνει δηλαδή του diesel
-
Καλημέρα
Υποπτεύομαι οτι με το που θα βάλεις κάτι έξτρα στο αμάξι ο φόρος πολυτελείας θα εμφανιστεί και οτι ίσως γίνουν πράγματα και θαύματα με την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης κίνησης.Ίσως τα αφήσουν ελεύθερα παντού τα ωτίζελ. Είδωμεν
-
Καλή τιμή και για τους 2..... Με μειωμένα τέλη και μεταλλικό πρέπει να είχε γύρω στα 42000, ενώ σήμερα γύρω στα 57000!!!!!
39.000 ειχε
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
39.000 ειχε
Με τα εξτρα?
-
Yes!!
-
ποσους μήνες εκανε να σας έρθει το q5 σας τώρα τελευταία;
-
Ο χρήστης mouzourakisk έγραψε:
ποσους μήνες εκανε να σας έρθει το q5 σας τώρα τελευταία;Παρήγγειλα τέλος Φεβ 2011 και παρέλαβα 17 Απρ 2011.
AUDI Q5