Ο χρήστης Subifan έγραψε:
9.3 τα 0-100 δεν είναι και τόσο άσχημα, όσο τα 11,5 της Χ3 2.0
Το Tribeca το πρόσθεσα λόγω παρόμοιας τιμής και αληθινής τετρακίνησης.
Τώρα αν είναι premium και τι είναι premium..ας μην αρχίσουμε τέτοια κουβέντα.
Γιά τα haldex τετρακίνητα επέτρεψε μου να έχω άποψη, αφού τα βλέπω να αγκομαχάνε, να προσφέρουν θέαμα με παντιλίκια, να ακινητοποιούνται και να τα περνάνε φιατάκια, Υαρις , χιουντάι και ο κάθε πικραμένος ελαφρύς μπροστοκίνητος, στις ανηφόρες. Δεν ξέρω αν μένεις στη Σουηδία, αλλά εδώ στην Ελλάδα ότι έχω δει με Haldex...δράμα. Υπ όψιν ότι πάω τουλάχιστον δώδεκα μέρες το μήνα γιά σκι ανεξαρτήτως καιρού τα τελευταία 20 χρόνια και έχω δει αρκετά ώστε να έχω άποψη.
Σε κάθε νέα γενιά Haldex, μας υπόσχονται γρηγορότερη εμπλοκή του πίσω άξονα και τελικά, μία από τα ίδια.
Στα δύσκολα κολώνουν . Αν είναι έτσι ένα μπροστοκίνητο είναι πολύ πίο τίμια πρόταση από ένα δήθεν τετρακίνητο.Υ.Γ.Θα ήθελα να δω το βαρούτσικο XC 60 με τους 285 τουρμπίσιους ίππους και το haldex, στο χιόνι.
Στην τιμη ομως αυτη τo Q5 και το XC60 ειναι κοντα στο 7 οποτε αυτοματα το tribeca ειναι αργο. Μαζι με την κουβεντα περι premium λοιπον ας μην αρχισουμε και αυτη περι της πραγματικης τετρακινησης. Απο τη στιγμη που ολα ειναι πρωτιστως ασφαλτινα μια χαρα ειναι ο haldex. Ασε που μεχρι και το Freelander που ειναι πολυ καλο offroad εχει κι αυτο Haldex και μαλιστα οχι το 4 αλλα το 3.
Ελλαδα ειμαι...για σκι που πας? Παιζει να με εχεις δει και εμενα να κολλησω στα χιονια...οχι λογω haldex παντως αλλα λογω clearence...
Παντως Αυστρια για σκι με XC90 γνωστου μου που ειχαμε παει με πολυ χιονι μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι χωρις χιονολαστιχα δεν κολωσαμε πουθενα...και φοραει και το haldex 2!
ΥΓ: Για να σου λυθει καπως η απορια δες αυτο http://www.youtube.com/watch?v=SMr4KKA9mww