-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Τελικά η παραγγελεία έγινε 8 Απρίλη tdi 2.0 stronic μαύρο , μετραω τις μέρες μια μια . Έχω βέβαια και λίγο άγχος αν εκανα καλά που προτίμησα την diesel έκδοση .
Καλή επιλογή έκανες...Με το καλό να το παραλάβεις...
Πες μας μόνο αν θες, τί χρόνο παράδοσης έχει και τί έξτρα έβαλες?Για 3 μήνες μου είπε το πολύ 3 1/2 , απο extra μόνο δερματινο σαλονι (σκέφτομαι για το χρώμα και περιμένω προτάσεις ) και αυτό τοποθέτηση εδώ για να μην με ποιάαει ο φόρος πολυτελείας , και μια βίδα να βάλω μου είπαν με ποιάνει ο φόρος δηλαδή 12000 περίπου + . Επίσεις όλα τα καλά της οθόνης πάλι εδώ με 1500 ευρώ
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Τελικά η παραγγελεία έγινε 8 Απρίλη tdi 2.0 stronic μαύρο , μετραω τις μέρες μια μια . Έχω βέβαια και λίγο άγχος αν εκανα καλά που προτίμησα την diesel έκδοση .
Με το καλό και καλορίζικο
Η επιλογή του ντίζελ (ειδικά αυτούς τους καιρούς),είναι οτι καλύτερο κατά τη γνώμη μου,μόνο που θα πρέπει να προσέχεις που θα βάζεις πετρέλαιοΣίγουρα στην πορεία δεν θα το μετανοιωσω , για αρχή όμως και αφού δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου σκέφτομαι το θέμα επιδόσεων σε σχέση με το βενζίνη 211ps και το θέμα θορύβου του κινητήρα
-
Εχω μπει σε ντίζελ,και πίστεψέ με είναι ελάχιστα πιο θορυβώδης.Ούτε καν θα το καταλάβεις
-
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ;
-
1.aris07 4 ατομα (ΠΣΚ) αρχισαν οι προδοσιες ...
2.xristos68 4 ατομα (ΣΚ)
3.leftgalan 4 ατομα (ΠΣΚ)
4.stispan ? ατομα (ΠΣΚ)
5.tasos510 ? ατομα (ΠΣΚ)
6.dimgoul ? ατομα (ΠΣΚ)
7. azor 4 ατομα (ΠΣΚ)
8. skek 2 ατομα (ΠΣΚ) -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
1.aris07 4 ατομα (ΠΣΚ) αρχισαν οι προδοσιες ... ελπίζω να μην συνεχιστούν..
2.xristos68 4 ατομα (ΣΚ)αυτός που χάθηκε;
3.leftgalan 4 ατομα (ΠΣΚ)
4.stispan ? ατομα (ΠΣΚ)
5.tasos510 ? ατομα (ΠΣΚ)
6.dimgoul ? ατομα (ΠΣΚ)
7. azor 4 ατομα (ΠΣΚ)
8. skek 2 ατομα (ΠΣΚ) -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Εχω μπει σε ντίζελ,και πίστεψέ με είναι ελάχιστα πιο θορυβώδης.Ούτε καν θα το καταλάβειςΚαι απο επιδόσεις πως το είδες , θα παθώ πλάκα όπως το βενζίνη που έκανα test drive?
-
Αυτό που μπήκα ήταν 2λιτρο μεν,αλλα με τους 140hp,και πήγαινε αξιοπρεπέστατα
Αρα το δικό σου με τα 170 θα είναι μια χαρά ,αν και λιγο πιο αργό απο το tfsi
H κατανάλωση όμως θα είναι super! -
Ο χρήστης mouzourakisk έγραψε:
Καλή επιλογή έκανες...Με το καλό να το παραλάβεις...
Πες μας μόνο αν θες, τί χρόνο παράδοσης έχει και τί έξτρα έβαλες?Για 3 μήνες μου είπε το πολύ 3 1/2 , απο extra μόνο δερματινο σαλονι (σκέφτομαι για το χρώμα και περιμένω προτάσεις ) και αυτό τοποθέτηση εδώ για να μην με ποιάαει ο φόρος πολυτελείας , και μια βίδα να βάλω μου είπαν με ποιάνει ο φόρος δηλαδή 12000 περίπου + . Επίσεις όλα τα καλά της οθόνης πάλι εδώ με 1500 ευρώ
Με το καλό και καλή υπομονή!
Τα καλά της οθόνης στα βάζει ο αντιπρόσωπος και τι περιλαμβάνουν; Και εαν στα βάζει ο αντιπρόσωπος ποιος είναι ο καλός αυτός άνθρωπος; -
Πριν λίγο έβαλα τα Pirelli Scorpion Verde...εντυπώσεις οσονούπω...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πριν λίγο έβαλα τα Pirelli Scorpion Verde...εντυπώσεις οσονούπω...Καλοριζικα και κολο περπατιμένα
-
Πριν λίγο έβαλα τα Pirelli Scorpion Verde...εντυπώσεις οσονούπω...περιμένουμε εντυπώσεις γιατί ειναι καινουρια και περα απο τα πολυ καλα γραφόμενα σε περιοδικά και internet δεν εχουμε στη πραξη εντυπωσεις. πιο πανω γραφεις και για τα Conti UHP, τελικά γιατί προτίμησες τα pirelli ? τιμή, διαθεσιμότητα ή κάτι αλλο?
-
Τα UHP βγαίνουν μέχρι V δείκτη (240χαω) ενώ τα Verde σε W δείκτη (270χαω) όπως και τα Bridgestone που φόραγε το αμάξι απ' τη μάνα του. Ένα ήταν αυτό. Το άλλο ήταν ότι το Pirelli είναι πολύ καινούριο και αν κάνει αυτά που υπόσχεται τότε έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικό λάστιχο. Όπως και να έχει όποτε έχω δοκιμάσει Pirelli δεν έχω βγει χαμένος, ας ελπίσουμε το ίδιο και τώρα. Τα Pirelli τα έβαλα στα 950€ έναντι 850€ που ειχαν τα Conti (αυτές είναι οι καλύτερες τιμές που βρήκα γιατί άκουσα και κάτι 1000+€ από άλλους και για τα 2).
-
Εγω παντως με τα michelin μαμας δεν ειμαι ευχαριστημενος .... λιγο χιονακι να ριξει γλυστρανε τρελλά .... ειμαι στα 40.000 χλμ και με το παραμικρο γλυστρανε
-
Ποια Michelin φοράς? Τα Latitude Sport? Μου προτάθηκαν και αυτά και έβγαιναν στα 750€ αλλά επειδή τα χω δοκιμάσει σε άλλο αμάξι και δεν μου άρεσαν τα απέρριψα. Επίσης δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναβάλω τα Bridgestone Dueler H/P που φόραγε απ' τη μάνα του γιατί κι εγώ 40000χλμ έχω ακριβώς και τα χουν φτύσει εδώ και 6-7.000χλμ και είναι και πανάκριβα.
-
Ποια Michelin φοράς? Τα Latitude Sport? Μου προτάθηκαν και αυτά και έβγαιναν στα 750€ αλλά επειδή τα χω δοκιμάσει σε άλλο αμάξι και δεν μου άρεσαν τα απέρριψα. Επίσης δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναβάλω τα Bridgestone Dueler H/P που φόραγε απ' τη μάνα του γιατί κι εγώ 40000χλμ έχω ακριβώς και τα χουν φτύσει εδώ και 6-7.000χλμ και είναι και πανάκριβα.νομιζω αυτα φοραω ..... περιμενω τη γνωμη σου γιατι μετα το καλοκαιρι παω για αλλαγη κι εγω
-
Θυμάσαι μήπως τη δείκτη έχουν τα δικά σου? Μου κάνει εντύπωση που φοράμε δείκτη W (270χαω) όταν η τελική του αυτοκινήτου είναι 222χαω. Είναι αρκετή η διαφορά στην τιμή σε σχέση με τα V και απορώ πως έκανε τέτοιο κιμπαριλίκι η Audi...
-
καπου διάβασα ότι τα Verde θα λανσάρονται με το Q5, φαίνεται οτι είναι πολύ καλό λάστιχο και καλά έκανες και τα έβαλες...
-
Ισχύει. Θα είναι πρώτης τοποθέτησης και για το Q3 και για το Q5 Hybrid...βέβαια αυτό δεν λέει και πολλά καθώς και τα Bridgestone από τη μαμά είναι πανάκριβα αλλά στην πράξη είναι ψιλομούφα. Εγώ το μόνο που θέλω από το λάστιχο είναι να κρατήσει πάνω από 40.000χλμ, να είναι σχετικά αθόρυβο και γιατί όχι να μου ρίξει και ανεπαίσθητα την κατανάλωση όπως υπόσχεται...αν τα κάνει όλα αυτά τότε χαλάλι το 1000ρικο...
-
μιας και ειναι Μεγαλη Εβδομαδα ...κοντος ψαλμός αλληλουια...
AUDI Q5